manga_preview
Boruto TBV 07

Blouznění 01 - Alkohol, můj společník

Když zavřu oči... Vidím velkou bílou plochu. A na ní... Tečky. Jsou různé. Velké, malé, někdy trochu protáhlé. Mají i různé barvy. Modrou, růžovou, černou, různé odstíny hnědé a červené. Někdy splynou, někdy zmizí. A objeví se další. Náhle oči otevřu a znovu víčka přimknu k sobě. Tentokrát o něco víc. Já... Nechci už ty obrazce vidět. Jenže se pořád vracejí. Copak začínám bláznit? Nebo už blázen jsem? Zatřepu hlavou. Proč? Copak si už myslím, že myšlenky, vzpomínky a pocity jdou jediným zatřepáním vytěsnit z mysli? Nemožné.

Stojím a tupě zírám na bílou stěnu. Ani se nemusím namáhat se zavíráním očí. Tentokrát se ty patvary promítají přímo přede mnou. A už to nejsou jen kruhy. Teď to jsou různé vlny, čáry. Jsou různého typu a také různé barvy. Trochu se zakymácím, ale nespadnu. Opřu se o stěnu a podél ní se pomalu sesunu na podlahu. S ironickým úsměvem se podívám na téměř prázdnou láhev. Několika doušky ji vyprázdním a odhodím.

Sklo cinkne o sklo.
Kolik jsem toho vypila? Netuším. Asi dost. Jenže to je mi jedno. Zvláště teď. Po kolenou dolezu ke skřínce, vytáhnu další tři flašky. Opřu se o to tmavě hnědé dřevo a jednu z nich otevřu. Na jeden zátah vypiji asi čtvrtinu. Normální člověk by už asi byl v těžkém bezvědomí, ale teď je asi žal silnější než nějaký alkohol.
Po tváři mi začnou téct slzy.
Nawaki...
Dane...
Zaregistruji, že je za okny pořádná tma. Do postele se vážně nedostanu, ustelu si na podlaze mezi sklem. Přesto nemohu usnout.
Vzpomínky se v hlavě honí ostošest a nedbají na urputnou bolest.
A srdce. Jedna stará rána se otevřela společně s tou novou, čerstvou. Ztráta nejbližších mne teď bolí dvojnásobně.
Sáhnu tedy po další láhvi saké. Ta ve mně zmizí docela rychle, otevírám tedy tu poslední. U té už ale usínám. Jenže ostré světlo mi připomene, že jsem ani nezhasla. Vytáhnu tedy kunai a hodím po spínači. Netrefila jsem se... Povzdechnu si.
Oči se mi zavřely a nastala tma. Ještě než jsem ztratila vědomí, řekla jsem si, že nazítří odcházím.

4.63158
Průměr: 4.6 (19 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Pá, 2016-07-08 21:04 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Mise L
Ja vim ze je nefer komentovat neco tak stareho ale toto me zaujalo nejvic. Je to napad ktery jde velmi zajimave zpracovat ale bohuzel jsi nevyuzila jeho potencial. Nejvetsi problem je ze vlastne pises o necem o cem toho moc nevis, timpadem to vubec nevyzni presvedcive - ty jsi nikdy nebyla opila do bezvedomi ze? Ja taky ne, ale kdybych o tom chtela psat tak to risknu. Laughing out loud Popripade si prectu od nekoho jineho jake to je.
Ale vubec se tim netrap, stara dila jsou od toho abychom se z nich poucili.

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, Čt, 2010-08-12 19:35 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Tak, Sayu, když se Kimm vrátila zse zpátky na Konohu, vzala si předsevzetí, že si přečte povídky od těch skvělejch autorů, který tady nechala. No a konečně se dohrabala k tobě.
Po otevření tvýho FF seznamu jsem prolítla to kvantum povídek a povzdechla si. Kde tak začít? A pak mě uhodilo do očí tohle. Zajímavej název, zajímavej popis. A prolog? Luxusní. Líbil se mi ten styl psaní. První odstaveček mě opravdu očaroval. Opilostí.
Líbí se mi to. Čert ví, že sakra hodně. Takže...jsem moc zvědavá, jak jsi to vymyslela dál Smiling.


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele Dyrim 少し雌
Vložil Dyrim 少し雌, Pá, 2010-07-16 22:09 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 333 | Autor je: Prostý občan

Tsunade už tu byla a určitě ještě bude. Jenže Tsunade patří do mých "top 5" postav. (kolik jich přesně je nemam tucha, ale všichni chápem ne?) Číst budu určitě dál a zatím... zajímavý úvod, ale žádný převratný. Takhle o Tsunade už pár lidí psalo.

Jsem jen prach ve větru... Moje existence je bez významu... Zmizím na věčnost... A přesto... Možná si jednou někdo vzpomene... Doufám... Nevěřím... Zůstávám... Jsem jen prach... Prach ve větru... Vítr mi dal křídla... Nemám víc co si přát... Doufám... Nevěřím... Jsem jen člověk... I kdybych chtěla víc... Nesmířím se tím... Protože jsem jen člověk... A člověk je prach ve větru...

Obrázek uživatele K.Iwi the Fox
Vložil K.Iwi the Fox, Čt, 2010-07-15 14:21 | Ninja už: 5712 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Prostý občan

Klikla som si to medzi obľúbené s tým, že budem netrpezlivo sledovať vydanie nového dielu Smiling Vážne chcem vedieť, kam ide a prečo je tak na dne fľašky Sticking out tongue Začalo to bezchybne, prosííím pokračuj Smiling

Paper is dead without words
Ink idle without a poem
All the world dead without stories
Without love and disarming beauty

Careless realism costs souls
- Nightwish (Imaginaerum), Song of Myself

SPOLEK ŽROUTŮ KNIH!!!

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Po, 2010-07-05 09:59 | Ninja už: 5457 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

krásný, a o tsunade hm, to bude zajmavý Smiling