manga_preview
Boruto TBV 09

Kazun Karizari díl 2-Turnaj část 1

Kazun Karizar díl 2-Turnaj část 1

„Kazune tady mizí jejich stopa “ řekl Kizar.
„Dobře před námi je vesnice, zeptáme se tam, jestli neví kde má skrýš klan Raizou“odpověděl Kazun
„Kira půjde do knihovny,Kizar se poptá v hospodě a já to zkusím po svém.“
„A když něco zjistíme, jak si dáme vědět?“ Ptala se Kira.
„Když něco zjistíte tak počkejte a přijďte sem za půl hodiny.“oznámil Kazun.
„Dobře“odpověděli oba dva zároveň.

O půl hodiny později

„Tak co jste zjistili?“ Ptal se Kazun.
„Já jsem v knihovně našla, že skrýš klanu Raizou leží někde na Jihozápadě, ale neví se přesně kde.“
„Jihozápad, to by dávalo smysl“ „Je tam hodně bouří hlavně na hranicích.“řekl Kazun.
„No já jsem nezjistil nic, protože nemám peníze a vy víte, jak to chodí, bez peněz žádné informace. „A co ty?“
„Já na rozdíl od vás vím, jak to můžeme zjistit.“řekl povýšeně Kazun.
„No a jak?“ odsekl uražený Kizar.
„Za 2 dny se tu koná turnaj.“ „Ten kdo pořádá je Hirus Anibuki.“A úplnou náhodou je to člen Klanu Raizou.“
„A jak nám to pomůže?“ řekl pořád uražený Kizar.
„Můžeš mě nechat domluvit?“řekl Kazun.
„Jasně proč bych tě nenechal, ty můžeš vše“ popichoval ho Kizar.
„Ach jo už toho nech.“řekl naštvaný Kazun „Takže kdo vyhraje, splní mu Hirus jedno přání.“
„A když se ho zeptáme, kde má skrýš klan Raizou bude nám to muset říct.“
„A co když nám to nebude chtít říct?“ptala se Kira.
„Bude muset, jinak by ztratil popularitu, na které si tak lpí.“odpověděl jí Kazun.
„Dobře tak jdeme“ řekla Kira.
„Počkat kde seženeme peníze na zápis?“ptal se Kizar.
Kazun se zasmál a vytáhl z boty váček s penězi a řekl „Já mám vždycky úspory.“
„Tak už můžeme jít“řekla nedočkavá Kira.
Začalo zapadat slunce a oni se šli zapsat na turnaj.

O 2 dny později

„Už je to tu, dnes musíme vyhrát“oznamoval Kazun.
Na tabuli se bylo 16 soutěžících.Kazun byl proti Rainatovi Urisha byl to zahalený muž v plášti ve věku 25-30let,nikdo o něm moc nevěděl, ale byl známí jako tajemný vesničan.Kira byla proti svalnatému chlapovi jménem Razen Hanitu,byl to vesnický rváč. A Kizar byl proti poutníkovi který si říkal Dráp.

„To ujde“říkal Kizar.“ Ale co když budeme bojovat proti sobě?“
„Jednoduše se vzdáme“konstatoval Kazun.
„A kdo se vzdá?“ptal se pořád zvědavý Kizar.
„Mě necháte vyhrát“konstatoval klidným hlasem Kazun.
„Tak to teda ne.“ Řekl rozzuřený Kizar.
„Nehádejte se“ zakročila rychle Kira. „Ještě se uvidí, teď se soustřeďte na boj, za chvíli to začne.“

V prvním souboji byl Zanaki Zarzun který měl živel blesk proti krásné dívce jménem Hanami Morina která měla živel vítr.Zanaki použil Raiga a na Hanami vyletěla blesková koule, ale Hanami použila Fuuton vzdušná pěst a odrazila kouli blesku a srazila Zanakiho na zem. Přišla k němu, vzala kunai a přitiskla mu ho k hrdlu. Hned vykřikl, že se vzdává a tak bylo po prvním souboji.

Druhý souboj byl mezi Sarunokim Mokitou který měl živel vodu a Taisekim Urashi který uměl dobře zacházet s mečem.Taiseki na Sarunokiho útočil mečem, co mohl, ale pořád se mu nepodařilo ho zasáhnout. Ale najednou použil Sarunoki Suiton: Seibun Houfutsu a chytil Taisekiho do vodní kopule. Za pět minut se Taiseki utopil a Sarunoki byl vítěz.

V třetím boji konečně bojovala Kira Sarima proti tomu svalnatému chlapovi jménem Razen Hanitu. Boj začal a Razen použil Suiton : Kaihoudan a vodní dělo zasáhlo Kiru. Kira lapala po dechu, pomalu vstala a použila Katon: Goukakyuu no Jutsu,ohnivá koule vyrazila na Razena ale ten použil Suiton: Mizu rappa a koule se vypařila. Kira přemýšlela, myslela si, že to bude obyčejný rváč. Už znova slyšela Suiton : Kaihoudan a v tu ránu ji něco napadlo. Použila Katon: Hibashiri a dala do toho nejvíc síly, co mohla. Voda se vypařila. Byla tu pára a nic nešlo vidět. Toho využila Kira, sice neměla už mnoho čakry, ale nabila se sluneční čakrou a rychle použila Katon: Housenka no Jutsu. Malé ohnivé koule zasahovali Razena a ten začal řvát a nakonec se vzdal. Vítězem byla Kira.

Čtvrtý souboj byl mezi Zalanem Keramisem se zemním živlem a Uranimem Damichi který měl bleskoví živel.Zalan neuvěřitelnou rychlostí použil Doton: Doryuu Katsu a země se rozštěpila a vznikla díra do které Uranimu spadl.Uranimu použil Raiton: Gian a proud blesku vyletěl vzhůru ale Zalan uskočil a použil Doton: Ganchuusou a kamenné ostny probodly Uranimiho. Vítězem se stal Zalan.

V pátém souboji bojovali proti sobě Kizar Oribumi proti poutníkovi který si říkal Dráp. Dráp se zasmál a použil Tajné jutsu rodu Hamaki. Na jednou se mu z ruky stali drápy, na hlavě měl malé drápy místo vlasů a po celém těle mu vyrašily obří drápy. Pak se zvětšil do výšky 10metrů. Dráp pomyslel si Kizar,teď už vím proč si tak říká. Dráp se začal zlověstně chechtat.Kizar si v duchu říkal, že se tak snadno nedá.Kizar použil Kuchiyose no Jutsu a před ním se objevil 20 metrů velký bílý vlk, vylezl mu na hřbet a ukázal na Drápa. Vlk se výhružně skrčil a vyskočil na drápa .Dráp se bránil, pořád bodal, ale nebylo mu to nic platné. Bílý vlk ho zakousl a svými tesáky Drápa roztrhal na kusy.Kizar na vlkovi říkal „Dobrá práce Arisane.“Vlk řekl „to nic nebylo.“Kizar slezl z Arisana,a bílý vlk zmizel.Kizar se stal vítězem.

Šestý souboji byl s Anikou Sanaki která používala genjutsu a Morsekem Dalanami který měl ohniví element.Morsek použil Katon: Goukakyuu no Jutsu ale Anika uhnula. Morsek se jí podíval do očí, to byla jeho největší chyba. Díval se do nekonečného oceánu. Stály tam tak 15minut a Morsek začínal blábolit a sliny mu tekly od úst. Přišli k němu lékaři a odnesly ho na nosítkách. Vyhrála Anika.

Slunce začalo zapadat a začínal už sedmý souboj. Proti sobě bojovali sobě Kazun Karizari a Rainate Urisha který měl živel země.Kazun rychle použil Suiton: Kaihoudan vodní dělo vytrysklo, ale Rainate použil Doton: Doryuu heki. Zemní stěna se zvedla a vodní proud do ní zbytečně narazil.Kazun toho ale využil, použil chidory běžel až ke zdi. Zrovna ve chvíli kdy Rainate stáhl zemní stěnu dolů, vyskočil Kazun a trefil ho chidorim. Rainate začal řvát, ale když se podíval, zjistil, že ho naschvál Kazun netrefil.Kazun se zasmál, vytáhl kunai a řekl „nejsem chladno krevný vrah.“Rainate nechtěl riskovat, že si to Kazun rozmyslí tak se radši vzdal.Kazun byl vyhlášen za vítěze.
Kira na Kazuna křičela, že je nejlepší.Kizar ale protestoval, že to nebylo nic moc. Kira už radši nic víc neřekla protože Kizara znala.

Dnešní poslední souboj.Bojovali proti sobě Oras Hinate který byl dobrý na taijutsu a Ibiti Jaryio který měl bleskový element.Oras vyběhl, hodil po Ibitim 3 kunaie a rychle k němu běžel.Ibiti naštěstí rychle uhnul a používal Raiton: a ani tu techniku nedokončil a v srdci měl zabodnutý meč.Ibitiho mrtvé tělo spadlo na zem.Oras si na něj odplivl a hrůzostrašně se zasmál. Byl vyhlášen za vítěze.

„Dnes to byl poslední souboj, pojďme se vyspat“ navrhla Kira.
Už byli všichni tři unavení,vůbec neprotestovali a s úlevou se svalili na postele. Za chvíli usnuli hlubokým spánkem.

Konec druhého dílu

4.333335
Průměr: 4.3 (3 hlasů)

Kategorie: