manga_preview
Boruto TBV 09

Není lepší zemřít?

Písničku (příběh malého chlapce) můžete spustit >>zde<<

Chodíval tudy každý den a trápil se svými problémy. Býval nadaný a měl snad vše, co mohl mít. Jenže jedna blbá vteřina, jedna blbá událost, jeden nevydařený žert mu změnil celý život. Byl mladý a chtivý, ale přišel o všechno. Nemohl se sám najíst, nemohl se bavit s ostatními. Jeho rodina ho odsoudila, jeho přátelé ho zavrhli.


Na ulici stál chlapec malý, nic neviděl, a proto se mu děti smáli, možná ze zlosti a pouhé lidské hlouposti. Hmmm..
Jedno z dětí přišlo k němu blíž a zakřičelo na něj: „Jdi už pryč!“, ty k nám nepatříš, „ooouoo,“ nepatříš.

Pak jedno dítě ho odstrčilo, když se chtěl přidat povídat si s nimi. „Jdi pryč!“ vykřiklo a chlapec svěsil ramena a sklesle se procházel dál. Tápal v temnotách a přemýšlel, co udělal, proč ho nikdo nemá rád. Netušil, že to může být kvůli dětské hlouposti, která ho ještě ovládala.


Kam má jít, chlapec který nevidí. (Chlapec, který nevidí.) Chodí jen sem a tam a tiše vráží do lidí. (Tiše vráží do lidí.)
A při tom ptá se sám sebe, proč si nemůže hrát a s ostatními dětmi na hřišti stát, vidět stromy a slunce co svítí na domy.

Neměl domov, neměl kde žít. Jen noční hvězdy na něj shlíželi noc co noc, ale on je neviděl. Bděli nad jeho životem a ochraňovali jeho samotu. Bílý měsíc pluje tiše po obloze a zalévá ulice Konohy mělkým světlem, které nedokáže chlapec vnímat. Nemá důvod radovat se z jeho světla, když jediné, co vidí je tma. Jediná jeho společnice, co mu zůstala.


Kolem něho lidé procházeli se skloněnou hlavou, aby neviděli, co se děje, že se někdo někomu směje. (Někdo někomu směje.)
Kam má jít, chlapec který nevidí. (Chlapec, který nevidí.) Chodí jen sem a tam a tiše vráží do lidí. (Tiše vráží do lidí.)
A při tom ptá se sám sebe, proč si nemůže hrát a s ostatními dětmi na hřišti stát, tak si klekl, spojil ruce a tiše řekl:

Už ho to nebaví, všichni se mu jen smějou a nadávají mu. Jeho oči znamenali moc, a všichni z něj mívali respekt. Jeho rodina a vlastní klan se k němu nemají. Nenávidí ho za to, co chtěl udělat. Kéž by jen věděl, že přeci jenom pár lidí ho má rádo, ale on je neviděl a nesnášel je za to, že oni vidí. Byli jeho přáteli, ale bylo to už dávno, co se pohádali.


„Proč ste na mě takový? Vždyť já za to přece nemůžu, ale i když nevidím, to ještě neznamená, že neumím být šťastný. Sem rád na světě, chci se smát, chci dělat, co mě baví, nechte mi mí sny!“
A proto ptá se sám sebe, proč si nemůže hrát a s ostatními dětmi na hřišti stát, vidět stromy a slunce co svítí na domy.

Místo kdysi bílých očí měl jen dva krvavé šrámy, které vypalovali do jeho mysli nechtěné vzpomínky. Tak věrný přítel, že chtěl darovat svůj zrak někomu, koho miloval. Chtěl se podělit o své bílé oko, kterým se honosil jeho klan. Chtěl ho dát své lásce, aby i ona spatřila svět jeho očima.


A proto ptá se sám sebe, proč si nemůže hrát a s ostatními dětmi na hřišti stát, vidět stromy a slunce co svítí na domy.

Poznámky: 

mám trochu depku. blbý zážitky a tak... potřeboval sem to ze sebe dostat a vzpomněl sem si na tuhle písničku, tak sem k ní hodil nějaká ta slova...nakonec z toho vznikla tahle slátanina.
jinak sem se nechal inspirovat pár povídkama tady a konoze Smiling

4.57143
Průměr: 4.6 (7 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Po, 2010-07-05 23:06 | Ninja už: 5607 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

super ... ale chcelo by to zaver ...pekny happy-end ( pre tich co maju happy-edny radi srry ja uznavam ako happy-end ze skoci z hokage skaly a dole sa nabodne na nejake mensie ostre .... to je happy-end odo mna pre tuto poviedku )

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Po, 2009-09-21 14:18 | Ninja už: 5521 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

jop moc pěkné, opravdu se ti to povedlo Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2009-09-20 20:30 | Ninja už: 6072 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Čo povedať... Nálady dokážu vytvoriť naozaj veľmi dobrú poviedky, ak na to autor má Smiling
Výborne sa mi to čítalo Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.