manga_preview
Boruto TBV 09

Útok na písečnou (01)

Gaara seděl v zasedací místnosti a aspoň se snažil poslouchat, jak se rada dohaduje nad tím, jak ušetřit za zbraně. Ale najednou kazekageho pozornost upoutala podivná bílá housenka, plazící se po jeho ruce. Posunkem ruky ji obalil pískem a jentaktak utlumil výbuch. Bývalý jinchurichi vstal a odcházel z kanceláře.
„Gaaro, nemůžeš odejít uprostřed zasedání,“ upozornil ho Baki.
„Máme společnost,“ odpověděl mu chladně. „A asi to nebude přátelská návštěva.“ Gaara svižným krokem vyšel z budovy kazekageho a naskytl se mu pohled, na který se bojí pomyslet každý kage. Celá jeho vesnice bojovala s muži v černých pláštích. Rudovlasý se chtěl rozběhnout k nejbližší skupině bojujících, ale cestu mu zastoupil dlouhovlasý blonďák.
„Zase se setkáváme, Sabaku no Gaara,“ zle se na kazekageho usmál. „Posledně jsi mě pobavil, ale dnes bych to měl radši co nejdřív za sebou, tak co kdyby ses nechal prostě a jednoduše odbouchnout, abychom neztráceli čas?“
„Na řečičky nemám čas, musím pomoci své vesnici,“ z Gaarovy tykve vyletěla zátka a hned za ní vystřelil chakrový písek. Deidara byl kupodivu rychlejší a už se vznášel několik metrů nad zemí na jílovém ptákovi. Gaara se pochopitelně nenechal zahanbit a nechal se vynést pískem přímo před blonďáčka. Hned se však musel celý zabalit pískem, protože kolem něho začali vybuchovat miniaturní ptáčci.
„To ses za tu dobu fakt nenaučil nic nového?“ smál se venku Deidara, zatímco z jeho rukou vylétávali další a další ptáčci. Kazekage se rozhodl prozkoumat situaci venku svým písečným okem, které však Deidara hned zničil, takže Gaara z toho měl akorát velký bolehlav. Ale i to stálo za to. Teď totiž věděl, kde se jeho protivník pohybuje, tak použil trochu písku ze své obrany k prvnímu útoku. To Deidaru zřejmě zaskočilo, protože výbuchy na chvíli ustaly. Červenovlasý mladík se hned chytil příležitosti a zaútočil celou svou silou.
„To sis vážně myslel, že jsem tu celou dobu jen tak seděl a rozhodoval, od koho budeme kupovat toaletní papír?“ ušklíbl se, zatímco Deidara uhýbal mase písku. Najednou blonďáček narazil do něčeho tvrdého. Se strachem v očích se pomalu na to něco otočil a zůstal zírat na obrovskou písečnou stěnu vznášející se několik desítek metrů nad zemí.
„A sakra,“ stačil si ještě ulevit, než ho začal písek obalovat.
„Víš, u nás na pohřbech se říká, že se nakonec staneme jen pískem. Aspoň to říkali na pohřbu Chiyo-baa sama. Docela rád bych viděl, jak se v takový písek změníš ty.“ Gaara natáhl ruku a prsty začal pomalu zatínat v pěst.
„Umění je výbuch!“ dokázal Deidara vykřiknout těsně předtím, než se Gaarovy prsty spojily a to tichá křupnutí, které by jste mohli normálně slyšet, při této Gaarově technice, přehlučilo ‚puf‘ když se Deidara sám vyhodil do povětří.
Gaara se tím nijak nezabýval a spěchal na pomoc své sestře, která úplně sama bojovala s Hidanem.
Kazekage chtěl bělovlasého překvapit zezadu, ale zabránila mu v tom sama Temari.
„Gaaro ne! Nesmíš se ho ani dotknout, jinak ublížíš nám oběma!“ až teď si mladičký kazekage všiml, že jeho sestra krvácí na těch samých místech, kam se Jashinista řezal.
„A vida, ty nejsi zas tak hloupá holčička,“ usmál se Hidan, otočil se na Gaaru a kunaiem si mířil přímo na srdce. „Víš hochu, stačil by jediný pohyb a tvoje milovaná sestřička se skácí k zemi. A ještě před tím, než umře, bude cítit, jak ji drtí tvůj písek, jestli se mě jenom dotkneš. Tak co s tím chceš udělat?“
„Vezmi mě.“
„Ne! Gaaro to nesmíš! Vesnice tě potřebuje!“ začala Tem protestovat.
„Mlč maličká,“ Hidan ji umlčel dlouhým řezem táhnoucím se přes jejich břicha, „teď se baví chlapi. A navíc tu končíme, žádná vesnice už nebude. Kazekage, vážím si vaší nabídky, ale.. Proč ti ku*va vykám?! Ne, nechci tak nudnou hračku, jako jsi ty.Radši si nechám ji,“ přitáhl k sobě Tem a rychlostí, jakou by nepostřehlo ani cvičené oko, po Gaarovi mrštil svou kosou. To kazekageho natolik překvapilo, že se nestačil ani bránit a všechny tři čepele se mu skrz písek zaryly do břicha. Hidan mu je hned nato bezohledně vyškubl z ošklivě vypadajících ran. Gaara se bezmocně svezl k zemi a ztratil vědomí.

Poznámky: 

Eh... tohle sem měla v hlavě strašně dlouho a nevěděla jsem, jak to napsat... a ani nevíte, jak těžký to je vzít do ruky tužku. Ale je to tu a bylo těžký se rozhodnout mezi Gaarovou smrtí nebo Deidarovou, ale aspoň jsem pomstila Chyo... Další díl už je nachystanej, jenom ho nadatlovat do kompu a za týden zveřejnit a bude o přípravě záchraný mise.. a víc neprozradim... zati sama nevím, jak to celý dopadne...

4.714285
Průměr: 4.7 (7 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Die
Vložil Die, So, 2010-11-06 17:41 | Ninja už: 5193 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

Já ráda bojovky. xD A omráčenej Gaara vypadá víc než zajímavě. Laughing out loud

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele mistra5
Vložil mistra5, Ne, 2010-11-07 15:44 | Ninja už: 5056 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Nejenom zajímavě, ale příšerně sexy xDDD

Jsem chodící snílek.. Když mě zastihnete v téhle realitě, máte víc štěstí, než tušíte..

Obrázek uživatele Zisi
Vložil Zisi, Po, 2010-11-01 20:49 | Ninja už: 5171 dní, Příspěvků: 205 | Autor je: Prostý občan

Taknjo. Další človíček co rád píše povídky na napadnutí Suny? Super, fandím téhle ffce, těším se na další dílek