manga_preview
Boruto TBV 09

Obchodníci 35 - Neporazitelní

Itachi si prohlížel budovu která sloužila jako ubikace pro většinu jednotek Písečné.
„Půjdeš horem a zabiješ každého, kdo bude spát. Jakmile si tě někdo všimne a vyhlásí poplach vtrhnu tam předním vchodem a rozpoutám jim pravé peklo,“ promluvil Uchiha tiše.
„To mam šplhat po střeše jak nějaká opice?!“ namítal Sasuke.
„Kdo je z nás dvou starší?“ zeptal se Itachi.
„Ty.“
„Kdo má vždycky pravdu?“
„Ehr… ty,“ řekl mladší Uchiha s nevolí.
„Tak nepiskuj a táhni nahoru zabíjet!“ popohnal bratra menším kopancem.

„Samá práce a poroučení,“ remcal Sasuke zatímco lezl po hromosvodu. Pomalu otevřel okno a tiše vstoupil do místnosti, kde spalo několik mužů. Přišel k prvnímu a položil mu ruku na ústa v druhé ruce svíral nůž kterým prořízl hrdlo. Takhle pokračoval celou dobu.
Itachi mezitím stál před budovou a prohlížel si znak Anbu nad dveřmi. Jakmile uslyšel řev neváhal a vtrhl dovnitř.
Většina mužů právě utíkala po schodech do horních pater, ale jakmile viděla dalšího vetřelce, který přišel hlavním vchodem vznikl dokonalý zmatek.
„Zdravím,“ pozdravil Itachi a usekl prvnímu muži obě zápěstí. Další, který seděl u stolu, právě vstával, když mu čepel prořízla hrdlo a on se zachroptěním spadl nazpět.

Sasuke právě zabil dalšího ze spících, když v tu otevřel dveře jeden ze strážných. Než se mu nůž zabodl do krku stačil zařvat a varovat tak celý barák plný jednotek Anbu.
Uchiha vyběhl na chodbu a začal sekat na všechny strany. Překvapené jednotky stačily pouze vybíhat ze svých pokojů, když v tom hned spadli s bolestí na zem. Sasuke se zaměřoval pouze na zmrzačení svých protivníků, a proto sekal bezhlavě kolem sebe. Většinou uťal nohu, nebo ruku a tím tak své protivníky vyřadil definitivně z boje. Stejně za chvíli zemřou na vykrvácení. Řekl si, když se žluté stěny začaly pomalu barvit do červena.

Itachi se otočkou vyhnul dalšímu seku. Tentokrát už obránci měli dost času, aby se připravili na pořádný protiútok. Další půlrok a ťal nacvičeně do protivníkovo šíje. Ten s řevem spadl na zem. Přehodil si katanu a hodil ji ke schodům odkud přicházeli další. Katana projela krkem jednomu z maskovaných obránců vesnice a zabořila se ve zdi.
Další příval nepřátel.
„Teď teprve poznáte jak jste slabí,“ usmál se Itachi. Nechal prvního z útočníků, aby provedl výpad. Zachytil jeho ruku a zkroutil mu ji až v bolestech upustil meč. Ten Uchiha hbitě zachytil a silně s ním švihl. Další hlava přistála na koberci, který byl nasáklý krví.
Itachi využil své rychlosti a zabodl meč dalšímu z mužů do lýtka. Poté mu loktem zasadil konečný úder do tváře a hodil jeho proti další dvojici.
V tom k němu přistoupila další šestice vycvičených mužů.
„Musíme najednou!“ zvolal jejich velitel. Všichni vyrazili do výpadu naráz. Itachi zůstal stát a čekal na správnou chvíli. Ve správný moment zachytil dva nejbližší meče a odhodil je od sebe čímž odrazil i zbývající útoky. Teď byla skupina rozdělena na dvě menší. Itachi chytl za vlasy nejbližšího muže a loktem do krku mu zasadil finální úder. Další se pokusil o rychlí sek, ale Uchiha se jednoduše vyhnul a zlomil mu ze zadu vaz. Další dostal rychlý kop do hlavy. Cítil jak mu vykloubil čelist a ústa se mu plní krví. V očích se u zatmělo a než dopadl ucítil další ostrou bolest. To mu jenom Itachi vzal jeho vlastní meč a proklál mu hrudník.
Zbývali tři.
Dva vyrazili najednou a vzájemně se kryli. Třetí vyčkával vzadu až zaměstnají Itachiho a on by mohl zasadit konečný úder.
Uchiha se v duši tiše zasmál nad marností jejich plánu. I přes vzájemnou obranu padli dva útočníci ihned k zemi. Poslední muž, kapitán, se začal klepat strachem při pohledu na oči svého protivníka. Viděl v nich jenom smrt.
Poslední padl na zem do krve svých spolubojovníků.
Sasuke právě scházel ze schodů z kterých stékala krev rychlostí a proudem lesních studánek.
„Čisto,“ vytrhl Sasuke bratrovo meč ze zdi.
„Byli to chudáci,“ řekl starší bratr.
„To znamená, že je teďka Písečná bez ochrany, co?“ zajímal se Sasuke.
„Jo, teď tu vládneme my!“

Naruto uskočil první ráně pěstí a dopadl upadl na zem. Jiraiya zachytil útočníka za zápěstí a hodil s ním o zem. Dalšího kopem vrátil zpět do baru. Killer-Bee popadl menší ženu pod krkem a zvedl ji do vzduchu: „Bude tu k***a klid! Nebo vyrvu páteř jí,“ zacloumal s ženou jak s kusem hadru.
„Parchanti!“ vztekal se Asura.
„Klid,“ Preta se snažil uklidnit situaci.
„Zaútočili jste na nás a říkáte klid? O co vám sakra jde? A co chcete od toho s**če, kterýmu musím říkat táta?“ vztekal se Naruto.
„Zabil našeho bratra!“ zařval Naraka.
„Tohle se dá jistě nějak vyřešit,“ vmísil se do hovoru Jiraiya.
„Takže vy chcete zabít Namikaze Minata?“ zajímal se Uzumaki.
„Přesně tak,“ přitakal Manusya.
„Polož jí,“ přikázal Naruto. Býk dívku s omluvným pohledem pustil na zem. „Jak se to říká? Nepřítel mého nepřítele je můj přítel?“ usmál se Naruto.
Sourozenci na sebe začali zmateně pokukovat.
„Myslím, že si můžeme vzájemně pomoci. Platím,“ zval blonďák všechny zpátky do baru.
„Ten kluk se začíná pomalu učit politice a myšlení obchodníků,“ usmál se Jiraiya nad svým žákem.

Poznámky: 

Ne, tady konec ještě neni Kakashi ^_^

5
Průměr: 5 (8 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sico
Vložil Sico, Út, 2010-05-04 18:58 | Ninja už: 5791 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

Huhůůů libovka.. s moji představivostí ta ubytovna vypadala moc pěkně Eye-wink Děkujeme Vody. 5/5

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Po, 2010-04-26 16:56 | Ninja už: 5653 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

hezký dílek Eye-wink už se těším na jejich spolupráci Smiling

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Vody
Vložil Vody, Po, 2010-04-26 17:16 | Ninja už: 6150 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Pěstitel rýže

kujů ^^

ó 2164 dní, su mocné (:
http://tokyhorecenze.blogspot.cz/