manga_preview
Boruto TBV 09

¨Naruto-příběh

Byla sobota ráno. Naruto se šel zrovna projít, měl blbou náladu protože den předtím se jim nepovedla jedna mise. Všichni říkali, že to nebyla jeho chyba, taky že nebyla, ale Naruto si to neustále vyčítal. Jak tak šel a přemýšlel, došel na konec lesa. To ho najednou zasáhlo do očí silné sluneční světlo a on zvednul hlavu. V tu chvíli se zastavil. Nevěřil vlastním očím.
,,Co dělá na konci zrovna TOHOTO lesa živá bytost?” pomyslel si když uviděl mladou, tmavovlasou avšak dost bledou dívku. Seděla tam na zemi s květinami v ruce a zdá se že plakala. Naruto k ní přišel blíž.
,,A-ahoj” řekl poněkud neobvykle stydlivě Naruto. Dívka neodpověděla.
,,Já jsem Naruto. Uzumaki Naruto. Pocházím ze skryté Lisotvé. Co tu děláš? Tak sama?” pokračoval. Dívka stále neodpovídala. Až pak si toho všimnul-ta dívka krvácela. Její rána v pravé noze vypadala dost hluboká. Tu dívku to určitě hrozně moc bolelo. Naruto se už na nic neptal, zvednul dívku, dal si ji na záda a přikázal ji aby se pevně držela.
----
,,Sakuro!!! Sakuro!!! Tak sakra Sakuro si doma?!” Bouchal na dveře Naruto když konečně doběhl do vesnice. Věděl, že musí jít hned za Sakurou protože ji učila samotná Tsunade a naučila ji I lékařské techniky, ona jediná mu mohla teď pomoci.
,,Co je Naruto?” odpověděla unaveně Sakura ve chvíli kdy mu otevřela dveře. Naruto ani neodpověděl, vběhnul dovnitř, do jejího pokoje a položil dívku na její neustlanou postel. Odstoupil od ní, aby Sakura mohla provést svou lékařskou techniku. Ta neváhala, hned co si všimla rány dala se do práce. Netrvalo to moc dlouho a byla hotová. Zdá se, že dívce zachránila nohu.
,,Přišel si včas Naruto, kdyby si přišel o trochu později, mohlo by být pozdě a ona by o tu nohu přišla. Navíc v ní měla jed, sice velmi běžný ale I tak nebezpečný. Kdyby se rozšířil po celém jejím těle… mohla I umřít. Jak a kde si ji vůbec našel?” Zaptala se.
,,Šel jsem se projít a zahlédnul jsem ji na kraji lesa. Nevím kdo to je ani co tam dělala, nekomunikovala vůbec se mnou.” Odpověděl ustaraně Naruto.
Oba poté odešli dolů aby mohla dívka v klidu spát.
-----
,,Áááááááááááááá” Ozvalo se z pokoje Sakury po necelé hodině.
,,Co je?! Co se děje?!” Vykřikli dvojhlasem naruto a Sakura když vběhli do pokoje.
,,Kde jsou?! Kam zmizeli?!” ´Ptala se dívka trochu histerickým hlasem když se snažila zakrýt si dekou obličej.
,,Kde jsou kdo?” Zeptala se nechápavě Sakura a podívala se na Naruta.
,,Moje sestra… Můj otec… Moje matka… Kam zmizeli?!” Pokračovala dívka.
Ovšem Sakura, ani Naruto nechápali. Radši se jí ani neptali, oba si uvědomili že by bylo lepší to nechat na další den a poradit se třeba ještě s někým.
---------
Druhý den ráno, když dorazil Naruto k Sakuře domů s posilami, hned se začal vyptávat jak je na tom. Sakura neodpověděla. Naruto na ní divně zíral, nemohl si nevšimnout že je od něčeho na tváři poškrábaná. Byl si naprosto jistý, že ještě včera to tam neměla. V hlavě se mu honily myšlenky jestli za to může ta dívka, ale proč ona? Zdála se tak normální, jak by mohla něco takového dokázat? A navíc byla v tak špatném stavu že by případně ani v ruce nic neudržela. Když došli před dveře jejího pokoje, byly zamklé. Sakura je pomalu odemikala a hned jak se jí to povedlo, ustoupila prudce stranou. Nikdo nechápal.
,,Tak… kdepak je ta dívka o které si nám vyprávěl, Naruto?”
Zeptal se Kakashi když jako první vešel do pokoje. Moc si pokoj neprohlížel protože kdyby ano, na nic by se neptal. Ten pokoj byl najednou v hrozném stavu, závěsi zatažené, na zdech byli namalovány podivné znaky, všude byla krev. Kakashi si všimnul že se všichni divně dívají na něho a do pokoje, tak se otočil a to co viděl ho doslova šokovalo.
,,To… Udělala ta malá?” Zeptal se Naruto.
,,Ano… a pokud tě to zajímá, tu ránu mám taky od ní. Vlastně všechny..” Odpověděla Sakura.
,,V-všechny?”
Sakura si povyhrnula triko. Měla tam mnoho značně hlubokých škrábanců. Bylo částečně vidět že se na to snažila použít svoje lékařské techniky, avšak zřejmě nezabírali, naopak to jen zhoršovali. Všichni byli v naprostém šoku. Najednou si všimli čehosi malého. Byla to ta malá dívka. Když si Sakura všimla, že je vzhůru, raději rychle odešla.
,,Tak… a teď to všechno vyklop!!! Co si proboha zač?! A co si to provedla se Sakurou a jejím pokojem?!” Zařval velmi nahlas Kiba. Dívka se rozplakala.
,,Vidíš co si provedl?!” Ujala se toho Hinata. ,,Neboj, to bude v pořádku. Jeho si nevšímej, je zapšouklej, neví co žvaní…. Ale, my ti nechceme ublížit, naopak, chceme ti pomoct. Naruto povídal, že si říkala něco o své rodině. Co se stalo?” Dívka se na ní chvíli dívala a zdálo se, že se I usmála.
,,Řeknu ti to. Ale jen tobě!” Odpověděla trochu naštvaně a otočila se k nim zády. Ostatní jen pokrčili rameny a nechali tam Hinatu s ní samotnou.
----
,,Tak co?” Zeptala se Ino když Hinata sešla za nimi do kuchyně.
,,Říkala něco o lidech v černých pláštích. A pak něco o červených mracích. A že viděla spoustu vran. A ti lidé… Unesli její rodiče a sestru. Prý ale neví, co od nich mohli chtít. Myslíte, žy b, to mohli být Akatsuki? Nebo jen další lest Orochimara?” Odpověděla ji sebevědomě Hinata.
,,Určitě v tom jede Akatuki!” Zařval Shikamaru.
,,Nene, spíš bych si dovolil tipnout že toto bude práce Orochimara. Proč by Akatuski unášeli nevinné lidi?” Chytil se možnosti se předvést Shino.
,,Souhlasím s Shinem. Každopádně nemáme jistotu. Naruto, zaveď nás na místo kde si ji našel, prozkoumáme to tam. Yamato, ty to jdi nahlásit Tsunade.” Řekl velitelským tónem Kakashi.
----
,,Nic sem nenašel.” Řekl nešťastně Sai když se po náročném denním hledáním vrátil na domluvené místo. Byl poslední, všichni tam už dávno byli. Nikdo nic nenašel.
,,To je v pytli!!!” Zakřičel Naruto, vstal a podíval se směrem k tomu místu odkud zrovna přišel Sai.
,,Dobře, nyní bychom si měli jít všichni odpočinout. Takže, všichni běžte domů, zítra pokračujeme. Vymyslím nový plán podle kterého budeme zítra pokračovat, takovéto bezhlavé hledání je k ničemu.” Řekl Kakashi a odešel stejně jako všichni ostatní.
-----
Druhý den ráno se všichni sešli na domluveném místě. No… Všichni tedy ne.
,,Už zase příde pozdě. Tentokrát ale..” Začal Naruto.
,,Buď sticha Naruto!” Přerušila ho Sakura. Ostatní mlčeli a zdáse pozorovali Sakuru a její poškrábaný obličej. Sice to už nebylo hrozné jako předtím, ale stále to bylo mírně vidět. Sakura si všimla že ji všichni sledují ale bylo jí to jedno. Když konečně dorazil Kakashi, nikdo se ho nezeptal kde byl, všem došlo že zase četl do rána svou oblíbenou knihu. Tedy, Kakashi jim vysvětlil nový plán a všichni se rozběhli do určených směrů.
------
,,Toto je opravdu divné. Nikdy sem tu nevidel tolik zničené stromy a nyní toto? Myslím, že nebude vadit když se zdržím a prohlédnu ty stromy.” pomyslel si potichu Neji když běžel a hledal něco co by se týkalo té dívky a zmizení její rodiny. Chvíli zkoumal stromy když cosi zaměřil v dálce. Byl to stín. Poznal že jde o dvě ženy a jednoho muže. postupně se k němu postavy přibližovali. Když už byli tak blízko, že je Neji pořádně viděl, uskočil o kus dozadu. Všiml si že měly na krku prokletou pečeť.
,,Tak přece jen v tom jede Orochimaru. Ale odkdy si vybírá takové obyčejné lidi..” Pomyslel si. Ale nevšiml si že všichni tři mají čelenku ze skryté zvučné. Najednou ti ‘lidé’ zmizeli. Neji aktivoval svůj Byakugan ale přesto je nikde neviděl. pomalu se uklidňoval a došlo mu, že už tu prostě nejsou. Rychle běžel dál, najít aspoň někoho aby mu řekl, co se stalo.
-----
,,Takže ty tvrdíš že v tom jede Orochimaru? Tak, to se vydáme do jeho skrýše, určitě budou tam ne?” Zeptal se vševědoucně Kiba když se všchni potkali u jedné ne moc vysoké skály.
,,To ano, ale neměli bychom si nějdříve promyslet nějaký plán než tam vběhneme? Koneckonců, mluvíme tu o Orochimarovi.” Řekla stydlivě Hinata, přitom se dívala na Naruto. Okamžitě zčervenala.
,,Hmm… Souhlasím s Hinatou. Je fakt, že Orochimara bez přípravy neporazíme, a I kdyby jsme nebojovali proti němu, už jen se třemi s prokletými pečetěmi budeme mít problém.” Odpověděl Shino a dál počítal své brouky. Všichni tedy souhlasili. Kakashi šel se Shikamarem vymýšlet nějaký plán a zbytek si zatím šel dát ‘voraz’.
------
,,Ááááááááá. Běžte pryč! Pomoooooc!” Ozývalo se z domu Sakury.
,,Co se děje?!” Vykřikla Sakura se slzami v očích když vběhla nahoru do svého pokoje. Malá dívka křičela ze spaní. Sakura ji opatrně probudila a raději odstoupila kousek dál.
,,O-O..” Snažila se říct něco ta dívka a přitom hlasitě polkla.
,,Omlouvám se za to co sem ti předtím udělala!!!” Vyhrkla ze sebe v rychlosti a rozplakala se. Sakura se na ni usmála. Přisedla si k ní na postel a objala ji. Dívka se rozplakala ještě víc. Tak tam tak chvíli seděli dokud je nevyrušilo hlasité bušení na dveře.
,,Sakuro, otevři!!!” Ozývalo se z venku. Byl to Chouji. Sakura mu nechtěla otevřít tak dělala že není doma. Chouji to po pár minutách vzdal a šel domů.
Po nějaké chvíli zase někdo klepal na dvěře, tentokrát ale ne tak moc. Sakura hned poznala že to je Kakashi. Když si všimla, že dívka ji v náruči zase usnula, odešla. Došlo ji, že už museli vymyslet nový plán.
------
Všichni běželi k skrýši Orochimara. Když tam konečně dorazili, Sakura ‘otevřela’ dveře. Dále dostali rozkaz prozkoumat to tam a najít rodinu dívky tak jak je Neji popsal.
,,Mám je!!!!!!!!!” Zařval opravdu hlasitě Naruto s tím, že ho všichni slyší. Taky že ano a hned se tam všichni shromáždili. Yamato popadl matku, Kakashi otce a Neji vzal sestru dívky.
,,Nemyslíte, že je to až moc lehké?” Prohlásila Ino. Z jejího rozklepaného hlasu bylo poznat že měla strach. A měla k tomu důvod. V tu chvíli se před nimi ze země ‘vytáhnul’ samotný Orochimaru.
,,Co vy tady chcete?” Zasyčel.
,,Ty…. Ty si unesl rodiče a sestru té malé dívky?! To ti tedy nedaruju!!!” Postavil se přede něj okamžitě Naruto. Orochimarovi došlo, že se tu bude konat boj.
---------
------
-----
Boj skončil. Dopadlo to vcelku dobře. Orochimara neporazili, vlastně… On utekl. Došlo mu, že když má Naruto už 5 ocasů, nic nezmůže. Nechtěl zemřít, má přece eště nějakou prácI se Sasukem. Když Kakashi zapečetil lišku zpět a Naruto se uklidnil, okamžite omdlel.
,,Cítíte to?” Zeptala se TenTen, tak nějak potichu protože boj s Orochimarem ji trochu zmohl, koneckonců, bojovali všichni.
,,Ta skála! Začíná se hroutit!” Vykřikl Chouji.
,,Lee, vezmi Naruta, padáme!” Řekl v klidu Kakashi. Lee tedy vzal Naruta a všichni se co nejrychleji seběhli k východu. Na nic nečekali a běželi hned do vesnice. Tam je už čekala Tsunade a pár ninjů.
----
,,Tak, budou tedy v pořádku? Kdy je uvidím?” Vyptávala se malá dívka Sakury když jí to všechno vyprávěla. Ta se na ni jen usmála a podívala se ven z okna.
,,Možná dneska tě za nimi pustí do nemocnice. Co říkáš, zajdeme tam spolu se zeptat?” Řekla s úsměvem na tváři Sakura. Dívka v tu chvíli vypadala šťastně, kývla, a hned se tam vydali.
----
,,Ano, je to pokoj hned támhle” Řekla jim mladá sestřička na oddělení pro vážně zraněné když tam Sakura s dívkou dorazili.
,,Mami! Tati! Sestro!” Vykřikla dívka když je uviděla a rozplakala se. Ale štěstím. Byla opravdu ráda že je vidí. Sakura věděla, že tady nebude potřeba tak si šla sednou před pokoj na židli. Chvíli tam tak seděla když dívka vyběhla z pokoje.
,,Děkuju ti! Zachránila si mi rodinu!” Začala křičet dívka na Sakuru. Ta ji ale okamžitě řekla ať je potichu protože tu mnoho lidí spí.
,,A navíc to nebyla jen moje práce” Usmála se na ni.
,,Ale pokud chceš vyřídím tvoje díky všem ostatním” Dořekla. Dívka kývla, usmála se a vběhla zpáty do pokoje. Sakura odešla.
----
,,Tak, a je to. Mám vám vyřídít velké dík od té holčičky.” Řekla když došla k místu kde seděli Shikamaru, Ino a Hinata. Ostatním to už řekla.
,,Sem ráda že jsme pomohli dalšímu člověku. Že to ale byla práce” Usmála se natvrdle Ino. Shikamaru ani nestihl nic říct, přišla k nim Tsunade.
,,Sakuro, jdeš se mnou. Naruto, Sai a Kakashi jsou už u mne. Máte další misi!!!”

Poznámky: 

Nikdy sem nic takového nepsala, ale dohnala mě k tomu kamarádka, a jediný vhodný téma pro mě bylo Naruto. Tak tady to je. Za případné chyby se omlouvám. Jinak, posuďte sami můj první příběh Eye-wink(zaechte komentík)Smiling

3.846155
Průměr: 3.8 (13 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele iwullka_love
Vložil iwullka_love, St, 2010-03-10 16:24 | Ninja už: 5159 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

upa hezounké tahle povídka se ti povedla

Obrázek uživatele AkemiYuuki_Akee
Vložil AkemiYuuki_Akee, Pá, 2010-03-12 18:23 | Ninja už: 5226 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Eh, jo *červenám se*, děkuju =* =)

Obrázek uživatele AkemiYuuki_Akee
Vložil AkemiYuuki_Akee, Út, 2010-01-26 23:16 | Ninja už: 5226 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Děkuju Smiling Za komentík, i za radu. Pokud to aspoň trochu stojí za to,pokusím se příště zlepšit Smiling Psaní mě moc baví ale tak nějak si myslím že moje "bláboly" nemají "hlavu ani patu". Snad najdu inspiraci tu a třeba to časem bude lepší Eye-wink A tvé rady se budu držet Smiling

Eště jednou dík Smiling

Obrázek uživatele citronek
Vložil citronek, So, 2010-01-23 19:42 | Ninja už: 5673 dní, Příspěvků: 840 | Autor je: Prostý občan

Asi takhle, na první povídku je to opravdu dost slušný! Smiling
Když já sem začínala, bože, na to si radši ani nechci vzpomenout Laughing out loud
Každopádně, mám pro tebe jednu radu Smiling Npřeskakuj z minulého času do přítomného! Drž se linie, sama posoudíš že věta: Seděla tam na zemi s květinami v ruce a zdá se že plakala. , která je tvém příběhu, je nějaká divná. Je to jen proto, že si smíchala dva časy dohromady, což je špatně, správně by to mělo být takhle: Seděla tam na zemi s květinami v ruce, a zdálo se, že plakala. Eye-wink
Jen radím Smiling
Jinak moc pěkné Smiling

citronek v říši FF, aneb moje pisálkovské hokusy a pokusy