manga_preview
Boruto TBV 09

Ztracena v domněnkách


Stmívá se…
Blíží se to…
Nejnebezpečnější období dne… Alespoň pro tebe.
Děsíš se jen pohledu na své lože. Ale ono volá, volá tě, abys ulehla a sdílela s ním své myšlenky. Ve dne není čas zabývat se sama sebou. Není chvíle, kdy bys sledovala nitě svých úvah. Ale v noci, sama v posteli, to je jiné. Třídíš si své pocity, myšlenky… Domýšlíš si. Jakmile se ti naskytne taková možnost, ač se snažíš ubránit, rovnou se dostat do ztraceného světa snů, stejně už tvá fantazie vytváří kolem jednoho jediného okamžiku celou pavučinu výmyslů, jedno vlákno nereálnější než druhé.
Jeden Jeho pohled a ty už kolem vytváříš mlhu z otázek. S každou další otázkou a představou se původní skutečnost ztrácí někde v tvé mysli. Už nikdy nebude stejná. Už vždy bude ověnčená tvým dojmem, tvými pochybnostmi a tužbami.
Snažíš se tomu utéct, ale říše snů nechává své brány zavřené. Takže se dál potácíš někde mezi realitou a fantazií, mezi světlem a temnotou. Rozum bloudí v chaosu spekulací. Propadáš se do hlubin domněnek, ztrácíš se v myšlenkách.
Přijde vysvobození?
.
.
.
Ostré světlo pronikne tvými víčky. Postupně začínáš rozeznávat tupé rány…. Někdo buší na dveře. Jsi unavená. Ale máš za sebou další večer. A teď je před tebou celý den bez nějakého domýšlení. Když budeš mít štěstí, dostaneš dlouhou náročnou misi, takže večer akorát přijdeš a usneš.
Pomalu se šouráš ke dveřím. Otevřeš a v nich stojí On. Skvělé. Další várka čehosi, z čeho ve své hlavě uděláš něco úplně jiného. Ale to až večer. Popřípadě zítra večer. Už jsi smířená… Tohle asi nepřestane, dokud nebudeš usínat vedle Něj…
Ano… jsem smířená.

Poznámky: 

Kraťoulinké, čistě jsem se potřebovala vypsat…. No a ani nemusím říkat na koho z Naruta je tohle psáno. Mám pocit, že to sedí na kteroukoliv slečnu. Jedna z nejhorších ženských vlastností… dovedená do lehkého extrému. Popravdě,závidím té, která si tohle nikdy neprožila.

Mohla bych poprosit, když mi dá někdo jednu nebo dvě hvězdičky, aby napsal proč? Názor mu neberu, ale ráda bych věděla, co ho k tomu vedlo Smiling

4.416665
Průměr: 4.4 (12 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Nefrites
Vložil Nefrites, St, 2010-07-14 22:32 | Ninja už: 5919 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Prostý občan

Myslím, že tohle je tak trochu popis večerů samotné autorky. Ženy tohle dělají snad všechny. Některé s větší fantasií než jiné.
Nic nebylo špatně, protože sloh máš hezký, nic nebylo špatně, protože tohle je skutečně ze života. Nic nebylo špatně. Líbila se mi forma, druhá osoba se používá málokdy.
Ale tuhle povídku si nezapamatuju. Přestože nic nebylo špatně, dalo by se to zasadit do nějakého delšího příběhu. Napsala jsi někdy něco dna pět stránek a víc? Zkus to, protože vystavět příběh je jedna se základních dovedností spisovatele.
Dát postavám jména a život, to dělají spisovatelé.

Obrázek uživatele Dyrim 少し雌
Vložil Dyrim 少し雌, Ne, 2010-04-18 15:11 | Ninja už: 5803 dní, Příspěvků: 333 | Autor je: Prostý občan

Mě se to líííbííí Smiling Už i ten název je pěkný a to, že to není o někom určitém, je ještě hezčí. A i když pocitovky moc nemusím (a to ani svoje), tak tohle je opravdu pěkné.
Zadařilo se ti Lucí Eye-wink

Jsem jen prach ve větru... Moje existence je bez významu... Zmizím na věčnost... A přesto... Možná si jednou někdo vzpomene... Doufám... Nevěřím... Zůstávám... Jsem jen prach... Prach ve větru... Vítr mi dal křídla... Nemám víc co si přát... Doufám... Nevěřím... Jsem jen člověk... I kdybych chtěla víc... Nesmířím se tím... Protože jsem jen člověk... A člověk je prach ve větru...

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2010-01-18 14:19 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Zajímavé. Zejména proto, že není jasně řečeno, o kom to je. Smiling Takže ode mě máš za ***** Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele luccca
Vložil luccca, Po, 2010-01-18 18:54 | Ninja už: 5447 dní, Příspěvků: 184 | Autor je: Prostý občan

Děkuji.... Zejména od tebe to potěší Smiling