manga_preview
Boruto TBV 12

Shinsetsu深雪-06

"Díky!" Usmála se na něj a postavila se. Kakashi se naklonil k Narutovi.
"Vybral sis dobře, se Sakurou by to nepřežil ani Jiraya." Mrknul na něj a dál sledoval co se bude dít...

Hinata se postavila.
"Copak si myslíš že mě porazíš?!" Ptal se jí Orochimaru.
"Tentokrát ano! A sebou na onen svět si vezmeš i Sasukeho!" Řekla rázně Hinata a sepjala ruce. Zavřela oči. Všechno utichlo. Vzduch se stával chladnějším a chladnějším. Zamrzaly okna, rostliny a vše co mohlo. Vtom Hinata otevřela oči a zvolala.
"Kuchiyose no jutsu!" Ozvala se rána jako z děla a v hustém oblaku bílého kouře se zjevila Harumi, jejíž zátylek čítal dobrých pětadvacet metrů.
"Jo tak ty tak?!" Zamračil se Orochimaru. Hinata se jen ušklíbla a ladně vyskočila na Harumi, která vypadala opravdu jinak než v její normální podobě. A nelišila se jen výškou. Měla dva ocasy a na zadní pravé noze několik kanji znaků. Odstín jejich normálně nachových očí dostal teď naprosto světlou modrou barvu. Orochimaru nezahálel a také použil svoje Kuchiyose. Rázem se nad ním objevil obrovský had. Začal boj. Hinata s Harumi prudce vyskočily dopředu a zamrazily hadu ocas. Ten se z ledu rychle vymanil a zaútočil na Hinatu svými jedovými zuby. Naruto chtěl něco udělata vyrazil dopředu. Kakashi ho zastavil a zakroutil hlavou.
"Tohle je její boj." Řekl a podíval se na něj. Naruto kývnul hlavou. Nechtěl ji tam nechat samotnou, ale musel. Mezitím se zaměřil na Sasukeho, který se snažil vypořádat se Sakurou a Ino, které na něj neustále dorážely.
"Tak co Orochimaru?! Už to vzdáváš?!!" Ptala se ho Hinata a utřela si malý potůček krve, který jí tekla z úst.
"Nikdy!" Řekl Orochimaru a postavil se po pádu, který mu spůsobila Harumi.
"Tak to tedy ukončíme!" Vykřikla Hinata, postavila se rovně a natáhla k němu jednu ruku. Druhou udělala ruční pečeť.
"Aisu no jutsu!" Zvolala a z její natažené ruky vzešlo nespočet částeček ledu s prudkým vítrem. Orochimaru nestačil nic udělat. Zmrznul. Hinata se otočila a dala ruku v pěst. Had i s Orochimarem uvěznění v ledu se rozpadli na tisícovky kousků. Hinata došla k Narutovi a skočila mu kolem krku. Jen tak tam stáli. Vtom Hinata pocítila prudkou bolest. Pomalu se podívala na své břicho. Na její mikině se objevovala rudá skvrna. Hinata se pomalu otočila. Uviděla Sasukeho, který v ruce držel katanu potřísněnou krví. Její krví.
"Proč..?" Stačila ještě říct než se skácela na zem.

***

"Hinata!" Zakřičel Naruto a chytnul jí. Její hlava mu spadla na klín
"Hi-Hinata?.." Opakoval pořád. Do očí se mu draly slzy.
"Na-Naruto-kun," Hinata vykašlávala krev.
"víš ještě jsem ti to nikdy neřekla.." Hinata se znovu rozkašlala. Tohle mu chtěla říct. Ne musela. Už jí nezbývalo moc sil. Mezitím se rozpršelo. Kapky padaly na ty dva a smývaly jim z tváří krev.
"Vždycky jsem ti chtěla říct,..že.tě mi-miluj-" Hinata nedopověděla. Její ruka, která dosud svírala Narutovu tvář, pomalu spadla dolů.
"Hinata!" Zařval Naruto a slzy, které schovával mu vytryskly do tváře. Pevně jí sevřel v náruči.
"Hinato..to přece nemůžeš, nenechávej mě tady sakra!" Řval Naruto jako by to Hinatu mohlo vrátit. Hinata se ocitla v bílém světle. Nic neviděla. Jen bílo. Všude. Něco slyšela. Někdo tady křičí. Najednou se všude kolem ní objevilo spoustu věcí. Její vzpomínky! Ach ano! Na tohle si vzpomíná. Po chvíli všechno zmizelo. Zbyla jen jedna. Ten den kdy ho poznala. Seděl na houpačce. Sám. Vzpomínka se změnila. Teď tam stál jen Naruto. Hinata se za ním rozběhla. Už byla u něj.
"Sasuke!" Vyletěl Naruto, když uložil Hinatu vedle něj do trávy. Respektivě Hinatino tělo.
"Jak jsi to mohl udělat!?" Naruto byl rozzuřený. Pomalu, ale jistě se kolem něj začala utvářet Kyuubiho chakra.
"Naruto!" Zařval na něj Kakashi. Naruto ho už neslyšel. Napadal Sasukeho jako pominutý.
"Sakuro! Rychle dojdi pro Yamata!!" Řekl Kakashi Sakuře. Ta na nic nečekala
a utíkala pro něj. Narutovi se mezitím zformovaly čtyři ocasy. Sasuke už mu nestačil ani se svým chidori. Hinata to všechno viděla, ale nemohla nijak zasáhnout. Nedokázala pohnout žádnou částí svého těla. A tak jen dál a dál běžela k Narutovi v jejím v nitru. Už byla u něj. Chtěla mu něco říct. Chtěla se ho dotknout. Nešlo to. Vždy ním jen prošla. Boj Naruto vyhrával. Sasuke už byl bez chakry, zato Naruto už měl šest ocasů. Začal ničit vše kolem. Domy, stromy vše co mu přišlo pod ruce lehlo popelem. Hinata se mezitím ve svém nitru pokoušela přemoct smrt. Dívala se na to jak Naruto všechno ničí.
"To stačí! Naruto dost! To nemůžeš!" Vykřikla a naposledy se pokusila Naruta v jejím nitru obejmout. Zavřela oči. Když je otevřela, stála tam s Narutem v náruči. Přemohla smrt. Naruto se přeměnil zpět. Hinatě se podlomily nohy, spadla na zem a upadla do bezvědomí.
***

Hinata se probudila. Zamžourala a otevřela oči. Ležela v nějaké bílé místnosti. Vedle její postele seděl Naruto s opřenou hlavou o její postel a spal. Posadila se. Naruto sebou trhnul a probudil se. Na jeho tváři se objevil radostný úsměv.
"Jsi vzhůru!" Řekl a objal Hinatu. Ta ho k sobě přitiskla.
"Víš já-jak jsem se o tebe bál?" Ptal se jí a díval se na ní těma jeho modrýma očima. Hinata se k němu jen naklonila a pousmála se. Políbila ho.
"Miluju tě.."

Poznámky: 

Poslední díl máme za sebou! nechala jsem to takové otevřené kdybych hctěla napsat něco co se stalo potom Smiling Jinak Hinatu jsem fakt nemohla nechat umřít to bych si neodpustila Laughing out loud

4.70588
Průměr: 4.7 (17 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Eli-chan
Vložil Eli-chan, St, 2016-07-06 18:46 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Recepční v lázních

Misia L.

I když jsem tenhle příběh začala číst za účelem pobavení, nikoliv kvůli romantickým chvilkám.. musím tvůj konec moc pochválit. Od prvního dílu si se hrozně zlepšila ve psaní, stylistice, ve všem.

Nadchl mě boj Hinaty s Orochimarem, i to, že jí Sasuke nakonec málem zabil a hrozně se mi líbil i happy end a že já na ně až tak nejsem.

Takže za mě moc skvělá série. Z lásky

Člověk ani nestačí mrknout a najednou dospěje. A s věkem přichází zkušenosti, ale i mnohem složitější mise. Proto po mnoha letech tak vřele uvítám návrat domů, do Konohy. Kde i z budoucího právníka může být skvělý shinobi nebo alespoň kritik vašich povídek.

Naruto, děkuji Ti za vše. Z lásky

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, So, 2009-10-17 11:10 | Ninja už: 5658 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

go dodat sugoi subarashi Laughing out loud

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Pá, 2009-10-16 21:56 | Ninja už: 5663 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

konec jo?
nádherný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Miyu-chan.
Vložil Miyu-chan., Pá, 2009-10-16 20:00 | Ninja už: 5563 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

moc pěkné jen škoda, že jsi to už ukončila
nechceš napsat pokráčko?? Smiling

Obrázek uživatele Yo-chan
Vložil Yo-chan, Pá, 2009-10-16 20:09 | Ninja už: 5546 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

Myslím, že ho napíšu Smiling Teď spíše musím dopsat svoji další serii a potom se uvidí Laughing out loud

userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Pá, 2009-10-16 19:46 | Ninja už: 5593 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

hmm tak tohle nebyl ani moc překvapující díl, ani moc akční, ale stejně....
TO BYLO SUPER!!!!!!!!