manga_preview
Boruto TBV 08

Černá křídla andělí: Prolog - Bezpráví


.

..........................................„V místě hodin spících...“
Ozvala se rána, když vzduch nad bojištěm vybuchl. Z kouře se vymotali dva ninjové na okřídlených tvorech, kteří postrádali známky života. Černovlasý ninja s čelenkou Konohy musel vzápětí znovu uhnout výbušnině od druhého ninji, který s šíleným smíchem poletoval okolo.
Po chvíli uhýbání vyletěl o kus výš a výbušnina, která ho minula, změnila dráhu letu. Ninja si toho však všiml příliš pozdě na to, aby mohl někoho zachránit. Ta výbušnina padala přímo na místo, kde právě jedna z léčitelských kunoichi zraněného ninju. Oba vzhlédli, když ji černovlasý ninja volal.
„Ino! Uhněte odtamtud!“
Ale bylo příliš pozdě. Zem dole pohltil další výbuch. Se zatajeným dechem sledoval zem, doufal. Všechny naděje naráz se však rozplinuly do větru, když uviděl na zemi skrvavené tělo plavovlasé kunoichi.
Svět se na okamžik zastavil. Proč ho to tak bolelo?
„INO!“
Bílý pták, na kterém Sai doteď poletoval, změnil rychle svůj let. Mířil příkře nahoru. Blonďatý ninja, který se na chvíli věnoval uhýbání kunaiům, ho tentokrát ztratil úplně. Rozhlížel se právě, když černovlasý ninja zamířil přímo dolů. Přímo na ninju, který zabil Ino.
Konečně něco cítil. Nebyla to emoce, za kterou by se zrovna radoval, ale i tak mu stačila. Věděl, že nebylo v jeho silách toho člena akatsuki porazit. Ale ten vztek mu pomohl se rozhodnout.
Stáhl si ze zad katanu a vyskočil. Blonďatý ninja se otočil příliš pozdě. Katana mu probodla hruď a zabodla se do ptačích zad.
„Ty pitomče!“ zasípěl. „Oba -“
„Oba zemřeme, ano.“
Nad bojištěm explodovala další výbušnina. Poslední.

„Hokage-sama!“
Shizune přiběhla ke zuřící kunoichi, která právě k zemi poslala dalšího ninju se zpřelámanými kostmi.
„Přišli jsme o dalšího medika. Sakura už to nezvládá.“
„Ino je mrtvá?“ podivila se Hokage za chvíli. Vzápětí musela uhnout proudu hadů, kteří se rozlézali po bojišti.
„Shizune, vyřiď Sakuře, že teď jí nemůžu pomoct.“
„Ssprávně, konečně by jssi sse měla zajímat i o ssvůj krk.“
Zpoza několik málo pobořených staveb vyšel hadí ninja, který probodával Tsunade pobaveným pohledem.
„Nemyslím na sebe spíš než na to, abys už nezabil další mé ninji!“
Orochimaru pouze kývl hlavou na stranu a uhnul ráně, kterou na něj směřovala.
„Budiž. Zahrajeme ssi na kočku a na myš...víš, kdo je myš, Tssunade?“
Odpovědí mu byla další rozuřená rána. Shizune raději odběhla po bojišti zpět do zákrytu, kde růžovovlasá kunoichi právě zastavovala krvácení dalšímu z ninjů. Teprve když byla pár metrů od ní, všimla si, že jí po tváři stékají slzy.
„Sakuro...“
Růžovovláska zavrtěla hlavou.
„Věděla, že se to může stát, a stejně tam ven lezla...a s ní umřel i Shikamaru...a pak Sai...“ Vyhlédla zpoza barikády.
„Tohle nemůže skončit dobře. Je tu příliš zmatku a tři strany, které proti sobě bojují. A...padlých už je příliš mnoho.“
Shizune si klekla vedle ní a společnými silami zastavily krvácení a zacelily ránu. Tmavovlasý ninja s bílýma očima na známku díků přikývl a hned se chystal vstát.
„Neji, neměl bys -“
„Musím jít. Musím jim pomoct! Musím -“
„Neji, nežeň se za -“
„Zabil celý můj tým!“
Ve tváři se mu zračilo takové zoufalství, že ho Sakura bezeslov pustila. Shizune se na ni překvapeně zadívala, ale nic nenamítala. Neji kývl a vyběhl zpět do bojiště. Sakura se přikrčila a vyhlédla ven. Kousek před nimi ležela těla týmu Gai. Musela tiše potlačovat vzlyky, slzy ale zastavit nedokázala.
Když se zadívala dál, viděla napravo souboj tří sanninů; nevěděla odkud, ale najednou se na bojišti objevil i Jiraiya. Kus od nich viděla Sasukeho, Naruta, Itachiho a červenovlasého ninju z Akatsuki, který podle všeho ovládal telekinezi. Ti čtyři bojovali mezi sebou navzájem, přičemž si čas od času něčím vypomohli.
O další kus dál, v místech, kam právě doběhl Neji, proti sobě bojovali Kakashi a Asuma s Kakuzem a Hidanem. V dálce vedle nich nějaká modrovlasá kunoichi s papírovým jutsu právě dusila skupinu zvučných ninjů.
Víc už sledovat nechtěla. Někde mezi mrtvými viděla pár z akatsuki, spousty ninjů ze zvučné a z Konohy, některé z nich i poznávala; Hinata, Kiba, Shino a Chouji. Ti stáli proti Orochimarovi a Kabutovi předtím. V místě jejich boje právě umíral i Kabuto.
Musela se vytrhnout ze zamyšlení, když jí dva členové ANBU přinesli dalšího zraněného. Přikývla a ihned se vrhla do léčení.

Tentokrát se po bojišti rozlehl příšerný řev. Bloďatého ninju obklopila aura temné chakry, chakra sama se zformovala do sedmi ocasů a zvětšila se natolik, že bez problémů odhodila všechny ninji, kteří právě byli okolo něj.
Naruto v tu chvíli nepoznával přátele a nepřátele. Všude okolo něj zuřil boj, on se tedy vrhl k nejbližší bojující skupince. Tři ninjové, které předtím odhodil, se namáhavě zvedli.
„Naruto, přestaň!“
Malý liščí démon se obrátil za tím voláním.
„Sakuro, ne!“ Shizune rychle vyběhla za lékařskou kunoichi, která se hnala k přeměněnému Narutovi.
Kakashi se během boje obrátil zpátky. Uvědomoval si, že Narutova přeměna bude problém, obzvlášť, když byl Yamato o několik kilometrů dál.
„Neji! Asumo! Musím jít,“ prohlásil omluvně. Oba ninjové chápavě kývli, aby se vzápětí vyhli příštím útokům. Kakuzu, kterému zbývaly už jen dvě srdce, za Kakashim vyslal ruku, ale Neji ji svým jutsu rychle přetrhl.
„Shizune, zastav ji!“
Kakashi nestíhal doběhnout dost rychle, aby Sakuře zabránil příliš se přiblížit k Narutovi. Shizune se zlomenou nohou ani nemohla. A nikdo jiný živý poblíž nebyl.
Malou verzi Kyuubiho začala obtáčet hrozivá chakra.
Ninjové okolo křičeli.
Nikdo nemohl zastavit to, co mělo přijít.
Nikdo nevěděl, co se stalo, když to místo během vteřiny vyletělo do vzduchu.

S trhnutím se probral a posadil se. Hlava ho neuvěřitelně bolela. Ještě před chvílí měl dojem, že v ní slyší stovky křičících hlasů. Zmaten se rozhlédl okolo, modrýma očima sledoval rozmazané obrysy, které se pomalu zaostřily.
Seděl v nějaké cele. Vstal, třáslo se mu celé tělo. Přesto se přinutil dojít ke dveřím. Skoro nenacházel žádnou sílu, přesto se přemohl a zabušil na dveře.
„Hej! Hej!“
Ruka mu ochabla a on sklouzl na podlahu. Byl večer, to poznal, protože oknem viděl oblohu posetou hvězdami.
Na chodbě za dveřmi se ozvaly kroky, zamřížovaným okýnkem ve dveřích, které neúprosně zatajovaly tajemství venku, dovnitř nahlédly dvě oči, které blonďatého mladíka dole propalovaly neúprosným pohledem plným nenávisti.
„Co chceš, ty malej šmejde?!“
„Já...kde to jsem?“ Mátla ho slova muže za dveřmi. Udělal snad něco?
„To tě nemusí zajímat!“
„Pravda...“ mladík sklopil pohled k zemi. Uslyšel, že muž za dveřmi zase odchází.
„A...“
Tentokrát se kroky zastavily.
„Co zas?“
„Kdo vlastně jsem?“

Poznámky: 

Takže, hned na začátek: Já za to fakt nemůžu! Je to prolog! Ten je u mě vždycky krátkej, divnej a pomotanej a nic na něm není k chápání!! xDD

Snad bych jen trochu osvětlila situaci, jelikož to se skoro během povídky nějak už..neprokecne xD Začátek byla bitva mezi Konohou, Akatsuki a Zvučnou. Neptejte se jak a proč, to je nedomyšlený detail, který nikoho nebude zajímat Laughing out loud
A zbytek...eee, ten ostěvlovat snad už ani nemusím xD Ale kdyby byly nějaký naprosto nepochopitelný nejasnosti, stačí říct Laughing out loud

+ Ta slova úplně na začátku, to fakt je až k dalším kapitolám Laughing out loud I když to někdo možná tuší i teď, podle kurzívy a umístění Laughing out loud

4.76923
Průměr: 4.8 (13 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Asasire Toyotomi
Vložil Asasire Toyotomi, Pá, 2009-10-02 18:49 | Ninja už: 5681 dní, Příspěvků: 384 | Autor je: Prostý občan

Mám dojem, že tady je víc mrtvích, než ve všech tvých povídkách dohromady. Sticking out tongue
Ale skvělý, ten masakr hned v prologu se mi moc líbíl Sticking out tongue

Obrázek uživatele Ikkai Xinji
Vložil Ikkai Xinji, Út, 2009-09-29 23:49 | Ninja už: 5683 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

Srandistka: "Mile mě potěšil počet mrtvých"?? xDDD Ani nevíš, jak jsem se u týhle věty nasmála xD
Btw, jediná kvantita je u jisté povídky, kterou zatvrzele držím na minimu šesti (ha, teď už určitě víš která xD) stránek na díl xD A ta podle mě ujde víc než některý šílenosti, co jsem napsala xD
Pokud jde o počet rozepsaných blábolů...pravda, je toho trochu víc, ale nějak z toho nešílím Laughing out loud
Kaia-chan: Díky Laughing out loud Sama jsem zvědavá na pokračování xD Sice jsem si to dokonce i někde napsala, abych nezapomněla, co v jaký kapitole má být xD (muhaha, mám naplánovaný tři kapitoly dopředu xD Jsem demeent xDDD)
Faith: Rozkaz! xD Budu psát, až se ze mě a klávesnice bude kouřit...hm...a pak padnu a další týden to sem nevložím xDD

Můj výčet FF, Deviantart

Obrázek uživatele Faith
Vložil Faith, Út, 2009-09-29 18:18 | Ninja už: 5582 dní, Příspěvků: 225 | Autor je: Prostý občan

huftý xD Kakashi YES senza začátek Eye-wink ano, na prolog je to tak trošku pomatené, ale věřím, že po pár dílech to tak vypadat nebude Smiling tahle sériovka je rozjetá pěkně, stačil jenom prolog a už vím, že se nezmýlím xD můžeš se těšit(čti-obávat xD), že aspon krátký(velmi rozsáhlý) komentík budeš mít u každáho dílku xD(aspon o to bude pokus Laughing out loud ) koukej sem ten další dílek hodit, co nejdřív ať se neunudim xD Eye-wink

  • Vím, že nic nevím.
  • Dokonalost je nudná.

Zůstat sám sebou ve světě, jenž se dnem i nocí pokouší udělat z tebe stejného člověka, jako jsou všichni ostatní: to je nejtěžší úkol, jaký si člověk může stanovit: úkol, který nikdy nekončí.
E. E. Cummings


Podmínkou koexistence jedince druho Homo sapiens a společenství druhu Canis lupus je sjednocení akustické signální soustavy.

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Út, 2009-09-29 17:21 | Ninja už: 5819 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Wow, začíná to zajímavě, rozhodně si počkám na pokráčko Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Srandistka
Vložil Srandistka, Po, 2009-09-28 23:43 | Ninja už: 5749 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Woow... Já... Nějak nevím, co si o tom myslet xD Teda, tuším, o co tam teď na konci go a jak přibližně to rozvineš dle popisu povídky, ale nechám se ráda překvapit ^^
Mile mě potěšil počet mrtvých. Tedá... Možná už to bylo trochu moc xD ale chtěla jsem tím poznamenat, že milá, bezbraná, nesmrtelná, romaticky živá Konoha mě už začínala všeobecně nudit Laughing out loud Za tento aspekt obsažený v povídce děkuji.
Pěkné. Líbilo se mi to a navnadilo mě to pokračovat v dalším čtení Smiling
Jen tak mimochodem, což se ani netýká konkrétně této povídky, bych ti ráda dala přátelskou radu xD co mě teď napadla... Vím, že jsi dobrá, ale vzhledem k tomu, kolik toho máš teď rozepsaného - bacha na to, aby kvantita nepřebila kvalitu. Dobrou noc Eye-wink.


Aneb: Když Já byla ve Vašem věku, Pluto bylo planeta.