manga_preview
Boruto TBV 09

Syn svého otce XI. - Krutá a sladká realita

Naši hrdinové nemohli ztrácet čas. Root je pomalu doháněl.

Celou dobu běželi jak o život. Hinata zjistila, že se týmy jsou dobře organizované. Postupovali systematicky. Zřejmě se nějak dorozumívali na dálku. Také si všimla, že mají celkem dva stopaře. Jeden měl sebou ninja psa a druhý se řídil podle stop. Narutovi bylo jasné, že jim jen tak neutečou. Proto vytvořil deset klonů. Několik z nich přeměnil přes Henge na Hinatu a rozeběhli se do několika směrů. Mělo to svůj úspěch. Protivníci se zdrželi, ale ne na dlouho. Původně se tými od sebe víc vzdálili, aby pokryly větší plochu, ale po několika minutách se vydali přímo za pravou dvojicí. Hinata na to upozornila Naruta. Sice nevěděl jak, ale museli improvizovat. Naruto vytvořil několik klonů a vyslal je po svích pronásledovatelích. Na některé přidělal i výbušné lístky doufaje, že tím někoho zraní. Tenhle plán byl účinější. Obyčejní kloni bylo do chvilky zničeni, ale sebevražedné klony slavili úspěch. Podařilo se jim zranit dva pronásledovatele a jejich postup zpomalit. Root se ale jen tak nedal. Zranění postupovali svím vlastním tempem a tím nezdržovali pronásledování. Naruto věděl, že další kloni jim nepomůžou. Nechtěl ztrácet čakru a už měl málo výbušných lístků. Vypadalo to tak, že je brzy dostihnou. Začali se dostávat do hor. Les kolem nich skončil a oni ztratili krytí. Běželi po jedné horské cestě. Po pravé straně měli skálu vysokou asi sto metrů a vlevo pod nima tekla řeka a naproti ní byli další hory. Naruto už mohl vydět blížící se protivníky. Doháněli je až moc rychle. Měli celkem dost čakry a Narutovi bylo jasné, že by tuto bitvu vyhrávali jen ztěží. Napadl ho další nápad. Hned informoval Hinatu. Naruto hodil poslední výbušné lístky nad sebe. Zabodli se asi deset metrů na nima. Exploze strhla několik velkých kamenů a rozvířila okolní prach. Naruto to zakončil technikou prašného mraku. Protivníci je nemohli vidět. Pak skočili dolů směrem do řeky. Nemohli by je vystopovat jak podle pachu, tak podle stop. Tady byl menší problém. Řeka byla celkem prudká a Naruto to nepromyslel úplně. Oba se nechali unášet proudem řeky, která je táhla zpět do Konohy. Po pár minutách unášení proudem se dostali na břeh. Byli promočení a unavení. Okolní krajina se změnila jen málo.

„Chce se to někam ukrýt, musíme si usušit věci a zkontrolovat zásoby.“ řekl Naruto.
„Prohledám okolí,“ řekla Hinata a aktivovala své dědictví. Chvíli se soustředila.
„Něco mám,“ řekla Hinata, „kousek od tud je jeskyně. Je na odvrácené straně hory.“ Hinata ukázala prstem na horu trčící před nima. Naruto neváhal a začal šplhat za pomoci čakry. Hinata ho následovala a převzala vedení, protože znala přesnou polohu. Zdálo se to jako nekonečná cesta, ale po několika minutách vystoupili na vrchol hory. Pak slezli pár metrů na druhé straně hory a našli zmíněnou jeskyni. Byla celkem malá. Naruto shodil batoh na zem a začal kontrolovat zásoby. Dost jídla bylo zničeno a všechno oblečení mokré. U Hinaty to bylo stejné. Naruto se šel porozhlídnou po něčem k snědku a Hinata pro dřevo na oheň. Naruto se vrátili asi po půl hodině. Naruto nesl několik ulovených ryb a Hinata zatím nanosila dost dřeva a už rozdělala oheň. Naruto nabodal ryby na klacíky a dal je péct. Mezitím si dal sušit věci z batohu a sám si sedl blízko k ohni. Hinata si sedla naproti němu. Oheň pěkně hřál a brzo byly ryby hotové. Oba si je dali s chutí. Jak je dojedli, tak Naruto zjistil, že jeho aktuální oblečení je opět potrhané. Další mikina zničená. Naruto si vduchu prohodil pár nadávek směrem k Danzouovi. První hlídku měl on. Vytvořil několik klonů a rozmístil je kolem jejich tábořiště. Hodiny ubíhali. Naruto pak zrušil klony a probudil Hinatu. Ta vzala hlídku za něj.

Naruto se ráno probudil dýl. Hinata seděla v koutu jeskyně a měla aktivovaný Byakugan. Vypadala soustředěně. Naruto vstal a Hinata zareagovala na jeho pohyb.
„Děje se něco?“ zeptal se Naruto.
„Jeden tým prošel kolem řeky a mířil do Konohy. Nic víc.“ řekla Hinata.
„Buď jdou pro posili nebo se stahují. Nicméně se tu nesmíme zdržovat.“ řekl Naruto. Hinata jen potvrdila návrh a vyrazili. Vyšplhali na vrcholek hory a slezli u řeky. Tu přeskočili a vydali se směrem na Sever. Asi jim utekli neboť Hinata ve svém zorném poli nikoho neviděla. Měnili často směr, aby zmátli případné pronásledovatele. Dostali se do jedné malé vesnice krátce po poledni. Vešli do jejího centra. Mohlo tam být jen pár desítek obyvatel a ninji tam asi dlouho neviděli. Uprostřed vesnice bylo jen pár obchodníků. Nakoupili jen pár zásob a hned odtamtud odešli. Neměli moc dobrý pocit. Namířili si to teď k jejich úkrytu. Cestou se zastavili a dali si něco k jídlu. Dorazili tam až navečer kolem jedenáctý. Pomalu prošli bránou a zamířili si k hlavní budově. Z dálky se už svítilo. Zřejmě tam na ně někdo už čekal. Otevřeli dveře a v kuchyni seděl Hisan.
„No konečně. Kde jste byli.“ řekl Hisan ustaraně.
„Ale nic. Jen menší komplikace cestou.“ řekl Naruto.
„Pronásledoval nás Root a tak jsme jim museli nejdříve utéct.“ pronesla Hinata.
„Cože,“ vykřikl Hisan a vyskočil ze židle. Přiběhl k oknu a podíval se z něj.
„Neboj, nesledovali nás.“ ujišťoval ho Naruto.
„To doufám,“ řekl ustaraně Hisan, „můj otec toho vytrpěl už dost.“
Pak Hisan odešel zpět domů. Naruto s Hinatou si dali něco k večeři a šli spát.

Další den ráno se Naruto vzbudil až bůh ví kdy. Pak si uvědomil, že bude potřebovat nové oblečení. Nejdříve šel do jídelny. Dal si něco na zub a pak napsal vzkaz pro Hinatu, že se zdrží ve městě. Vzal si všechny své peníze a vyrazil. Použil Henge aby nebyl nápadný. Zašel do obchodu s oblečením. Nejdrív se tam podíval, jestli nemají něco v jeho obvyklém stylu. Bohužel neměli. Musel si proto vybrat něco jiného. Zaujal ho bílí plášť s rudými plameny zespoda. Bylo to schované úplně v zadu. Zřejmě to tam bylo pár let, protože na tom nebyla ani cenovka. K tomu si vzal i bílo-červenou mikinu se stejnobarevnýma kalhotama. Nebylo to ani tak drahý jak čekal. Pak se vydal ještě doplnit své ninja potřeby. Měl problém s nalezením obchodu, ale po půl hodince ho našel. Byl schovaný v jedné postraní uličce. Naruto vešel dovnitř. Nic moc. Bylo tam jen pár kunaiů a šurikenů. Starý prodavač zareagoval na Narutův pří Naruto přišel k pultu a požádal o výbušné lístky a pár kunaiů. Prodavač odešel někam do zadní místnosti a za chvilku se vrátil. Nesl několik krabiček. Položil je na stůl. Naruto si vzal jen obyčejné kunaie a několik výbušných lístků, ale musel uznat, že tam měl veliký výběr na to, jak obchod působil prvním dojmem. Když tam byl, tak si koupil chrániče rukou a ještě prázdné svitky, protože ty jeho byli zničené. Tenhle nákup už tak levný nebyl. Pak se vydal zpět do úkrytu. Tam se dostal bez problémů. Vešel do bívalé vesnice a někdo na něj promluvil.
„Neměl by jsi chodit pryč. A hlavně né v tuhle dobu, když po nás jde Root.“ pravila Hinata sedící na jedné ze starých budov.
„Ano, ale lepší je být připraven na boj. Byl jsem nakoupit nějaké spotřebné věci.“ pravil Naruto. Hinata se jen usmála a přiskočila k němu. Postupovali k budově ve středu vesnice. Cestou se Hinata Naruta na něco zeptala: „pomůžeš mi s tréninkem vodních technyk?“
„Ale já ti nemám už s čím pomáhat. Ovládáš vodu daleko líp než já. U mě se nedá ani říct, že ji ovládám.“ Hinata myslela, že s ní už nechce trénovat, ale pak Naruto dodal.
„Mám nápad. Ty ovládáš velmi dobře čakru. Když mi pomůžeš s ovládáním čakry, tak ti pomůžu s jakoukoli technikou. Bereš.“ řekl Naruto. Hinata váhala jen okamžik.
„Dobře. Ráda ti pomůžu.“ odpověděla mu.

Pak si dal Naruto věci do pokoje a vydal se s Hinatou trénovat. Musel uznat, že Hinata ovládala čakru o dost líp něž on. A není divu, když to trénovala téměř celí život. Naruto se snažil a pomalu se učil.

O tři dny později v 14:00
„Už ovládáš čakru celkem slušně Naruto.“ pravila Hinata.
„Jo. Moc mi to pomůže s mojí novou technykou. Teď si na řadě ty. S čím ti mám pomoct.“ pravil Naruto. Hinata chvilku váhala a pak řekla.
„Mohl by jsi mě naučit Rasengan.“ řekla jistě. Naruto byl překvapen, že se chtěla naučit zrovna tuhle techniku.
„Řekl jsem, že když mě naučíš lépe ovládat čakru, tak ti pomůžu s jakoukoli technikou. Já svůj slib dodržím, ale chvilku počkej. Budeme na to potřebovat pár pomůcek.“ pravil Naruto.
Vytvořil klon a vyslal ho do vesnice i s penězi. Pak ji začal vysvětlovat základy. Po několika minutách se tam vrátil klon. Přinesl tam tašku plnou balónků. Hinata nechápala, protože se Naruto o nich nezmínil. Naruto vzal dva z nich, které byly naplněny vodou. Jeden hodil Hinatě a druhý vzal do rukou.
„Co teď,“ zeptala se Hinata, jak dostala balónek do rukou.
„Teď sleduj. Možná by bylo lepší, kdybi ses dívala přes Byakugan.“ řekl Naruto. Hinata ho poslechla. Naruto rozvířil v balónku vodu, až prasknul. Hinata to udělala stejně, ale balónek zůstal v celku. Nebyla zvyklá ovládat čakru tímhle způsobem. Naruto ji pozoroval. Párkrát jí to musel ještě předvést. Po několika hodinách se jí to povedlo. Pak Naruto začal s víukou druhé části. Vzal obyčejný balónek a ten se rozletě na všechny strany. Hinata to sledovala. Vypadalo to jednoduše, ale brzy zjistila opak. Naruto vytvořil mezitím pár klonů, kteří měli pokročit v jeho poslední technice. Naruto si všiml, že Hinata do toho dává moc málo čakry. Míček ji vždy jen prasknul. Vysvětlil jí někter její chyby a dál sledoval její počínání. Do konce dne pokročila o velký skok, ale ještě se jí to nepovedlo. Naruta stejně překvapilo, že tu techniku zvládá tímhle tempem. Pak si dali véčeři a šli na kutě.

Naruto se ráno probudil kolem devátý. Převlékl se do svého obvyklého oblečení a vyrazil do kuchyně. Došel k lednici a vytáhl si něco na zub. Pak si sedl ke stolu a pustil se do jídla. Najednou mu něco bouchlo u hlavy. Naruto se lekl a spadl s žídli na zem. Podíval se, co to byla a tam se jenom smála Hinata.
„To bylo za co,“ řekl Naruto. Hinata se pořád smála a pak vytáhla další balónek. Ten se jí v ruce rozlítl na všechny strany. Naruto pochopil, že se jí to podařilo. Pak mu pomohla na nohy.
„Takže teď už zbívá poslední část. Já ti řeknu jak na to, a pak si dám tu snídani.“ řekl Naruto.
„Kdy jsi to vůbec zvládla?“ zeptal se ještě Naruto.
„Pracovala jsem trochu přes noc.“ řekla Hinata.
Naruto s Hinatou došel na místo, kde cvičili. Naruto ji vysvětlil poslední část tréninku. Hinata to pochopila. Výsledek byl takový, jak ho Naruto očekával. Rasengan měl do plné síli ještě daleko. Naruto si skočil dojíst svou snídani, a pak se vrátil k Hinatě. Vzal tam něco k jídlu, aby se nemuseli vracet do sídla. Hinata trénovala jak jen uměla, ale zatím se jí to nedařilo. Naruto když přišel, tak ji chvilku pozoroval a potom zkoušel svoji techniku.

Šlo mu to líp a líp, ale největší problém mu dělalo, aby ho čakra při výstřelu nezranila. Vždy se uvolnilo dost čakry a ta ho poranila. Naruto si obvázal ruce obvazy, aby snížil zranění. Trochu to pomohlo. Mohl trénovat bez přestávek, aby si vyléčil zranění. Jediné, co ho teď omezovalo, byl jeho limit čakry. Oba trénovali a Hinata si po hodince šla odpočinout. Naruto se snažil snížit výdej čakry při výstřelu a tím i snížit svá zranění. Hinata se po sváče pustila opět do trénování. Naruto si taky udělal čas na sváču a pozoroval Hinatiny pokroky. Po chvilce odpočinku se rozhodl zjistit svůj limit. Vytvořil čtyři klony a následně se všemi začal tvořit techniku. Pak vypálil techniku směrem do hor. Od tamtud se ozval výbuch. Narutovi klony se zrušili už hned po výstřelu. Do Naruta vstoupilo všechno z klonů a hlavně na něj přišla všechna ta únava. Naruto padl na koleno a začal to rozdejchávat. Měl čakru ještě na jeden výstřel, ale taková ztráta najednou ho opravdu vyčerpala. Najednou se mu ozval hlavě hlas. Byl to Kyuubi. Snažil se využít téhle situace. Narutovi naběhli žíli na levé ruce a trochu začala pulzovat. Naruto si ji chytil druho rukou. Pak do ní začal dostávat křeče. Nevěděl, jak liška obešla obě pečetě, ale to už bylo jedno. Podařilo se mu ji zatlačit. Hinata to z povzdálí sledovala a následně k Narutovi přiběhla.
„Co se stalo,“ strachovala se trochu Hinata.
„Liška zase dává o sobě vědět,“ řekl Naruto. Pokusil se vstát. Levá noha ho neposlouchala. Naruto se do ní udeřil, a pak už to šlo. Hinata se na něj dívala trochu překvapeně. Naruto pak jen pronesl: „končím s tréninkem. Alespoň pro dnes.“ pravil jistě.
Pak zpět do hlavní budovy. Hinata zůstala na cvičišti, ale po několika hodinách jí došla čakra. Naruto mezitím byl ve svém pokoji. Opět pracoval na svitcích. Nevnímal čas a pořád hleděl do svitku a dopisoval do něj něco. Když skončil, tak Hinata zaťukala na dveře. Naruto smotal svitek co držel v ruce a přiskočil ke dveřím. Pak je v klidu otevřel

„Naruto, jsi v pořádku.“ pípla Hinata potichu.
„Ano Hinato, je mi dobře.“ pravil Naruto trochu nepřesvědčivě.
„Víš, po dnešku jsem o něčem přemýšlel.“ Naruto pevně sevřel onen svitek. Hinata čekala, co z něj vyjde.
„Dnes mi Kyuubi dal najevo, že je silnější, než jsem myslel. Proto jsem tady pracoval na něčem, co ho případně potlačí. Připravil jsem dvě pečetě na Kyuubiho potlačení. První dokáže potlačit Kyuubiho, než mě zcela ovládne, ale druhá je silnější. Dokáže ho zatlačit kdykoliv. Aspoň doufám. Vzhledem k tomu, že teď spolu cestujeme, tak myslím, že ty jsi nejlepší osoba, která ho bude moci potlačit.“ řekl Naruto.
Pak Naruto podal Hinatě jeden svitek a jednu malou pečeť. Ta byla stejná jak ta, kterou dal Jiraya Kakashimu. Hinata si je od Naruto vzala a pak chtěla něco říct. Byla trochu nervózní.
„Naruto, chtěla jsem.....“ pak ji ale Naruto umlčel polibkem. Hinata jej opětovala. Zdálo se jim to jako věčnost, ale nechtěl nikdo z nich narušit ten okamžik. Po chvilce se od sebe odtrhli, aby nabrali dech. Dívali si přímo do očí.
„Miluji tě,“ řekl Naruto a bylo vydět, že z něj spadla tíha.
„Já tebe taky,“ řekla Hinata.
Pak Narutovi zakručelo v břiše. Připadal si trapně, ale Hinata se jen zasmála.
„Už jsem připravila dvakrát ramen.“ řekla Hinata a šla do kuchyně. Naruto zavřel dveře a pak ji jenom následoval. Z kuchyně byla cítit vůně ramenu. Ramen byl už na stole a byl ještě horký. Naruto si sedl naproti Hinatě. Oba se pustili do ramenu naráz. Naruto tentokrát jedl pomalu. Vychutnával si tyto okamžiky. Jak to dojedli, tak dal Naruto nádobí do dřezu. Pak šli ruku v ruce. U Narutova pokoje se zastavili. Oba se už chtěli rozejít do svích pokojů, ale pak ještě Hinata něce řekla.

„Naruto, můžeš mi ještě pomoct s těmi svitky. Já jenom že nevím, jak pracujou.“ řekla Hinata.
„Tak pojď dovnitř,“ řekl Naruto a vešel do svého pokoje. Hinata šla za ním. Naruto tam neměl zrovna uklizeno. Na zemi měl rozbalených několik svitků a také tam měl psací prostředky.
„Promiň, ale moc uklizeno tady nemám.“ řekl Naruto. Hinata zrovna zavírala dveře.
Vedle postele se válel nedávný nákup a na stolku měl nové kunaie a výbušné lístky. Naruto se posadil na zem a vzal si jeden z prázdných svitků, který se válel na zemi. Hinata k němu přišla a sedla si vedle něj. Pak rozevřela svitek od Naruta. Naruto se dal do vysvětlování. Pro Hinatu to bylo docela složité. Netušila, že Naruto se tak vizná v pečetích. Naruto Hinatě na prázdný svitek znázorňoval, jak vůbec svitek funguje. Hinata to chápala, teda teoreticky. Naruto se pustil do podrobného vysvětlování. Osobně na tohle vůbec nebyl. Hinata ho poslouchala, ale byla strašně unavená, až usnula. Naruto si toho všimnul. Ani se nedivil. Sám na akademii taky usínal. Pak opatrně vzal Hinatu do náruče a odnesl jí do jejího pokoje. Opatrně otevřel dveře a vešel dovnitř. Položil Hinatu na postel a přikryl ji. Připadala mu tak neviná. Políbil ji jemně na čelo a pak odešel. Ve svém pokoji jen sepsal na jeden ze svitků poznámky, které by se ji mohli hodit. Pak jej i se svitkem na potlačení dal do jejího pokoje. Sám pak odešel do svého pokoje a usnul.

Ráno se probudil dost pozdě. Asi hlavně kvůli tomu, že dodělával ty zápisky pro Hinatu. Následně vstal a šel se umít. Pak si vzal své klasické oblečení a šel do kuchyně. Tam našel na stole snídani i se správou od Hinaty. Naruto si ji přečetl. Bylo to poděkování za včerejšek a oznámení, že je na cvičišti. No Naruto neváhal a pustil se do jídla. Bylo to dobré. Pak umyl nádobí a chtěl odejít za Hinatou na cvičiště, když vycítil čtyry osoby, které právě vstoupili do vesnice. Byli buď dost slabí nebo zkušení. Naruto doběhl do svého pokoje a vzal si wakizashi. Byli už u dveří hlavní budovy. Naruto doběhl na chobu a schoval se za roh. Při tom schoval svou čakru jak jen šlo. Pomal se přibližovali. Docela spěchali. Naruto si vzal wakizashi do pravé ruky. Když byli asi dva metry od něj, tak vyrazil. Nejbližšího chytl pod krkem a přirazil ho ke zdi. Další po něm sekl a Naruto ten útok vykryl wakizashim. Pak do něj Naruto kopnul a on spadl na zem.
„Nehýbejte se. Kdo jste a co tu chcete?“ vyhrkl na ně Naruto.
„Klid. Dostali jsme úkol dopravit tebe a nějakou bíloočku pryč. Máme pro vás zprávu.“ řekl jeden z příchozích. Pak Narutovi podával zprávu. Naruto pustil toho, kterého držel pod krkem na zem a vzal si vzkaz. Věřil jim, neboť to nebyli ninjové, ale samurajové. Vzkaz byl od Tsunade. Stálo v něm:

Naruto, mám špatný zprávy. Zjistili kde jste. Podařilo se nám zadržet jeden tým z Rootu při jedné nelegální operaci, ale všichni spáchali sebevraždu. Pak Yamanko prohledal jejich paměť a dnes objevil, že se měli účasnit akce proti vám. Musíte odtamtud vypadnout. Informovala jsem Yu-Hwana, takže vám dá asi nějakou ochranku. Poslala jsem vám tam posili, ale nepřítel tam bude dřív.Vydržte co nejdýl.
Tsunade

Naruto si přečetl dopis ještě jednou. Tohle nebylo vůbec dobrý. Pak vytvořil klon a poslal ho pro Hinatu. Mezitím skupinu samurajů udvedl do kuchyně a pak šel do svého pokoje. Začal si balit věci. Rozhodl si na sebe vzít nedávno koupené věci. Oblékl si mikinu a kalhoty. Pak si na ruce nasadil chrániče. Na nohu si připevnil pouzdro na kunaie a k pasu si připevnil wakizashi. Nakonec si vzal plášť. Pak si vzal ještě nejnutnější věci. Byli to hlavně svitky. Pak si ještě upevnil čelenku na hlavě. Pak se vydal i se svími věcmi do kuchyně. Skupina samurajů na něj dívala celkem vyjeveně.
„Byla tady už Hinata.“ zeptal se Naruto.
„Jo. Šla se připravit.“ odpověděl mu velitel skupiny.
„Bezva. No, možná bychom se měli představit.“
Každý ze samurajů se představil. Naruto si je poměřil, ve kterých dovednostech jsou asi nejlepší.
Kenshi – velitel skupiny samurajů s nejvyšší hodnotou čakry. Jako zbraně má dvě katany.
Hashi – nejvyšší a asi nejsilnější z nich. Jako zbraň používa svůj velký obouručný meč.
Oriko – nevypadá moc jako samuraj. Nemá na sobě výzbroj a nejsou vidět žádné zbraně.
Samuj – má lehké brnění a na zádech luk s několika šípy. Ovšem je vyzbrojen i katanou.
Chvilku se ještě bavili a pak přišla Hinata. Měla na sobě oblečení klanu Hyuuga se znakem jingjang na zádech. Jak Naruto, tak Hinata byli překvapeni jeden z druhého.
„Takže musíme odtud vypadnout,“ řekl Naruto.
Následně všichni vyrazili směrem k bráně, až všechny Hinata informovala.

„Stát. Několik set metrů před náma je několik týmů.“ řekla Hinata.
„Zatraceně. Byli rychlejší, než jsem čekal.“ pronesl Naruto.
„Vede od tud jiná cesta,“ zeptal se Kenshi.
Naruto se zamyslel a pak řekl: „můžeme jít víš do hor, ale nevím, kam nás to zavede.“
Všichni chvilku mlčeli, ale pak pokračoval Naruto: „buď to nebo boj.“
„Dobrá, jdeme do hor.“ zkonstatoval Kenshi.
Všichni se vydali do hor. Pospíchali jak jen šlo, ale samurajové je zbržďovali. Oni prostě neměli nikdy klid.

Poznámky: 

Tak jsem se činil. Doufám, že nevadí nikomu jak jsem zamotal příběh. xD

4.81818
Průměr: 4.8 (22 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Atreides
Vložil Atreides, Út, 2013-06-18 20:19 | Ninja už: 5539 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Student Akademie

Povídka není špatná na to že je to tvoje první dílo. Ale abych řek pravdu to náhlé vyznání lásky od obou hrdinů mě přijde trošku až násilím naroubované do příběhu ale jinak dobré a jen tak dál

"War. War never changes..."

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, St, 2010-10-27 22:17 | Ninja už: 5546 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

úžasné x)

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Út, 2010-10-26 22:13 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Oh, zdá se, že je to zase o něco lepší, než minulý díl. Ve slově viděli se píše i po v, ne y. Je to asi jediná chyba, která mě praštila do očí hned na začátku někde.
Pokud jde o zamotání příběhu, líbí se mi to zase o něco více, hlavně když má Naruto na sobě zbroj svého otce Minata xD Jen by mě zajímalo, kde se vzala v tak zapadlých končinách, jeden by předpokládal, že bude v Konoze v nějaké skladu.
No nic, končím raději, než se zase rozepíši s nějakými spekulacemi atd... Doufám, že budeš stále pravidelně přidávat nové a nové díly a začáteční nezdar tě neodradí od zlepšování se a vydávání ze sebe čím dál tím lepší výsledky. Smiling

P.s. Lidi, nějaké ty komenty mu sem naházejte, kritika kladná či záporná, je to jedno, všechny komenty popohání autora k dalšímu psaní a snahy se zlepšit. Takže šupem to sem!!!

Obrázek uživatele Nirvinus
Vložil Nirvinus, Út, 2010-10-26 22:32 | Ninja už: 5185 dní, Příspěvků: 55 | Autor je: Prostý občan

Díky moc, ale zpět k příběhu. Kdo říká, že je to zbroj jeho otce. Může to být jen obchod, kde kdysi Yondaime nakupoval. xD

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, St, 2010-10-27 22:17 | Ninja už: 5546 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

jj todle mě přesně napadlo xD

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.