manga_preview
Boruto TBV 09

Návrat devítky 18 kapitola

Yumino vs Kuroisava
Z nebe sršely blesky a neustále se pokoušely zasáhnout Kuroisavu. Ten však za pomoci větrné koule rozehnal mraky. Země se roztřásla a pukla. Yumino málem spadla dolů stihla se však zachytit a vyhoupnout se znovu nahoru. Kolem jejího těla se začalo jiskřit a vytvořilo se kolem ní brnění. Vyskočila a proměnila se v modrou skvrnu. Kdyby se jejímu soupeři nepodařilo vyhnout byl by mrtvý. Hnala se za ní voda, ale co je voda proti blesku. Zrychlila na maximum a začala kolem soupeře kroužit. Ohromné bleskové tornado ale zaniklo ve větrné smršti, která smetla I Yumino. Ta vytvořila draka z čiré elektřiny. Drak vylétl a málem se mu I Kuroisavu spolknout, ten ale vytáhl katanu a ta pohltila draka. Rozmáchl se s ní a blesk vylétl proti Yumino. Zarazil se ale o mocnější výboj a za okamžik se Katany střetli. Pak od sebe rychle odskočily a Kuroisava zahájil útok. Yumino se musela potýkat s ohnivou bestií. Kdykoliv ji porazila vyrostla nova a do toho všeho jí Kuroisava málem usekl ruku. Teď se ale naštvala. Pěsti jí ozářila chakra
A pokusila se nepřítele trefit. Marně ale přesto se usmívala. Žádný z jejích úderů nezpůsobil velkou škodu a to Kuroisavu znepokojovalo. Její údery museli mít nějaký vyšší smysl.
Zasáhla už několik stromů a zjevně už jí to nebavilo. Vytáhla katanu a kolem její čepela začala okamžitě sršet elektřina. Pokoušela se Kuroisavu zasáhnout, ale ten se buď vyhnul a nebo vykril svou zbraní. Najednou kolem ní projela vlna a vzala jí sebou. Okamžitě jí vypadla katana a klesla na kolena. Její vlastní katana ji dala obrovskou ránu. Ještě než však stačil Kuroisava udeřit podepřela se rukou otočila se a podtrhla soupeři nohy. Ten se málem skácel. Málem. Přenesl svou váhu do zadu naklonil se a udělal přemet dozadu. Jen tak tak, protože ťesně pod ním byla Yumitina ruka zase obalená chakrou. Ze země vylétlo několik kamenů a všechna letěli na Yumino, ale ta se jim vyhla a přešla do útoku. Kuroisava udělal kamenou zeď ta se ale rozlétla. Její části se zaostřily a vrhli se na svého původního stvořitele. Ten ledabyle mávl rukou a Kámen se rozdrolil. To však nezastavilo Yumino aby na něj nevylétla. Znovu se jí to nepodařilo a uhodila do stromu. Tomu se nic nestalo, ale Chakra z Yumininých rukou jakoby se do stromu vsákla. Pak se ale znovu obnovila a Yumino se zas pokoušela trefit se do Kuroisavi. Znovu se však zarazila o strom. A takhle to bylo znovu a znovu. Yumino se neustále usmála a čakra kolem jejích rukou zmizela. Znovu začal boj za pomoci jutsu. Oheň tavil zem na lávu, která bya následně schlazována vodou. Ta řezala kamení dokud ji neodpařil proud ohně. Obří postavy z hlíny se sypali pod údery blesků. Ty se ostatně kolem Yumino rojily jak rozzuření sršáni. Ta hluboce dýchala stejně jako její soupeř.
Vyvolala několik blesků a pokusila se jimi trefit Kuroisavu zastavil je však štít ne nepodobný tomu co měl Ho. Najednou pocítila úbytek už I tak vzácné energie. Teď dopadla na kolena a vzápětí si sedla. Nechala aby jí obklopovali její blesky a začala se přehrabovat v kapsách.
Zatím však konožané dokonce I s posilou mlžných prohrávali. Museli pomalu začít ustupovat a bitva vypadala prohraná. Najednou však mezi vojsko nepřítele vlétlo šest předmětů. Pein I se svou vesnicí se vydali splatit dluh. Obří pes drtil nepřítele stejně dobře jako shinra tensei.
Mireto vs Hikari
“Kde seš. Neschovávej se ty srabe.” Řval Hikari. Pak ale odskočil a v místě kde měl krk trčela katana která spolu s rukou trčela ze země. Pak se znovu skryla. Po chvíly Hikari musel znovu uhýbat tentokrát ale před ocasy. Hikari si to ale nedal líbit a začal chrlit oheň na místo kde předpokládal nepřítele. Ten však vylétl o pár metrů dál se svojí dlouhou katanou. Ze země začala vyrůstat zvířata a pak se rozeběhla na nepřítele. Hikari poznal pravý účel těch zvířat. Vychrlil na ně oheň a zvířata vybuchla. Jedno ale přežilo a začalo se dělit. Když jich zase byl plný počet znovu zaútočily a obklíčily Hikariho. Ten vyskoči ve stejnou chvíly kdy zvířata vybuchla. Deidara by se měl konečně s kým bavit, kdyby nebyl pod drnem. Rotujíce vyleťel Hikari z oblaku kouře, ale bohužel nebyl zraněn. Vyhlídkový let se mu zjevně nelíbil a tak po Miretovi hodil pár kunaiů. Ten je zjevně nechtěl a hodil po nich své. Vybuchli ve prostřed bojiště a výbuch odhodil troche zeminy. Výsledný kráter však pravděpodobně nebyl způsoben výbušnými lístky ale jedním z nevybuchlích zvířat. Miretova dlouhá katana se srazila s Hikariho až to zaskřípělo. V Konoze z toho praskla okna. Oba se skusily přetlačit brzi ale poznali že, že to není to pravé ořechové a pokusily se jeden druhého podkosit. Jelikož se jim to nepovedlo spadli oba dva. Enormní rychlostí se postavily a odskočily od sebe. Ze země se tentokrát vyrojily včely. Pokusily se dostat k Hikarimu ale vybuchli do jedné. Mireto se dotkl země a kolem Hikariho vyrostla kamenná klec. Ještě než se stačil postavit však byla klec v tahu. Miretovi to však nevadilo a pokusil se znovu o totéž, ale tentokrát se rozpadla úplně. Znovu zkusili boj s katanami a tentokrát si vyměnily I pár úderů, ale katany nevydrželi takhle silné rány ani když byly vyztužené chakrou. Ostří napraskla a soupeři je odhodily. Z nebe se vyřítil blesk, ale zarazil se o vodní stěnu, která se podařila Miretovi na poslední chvíly.

4.6
Průměr: 4.6 (10 hlasů)

Kategorie: