manga_preview
Boruto TBV 08

Party s překvapením

Typ akce: Party s překvapením
Místo: pronajaté prostory Akademie
Čas: pátek, 20:00 hodin
Pozvaní: co nejvíce pubertálních ninjů, žádní dospělí, aby se zábava rozjela
Účel akce: pobavit se, naštvat kantory akademie a potěšit její studenty, že je půlka
akademie zbořená (hlavně přičiněním Rocka Lee a jeho Opilé pěsti)

Bylo něco po osmé hodině večer. Celkem rozlehlé prostory akademie byly jako stvořené pro nějakou akci: jednotlivé místnosti byly připraveny pro různé činnosti. V jedné bylo nashromážděno jídlo (Chouji stačil půlku spořádat už před začátkem, ale Ino na něj pak použila manipulaci a musel si nafackovat).
Pak zde byly přespávací místnost, pro jistotu malá „nemocnice“ pod velením Sakury, místnost pro tanec, místnost na nic (pro Shikamara) a místnost s hrami. Téměř celou částku za pronajmutí zaplatil Inin movitý otec, a tak se sama nazvala jakousi „moderátorkou“. Okolo všech neustále poskakovala, ptala se, jestli se jim oslava líbí a snažila se jim splnit jakékoliv přání.

Abyste tedy byli v obraze, popíšu aktivity pozvaných na začátku a před začátkem.

První přišel samozřejmě Chouji, co se stalo pak už jistě víte. Poté dorazila početnější skupina složená ze dvou týmů a Shikamara. Byli to Neji, TenTen, Rock Lee a Temari, Kankurou a Gaara. Neji vyvinul novou techniku pro Byakugan, díky které neviděl skrz člověka, ale „jen“ skrz jeho oblečení. Nemohl si pomoct, jako první příležitost si tuto techniku vyzkoušet byla tato party. Aktivoval Byakugan, bohužel první, na koho se podíval, byla TenTen. Zrudnul víc, než kdyby spořádal hrnec Kari života a omdlel.
Sakura, která právě přišla, měla první případ. „Jemně“ ho profackovala, čímž ho okamžitě oživila. První případ byl hotov.
Rock Lee si „nedopatřením“ opět zaměnil džus za Saké. Nastala velká honička, při které přišli k menší újmě nejen hosté, ale i Akademie. Gaarovi se ho podařilo chytit dřív, než stihl zdemolovat chlapecké záchodky, za což by mu jistě poděkoval právě příchozí Naruto, kdyby ovšem tolik nepospíchal. Lee teď visel ze stropu v jakési písečné kukle, která se bohužel pod jeho náporem mírně drolila a zrnka písku padala do jídla.

Shikamaru zatím odešel do „své“ místnosti na nic. Opatrně ho tam následovala Temari. Jenže právě na to on čekal. Jakmile vešla a zavřela za sebou dveře, chytil ji do Kagemane. Zatvářila se podrážděně, když k ní ale přistoupil několik kroků, což ona také musela udělat, zjistila jeho plán, který se jí docela líbil. Zrcadlově se k sobě naklonili a políbili se. Jakmile ji ze svého stínu pustil, rozhodla se převzít roli „šéfa“ a vějířem ho odvála na druhý konec místnosti, kde se rozplácnul o zeď. Doběhla k němu a pokračovala v činnosti, kterou on před chvílí započal.

Zábava v ostatních místnostech se začala rozjíždět. Ino navrhla „flašku“, se kterou pro začátek všichni souhlasili. Kiba ji roztočil a úkol padl na TenTen. Kiba dělal, že se těžce rozmýšlí. Pak řekl:
„Nějakým způsobem nám naznač, kdo se ti líbí.“
TenTen těkala očima po kruhu. Kiba-Neji-Kiba-Neji. Nechtěla to udělat přímo, a tak ji něco napadlo. Dělala, že omdlela. První, kdo k ní běžel, a kdo ji zachytil, byl Neji. Místností propukla salva smíchu, všem došlo, kdo to asi je. Neji neskutečně zrudnul, ale už se ovládl. TenTen ale omdlela doopravdy. Místo ní tedy roztáčel Neji. Hrdlo flašky se zastavilo. Ve všech v místnosti to mírně hrklo. Gaara ale zůstal ledově klidný a čekal na rozsudek.
V tu chvíli vtrhl do místnosti „vyprázdněný“ Naruto. Pozornost se otočila k němu. Zadýchaně řekl:
„Ino, myslím, že tlustoobočnatec ti demoluje akademii.“
Všichni na flašku zapomněli a nahrnuli se na chodbu. Rock Lee tam do rytmu country melodie dělal přemety a občas vyboural kousek zdi. Všichni se ho jali pronásledovat. Utíkal až na konec chodby do místnosti „na nic“.
Ladně tam vskočil, přičemž vysadil dveře z pantů. Všem se poskytl jedinečný pohled na páreček u vzdálenější stěny. Shikamaru a Temari od sebe odskočili s vytřeštěnýma očima, nyní většíma než tenisáky.
Takové přepadení nečekali. Shikamaru se pokusil chabě hájit:
„Není to tak, jak to vypadá...“
Jenže mezitím za ním doškobrtal Lee s očima plnýma slz smíchu. Nemohl se vysmát, přičemž mlátil rukama do podlahy a všem se začala drolit zem pod nohama. Utekli na chodbu, Sakura zatím „jemným“ propleskáváním přiváděla Leeho k sobě. Jakmile se tak stalo, vykřikl:
„Sakuro!“ A objal ji. Pozornost se obrátila k nim. Sakura nebezpečně zbrunátněla a v příštím okamžiku Lee prorazil zeď na protějším konci chodby.

22:30
Všichni se pomalu uklidňovali a zábava mohla pokračovat. Další soutěž byla v ochutnávání jídel se zavázanýma očima. Gaara, který vyhrál, však podváděl, protože použil své Třetí oko. Když už nikoho nic nenapadlo, hráli na babu, ale po ninjovsku. TenTen v prvním kole všechny „přišpendlila“ ke stěně shurikeny. Dále si můžete domyslet, jak si asi pomohl Gaara, Shikamaru a Rock Lee bez závaží.

Půlnoc
První usnul Lee s flaškou Saké v ruce. Pak se z tanečního parketu pomalu odpojovaly dvojičky, které si hledaly klidný kout akademie ke svým... ehm... činnostem.
Pak odešel Gaara se Sakurou, Naruto s Hinatou...
Kankurou tam zůstal sám. Posmutněl, pak ho však něco napadlo. Sundal svou loutku ze zad a proměnil ji v... nějakou dívku ze Suny. Spokojen sám se sebou jí nabídl rámě a odešli.

Ráno
Překvapení se opravdu dostavilo. Ráno přijel nákladní vůz, každý účastník party dostal jeden velký balík. Po oteření následovalo padání dolních čelistí až na zem.
„Překvapení“ obsahovalo plakát s Ino, která měla u pusy bublinu s textem „doufám, že sis užil/a party!“ Dál pak obsahovalo levné bonbony, minialbum s fotkami (bohužel to však byly hlavně kompromitující okamžiky), a růžovou sadu skládající se z pouzdra na shurikeny, kunaiů a shurikenů a stuhy pro dívky a v modré pro kluky. Všichni se chabě snažili dělat, že se jim dárek líbí, jen Shikamaru si neodpustil poznámku:
„Modrá není moje barva...“

Poznámky: 

Tak, přežili jste? V tom případě, jen do mě! (Aneb jak řekl J. Slíva: Chválit, chválit, nikoho nešetřit!)

Můj FF Seznam

4.42857
Průměr: 4.4 (21 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Izanagi
Vložil Izanagi, Út, 2010-08-24 09:28 | Ninja už: 5684 dní, Příspěvků: 541 | Autor je: Prostý občan

Další oblíbená povídka od mojí oblíbené autorky...
Prostě úžasné...
Neji a jeho Byakugan... Na tohle téma se dá vymyslet cokoliv, a tys vymyslela originální věc...
"Stupefacente"!

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, Po, 2010-08-16 17:24 | Ninja už: 5954 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Chválím, chválím a vůbec tě nešetřím Laughing out loud.
Popravdě, na to, že to byla tvoje první povídka, mě dostala skoro stejně, jako nějaká tvá nynější povídka Smiling. Opravdu pěkně napsaný humor, dostal mě Neji se svým jutsu a následním omdlením xD. Jo, to bylo skvělý. A ShikaTema v místnosti na nic...to jsem si moje zvrhlost pošmákla xD.
Líbilo se mi to, Aki. Fakt moc Smiling.


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele Nyu-sama
Vložil Nyu-sama, Po, 2010-06-21 19:12 | Ninja už: 5239 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

Nemůůžu si pomoct ale okritizuji to dvakrát takže za prvé...co to MĚLO na začátku to opravdu BYLO vtipné a druhá kritika se tak už ani netýka děje nebo gramatiky ale...Z lásky!!!MAJ TU MÁLOO HVĚZDIČEEK!!!Z lásky

Jestliže padám zavři oči a něco si přej... Proř? Protože padá hvězda...Laughing out loud

Sasukeho a Sakuru miluju... Hlavou k zemi...

Zastávám názor že Hin a Naru patří k sobě a nikdo mi to nevymluvý...hlavně se se mnou nehádejte...:DDD

Miluju Ami-chan...a všeobecně všechny její povídky...Laughing out loud

Naella20 se mění na Nyu-sama ^__^...Smiling

Jak mě poznáš? Známá hláška: Heeem... Sakra JO!!!

Gobi no Houkou je to nejúžasnější stvoření na světě... Jakýkoli jiný n¨ázor nepříjmám...

Na můj seznam oblíbených lidí se přidala skvělá kreslířka Mívie... A to nejen proto, že mi nakreslila úžasný obrázek...
Obrázek By Mív to Nyu-sama a Ei-chan Laughing out loud.

Mou věčnou láskou je Neji-kun... Nikdy ho nezradím a přísahám mu věrnost po zbytek svého chudého života... Laughing out loud

Obrázek uživatele Mizaki
Vložil Mizaki, Ne, 2010-06-20 16:43 | Ninja už: 5130 dní, Příspěvků: 159 | Autor je: Prostý občan

Skvělý ! Laughing out loud

Obrázek uživatele KimimaraMia
Vložil KimimaraMia, Pá, 2010-03-12 12:20 | Ninja už: 5162 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

No super! Laughing out loud Píšeš dobře! Laughing out loud

Obrázek uživatele Ket
Vložil Ket, Čt, 2010-01-14 20:27 | Ninja už: 5678 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

Jaktože jsem tuto FFku od šílené Aki ještě nečetla Ty kámo, co sis dal?! Stydím se, stydím Eye-wink

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Pá, 2009-12-04 15:42 | Ninja už: 5327 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Na tak nízké hodnocení, cos tu měla, to fakt nebylo! Mě se to vcelku líbilo, jen mě tam trochu rušily ty časté "uvozovky". Sem tam se hodí, ale ty jich tam máš možná trošičku moc Eye-wink

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Aki no sakka
Vložil Aki no sakka, Pá, 2009-12-04 16:41 | Ninja už: 5389 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

To víš, holt prvotina Laughing out loud

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2009-11-15 20:58 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!