manga_preview
Boruto TBV 09

Kazun Karizari díl 3-Turnaj část 2

Kazun Karizari díl 3-Turnaj část 2

Začalo vycházet slunce a tým 8 se probouzel. Když vstaly, nejdříve se převlékly. Potom Kazun,Kira a Kizar sešli ze svých pokojů a šli se nasnídat. V hostinci U Zelené Sedmy byly ubytování všichni účastníci turnaje. Někteří soutěžící už snídaly a někteří ještě spaly.Kazun si dal výživnou tyčinku, Kira si dala zeleninu a Kizar jedl ramen. Až všichni tři dojedli, šli provést ranní hygienu. Až byli všichni tři hotoví, šly na turnaj.

Na turnaji

Kazun,Kira a Kizar si sedli a dívali se, kdo bude bojovat.

První dnešní zápas bal mezi Hanami Morinou a Sarunokim Mokitou.Sarunoki použil Suiton: Suishouha a vodní vlna tekla na Hanami, ale ta použila Fuuton: Atsugai a vzdušná vlna srazila tu vodní. Mezi Hanami a Sarunokim byla ledová hradba.Sarunoki přemýšlel, takhle to dál nepůjde. Ale už bylo pozdě, Hanami použila Fuuton: Tatsu no Oshigoto a vzdušný proud rozsekal ten led na ostré kusy, bohužel jeden zasáhl Sarunokiho a probodl ho.Sarunoki padl mrtvý k zemi. Hanami postoupila do dalšího kola.

Druhý zápas byl s Kirou Sarimou a Zalanem Keramisem. Zalan použil Doton : Ganban Kyuu a Kiru uvěznil v malé skalce. Skalka se začala stahovat a pomalu Kiru drtila. Kira si myslela:Tak tohle je konec, takhle umřu? Ne tak snadno se nedám. Kira použila Katon: Zukkoku a ohnivý výbuch zničil skalku. Ale Zalan ještě bojoval. Použil Doton: Doroku Gaeshi a před Zalanem se objevila hliněná stěna. Kira si pomyslela: takhle ho nemůžu porazit. Je jen jedna možnost. Kira použila Kuchiyose no Jutsu a přední se objevil ohnivý pták fénix. Kira řekla:Rajio zaútoč na toho muže.Rajio zaútočila na Zalana a rozdrtila tu hliněnou stěnu. Bohužel Zalana zabila a Rajio zmizela. Kira vyhrála zápas.

V třetím souboji bojoval Kizar Oribumi a Anika Sanaki. Anika se snažila donutit Kizara aby se jí podíval do očí. Házela po něm kunaie aby se musel otočit na ni, ale Kizarovi se podařilo uhýbat.Kizar uviděl strom a schoval se za něho. Vykoukl z jedné strany stromu, aby se podíval, kde je Anika, ale to byla chyba stála před ním a on se jí podíval do očí. Stály tam tak 2minuty a Kizar se snažil uvolnit, ale nepodařilo se mu to. To ale zakročil Kazun. Skočil přes tribunu a běžel ke Kizarovi a vložil do něj svou čakru.Kizar se uvolnil z genjutsu,ale byl diskvalifikován.Proto vyhrála Anika.

Kizar říkal „proč si tam chodil teď jsem kvůli tobě diskvalifikován“.
„Ty si chtěl umřít?“ ptal se naštvaný Kazun.
„Já bych to zvládl“ stěžoval si Kizar.
„Kizare nech toho“ vykřikla Kira.„Měls štěstí, že tě Kazun zachránil a už nic radši neříkej.“

Začínal dnešní poslední souboj.Kazun Karizar proti Orasovi Hinate. Oras hodil 5 kunaií a utíkal ke Kazunovi.Kazun tak, tak uhnul. Ale Oras už byl u něho a chtěl ho seknout mečem. Ale Kazun stihl použít Suiton: Kaihoudan a Oras odletěl dva metry daleko, ale vstal, sundal si mokré brnění a znovu zaútočil.Oras rychle přiběhl ke Kazunovi a použil Fuuma Ninken, Zanbatou sekl po Kazunovi ale ten stačil uhnout a použil Suiton: Mizu rappa a vodní vlna odrazila Orase. Kazun rychle použil Raizou Ikazuchi wo Utte.Blesk udeřil do mokrého Orase kterého to elektrizovalo.Oras sebou škubal a za chvíli zemřel.Kazun odnesl jeho tělo k lékařům a odešel si sednout. Zbytečné zabíjení neměl v povaze, ale byl vítěz.

Přišel za Kirou a Kizarem a řekl „už půjdeme do hostince, dnes toho bylo už dost.“
Přišli do hostince, dali si večeři, potom se převlékly a provedly večerní hygienu. Dnes šli spát brzo, byly unaveny a Kizara trápilo, jak chladnokrevně zabil Orase. Ale za chvíli usnuli všichni tři. Ale Kazun měl noční můru o Orasovi,jak ho zabil. Vzbudil se a vykřikl. Potom znova usnul, ale pořád měl noční můru.

Příští ráno

Ráno se Kazun vzbudil celý zpocený. Oblékl se, umyl si obličej a šel se nasnídat. Byl v jídelně první, už skoro dojedl a přišli za ním Kira a Kizar.
„Co tady děláš tak brzo?“ ptala se Kira.
„Ale, už sem nemohl spát“odvětil Kazun.
Kira a Kazun se najedli a šli pomalu na turnaj. Na jednou Kira spadla na zem.
„Kiro“ volali na ni Kazun a Kizar.
Rychle ji odnesly do nemocnice,tam zjistili, že byla otrávená.Kizar tam s ní zůstal ale Kazun musel na turnaj.

Na turnaji

Protože Kira se nemohla zúčastnit tak dnešní první zápas vyhrála Hanami Morina.
V druhém zápasu bojovali Kazun Karizari proti Anice Sanaki. Anika byla naštvaná na Kazuna že se jí pletl do boje z Kizarem. Honila ho a chtěla,aby se jí podíval do očí.Kazun se ale otočil a použil Suiton: Suigadan a vodní vrtáky se snažili zasáhnout Aniku. Ale Anika vyskočila a použila Genjutsu prstem.Dělala různé pečetě, aby se Kazun podíval na její ruku.Kazun se podíval, co dělá za jutsu a chytil se do genjutsu. Nemohl se hýbat. Anika se smála, vzala kunai a šla ke Kazunovi. Chtěla mu podříznout hrdlo. Najednou Kazun vyskočil a použil chidory bouchl do země a velký kus země zasáhl Aniku a omráčil ji.Kazun vyhrál a říkal „já na rozdíl od Kizara umím koncentrovat čakru, abych se vyprostil z genjutsu.“
A odešel z arény. Kazun postoupil do finále.

O 5 hodin později

Kira z Kizarem se už mohli podívat na turnaj. Mávali Kazunovi a přáli si,aby vyhrál.
V posledním souboji byli Kazun Karizari a Hanami Morino. Hanami rychle použila Fuuton: Atsugai vzdušní vlna letěla na kazuna,ale Kazun použil Suiton: Mizu rappa vodní vlna se srazila se vzdušní. Ale vzduch byl silnější a vodní vlna se lila na Kazuna. Kazun utíkal a tak, tak utekl před vlnou.Kazun použil Suiton: Suiryuudan no Jutsu a vodní drak zaútočil na Hanami. Ta ale použila Fuuton: Kamikaze a drak zmrzli. Hanami použila Fuuton: Juuha Reppuu Shou a obrovská vzduchová vlna letěla na Kazuna. Věděl, že se jí nevyhne. Bylo mu jasné, že teď umře. Najednou se mu ozval hlas v mysli. Stál u pěti bran a za jednou byla ohnivá zrůda, která se snažila dostat ven.Kazun najednou cítil, že ten oheň ho obaluje. Najednou byl v realitě a na něj se valila vlna vzduchu. Ale kolem něho byl oheň, Kazun se proti své vůli rozběhl proti vzdušné vlně. Z Kazuna vyletěla obrovská vlna ohně a když se srazila s vlnou vzduchu nabyla ještě víc na síle dorazila až k Hanami. Hanami hořela a hrůzostrašně křičela, za chvíli uhořela a zbyl z ní jen prach.Kazun byl absolutní vítěz.

Kazun šel za Kirou a Kizarem.
Kira se ho ptala „jak si použil tu ohnivou vlnu?“
„Sám nevím něco v mé mysli se uvolnilo,nechci o tom mluvit.“
„Tak dobře“ řekla Kira.
„Teď si pojďme pro výhru“říkala Kira.

V domě Hiruse Anibukiho

Hirus se ptal „co chceš za výhru Kazune?“.
„Chci vědět, kde má skrýš klan Raizou.“
„No dobře když myslíš, tady máš mapu kde je označena.“Vzal mapu a označil tam bod.
„Děkuji.“ „Kizare, Kiro jdeme.“

Ve vesnici

„Tak co Kizare kde mají skrýš“ ptala se Kira.
„Měla si pravdu, je to Jihozápad.“
„Vyrazíme hned, týme 8“a šly směrem na Jihozápad vstříc neznámým krajinám.

Konec třetího dílu

4.5
Průměr: 4.5 (4 hlasů)

Kategorie: