manga_preview
Boruto TBV 09

Odpočívej v pokoji 1. část

Celá tahle bláznivá akce začala jednoho normálního odpoledne ve skryté Listové vesnici. Nenechte se mýlit, slovo „normální“ zahrnovalo v tomto městě výbuchy, krev, zběsilé honičky, krev, spoustu rozzuřených výkřiků a další krev.

Vlastně by možná bylo lepší, kdyby některé budovy dostaly z bezpečnostních důvodů červené nátěry, aby se s tím někdo nemusel furt drhnout. Ale nebojte, ne vždy to byla krev lidská, a povětšinou šlo o krev dobrovolně obětovanou v zápalu tvrdého tréninku.

Ale nás bude především zajímat jeden dům stojící poněkud dál od ostatních. Lidé se mu vyhýbali.

Částečně proto, že se tu kdysi odehrála strašlivá tragédie, která otřásla celou vesnicí, a částečně proto, že přinejmenším půlka Konohy (převážně mužská část obyvatelstva) měla panickou hrůzu z jeho nové „paní domácí“.

A to platilo i o právoplatném majiteli, který už dávno přestal považovat dům za svůj, což nemohla zkousnout pro změnu ženská polovina Konohy, pro kterou byl něco mezi Bradem Pittem a Střihorukým Edvardem (podle nich by měl Bradův šarm a nádheru a Edvardův smysl pro černou barvu a možná že i účes).

Ano, byl to Sasuke Uchiha.

Sám nevěděl, jak se to vlastně stalo. Pamatoval si jen, že na jedné misi zahlédl moc pěknou a velmi schopnou kunoichi (což považoval málem za zázrak vzhledem k ženskému materiálu, který znal z vesnice) a tak se rozhodl, že s ní prohodí pár slov.

Jenže se to nějak zvrtlo a Natsumi se za nedlouho nastěhovala se svým sněžným kocourem Koorim k němu do jednoho z baráků na okraji opuštěné Uchiha čtvrti, kde Sasuke z nostalgie stále bydlel (navíc tam měl klid od záplavy fanynek, které ho sledovaly obvykle až na záchod).

To by nebylo tak strašný, kdyby si zanedlouho Natsumi nepřitáhla domů svoji kamarádku, čistě náhodou Narutovu sestru Luchiu, s tím, že u nich bude nějaký čas bydlet, protože její postel padla za oběť její a Narutově poslední sourozenecké hádce.

Sasuke si dost dobře dokázal představit, jak to asi dopadlo a vzhledem k tomu, že pak Naruta několik dní nikdo nemohl najít, usoudil, že se moc nemýlil. Každopádně tehdy ještě Sasuke netušil, že mu život hodí obrat o sto osmdesát stupňů. Kdeže samota a ticho, jeho dům se stával čím dál víc podobný rušnému tržišti.

Luchie se totiž evidentně v baráčku zalíbilo a nastěhovala si tam svou krémovou vlčici Kisaru, kterou následoval Hidan, kterého kdesi ze samé lásky ty dvě v noci vyhrabaly. Ten se pořád ještě nesmířil s tím, že vypadá jak sešívaná deka a že mu Natsumi zamkla kosu na dvorku, proto kudy chodil, tudy se mračil.

Takže místo mládenecké domácnosti tam najednou měl dvě naprosto praštěné kunoichi, které byly ovšem tak silné, že jim jen málokdo odporoval (většinou Naruto, proto mu v nemocnici už vyhradili jeho vlastní postel), jednoho nemrtvého a věčně nakvašeného pánbíčkáře, dvě kočkovité šelmy a nakonec objevil i toho hada, kterého Natsumi schovávala pod postelí, a kterého podezříval, že kdysi dávno patřil jeho bratrovi Itachimu.

Každopádně věci nabrali takový spád, že to ani nestačil sledovat. A to všechno bylo prd proti tomu, co teprve mělo přijít během toho „normálního odpoledne“.

Sasuke se probudil pozdě odpoledne, protože Natsumi celou noc furt něco mlela o obnovování klanu a on nemohl spát.

„Já jsem ten, kdo jednou obnoví Uchiha klan! Tak co se o to pořád stará ona,“ brblal, když se hrabal z postele.

„Možná proto, že by ho s tebou ráda obnovovala. Ty vážně vůbec nerozumíš ženským. S takovou obnovíš tak akorát velký kulový,“ ozvalo se za ním vcelku klidně. Sasuke nadskočil leknutím metr nad zem.

„Kolikrát jsem ti do***ele říkal, že v mým pokoji nemáš co pohledávat!!!“ zavřískal Sasuke jako prvotřídní hysterka a otočil se, aby dal Hidanovi jednu do zubů.

V tom měl nemrtvý jednu nevýslovnou výhodu. Člověk do něj mohl mlátit, jak chtěl, mohl si na něm zkoušet nový techniky a ono to na něm nezanechávalo celkem žádný následky. Jen spotřeba šicí nitě v této domácnosti rapidně stoupala.

Jenže tu byl jeden problém. Ten, kdo Sasukeho tak vyděsil, nebyl Hidan. To Sasukemu došlo v okamžiku, kdy se otočil. A v téže chvíli příšerně zblednul.

„Co je? Tváříš se jako bys viděl ducha nebo co…“

V zápětí Sasuke omdlel.

Itachi pomalu opustil svoje stanoviště na okně a pomalu napůl přešel a napůl přeplul místnost k bezvládnému tělu svého bratra.

Pokusil se do něj šťouchnout špičkou nohy, ale ta mu bez problémů projela skrz nehybného Sasukeho.

„No paráda, jednou potřebuju píchnout a on se mi tu složí. Vážně nechci vidět, jak budou vypadat příští generace Uchiha klanu,“ povzdychl si Itachi a sedl si na postel. Nezbývalo mu, než čekat, až se Sasuke probere.

To Be Continued

Poznámky: 

Tak, co dodat? Zase jedna ptákovinka z mého repertoáru. Tohle je věnované mojí kamarádce Natsumi, která se necítila moc dobře, a já tohle napsala, abych jí zvedla náladu. Dostala jsem zadáno, že tam musí být Sasuke, Natsumi, Já (Luchia), had, Gaara a mise. Můžete teda sledovat, jak se mi to daří Sticking out tongue Za každý komentář budu vděčná, protože pak alespoň vím, že to nepíšu zbytečně...

4.64706
Průměr: 4.6 (17 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Pá, 2009-09-04 19:02 | Ninja už: 6042 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Teda lidi... začínám být krapet rozrušená.. vy snad všichni čtete jen to, co má nálepku Parodie.. Laughing out loud mé jiné "kvalitní" kusy necháváte ležet bez povšimnutí.. Laughing out loud Ale co.. měla bych být ráda, že to vůbec čtete.. a to já jsem Eye-wink

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele NedokázalJsemSePřihlásitProtožeJsemSiNepamatovalAktu...
Vložil NedokázalJsemSe..., Pá, 2009-09-04 19:03 | Ninja už: 5615 dní, Příspěvků: 912 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

to je dobrá myšlenka...vykašlu se na "Sasuke, vrať se!" a dopíšu toho Naturala... XD

Requiescat in pace...

Volunteer @ Akicon & Natsucon & Animefest
Autor Animefestí mobilní appky

Obrázek uživatele NedokázalJsemSePřihlásitProtožeJsemSiNepamatovalAktu...
Vložil NedokázalJsemSe..., Čt, 2009-09-03 21:42 | Ninja už: 5615 dní, Příspěvků: 912 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

dobrý...a to jak se Sasuke tak uboze složil odpovídá faktům... XD

Requiescat in pace...

Volunteer @ Akicon & Natsucon & Animefest
Autor Animefestí mobilní appky

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Čt, 2009-09-03 21:11 | Ninja už: 5408 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

to vypadá zajímavě a ten Sasuke je drobet nechápavej, co se obnovování klanu týče...hih, sem s tím Gaarou!!!

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Alexia
Vložil Alexia, Čt, 2009-09-03 20:06 | Ninja už: 5359 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

tak toto bude este zabava:-D

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Čt, 2009-09-03 19:41 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Super začátek, nebo spíše konec? Ono je to jedno, protože je to super začátek série a super konec dílu, kde se zjevil Itachi a složil Sasukeho už jen svojí přítomností Laughing out loud

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Čt, 2009-09-03 19:46 | Ninja už: 6042 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Jsem ráda, že se to líbí... btw s tou AntiSasuke aliancí nevím nevím.. kámoška má Sasukeho docela ráda Laughing out loud dělat si z něj prdej můžu jen já! Sticking out tongue

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto