manga_preview
Boruto TBV 09

Konoha na lyžáku-02

"No..Já jsem jen-Hledad tužku" Usmál se přiblbě.Všichni jen zakroutili hlavou a Hinata je pozvala dál...

"Tak co budeme dělat?" Ptala se Sakura a zamrkala na Sasukeho.
"Co takhle si zahrát flašku?" Zeptal se Naruto s dychtivým pohledem. Nikdo nic nenamítal tak se posadili na zem a Sakura odněkud vytáhla prázdnou petku od Kofoly.
"Co to je?" Zeptal se jí Sasuke. Sakura obrátila flašku, přihmouřila oči a přečetla.
"Made in Czech Republic.."
"Cože?" Ptal se opět Naruto. Jelikož ani jeden z nich neuměl Anglicky a Sakura chtěla zamachrovat tak řekla.
"Je tam napsaný že to neobsahuje cukr.." Vymyslela si rychle a zatvářila se jako génius Neji.
"Tý jo Sakuro! Ty umíš Anglicky??" Ptal se jí udiveně Naruto.
"No jasně!" Řekla a opět zamrkala na Sasukeho, který vedl zanícenou debatu s Kibou o tom jestli si má Sasuke pořídit fretku nebo hada. Oba usoudili že bude nejlepší když si je pořídí oba.
" Uch, už toho nechte a pojďte hrát!" Řekl Kiba a usmál se na Hinatu, která seděla opřená o jeden z velkých polštářu. Ino vytrhla Sakuře z ruky flašku Kofoly a roztočila ji na zemi. Flaška se točila a točila až začala spomalovat a zastavila se u Shikamara.
"Tak Shikamaru pravda nebo fant?!" Zeptala se ho Ino, které se nebezpečně blýsklo.
"To je otrava..Tak pravda."Řekl otráveně Shikamaru.
"Ok, tak třeba..Je pravda že se ti líbí Temari-san?!" Vyhrkla Ino a čekala na odpověď. Shikamaru se prudce postavil až mu cosi vypadlo z kapsy. Byly to cigarety značky Kuřme s Asumou.
"Shikamaru!Ty kouříš?!" Ptala se ho vyděšeně Sakura.
"Vlastně ani ne..Ale když už mi vypadly tak si jednu dám!" Řekl a vytáhl jednu cigaretu z balíku.
"Nemá tu někdo oheň?" Zeptal se. Nikdo neodpověděl. Až po chvíli se ozval Sasuke.
"Zkusím Gougakyou no jutsu!" Řekl.
"Ok ale op-" Shikamaru nedořekl, protože Sasuke to trochu přehnal, ozvala se ohlušující rána a všichni utíkali pryč. Z chaty zbylo něco čemu se ani nedalo říkat trosky.
"Juhů táborák!" Ozval se Sasuke a radostně si poskočil.
"Bezva. A teď budeme jako spát kde?" Zeptala se Hinata, která si ho přejížděla pochybovačným pohledem. Vtom se z hlavní budovy vyřítila recepční.
"Co-co to má bejt?!" Ptala se a rozhazovala rukama na všechny strany. Skončilo to tím že vzbudila Kakashiho a vykázala je z hotelu.
"Ještě že máme stany.." Utrousil Naruto cestou na mýtinu kde se chystali přespat. Došli na mýtinu,rozdělali stany a došlo na rozdělovaní. Každý si obsadil jeden stan a když se zjistilo že jich je málo tak se rozdělili do dvojic. Kakashi tentokrát zapomněl na pravidlo kluci s klukama a holky s holkama. A tak si polehali jak kdo chtěli. Sakura se nasáčkovala k Sasukemu což ho moc nepotěšilo ale řekl si budiž mohlo to být horší. Ino spala ve stanu s Shikamarem i když jí vadilo že si prej nebude mít s kým povídat a bude to otrava. Hmm tuhle větu už jsem někde slyšela. Hinata si lehla do jednoho stanu ke kterém se hrnul Kiba ovšem Naruto ho ladně předběhnul vyplázl na něj jazyk a zalezl dovnitř. Chudákovi Kibovi nezbylo nic jiného než si lehnout ke Kakashimu, jelikož TenTen prosadila svou a nacpala se do stanu k Nejimu.

***

Dalšího rána se všichni probouzeli zmrzlí až na kost. Ovšem první co je ráno vzbudilo nebylo žádné krásné prozpěvování ptáčků nýbrž křik linoucí se ze stanu Hinaty a Naruta. Hinata totiž zjistila že se v noci zjevně nějakým záhadným způsobem přitulila k Narutovi, který na ni teď civěl jak na nějaké zjevení ze snu. Hinata se vyřítila ze stanu a pelášila směr les, když narazila do Kiby, který tam čistě "náhodou" šel.
"Hergot,krucinál-" Zanadávala si Hinata když se zvedala ze sněhu. Když uviděla jak na ni Kiba civí otočila se a utíkala do stanu. Tam vklouzla do spacáku a zpražila Naruta výrazem "Teď o tom nebudeme mluvit". To v protějším stanu se odehrálo něco dočista jiného. Sasuke se zrovna přeslíkal do své nové mega-cool lyžařské uniformy, otočil se na Sakuru a..
"Co to do prčic děláš?!" Vykřikl a sebral jí foťák, který pevně svírala v ruce.
"Dokumentuju a teď ho naval zpátky!" Řekla vytrhla mu foťák a vyřítila se ze stanu. Zamířila do stanu k Ino, ale zapomněla ho předtím rozpnout a tak do něj narazila a celý stan se zhroutil. To už byli všichni vhůru a pomáhali Ino a Shikamarovi se vyprostit ze stanu. Vtom se tam přiřítil Sasuke.
"Vemte jí ten foťák!" Zařval a vrhl se na Sakuru s výrazem říkajícím "zabiju tě!". Po menším rozporu a hádání stáli už všichni nastoupení na sjezdovce.
"Takže kdo umí lyžovat?" Zeptal se Kakashi a rozhlédl se. Přihlásil se pouze Kiba.
"Ok, takže, nasedat na vlek zvládnete snad všichni. Raději teď půjdeme na
sjezdovku pro menší. Je tam kotva tak si sedejte po dvou. Jasné?" Řekl Kakashi a už se hrnul ke kotvě. Všichni se odrazili hůlkami a jeli k němu. Najeli do řady, která se skládala z nich a dalších čtyřech lidí.
"Kisame kurňa! Já ti říkal že na těch Big Footech neumím!" Naříkal si jeden z nich.
"To máš marný, já mu taky vysvětloval že na Samehadě nemůže jezdit jako na snowboardu. Ale on né! Že Kisame?!" Nadával blonďák zatímco si rozčesával svoje dlouhé vlasy a culil se na ženskou u obsluhy vleku.
"Hele cenově to byl výhodnej meč ten chlap co mi ho prodával říkal že je to dva v jednom! Akorát teda když jedno použití je snowboard jaký je to druhý?" Řekl Kisame a zatvářil se velice zkroušeně..
"Hele ticho!Copak já, jako leadr Akatsuki si stěžuju že jezdíme s Konan na blbých sáňkách, protože ty vaše serepatičky na lyžování stály všechny naše úspory?" Rozčiloval se čtvrtý.Pein...

Poznámky: 

Já vím!Trvalo to tak dlouho než jsem se k tomu dokopala a výsledek? Nic moc.. Ale snad se vám líbí! Tentokrát přísáhám další díl už za týden!

4.4
Průměr: 4.4 (10 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Namino-chan
Vložil Namino-chan, So, 2009-12-12 15:40 | Ninja už: 5961 dní, Příspěvků: 107 | Autor je: Prostý občan

dakujem aj ty odo mn más 5:D...
a je to kráásne aj mii ideme tento ok na lyziarsky:D....ale urcite nám to nevíde tak ako predošle 2 roky:D...

Obrázek uživatele Yo-chan
Vložil Yo-chan, Ne, 2009-12-13 14:25 | Ninja už: 5420 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

Arigatou, Smiling Nám to zatím taky moc nevychází, je tady teplo a vůbec nesněží Sad Naštěstí jedeme až v lednu takže snad ještě začne mrznout Laughing out loud

userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com

Obrázek uživatele Namino-chan
Vložil Namino-chan, So, 2009-12-19 17:18 | Ninja už: 5961 dní, Příspěvků: 107 | Autor je: Prostý občan

noo tak to máte smolu ale vecie stastie ako mi Laughing out loud ..u nás nasnežilo tak približne 5 cm snehu a je zima jak v rusku Laughing out loud ....bože....a ešte taký vietor fuka že ked pridem rano do skoly som rada že mám všetko na mieste:d...proste brr...nechcem si ani predstavit svoj lyziarsky v takomto pocasíí Sad

Obrázek uživatele Yo-chan
Vložil Yo-chan, So, 2009-12-19 17:52 | Ninja už: 5420 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

Tak tady už taky sněží máme tu -10, pohoda Laughing out loud Ale svítí tu i slunko takže lyžák bude asi v poho.. Smiling

userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com

Obrázek uživatele Namino-chan
Vložil Namino-chan, Ne, 2009-12-20 18:45 | Ninja už: 5961 dní, Příspěvků: 107 | Autor je: Prostý občan

brr.. Laughing out loud...no ako ja sa na ten lyžiarsky neteším...bože Laughing out loud...možno len pre tú sradnu Sticking out tongue ..ale teraz íst na svah?Laughing out loud...v mínus desiatke? Laughing out loud....asi ma budú musiet dolu spúštat na mojom snowborde ako ladovú kocku Laughing out loud.....

Obrázek uživatele Miyu-chan.
Vložil Miyu-chan., Po, 2009-11-02 21:03 | Ninja už: 5436 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

užsný:D těším se na další