manga_preview
Boruto TBV 13

Lhostejná?

Opět na tebe myslím a to jsem si slíbila, že už na tebe myslet nebude, protože tyto myšlenky pouze přinášely smutek do mé mysli, srdce při nich bolelo a celé tělo jsem měla jako z kamene a nic se mi nechtělo. Avšak po dnešním dnu mám trochu pocit, že se něco změnilo k lepšímu, tedy aspoň takový je můj pocit a já svému pocitu vždy dost věřila a věřím.
Musím se zamyslet. Proč ty, proč já, proč vlastně my dva? Asi je to řízení osudu, nikdy nezapomenu na ten den, kdy jsem tě poprvé spatřila, ty si kolem mě prošel a já si pomyslela, že dokonalejšího člověka jsem doposud neviděla.
Tvá chůze, tvé oči, tvé vlasy, které se při každém tvém kroku jemně pohupovaly. Nemohla jsem se na tebe přestat dívat a ani mi nevadilo, že si někdo všimne toho, jak na tebe zálibně hledím.
V ten okamžik pro mě přestal okolní svět existovat, jediný svět si pro mě byl ty. Od té chvíle jsem na tebe nepřestávala myslet a jedinou mou touhou bylo to, jak se dostat do tvé blízkosti a poznat Tě blíž.

Vždy, když jsem Tě opět spatřila, tato touha ve mně rostla, ale s touhou rostly i obavy, co by sis o mě pomyslel, kdybych Ti více projevila svou náklonnost? Tyto myšlenky mě pronásledovaly jako stín a já se obávala okamžiku, kdy Tě už nebudu moct vídat a tvá blízkost se rozplyne jako sen. Řízením osudu se však stalo, že jsme si mohli být bližší než kdy jindy.
V tomto okamžiku jsem konečně viděla svou příležitost, kterou jsem byla odhodlána využít, ale po svých snahách jsem se cítila vždy rozpačitě, protože ty sis stále udržoval odstup, jako by mezi námi byla nějaká neviditelná bariéra. Někdy mám pocit, že jsme to se svými snahami vážně přeháněla, až Tě to muselo opravdu odrazovat, ale to touha dostat se k tobě blíž byla větší než vše kolem.
Po mnoha neúspěšných pokusech jsem chtěla své snahy už vzdát, jelikož jsem měla pocit, že už jsem ti lhostejná, protože tvé chování bylo opravdu chladné. Nedávala mi spát myšlenka, co si o mně ve skutečnosti myslíš, ale doopravdy jsem to vědět nechtěla, protože jsem se hrozně bála toho, že to nebude nic dobrého a já budu raději doufat v něco krásného, než abych si to nejdou větou, která mi odkryje oči, nechala vzít ten sen.
Možná to zní velmi pošetile a přiznávám, že to i pošetilé je. Jenže člověku je vážně někdy lépe, když může věřit v něco nesplnitelného, než když by se měl podívat pravdě do očí, protože pravda umí být někdy opravdu hodně krutá.
Avšak jiskřičku naděje do mě vnuknul ten okamžik, kdy ses mě zastal, a nebylo ti jedno, co se se mnou děje, v tu chvíli se prolomila ta ledová, která mezi námi doposud byla a já měla pocit, že jsme si mnohem blíž. Blíž než kdykoliv jindy, nejblíže za celou tu dobu, co jsme se znali.
Možná si to tak ani nemyslel, ale do mé paměti se tento okamžik zapsal opravdu nesmazatelně. Možná, i když si to nechceš sám přiznat nebo to nechceš projevit na veřejnosti, tak Ti není úplně jedno, co se se mnou děje, protože Ti na mně aspoň trochu záleží, protože jinak by ses nezachoval, tak jak ses zachoval.
A do mě to vlévá opět novou sílu, která mi říká, že se svých snů nesmím vzdát, protože kdo se vzdá svým snů, ten jako by už zemřel.

Poznámky: 

Tahle myšlenka nebyla původně myšlená jako FF. Chtěla jsem si jen zaznamenat pár myšlenek, ale když jsem si to zpětně pročítala tak se mi vybavila Sakura a Sasuke a scéna z Lesa smrti při Chunninských zkouškách. Nevím, jestli to v tom taky uvidíte, ale pokud ano, dejte vědět Eye-wink

4.81818
Průměr: 4.8 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tsukiyama Haruno
Vložil Tsukiyama Haruno, Út, 2010-03-23 22:09 | Ninja už: 5645 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Prostý občan

sugoi Shocked ako to opýsať... famozne Smiling Kakashi YES čo dodať Eye-wink dá sa do toho pekne vžiť Smiling ja SasuSaku milujem o to je to krajšie Smiling. Toto si určiťe ešte pár krát prečítam je to moc nádherne dattebayo Smiling

Obrázek uživatele ginnasora
Vložil ginnasora, Ne, 2009-12-13 16:10 | Ninja už: 5474 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

...ja a sasusaku si navzajom skaceme po krkoch v zachvatoch doposial nevidenej agresivity, ale toto bola zatial jedina sasusaku poviedka ktora sa mi faktfaktfakt pacila (a mozno aj preto, že sa na konci neoblizovali a ze to bola len taka dokonala akoby uvahovka Z láskyZ láskyZ lásky)Smiling

Obrázek uživatele Tarhenia
Vložil Tarhenia, Ne, 2009-12-13 22:32 | Ninja už: 5524 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Pěstitel rýže

Díky. Tak mně sasusaku nevadí, jen moc nejsem na konce ala nějaká "romantická" telenovela Laughing out loud

Obrázek uživatele T.e.s.s
Vložil T.e.s.s, Čt, 2009-12-10 18:28 | Ninja už: 5506 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Prostý občan

Tak na Sakuru to sedělo náramně. Novější tvorbu by jsi určitě měla vydávat častěji, jelikož tohle se mi od Tebe zatím líbilo nejvíce.
Připadalo mi, jako bych tam byla sama a o tohle v takovéhle povídce jde, takže se Ti to povedlo neskutečně moc

Anyone who says sunshine brings happiness has never danced in the rain... Pokud někdo tvrdí, že jej slunce činí šťastným, tak ještě nikdy netančil v dešti...
Come into my world, see through my eyes. Try to understand... Přijď do mého světa, podívej se mýma očima. Snaž se pochopit...

Obrázek uživatele Tarhenia
Vložil Tarhenia, Čt, 2009-12-10 21:15 | Ninja už: 5524 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak to jsem skutečně ráda, že se ti to líbilo Smiling Já bych vydávala ráda, jen ta inspirace pro nová dílka se nějak nechce dostavovat Laughing out loud

Obrázek uživatele luccca
Vložil luccca, St, 2009-12-09 21:19 | Ninja už: 5602 dní, Příspěvků: 184 | Autor je: Prostý občan

je to moc pěkný... a na Sakuru a Sasukeho to pasuje... možná až moc... vážně krásný ^^

Obrázek uživatele Tarhenia
Vložil Tarhenia, Čt, 2009-12-10 11:18 | Ninja už: 5524 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Pěstitel rýže

Mockrát děkuji Smiling
Jsem ráda, že někdo další je v tom taky vidí

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, St, 2009-12-09 21:07 | Ninja už: 6192 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Tarhenia
Vložil Tarhenia, Čt, 2009-12-10 11:16 | Ninja už: 5524 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Pěstitel rýže

Díky Smiling