manga_preview
Boruto TBV 13

Všechno, a nebo smrt!

Všechno, a nebo smrt.

-----------------------Buď s nepřítelem bojuj, nebo pros.-------------------
----------------------------------------------- Publilius Syrus -----------------
Kapitola první: Vstup do neznáma.
„Do hajzlu, poslední, musim říct Beemanovi“.Řekl si s povzdechem pro sebe a zapálil poslední cigaretu. Říkali mu že jich tu bude tak sto, zatím jich poslal dvacet zpátky domů a další nikde v dohlednu. Najednou se za ním ozval chčivý zvuk. Bleskově se otočil a namířil na démona svoji “Svatou bouchačku“. „Táhni zpátky odkud jsi přišel, bastarde!“ Pronesl a střelil démona do hrudníku, rána se rozlehla po pustině a brzy zcela ztichla v dáli.“Zajímalo by mě, jak se tu ty hajzlové vždycky objevěj tak rychle.A co je tohle…?“ Zadíval se na asi dvacet metrů vzdálené pootevřené dveře, zvláštní bylo, že levitovaly a ještě zvláštnější, že za nimi nebyl žádný dům. Co si zas vymyslel teď?Asi bych to měl prozkoumat. Pomyslel si a vydal se ke dveřím, na chvilku se před nimi zastavil, naposledy si potáhnul z cigarety, odhodil vajgl, a vešel do nich.

„Uvítejte našeho prvního bojovníka! Postrach pekla, Constantine!“

„Asumo-sensei?Kam to vlastně jdeme?“ Zeptal se Shikamaru. „Tsunade-sama nás poslala abychom prozkoumali nějaký zvláštní portál nacházející se v této oblasti a zjistili kam vede. " Odpověděl Asuma s mírně znuděným výrazem ve tváři. „Hm? Nemůže to být támhleto?“ Řekl Naruto ukazujíc na zvláštní objekt, skládající se z kamenů létajících do kruhu, mezi kterými byla hmota, připomínající vodu. „Jo, to bude asi ono, jdem to omrknout.Shikamaru, Ino, Naruto, Chouji, Sakuru, za mnou!“ Poručil Asuma a přiskočil k portálu. „Tak se jdem mrknout co tam je, půjdu první!“ S těmito slovy Asuma vkročil do portálu, zbytek učinil stejně neopatrný krok a vstoupil do portálu, aniž by tušili co je čeká...

„A nyní, uvítejte dalšího bojovníka, jounina z listové, Asumu!"

Kapitola druhá: Boj začíná

Constantine i Asuma překvapeně zírali okolo sebe. Aréna měla asi 40 metrů v průměru, byla ve tvaru kruhu, celá aréna byla tvořena z něčeho jako je sklo, avšak neprůhledné.Zem byla tvořena z udusané hlíny.Místy byly vidět stopy po minulých zápasech.
„Vo co tady ku*va de?!“ Zařval rozčíleně Constantine, hned za nim se ozval Asuma. „Jo, chtělo by to odpovědi!“ Na chvilku zavládlo nepříjemné ticho, poté se ozval neznámý hlas.„Nebuďte tak netrpělivý. Vše vám bude hned vysvětleno, jak jistě víte, ve vašich světech se objevili portály do této dimenze, vy jste byli vybráni, aby jste bavili mě, a mé publikum. Pochopitelně bojem, jestliže porazíte svého nepřítele, postupujete dále v turnaji, jestliže porazíte všechny své soupeře, odměnou vám bude váš život. Jestli ale nebudete bojovat, oba vás okamžitě zabijem. A teď započněte váš boj a bavte nás!"

„Takže všechno co mám dělat je zabít tě? Sice lidi normálně nezabíjim, ale sám nehodlám umřít.“ Řekl Constantine a namířil na Asumu svou zbraní. Ten se jen pousmál. „Myslíš že to bude tak lehký?Tak pojďme na to!“
Asuma stiskl své ostří kterým probíhala jeho chakra, a rozeběhl se proti Constantinovi. Tenhle ubožák proti mně nemá šanci. Pomyslel si.Jediným skokem byl u Constantina a ladně ho skopnul na zem. Ku*va, je rychlej, musim ho vyřídit co nejdřív. Blesklo Constantinovi hlavou, rychle namířil na Asumu a vystřelil. Málokdy mine, ani teď neminul, ustřelil mu jeho levačku, zbytek jeho paže odletěl několik metrů za něj. Jeho ruka stále křečovitě držela ostří. Asumovi probleskl přes tvář výraz překvapení, následující uvědoměním si bolesti. „Áááá, ty parchante!Jak?Jak!Za tohle zaplatíš!" Constantine se jen usmál, a vystřelil znovu, Asuma ale ani po tomto zásahu neztratil chladnou hlavu a vyskočil, tím se mu povedlo vyhnout se střele.Kde je? Kam zmizel? Nademnou! Jen tak tak se překulil a uhnul se Asumově zbrani která se zabodla do hlíny.Šance!Rychle podkopl Asumovi nohy, tomu se nepovedlo udržet svůj boxer nadále v ruce.Už věděl, že je rozhodnuto.Constantine vstal ze země, odkopnul jeho zbraň a šlápl Asumovi na hrudník. „Promiň kámo, ale tohle je konec“. Výstřel se rozlehnul celou arénou. Kousky Asumovi hlavy by se dali najít v okolí dalších pěti metrů.
„Máme prvního vítěze! Gratuluji!“

Hellboy si zrovna zapaloval doutník, když mu přišla zpráva že pár bloků od něj se vyskytnul nějaký neznámý portál, asi by to měl jít prošetřit….

Poznámky: 

Můj první pokus o FF, tak zkuste být mírnější Laughing out loud

5
Průměr: 5 (1 hlas)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Oosaki-Nana
Vložil Oosaki-Nana, Út, 2010-06-01 22:02 | Ninja už: 5311 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Prostý občan

Konečně nějaká krátká FF, která má děj Smiling Dokonalá práce!!! Laughing out loudLaughing out loud