manga_preview
Boruto TBV 09

Akatsuki vs Team Kakashi VII.

Akatsuki vs. Team Kakashi VII:
SHARINGAN PROTI SRDCÍM

Akatsuki ztratila už mnoho členů. Akasuna no Sasori, který padl v bitvě proti Jednoocasému Jinchuuriki. Fuuka Garion byl zabit v bitvě s Uzumaki Sakurou při napadnutí Zvučné vesnice. Uchiha Ferri padl v boji s Hatake Kakashim. Vůdce Akatsuki Uchiha Madara byl zabit Ferriho Amaterasu při střetu s Teamem Gai a Teamem Kakashi. Deidara se odpálil v boji proti svému bývalému příteli a Waity se střetl s Yakushi Kabutem.
Nyní se po dlouhém Ferri Gaidenu přesuneme v příběhu ke střetu mezi Hatake Kakashim a Kakuzem.

„Hatake Kakashi, dnes proběhne bitva mezi tebou a mnou. Dnes uvidím jak moc je Sharinganský Válečník silnej.“ řekl Kakuzu „Hatake Kakashi, připrav se k boji.“
Kakuzu pomalu překročil zbytky stromů a postavil se kousek před Kakashiho a Saie. Ti dva ustoupili.
Kakuzovi se roztrhly záda, ze kterých vylezly čtyři velké a hmotné stíny s maskou. Jeho záda se zase zašily. Každý stín měl jinou barvu masky. Jeden měl světle modrou, druhý měl tmavě modrou, třetí měl žlutou a čtvrtý měl červenou masku.
„Zaútoč, Hatake Kakashi.“ řekl Kakuzu. Všechny čtyři stíny se postavily před Kakuza. Kakashi se rozeběhl proti Kakuzovi.
Kakashi si vyhrnul čelenku, kterou měl přes levé oko. Skrýval se tam rudě zářící Sharingan.
„Jsme na začátku a ty už používáš Sharingan?“ zeptal se Kakuzu.
„Byakugan!“ řekl Sai a kolem jeho očí vystouply žíly.
„Krásné, Sharingan a Byakugan. Vaše srdce se budou velmi krásně vyjímat v mé sbírce.“ řekl Kakuzu.
„KATON: GOUKAKYUU NO JUTSU!!“ zařval Kakashi a vyplivl obrouvskou ohnivou kouli.
„HAKKE KUUSHOU!!“ vykřikl Sai a z dlaně vypustil vítr, který posilnil ohnivou kouli. Kakuzu a stíny uhli.
„Raiton: Gian.“ řekl Kakuzu. Stín se tmavě žlutou otevřel pusu a vypustil obrovský proud blesku. Kakashi a Sai tomu jen tak tak unikli.
„Katon: Zukkoku.“ Stín s červenou maskou otevřel pusu a vypustil obrovský proud ohně. Tohle škrtlo Kakashiho levý bok, ale nijak vážně.
„Suiton: Daibakufu.“ Stín se světle modrou maskou otevřel pusu a vypustil velkou vodní vlnu, která smetla Saie. Toto Kakashiho a Saie rozdělilo.
„Fuuton: Atsugai.“ Stín s tmavě modrou barvou otevřel pusu a vypustil velký proud vzduchu, který smetl Kakashiho.
„KAKASHI-SENSEII!!“ zařval Sai, ale po Kakashim se slehla zem.
„Jeden je z krku a teď uživatel Byakuganu.“ řekl Kakuzu.
„To není možné. On použil blesk, oheň, vodu a vítr. Co je sakra zač?“ řekl si Sai pro sebe. V tu chvíli se před něj postavil stín s červenou a tmavě modrou maskou. Sai uskočil o několik metrů dál.
„Katon: Zukkoku. Fuuton: Atsugai.“ stíny vypustili z úst svých masek oheň a vítr. Oba živly mířily na Saie, který nevěděl co má dělat. Najednou před něj skočil Kakashi a pomocí svého Mangekyou Sharinganu přenesl útoky pryč z tohoto bojiště.
„Nečekal jsem, že po zásahu Atsugaie ještě vstaneš, Hatake Kakashi.“ řekl uznale Kakuzu „Tvůj Mangekyou Sharingan je velmi neobvyklý a zvláštní. Není takový, jaký měl Ferri, Thilain nebo dokonce Madara.“
Kakashi byl celý udýchaný. Chyběly mu rukavice, vesta a čelenka. Masku přes ústa měl natrhlou a vlasy rozcuchané.
„Kakashi-sensei?“ vydal ze sebe Sai.
„Drž se zpátky, Saii.“ nařídil Kakashi. Sai od Kakashiho odskočil.
„Tak pojď, Hatake Kakashi.“ řekl Kakuzu.
Kakashi vytvořil ruční pečetě.
„Katon: Goukakyuu no Jutsu!“ z místa, kde má Kakashi pusu, se vynořila ohnivá koule. Kakuzu této kouli uhnul. Ze země se vynořila jakási ruka a chytla Kakuzovu pravou nohu.
„Doton: Shinjuu Zanshu no Jutsu!“ ozvalo se ze země a Kakuzu se až po krk propadl. Před Kakuzovo hlavou stál Kakashi.
„Raiton: Gian!“ řekl Kakuzu a mezi Kakashiho a Kakuzovu hlavu dopadl blesk. Kakashi odletěl o pár metrů dál a okamžitě vstal.
Kakuzu už také stál venku ze země.
„Saii, teď platí to samé, co předtím. Vyčkej a pak to použij.“ řekl Kakashi. Sai přikývl.
Kakashi nastavil dlaň, ve které se mu vytvořilo Raikiri. Kakuzu na to upřeně hleděl. Kakashi se rozeběhl s Raikirim v ruce proti Kakuzovi.
„Jak pošetilé, Kakashi.“ řekl Kakuzu a lehce Kakashimu uhnul. Kakashi zvedl levou ruku. Sai pochopil, že to je znamení, a tak rychle vstal a přiběhl zezadu ke Kakuzovi.
„Hakke...“ Kakuzu se rychle se zděšeným výrazem otočil „Nii-Hyaku Gojuu Roku Shou!“
První dva údery dlaní šly do Kakuza. Dalších několik úderů zasáhlo bleskový stín, další ohnivý, vodní i větrný. Po dvouset-padesátém šestém úderu se Sai zastavil.
Kakashi k němu přiskočil. Kakuzu byl předkloněný a držel se za srdce. Po chvilce spadl na zem. Vodní stín se rozpadl. Kakuzu se zdál být mrtvý.
„Zvládli jsme to, Kakashi-sensei. Teď jen musíme zníčit ty stíny.“ řekl Sai. Jakmile se ke Kakuzovi přiblížil, tak ho něco odrazilo. Přeletěl skoro celé bojiště, narazil do stromu a spadl. Kakuzu stál na nohou.
„Zničili jste dvě moje srdce. Ty vaše budou skvělá náhrada za ty zničené.“ řekl Kakuzu. Větrný a ohnivý stín se spojily do jednoho.
„Oheň se spojil s větrem.“ řekl si Kakashi pro sebe „Nechápu to. Sai mu zasáhl srdce a on stále žije. Nebyl ten útok dostačující nebo ukrývá nějaké tajemství? Ne, musí vtom být háček. Řekl, že jsme mu zničili dvě jeho srdce, tudíž ty stíny jsou srdce. Musím ho zabít ještě třikrát.“
„Kakashi, nejdřív si vezmu tvoje srdce, pak srdce toho chlapce. Sharingan a Byakugan. Krásná kombinace.“ řekl Kakuzu. Bleskový stín se přiblížil ke Kakuzovi a ten ho svýma sešitýma zádama pohltil. Maska na jeho nosu a puse praskla. Švy na jeho rukách také popraskaly a jeho ruce se pomocí vláken prodloužily. Ústa měl prořízlá a na koutkách sešitá. Ze zad a úst mu také vylezly vlákna vypadající jako šedé chaluhy.
Spojený stín otevřel obě ústa na masce a vystřelil po Kakashim vítr a oheň.
„Suiton: Suijinheki!“ řekl Kakashi a před ním se vytvořila vodní zeď, ale po chvíli upadla.
„Vodní útoky jsou slabé, když je oheň posílený větrem.“ řekl si pro sebe Kakashi a uhýbal útokům spojeného stínu. Kakashi vyběhl po tlustém a vysokém stromě, ale stín ho jedním útokem zničil. Jakmile Kakashi dopadl, tak ho za ruce a nohy chytly Kakuzovy vlákna a přimáčkly ho na zem. Kakuzu ke Kakashimu přiskočil.
„Zapoměl jsi, že tu jsem také.“ řekl Kakuzu a další jeho vlákna mu prošly skrz tričko k srdci „Nějaké poslední přání?“
„Ano. Nech ho být.“ ozvalo se za Kakuzem, který následně na to odletěl. Vlákna, která držela Kakashiho se přetrhla. Byl to Sai, kdo Kakuza odhodil pomocí Vzdušné Dlaně. Sai pomohl Kakashimu vstát.
„To bylo nečekané.“ řekl Kakuzu. Tentokrát vypadal hrůzostrašněji. Na zádech měl obrovská křídla vytvořená z vláken. Ve středu křídel byly masky z ohnivého a větrného stínu. Kakuzu měl po zadek dlouhé černé vlasy. Švy na ústech byly pryč a z úst mu trčelo víc vláken. Jeho ruce ležely na zemi, ale byly stále pomocí vláken připevněny k tělu.
„Co je tohle za monstrum, Kakashi-sensei?“ chtěl vědět Sai.
„To netuším, ale bude velmi obtížné ho zabít. Zbývají mu ještě tři srdce. Musíme ho zabít třikrát.“ odpověděl Kakashi.
„Lehko se vám to řekne. Neovládám, žádnou ultimátní techniku, která sejme všechny tři srdce najednou.“ řekl Sai.
„Právě proto se musíme spolehnout na týmovou práci.“ oznámil Kakashi.
Ve chvíli, kdy se Kakashi a Sai domlouvali, je chytly vlákna za ruce a nohy a znemožnily jim pohyb. Masky na Kakuzovo zádech se rozevřely a vypustily oheň s větrem přímo na Kakashiho a Saie. Oba dva se smířili s prohrou a smrtí, kdežto něco proud obrovského ohně zastavilo. Jakmile kouř ustal, tak bylo vidět co to bylo. Před Kakashim a Saiem stála obrovská, písečná zeď.
„Nejdeme pozdě, Hatake Kakashi?“ ozvalo se za nimi. Oba dva se otočili. Stáli tam Kazekage Gaara a jeho sourozenci Temari a Kankuro.
„Gaara-kun, Kankuro-kun, Temari-san? Jdete akorát včas.“ řekl Kakashi.
„Rád vás opět vidím, Kakashi-san, Saii-kun.“ řekl Kankuro.
„Jo, už je to dlouho.“ přidala se Temari.
„Zrovna vás jsem tu nečekal. Posila z Písečný a sám Kazekage k tomu. Vidím, že ty nerad velkou ochranku, Gaaro-kun.“ řekl Kakashi. Zeď před ním upadla. Kakuzu tam stál s překvapeným výrazem.
„Kazekage Gaara nebo-li Jednoocasý Jinchuuriki. To ty si stál za smrtí Sasoriho z Červených Písků.“ řekl Kakuzu.
„Já se o něj postarám.“ řekl Gaara a stoupl si před Saie a Kakashiho „Jaká je situace?“
„Před námi stojí člen Akatsuki jménem Kakuzu. Jeho schopností jsou oddělovat části těla od sebe pomocí těch vláken. Masky co má vedle hlavy jsou srdce a ovládají živly na velmi vysoké úrovni. Původně měl pět srdcí, ale dvě z nich sme mu zničili, takže ho zbývá zabít ještě třikrát. Je to nepřítel ma střední vzdálenost.“ odpověděl Kakashi.
Gaara natáhl obě ruce před sebe. Kolem Kakuza se začala formovat kopule a pomalu ho uzavírat, až na místě, kde Kakuzu stál, stála velká písečná kopule.
„Dostal jsi ho, Gaaro.“ řekla Temari.
„Ne.“ odsekl Gaara. Kopule popraskala a rozpadla se. Kakuzu vylétl do vzduchu.
„Mně neutečeš.“ řekl Gaara a namířil ruce na Kakuza, který se vznášel ve vzduchu.
Masky se opět otevřely a vystřelily proud ohně a větru přímo dolů. Gaara vytvořil obrovskou střechu nad Kakashim a ostatníma.
„Zajímavé. Když tě nedostal Sasori, tak tě dostanu já.“ řekl Kakuzu a natáhl pravou ruku na vláknech. Ruka chytla Gaaru kolem krku a přitáhla ho.
„Skončil jsi, Kazekage.“ řekl Kakuzu. Gaara se usmál a proměnil se v písek. Proklouzl mezi Kakuzovýma rukama a až na zemi se proměnil zpět.
„Ne, to ty jsi skončil.“ řekl Gaara a Kakuza, který byl ve vzduchu obalil obrovskou písečnou koulí „Sabaku Rou!“
„TY MALEJ PÍSEČNEJ SPRATKU!!“ ozval se Kakuzův hlas z písečné koule. Gaara namířil pravou ruku na kouli a stiskl.
„Sabaku Sousou.“ řekl v klidu a písečná koule se stáhla. Hlasitý Kakuzův řev, následoval tichem a zvuky padajících orgánů. Tři masky dopadly před Kakashiho a rozbily se. Pak dopadlo Kakuzovo tělo a bez rukou a bezvládně leželo na zemi. Byl celý od krve a pomačkaný. Kakashi k němu přiběhl.
„Jak...jak mohli děti...jako js-jste vy ob-obe-jít mou nesmr-nesmrtel-telnost?“ vydal ze sebe Kakuzu.
„Můžeme ti připadat jako děti. Slyšel jsem, že si bojoval s prvním Hokagem, ale neměl si nás podceňovat jen proto, že jsme mladá generace.“ řekl Kakashi a dorazil ho svým Raikiri. Pak se otočil na ostatní.
„Našli jsme tělo Yakushiho Kabuta a Waityho.“ řekl Kankuro.
„Nedaleko odtud.“ dodala Temari.
„Dobře, ale stále nechápu jak ste se dostali sem“ řekl Kakashi.
„Hledali jsme Kabuta a toho blonďáka co byl se Sasorim. Byli na ně vypsané odměny.“ řekl Gaara.
„A Gaara se chtěl sblížit s Tsuchikagem.“ dodal Kankuro.
„Když jsou tedy Deidara a Kabuto mrtvý, tak bychom se měli vrátit do Listové, ale vezmem Waityho, Kakuzovo a Kabutovo tělo s sebou.“ navrhl Kakashi. Ostatní přikývli. Kakashi vzal Kakuzovo tělo na záda a spolu s ostatními běžel do lesa.

PEINOVA VĚŽ
Pein a Konan seděli u kulatého stolu. Vedle Peina se vynořil Zetsu.
„Co tu děláš, Zetsu. Nevolal jsem tě.“ řekl Pein.
„Já vím, ale tohle je naléhavé.“ řekla bílá polovina.
„O co jde?“ zeptala se Konan.
„Dva členové Akatsuki padli. Waity padl v boji s Yakushi Kabutem. Ten ovšem také zemřel.“ řekl černý Zetsu temným hlasem.
„Další byl Kakuzu, který zemřel před chvilkou. Bojoval s Hatake Kakashim, ale zabil ho Jednoocasej Jinchuuriki Gaara, kterej se tam připletl.“ dodal bílý Zetsu.
„Myslím, že je čas vyrazit do Listové. Ostatní členové jsou v nebezpečí.“ řekla Konan a vstala. Pein taky vstal.
„Mám takový pocit, že zbyl už jen Hidan. Zetsu, okamžitě ho o všem informuj. Já a Konan jdeme navštívit Listovou. Kakuzu je mrtvý a Waity také.“ řekl Pein.
Zetsu se zasunul do země. Pein pohlédl na Konan. Za ním se ze tmy vynořilo další čtyři lidi v plášti Akatsuki. Všichni měli oranžové vlasy, šedé pruhované oči a na obličeji piercingy.
„Je čas, Konan.“ řekl Pein.

JESKYNĚ TEMNA
Jeskyně temna je na první pohled malá jeskyně v Zemi Země. Je to malá jeskyně, ale pod obrovským kamenem uprostřed se skrývá vchod do podzemní části. Dlouhou a neosvícenou chodbou procházela postava v černém plášti s kápí a pochodní v ruce. Došla k velkým dveřím. Pomalu je otevřela a vstoupila do místnosti za nimi. Místnost byla docela velká. Opět zde nebylo žádné světlo. Jen to, které držela postava a to osvětlovalo jen ji.
„Nesu jisté zprávy o Akatsuki.“ řekla postava v plášti mužským hlasem.
„Výborně. Předej mi je.“ ozval se z temna naproti lehce hluboký mužský hlas.
„Člen Akatsuki jménem Waity byl zabit Orochimarovým poskokem Yakushi Kabutem. Ten ovšem také zemřel na následky pohlcení Orochimara. Dále byl Hatake Kakashim a Kazekage Gaarou zabit Kakuzu. Zbývají tedy čtyři členové. Zetsu, nesmrtelný Hidan plus další dva, které neznám, ale podle mých zpráv by se ti dva neznámí měli dostat do Listové.“ pokračovala postava.
„Výborně, pravděpodobně ji budou chtít zlikvidovat.“ řekl hlas z temna.
„Chcete vykonat pomstu hned nebo počkat až Akatsuki skončí?“ zeptala se postava v plášti.
„Počkáme. Pravděpodobně ten dotyčný zemře v boji proti Akatsuki. Téměř nikdo se nemůže rovnat pravé síle Rinneganu. Najdi a zlikviduj Hidana z Akatsuki. Měl by být někde tady poblíž a pak se vydáme do Listové.“ rozkázal hlas z temna. Z místa, odkud hlas šel se zjevily dvoje oči s Sharinganem. Kupodivu v té absolutní tmě zářily.
„Rozkaz.“ řekla postava v plášti a opustila místnost.

5
Průměr: 5 (3 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ferri
Vložil Ferri, Po, 2010-04-12 19:53 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Tak teďka je na řadě díl 8 s podtitulem

Uchiha Ferri
Banners

banner i made