manga_preview
Boruto TBV 09

Syn svého otce VIII. - Věci vyplouvají na povrch (1)

Naruta ráno vzbudil klon tím, že se zrušil. Naruto vstal z postele. Lehce posnídal. Potom udělal několik zásadních věcí. Vzal svitek, nad kterým včera pracoval a roztáhl ho po zemi. Asi hodinu ho dodělával. Nakonec na něj položil ruku. Naschromáždil do ní čakru a následně ji zapečetil do svitků jako zdroj energie. Pak jej rozřízl na několik menších kousků. Čtyry kousky rozmístil do rohu svého pokoje. Pak otevřel dveře a zvenčí nalepil na ně další část svitku, která hned zmizela. To samé udělal u oken. Byl to v podstatě alarm. Kdybi nějaká osoba vnikla do jeho bytu, tak ty čtyry části svitku uvnitř vyšlou omračující vlnu do prostředka místnosti a pokud bude Naruto poblíž, tak může zachytit i výkyv chakry. Alarm se dal aktivovat nebo deaktivovat jeho chakrou zvenčí. Naruto byl se svou prácí spokojený, ale tvorba těch svitků mu sebrala docela dost chakry. Pak někdo zaťukal. Naruto nevěděl, kdo by to mohl být. Popošel ke dveřím a otevřel je.
„Naruto-kun.“ začala Hinata.
„Copak potřebuješ Hinato.“ řekl Naruto pohotově.
„No já jenom jestli bys mi pomohl zase s tréninkem. Moc mi to pomohlo.“ řekla trochu ostýchavě.
„No proč ne. Trénovat sám se sebou neni moc účiné.“ odpověděl ji Naruto.
Pak vyšel ze svého bytu a zavřel dveře. Nenápadně aktivoval svůj alarm.
Pak šli na cvičiště. Když tam došli, tak si Naruto trochu protáhl krk. Měl ho trochu ztuhlý. Na začátek menší rozcvička v taijutsu. Narutovi dělal problémi vykrývat Hinatiny útoky. Byli tvrdší než obvykle. Nedržela se tak zpátky. Po chvilce zapojili i ninjutsu. To byla zase Narutova výhoda. Nejenom že měl víc chakry, ale ještě znal víc technyk. Hinata se v této časti bitvy začala trochu stahovat. Bežela někam pryč a občas na Naruta zaútočila zdálky. Naruto ji pronásledoval. Pak mu došlo, kam šla. Bylo tam jezírko. Hinata skočila na hladinu a dala ruce do pečetě. Použila na Naruta technyku vodních draků. Naruto vzal své wakizashi a začal se uhýbat. Když se nemohl vyhnout této technice, tak naschromáždil chakru do své zbraně a v podstatě draka rozpůlil. Po čase uhíbání se Hinatě povedlo Naruta trefit. Naruto odletěl mezi stromy. Okamžitě se po dopadu postavil. Hinata k němu přiskočila. Pokračovali v taijutsu. Hinata tentokrát použila kunaie. Naruto jeden z těch kunaiů zničil. Přesto se Hinatě podařilo uhnout a využít to ve svůj prospěch. Druhou rukou, ve které držela kunai, tak Narutovi přiložila ke krku.
„Vyhrála jsem,“ řekla Hinata s radostí. Bylo to poprvé, co se jí povedl takovíto úspěch v boji s Narutem.
„Musím říct že si zesílila, ale já myslím, že je to remíza.“ jak to Naruto dořekl, tak se Hinata podívala, aby pochopila, co tím myslí. Naruto přdržoval své wakizahi Hinatě u břicha. Hinata byla trochu překvapená a sklonila ruku. Naruto vrátil svou zbraň do pouzdra. Pak se na sebe dlouze zadívali. Dívali si do očí.

Asi by tam stáli věčně, kdybi je někdo nevyrušil. Přiskočil k nim člen ANBU.
„Máte se oba dostavit k Tsunade. Urychleně.“ pravil a hned odešel.
Naruto s Hinatou se navzájem na sebe podívali a pak vyrazili zpět do města. Brzo došli do města a hned šli k Tsunade. Vyšli po schodech nahoru. Naruto bez zaklepání vešel dovnitř. Hinata chtěla něco namítnout, ale radši byla potichu. Tsunade seděla za stolem stolem a vyřizovala papíry.
„Tak co pro mě máš bábi.“ vychrlil na ni Naruto.
„Na ty tvoje řečičky nemám náladu Naruto. A ty Hinato pojď dál.“ Hinata za sebou zavřela a přišla blíž.
„Takže mám pro vás dva narychlo misi. Jde o doprovod jednoho mého starého známého a já nemohu postrádat žádné ninji. A taky vám dvoum věřím. Doufám, že mě nezklamete. Jinak, tady jsou podrobnosti.“ podávala jim Tsunade obálku. Naruto pro ni sáhl, ale Tsunade ucukla.
„Oficiálně je vedoucím této akce Hinata.“ pak podala obálku Hinatě. Hinata ji od ní vzala a rozbalila. Vytáhla z ní několik dokumentů.
„Takže ta mise je už dneska.“ řekla trochu překvapeně Hinata.
„Ano. V osum máte sraz u hlavní brány. Nezvorejte to.“ pravila Tsunade přísně.
„Kam půjdeme.“ optal se Naruto.
„Do jednoho města na severu Ohnivé země.“ odpověděla mu Hinata, hledíc do dokumentů.
„Jak vysoký význam má tato mise.“ zeptal se Naruto.
„Může to ovlivnit názory na Listovou. Musíte to zvládnout.“ řekla Tsunade naprosto vážně.
„Jasně babčo. Žádnej problém.“ snažil se ji Naruto přesvědčit svým úsměvem.
„Hinato. Můžeš jít a ty Naruto tady ještě chvilku zůstaň. Chci si stebou promluvit.“ Hinata po těchto slovech odešla.

„Co se mnou chceš probrat Tsunade.“ zeptal se jí Naruto, protože ji nechápal.
„Naruto. Posaď se. Chci si stebou promluvit. Jde o tuhle misi a ještě o něco.“ Naruto ji poslechl.
„Co se děje? Proč mě napínáš?“ zeptal se Naruto.
„Víš Naruto, já myslím, že bych ti měla něco říct. Jde o tebe. Poslední dobou na mě tlačí rada a Danzo.“
„Promiň, ale nevím, kdo je Danzo.“ zeptal se Naruto.
„Danzo je někdo, kdo se chtěl stát pátým Hokagem. Vlastně se jím chtěl stát i v minulosti. Kdysi bojoval proti Třetím o titul, ale prohrál. Má velkou politickou moc a dokonce má vlastní ozbrojené složky.“
„A co to má společného semnou.“
„Jsi jinchuuriky. O to mu de. Buď budeš pod jeho kontrolou nebo pod ničí. Takhle to vidí on.“
„Co mi tím chceš říct.“
„Ti lidé, co tě pronásledují, jsou z ANBU Root. Dohlíží na tebe. Vlastně tahle mise je o tom, abych tě dostala z vesnice. Nikdo o ni nebude vědět.“
"Je ta mise vůbec oficiální." Tsunade jen zakrotila hlavou.
„Takže po mně jde Akatski a tenhle Danzou. Čím dál hezčí.“ pravil Naruto ironicky.
„Je možný, že nás napadnou.“ zeptal se Naruto.
„Neměli by o ní vědět, ale nic ti nezaručuji.“ řekla Tsunade trochu smutně.
„Tak to jsem to dopracoval.“ řekl Naruto ne moc štastným tónem. Pak se stalo něco zvláštního. Ucítil výkyv své vlastní chakry. To znamenalo jedno. Někdo se mu vloupal do bytu. Naruto vyskočil ze židle. Tsunade nevěděla co dělá. Naruto vyskočil oknem. Tsunade zavolala několik členů ANBU a rozeběhla se za ním. Naruto se zastavil až u svého bytu. Dveře byli otevřené. Naruto se jich dotknul a deaktivoval svůj bezpečnostní systém. Pak vešel do místnosti. Našel uvnitř na zemi omráčené dva členy ANBU. Zřejmě byli z Rootu. Tsunade pak vešla do místnosti.
„Je to vážnější, než sem čekala.“ pravila Tsunade. Naruto neodpověděl, ale sehnul se k jednomu z členů Rootu. Zaujala ho jeho taška. Naruto ji vzal. Byl v ní jeden svitek. Naruto jej otevřel. To co vyděl ho překvapilo. Bylo tam nakresleno lidské tělo s chakrovými obvody. Ale bylo tam několik zvláštností. Bylo obklopeno devíti rudými ocasy a na místě břicha byla tmavě oranžová spirála. Pod tím byl nějaký text. Naruto si ho přečetl. Bylo tam mnoho informací o něm. Hlavně o jeho pečeti. Asi se chtěli pokusi vypustit Kyuubiho. Naruto nechápal, proč to někdo chce.
„Co se děje Naruto?“ zeptala se Tsunade.
„Ten Danzo chtěl zřejmě narušit pečeť, co drží Kyuubiho.“ řekl Naruto trochu nesvůj. Tsunade mu vytrhla svitek. Naruto si sednul na zem. Čekal hodně, ale že po něm půjde někdo z vesnice. Tsunadě začala přemýšlet proč to Danzo vůbec chce. Napadlo ji jen to, že Danzo chtěl vypustit Kyuubiho a pak ho sám zastavit. Dále by apeloval na místo Hokage a využil by tuto událost proti ní. Musela by odstoupit a on by se stal Hokagem a ještě by získal Kyuubiho.
„Babčo. Musím vyrazit, hned.“ řekl Naruto rozhodně.
„Ano Naruto. Tohle se zamotává. Dojdi za Hinatou.“ řekla Tsunade. Pak mu podala svitek.
„Ale já ji do toho nechci zatahovat.“ řekl Naruto a vzal si od Tsunade svitek.
„Danzo nebude riskovat její život. Tím by si znepřátelil Hyuugy a hlavně Hiashiho. Hiashi mi řekl, že ti pomůže. Sice tě nemá moc rád, ale kdybi se stal Danzo Hokagem, nebylo by to pro něj dobré.“
„Dobře. Doufám, že mi s ním pomůžeš.“
„Sama bych tě tam neposlala Naruto. Pomůžu ti jak jen budu moci.“

Pak Tsunade nařídila členům ANBU, aby odvedli ty dva z Rootu. Naruto mezitím si vzal co nejvíc zásob, co se mu do tašky vešlo. Pak spolu s Narutem šla do čtvrti Hyuuga. Když tam došli, tak Naruto zaťukal. Dveře otevřel někdo z vedlejší rodiny. Jakmile spatřil Tsunade, tak je pustil. Zavedl je do obývacího pokoje. Po chvilce tam přišel Hiashi. Nebyl rád, že tam jsou.
„Co po mně chcete.“ řekl nepříjemným hlasem.
„Danzo se dal do pohybu. Dnes chtěl dostat Naruta.“ řekla Tsunade.
„Vždyť měli vyrazit dnes večer. Co vyšilujete.“ pravil Hiashi, jakoby se ni nedělo.
„Jenomže to není jenom tak. Oni chtěli poškodit pečeť Čtvrtého. Pak by Kyuubi unikl a byl by velký problém.“ řekl Naruto zvýšeným hlasem a hodil před Hizashiho ten svitek. Hiashi se na Naruta díval nenávistně, ale když vyděl ten svitek, tak byl spíše překvapen. Jeho oči hltaly vše, co tam bylo napsáno.
„Dobrá Tsunade, podpořím vás. Tohle je velmi vážné. Musí odtud ihned odejít. Když má Danzo tyto informace, bůh ví co dokáže.“ řekl Hiashi. Bylo vydět, že to dělá s nechutí, ale co mu zbývalo.
„Děkuji ti Hiashi. Vesnice nezapomene na to, co si pro ni udělal.“ poděkovala Tsunade.
„Pche. Konec řečí. Ať už je pryč.“ pravil Hiashi. Pak do místnosti přišla Hinata. Na zádech měla menší baťoch.
„Volal jsi mě otče.“ řekla Hinata.
„Ano. Odcházíš tady s mladým Uzumakim už teď.“ řekl Hiashi.
„Dobře,“ řekla tiše. Pak vyšli všichni z hlavního domu Hyuuga. Před domem si vzal Hiashi svou dceru stranou a něco ji říkal. To samé udělala Tsunade s Narutem.

„Nikdy bych nečekal, že můj návrat do vesnice dopadne takhle.“ pravil Naruto k Tsunade.
„To nečekal nikdo. Můj známí vás dva schová.“ ujišťovala Naruta Tsunade.
„Proč tam musí se mnou? Danzouovi bude jedno, jestli ho klan Hyuuga nenávidí nebo ne, když bude mí Kyuubiho.“ řekl Naruto. Chtěl znát odpověď na tuto otázku.
„Hiashi chce znát všechny informace. Je to mocný spojenec a mít ho na své straně je pro nás výhoda. Proto musím učinit nějaké ústupky vůči němu.“
„Tak proč tam jdem jenom dva.“
„Hiashi nemá dovoleno vyslat sváma víc členů klanu Hyuuga. Rada starších mu to nedovolí.“
„A proč tam někoho nevyšleš snáma ty?“
„Nemohu. Tahle mise neexistuje. Vyslat vyšší počet ninjů by byl podezřelí. Nejenom, že by se ptal Danzo, ale i rada. A jestli by se zjistilo, že nejsi ty nebo někdo jiný na oficiální misi, mohl by mě sesadit za zneužití funkce a stát se Hokagem. A ti, co mi jsou věrní, jsou sledováni. Prostě nemohu nic riskovat.“
„Babčo, dopadlo by to takhle, kdyby se tam u mě doma neobjevili ti ninjové z Rootu.“ zeptal se Tsunade Naruto.
„Asi ne. Původně si měl jenom zmizet na pár dnů. Tohle se jen tak nepřežene. Budeš ode mě dostávat zprávy přes Yu-Hwana.“
„Dobře. Doufám, že tam nebudu muset strávit celí život.“ pokusil se trochu o vtip.
„No, myslím že ne. Ale už děte. Až Danzo zjistí, že se mu jeho plán nepovedl, tak za tebou někoho vyšle. Pokusim se ho co nejvíc zdržet.“
„Děkuji ti za všechno.“ rozloučil se Naruto.
„Zbohem. Jděte k hlavní bráně. Už tam na vás čeká.“ oznámila mu Tsunade.
Naruto se k ní otočil zády. Podíval se na Hinatu. Byla už připravena. Vyrazili. Běželi přes střechy domů. Brzo došli k bráně. Čekal tam na ně chlápek na koni. Když Tsunade řekla starý známí, Naruto čekal, že to bude někdo starší a ne pětadvacetiletý chlápek.

„Ty si Yu-Hwan,“ zeptal se Naruto.
„Ne. Tak se jmenuje můj otec.“ odpověděl dotyčný.
„Jak se teda jmenuješ?“ zeptal se ho ještě jednou Naruto.
„Já jsem Hisan. Máme naspěch, takže jdeme.“ jak to dořekl, tak se otočil a vzal to tryskem do lesa. Naruto s Hinatou to vzaly rychle za ním. Vyrazili vztříct osudu.

Poznámky: 

Tak jsem tu zase rychle. poslední dobou se mi to píše rychle a mám trochu víc času. Možná někdo nebude souhlasit s mím zvratem. Trochu jsem popostrčil hlavní příběh jiným směrem

4.793105
Průměr: 4.8 (29 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Po, 2010-10-11 17:26 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Yu-Hwan, proč mi to připomíná něco z Metinu dvojky? xD Ne, v pohodě, vždy si nějak rýpnu. Dávej si prosím pozor na i/y ve slovech, protože napsat technyka, to mě mlátí do očí jako bič přes záda, příště prosím technika. Vím, že jsi nováček, ale když se to objevuje ve všech dílech zatím, divím se, že na to někdo neupozornil.
Baťoch oprav na batoh. Když nevíš, jak to přesněji napsat, zkus si to vyskloňovat. Smiling
Sváma/snáma další chyba, pro příště s vámi/s námi Smiling
Člověk by si myslel, že po devíti letech základní školy ho něco naučí, ale nevěš hlavu, já se gramatiku naučil až po tom, co jsem začal psát fanfiction a fantasy Smiling Neumím ji dokonale, to doopravdy ne, ale to pak poznáš časem sám.
Doufám, že tě psaní nepřestane bavit a proto přeji i hodně úspěchů do budoucna Smiling

Obrázek uživatele Nirvinus
Vložil Nirvinus, Po, 2010-10-11 19:55 | Ninja už: 5186 dní, Příspěvků: 55 | Autor je: Prostý občan

Jo máš pravdu. Pravopis mi nikdy nešel. Musím ale uznat, že tvé FF je prostě good. Právě jsem si něco četl na tvé stránce. Doufám, že budeš pokračovat ve své povidce Eien Ai.

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2010-10-10 20:39 | Ninja už: 5547 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

už se to rozjíždí x)
úžasný x)

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.