manga_preview
Boruto TBV 10

Složité rozhodnutí 3

Složité rozhodnutí 3: Sharingan neutralizován

Dobrý den Vám přeji. Jsme tu zpět s naší povídkou a já bych Vás chtěl pozvat na její třetí díl. Dnes si trochu zabojujeme a dojde k setkání dvou velikých rivalů z Konohy a Kumy. Usaďte, protože právě začínáme!!!!!

Naruto ustupoval hustým lesem. Dvakrát téměř vrazil do hlídkujících oddílů Konohy, ale se štěstím se mu vždy podařilo proklouznout. Nakonec dorazil k mostu, který bránily jednotky z Kumy. Ninjové s Oblačné vesnice vítali zpět svého vůdce, ale ten jen nepřítomně hleděl zpátky a vzpomínal na kunoichi s Byakuganem.

V ten okamžik Naruto opět otevřel oči a uvědomil si, že jen vzpomíná na minulost. Pomalu vstal ze svého křesla, kde tak rád odpočíval, a odcházel z pracovny. Cestou domů ho napadlo, že by se mohl zajít ještě najíst a tak vyrazil do své oblíbené restaurace. Když dorazil na místo určení, vítali ho tam desítky lidí z vesnice. Hostinský okamžitě nesl nejoblíbenější jídlo mladého Raikage a přál mu dobrou chuť. Naruto neváhal ani vteřinu a pustil se do toho jako hladový vlk. Způsob, kterým jedl, bavil všechny přítomné. Ženy i děti se smály, až se za břicho popadaly. Když se totiž kdokoliv podíval, jak si Naruto užívá a vychutnává každičké sousto, každého opustil smutek a zášť z probíhající války. Po několika minutách Naruto dojídal již druhou porci, když ho náhle vyrušil příslušník speciálních jednotek. Něco mu pošeptal do ucha a Naruto s velikou nechutí odkládal hůlky a vstával ze židle. Poté šáhl do kapsy ve své vestě a na stůl položil peníze za večeři. Všichni v restauraci sledovali svého mladého vůdce, který se u dveří ještě otočil k lidem a uklonil se kuchaři. Pak jen vyběhl za tajuplným ninjou a zabouchl za sebou dveře.

Naruto běžel bok po boku s poslem a společně mířili k bráně Oblačné vesnice. Zde na Naruta čekalo zhruba dvacet lidí, kteří byli vybráni jako zástupci vesnice k jednání s Konohou. Mezi vyvolené patřili převážně zástupci nejvznešenějších klanů, členové rady starších a nejsilnější shinobi. Právě mezi silnými byl i Katsuri, Narutův učitel, který pro vesnici vybojoval mnoho předem prohraných bitev. Nebylo nutno slov a celá výprava se vydala na cestu ihned poté, co Naruto dorazil. Jejich cílem bylo Jezero Stálosti, místo, kde měla skončit tahle nesmyslná válka. Družinu z Kumy čekal rychlý přesun. K jednání totiž mělo dojít již za dva dny a Naruto moc dobře věděl, že jakékoliv zpoždění bude mít negativní vliv na jednání. Proto se rozhodl, že dva nejschopnější ninjové ho doprovodí jako předvoj celé delegace. Nikdo nebyl proti. Naruto se vydal napřed s Lordem Bee a svým učitelem. Jejich kroky vedly tužby celé vesnice na ukončení celého krvavého konfliktu.

Nesmíme ale zapomínat na druhou stranu krvavé mince. Konoha rovněž poslala několik ninjů, aby zajistili okolí. Nedůvěru panovala v obou táborech a nikdo nechtěl nic podcenit. Týmu, který dostal za úkol obhlédnout místo konference, velel Kakashi. S Kakashim byli dále vybráni Sasuke a Jirayia. Tato trojice schopných shinobi představovala tři generace ninjů Konoha a přes to, že byl Sasuke nejmladší, nebyl vůbec pátým kolem u vozu. Tvrdým a pilným tréninkem se vypracoval v silného člena armády, stal se chuninem ve 12 letech a jen kvůli válce odkládá zkoušky na jounina. Společně se trojice ninjů dostala na dohled jezeru. Stanuli na vrcholu vodopádu, který přiváděl mohutné proudy průzračné azurové vody. Měsíc se pomaličku houpal nad hlavami ninjů, když Kakashi rozhodl, že se utáboří v jeskyni pod vodopádem. Jirayia šel ulovit něco k večeři a Sasuke rozmísťoval pasti. Ačkoliv byl Kakashi se svými dvěma druhy poslán jen na průzkum, nebral nic na lehkou váhu a proto Sasukemu přikázal, aby zajistil tábor jako za normálního válečného stavu.

Poté co Sasuke dokončil svojí práci, se všichni setkali u ohniště, kde Jirayia připravoval několik ryb, které chytil v jezeru. Nikdo z nich se neměl ke slovu a proto tam jen tak seděli a uždibovali z opečených ryb. Nakonec se slova ujal Kakashi, cítil to jako povinnost, když byl určen jako velitel.
„Tak co si myslíte o tom všem??“ zeptal se a při tom se lehce pousmál
„Hej Kakashi?! Je pravda, že sem má přijít osobně Raikage?“ osočil Kakashiho další otázkou jeho ne vždy slušný žák
„Ano, Sasuke!! Oblačná vesnice přislíbila účast Raikageho na jednání, ale pochybuji, že bude mít velké slovo, při tom jak je mladý.“ odpověděl zarmouceně Jirayia
„Mladý a kolik mu je let?? Přece by se Raikagem nestal nikdo v mém věku?“ tázal se Sasuke zvědavě
„Víš Sasuke, Lord Raikage je podle Anbu asi stejně starý jako ty. Když jsme se dozvěděli o jeho jmenování, nebrali jsme to vážně, ale jeho schopnosti jsou nečekaně vyspělé. Ti, kteří si s ním utkali v boji, o něm říkají, že je rychlejší než blesk.“ vysvětlil Kakashi celou situaci a zadíval se do nebe
„Rychlý jako blesk?? Jak to myslíš Kakashi??“ ptá se stále zvědavější Sasuke
„Víš, viděl jsem ho v boji. Když už se zdá, že je obklíčený, tak pokaždé zmizí. Jediné, co může bojovník zahlédnout je jen nepatrný bílý záblesk. Ninjové z Kumy ho pro to nazývají Bílý blesk z Oblačné.“ odpověděl Jirayia

Sasuke však nebral slova svých zkušených mistrů příliš vážně a znovu se začal věnovat své rybě. Jeho chování bylo tak typické, že Kakashimu nezbylo nic jiného než se začít hlasitě smát. To Sasukeho pochopitelně dráždilo a tak vstal a odešel s výmluvou, že je první na hlídce. Jirayia jen mlčky pozoroval a v duchu se ke Kakashimu přidal se smíchem. Když se konečně pak Kakashi přestal smát, on a Jirayia si lehli a snažili se na chvíli usnout. V průběhu noci se nic nedělo a tak uražený Sasuke neměl na hlídce příliš co dělat.

Po několika hodinách svítá a slunce budí obyvatele lesa, který obklopuje jezero. Kakashi, který měl jako poslední hlídku, budí své společníky a připravuje snídani. Když se mu však povede rozdělat oheň, jeho nos zachytí vůni, kterou nezpůsobuje oheň. Upozorní Sasukeho a Jirayiu a všichni tři rychle vybíhají po skalní římse nad vodopád. Jirayia vytáhne z tašky dalekohled a rozhlíží se po okolí, když tu najednou zahlédne tři shinobi směřující k vodopádu. Jirayia jen pokyne hlavou a Kakashiho tým se okamžitě formuje do připravených obranných pozic. Téměř se zadrženým dechem čekají na narušitele ve svých úkrytech. Po několika minutách se dočkají svého. Tři ninjové se poměrně rychle blíží ke Kakashiho pozici, ale v tom se první z nich zastaví. Zvedne pravici a ukáže dopředu třemi prsty. Jirayia nevěřícně kroutí hlavou, jelikož si byl jistý, že jsou bezpečně skrytí i pro nejlepšího hledače.

Muž se žlutými vlasy a s maskou speciálních jednotek pomaličku opět pokračuje dál, ale s každým krokem jeho ostražitost roste. Za normálních okolností se Kakashi a jeho tým měl stáhnout nebo zůstat na pozicích, ale jak tomu tak často bývá, sebevědomí Sasuke vyrazil vstříc nepříteli. Seskočil ze stromu těsně za prvním bojovníkem a jeho kunai se blížil k masce. Zmražený Kakashi jen zíral, co to ten blázen zas vyvádí. Sasukeho kunai zajel do krku bojovníka a z rány proti Sasukemu vytryskla krev. Ta mu vlétla přímo do očí a Sasuke se ocitl v bojové situace bez možnosti použít své oči. V tom už vyráží i Kakashi a Jirayia z úkrytů a zajišťují Sasukeho. Očekávaná odezva ze strany neznámých ninjů se však nekonala. Kakashi si pečlivě prohlížel dva muže stojící opodál a krvácejícího ninji na zemi. Něco mu vrtalo hlavou, a když konečně přišel na to, co je špatně, odkryl svou pásku z oka a použil svůj Sharingan.

Aktivace Kekkei Genkai klanu Uchiha však neunikla pozornosti Kakashiho protivníkům. Ninjové stojící opodál se najednou začali rozpouštět, a když pohlédl Kakashi svým okem na ležícího muže, tak zvolal:
„Pozor, je to past!!!!“
Shinobi z Konohy okamžitě odskočili od ležícího těla, když se náhle ozval děsivý výbuch. Sasuke reagoval stejně jako Kakashi a použil svůj Sharingan, aby si zmapoval situaci. Jirayia se jako jediný spolehl na svou intuici a zavřel oči. Po chvilce je rychle otevřel a začal provádět rychlou sérii pečetí. Prudce sebou otočil a spustil.

„Katon: Endan“ proud ohně valící se na překvapeného ninju z oblačné měl neuvěřitelnou sílu. Zapálil vše, čeho se jen dotkl, ale když konečně dosáhl k nepříteli, tak se nic nestalo. Ohnivá technika jen prolétla tělem protivníka a zastavila se až o husté seskupení stromů. Došlo k výbuchu a Jirayia slevil z ostražitosti. Toho využili hned dva nepřátelští ninjové, kteří ukryli pod legendárním Saninem. Každý zvlášť připravovali svou kombinovanou techniku.

„Fuuton: Atsugai, Raiton: Jibashi“ kombinace bleskové a větrné technika se ihned projevila. Po jejich spojení se na Jirayiu řítilo jiskřící tornádo. Jirayia se však nedal porazit tak snadno. Zaklonil hlavu a jeho ústa se začala něčím plnit. V tom zpoza něj vyskočil Kakashi a předvedl i on, co umí.

„Suiton: Suijinheki“ obrovská vodní stěna se začala ihned po aktivaci formovat před Kakashim a Jirayiou. Jirayia dokonce pomohl zpevnit tuto vodní masu tím, že použil jednu ze svých speciálních technik: „Doton: Doryuuheki“. Tato technika původně náležela Třetímu Hokage, ale jako jeho schopný žák se ji naučil i zvrhlý Jirayia. Zemní zeď prostupovala vodní masou, až z jejich spojení vznikla neprorazitelná železná hora. Bleskové tornádo narazilo do stěny a chvíli ji pořádně prohýbalo, ale nakonec však nebylo tak silné, aby zeď padla. Ninjové z Kumy se však najednou stáhli a pozorovali jejich třetího druha, jak blesku rychle běží ke zdi. V ruce se mu začala formovat neuvěřitelné množství chakry. Proti němu se rozeběhl Sasuke, který do své pravé ruky také formoval chkru.

„Raiton: Kaminari, Chidori“ ozvalo se ve stejný okamžik. Když se střetly tyto dvě techniky, z jejich rukou se začalo jiskřit. Sasuke začal svého soka tlačit zpět, ale to se mělo rychle změnit. Jistý si převahou nad protivníkem, polevil na rovnoměrném přidávání chakry do techniky a to byla velká chyba. Přesně na ni totiž ninja čekal, a když k tomu došlo, přidal on sám na síle. Blesková technika shinobiho z Kumy se jednou tak zvětšila a zcela pohltila Sasukeho jutsu. Poté jen Sasuke letěl vstříc železné stěně. Náraz do ní ho sice nezabil, ale stačil na to, aby nalomil její strukturu. Toho využil ninja z Kumy a za použití toho samého jutsu nakonec stěnu prolomil. Kakashi se nevěřícně podíval na Jirayiu, který ovšem vypadal, jakoby použitou techniku moc dobře znal. Jirayia se jen pousmál a promluvil:

„Dlouho jsme se neviděli, Katsuri!“
„No jestli pak to není zvrhlý poustevník Jirayia?! Je to opravdu dlouho, ty jedna ropucho!“ odpověděl ninja, který právě rozbil železnou zeď
„Ropucho?? To snad nemáme zapotřebí se tady urážet, co říkáš.“ zareagoval v klidu Jirayia
„Hm, to máš pravdu. Koukám, že sis sebou přivedl své studenty?“ otázal se Katsuri a pomalu si sundával svou masku
„Tak to není, starý příteli. Nejsou to moji žáci, dokonce bych řekl, že za pár let už moje schopnosti překonají. Ale o tobě bych mohl říci to samé, nebo se snad mílím?“ udeřil Jirayia a ukázal na dva bojovníky za Katsurim
„Copak, ty myslíš Bee-sana? Poslali nás dva, abychom to tady prohledali.“ odpověděl Katsuri
„O čem to mluvíš?? Za tebou stojí ještě jeden, děláš si z nás legraci?“ zeptal se důrazně Kakashi

„To je Sharingan, že? A u dvou ninjů najednou, to jsem již dlouho neviděl.“ podivoval se Katsuri, ale nakonec se rozhodl vysvětlit celou situaci: „Máš pravdu, že za mnou stojí třetí, ale není to jen naše představa?“ zeptal se na začátek Katsuri
„Cože?? Chcete říct, že tohle celé je genjutsu?? To není možné, můj Sharingan by ho prohlédl!“ vložil se do konverzace Sasuke, kterému někdo náhle přiložil ruku na rameno
„Myslíš si, že tvůj drahý Sharingan vidí vše?“ přišla otázka z prázdna, jelikož kolem Sasukeho vůbec nikdo nebyl
Náhle se před bojovníky z Konohy objevil třetí shinobi. Kakashi si podíval na místo, kde byl ten neznámý ani ne před vteřinou a uviděl tam stále stát dvě osoby. Ta se žlutými vlasy však začala pomaličku mizet jako mlha. Kakashi vytřeštil zpátky svůj Sharingan na bojovníka před ním a snažil se ze sebe něco vykoktat:
„To…to…není možné!! Čtvrtý Raikage???“ vyblekotal ze sebe a jen zíral na muže před ním

Poznámky: 

Tak to je pro dnešek vše. Doufám, že se Vám to alespoň trochu zamlouvalo. Pokud se to bude líbit, budu pokračovat. Zatím se mějte, a pokud se uvidíme příště, tak v epizodě s názvem:

Složité rozhodnutí 4: Tsunade a Naruto

4.866665
Průměr: 4.9 (30 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, Pá, 2011-10-07 15:07 | Ninja už: 4716 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

I love it! Laughing out loud Sticking out tongue ale Kakashi koktá? Wow! Laughing out loud

Obrázek uživatele Ancalimä
Vložil Ancalimä, Pá, 2011-01-07 11:54 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

úžasné, už sa neviem dočkať pokračovania. Dúfam, že bude čoskoro Laughing out loud

Zmenila som si meno z Katorin Arishike na Ancalimä čisto zo sebeckých dôvodov.

http://www.vampire-rpg.anime-manga.cz

Obrázek uživatele Itachi no Kami
Vložil Itachi no Kami, Čt, 2011-01-06 18:09 | Ninja už: 5239 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Páči sa mi to ! Kakashi YES

"Najväčší stupeň ovládania je, keď si myslíte, že ste slobodní."

Obrázek uživatele Hadarak
Vložil Hadarak, Čt, 2011-01-06 00:50 | Ninja už: 5637 dní, Příspěvků: 15 | Autor je: Prostý občan

perfektne ocakavam dalsiu cast cim skor Eye-wink

Obrázek uživatele Ryu onee-chan
Vložil Ryu onee-chan, St, 2011-01-05 21:48 | Ninja už: 5198 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

suppeeer Laughing out loud je také krásne vidieť, že Sasuke tu nie je ten inteligent ako v mange Smiling Takto bezhlavo útočiť, keď sa má konať mierové jednanie Laughing out loud Som zvedavá na pokračovanie Laughing out loud proste dokonalé Smiling

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, St, 2011-01-05 20:49 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

jednoducho nádherná časť....som priam ohromený a dúfam že ďaľšiu sem pridáš čo najskôr sa bude dať.