manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto a Bůh Smrti - prezentace síly 04

„Žabí šéfe a ostatní. Doufám že tu zůstanete a podíváte se na můj zápas?“ optal se Naruto svých přivolaných pomocníků. Bunta se usmál a řekl:
„Jako rád bych sledoval, co máš v plánu v tomto boji, ale nezůstaneme tu jaksi „nasuchu“ jestli mi rozumíš!“ Oba jeho společníci s vážným obličejem souhlasně přikývli.
„S tím jsem samozřejmě počítal!“ Ozval se zvuk lusknutí a před naší žabí trojicí se objevil obrovský prostírací servis a ještě větší nádrže se sakém.
„A já pořád přemýšlela o tom, jak myslí to „nasuchu“,“ ozvala se Tsunade, které začali téct sliny po bradě a šla si sednout k žabákům. Odněkud si vytáhla skleničku na saké a úplně zapomněla na svůj trénink.
„Vidíte co děláte? Úplně jste mi tu narušili výuku,“ postěžoval si naštvaně Naruto.
„Kakashi, promiň ale na dnešek ti si od tebe půjčím tu tvoji přezdívku „kopírovací ninja“,“ zasmál se Naruto, když promýšlel svoji strategii k boji proti Yamatovi.
„Jak to myslíš?“ divil se Hatake. Ale když uviděl ten jeho úsměv na tváři, tak už se na nic neptal. Jak byl Naruto zvětšený, tak udělal několik pečetí a vykřiknul:
„Kage Mane no Jutsu!“ Díky jeho obrovskému tělu, získal i velký stín, s kterým bez problému dosáhl až na přivolaného tvora Yamata. Ten hned jak si všimnul stínu, tak uskočil a nechal tam svého pomocníka na pospas.
„Jak chceš teď bojovat? Když musíš držet mého sumona v té technice?“ zasmál se Yamato a připravoval si techniku, kterou to už chtěl všechno skoncovat. V tom se ozvali divné praskavé zvuky ze země. Před Yamatem se rozestoupila a z ní vystupoval mladý Uzumaki.
„Ale jak….?“ Divil se jeho kapitán. Blonďák se na něho zašklebil a odvětil:
„Když jsem vyvolával Gamabuntu, Gamakena a Gamahira, tak jsem v tom kouři hned vytvořil klon, který tě zaměstnával.“ Yamato se zarazil. Netušil, že zrovna Naruto to bude mít tak moc promyšlené.
„Musím začít útočit, dokud mám ještě chakru….,“ uvědomil si Tenzou. Složil nějaké pečetě a z jeho ruky vystřelilo několik silných dřevních střel a mířili na Naruta. Ten hned složil také pečetě a proti Yamatově technice teď letěla úplně stejná. Mezi nimi se jejich techniky střetli a zamotali do sebe.
„Takhle to asi nepůjde…,“ pomyslel si Yamato. Zase složil pečetě a vykřikl:
„Doton: Ganchuusou no jutsu!“ Technika která měla donutit Naruta, aby se začal pohybovat k němu směřovala. Ale než uskočil pryč tak složil stejné pečetě jako jeho protivník a poslal na něho stejnou techniku.
„Tak takhle myslel, že si půjčí mou přezdívku,“ uvědomil si Kakashi a ještě dodal:
„Ale tohle je trošku jiné, než jen kopírování…“ Tenzou naštvaně uskočil technice, kterou předtím poslal na protivníka. Už mu docházeli nápady. Ve vzduch vytvořil pečetě a vykřiknul:
„Douka Iwa Fubuki no jutsu!“ Bouře kamenů letěla proti našemu hrdinovi, ale on stále nic nedělal. Protivníkova technika do něho narazila v plné síle. A pomalu padl k zemi.
„Dostal jsem ho?“
„On prohrál?“ divila se Ino a posměšně řekla:
„Tak to asi ten klan Uzumaki nebude tak skvělí, jak jsme si mysleli.“ Yamato se rozeběhl k tělu. Něco mu stále nehrálo.
„Naruto by se nikdy takhle lehce nevzdal,“ pomyslel si. Opatrně otočil protivníkovo tělo a to co uviděl ho zarazilo. Naruto krvácel a ztěžka oddychoval. Najednou Yamata obalili obrovské větve a začali ho mačkat. Za Tenzouem se ozval hlas:
„Přece jste si nemyslel, že by jste mě tak lehce dostal?“ Yamato se usmál a odvětil:
„Tušil jsem že je to nějaká bouda. Ale jakože támhle ležíš a krvácíš?“ Dřevo ho stále mačkalo. A jelikož už měl málo chakry, tak se nemohl nijak bránit.
„Na Kawarimi no Jutsu jsem použil jeden ze svých elementárních klonů a rozkázal jsem mu aby se nechal trefit,“ vysvětlil mu. Ještě chvíli ho nechal drtit ve své technice a pak se ho zeptal:
„Tak už se vzdáte, kapitáne?“ Odpovědí mu bylo jen přikývnutí. V tu chvíli se dřevěné větve ztratili zase do země. Věznění ninja se zhluboka nadechl a užíval si vzduchu.
„On je všechny porazil?“ ozývalo se davem. A pak už jedinou reakcí byl jásot. Naruto se rozhlédnul po přítomných. Když uviděl, jak rychle se Tsunade přivedla do nálady, tak jen nad tím zakroutil hlavou.
„Takže z dnešního tréninku už asi nic nebude,“ povzdychl si. Podíval se po svých senseiích a když už byli všichni zase v pořádku tak se jich zeptal:
„Co by jste řekli na menší zábavu? Dnes je toho už moc asi nenaučím…“
„A kde chceš sehnat potřebné věci a nějakou kapelu takhle rychle?“ divila se Sakura, která tam společně s ostatními ošetřovala Jouniny.
„Já už nad vším přemýšlel a něco mě napadlo. Vy jenom skočte pro všechny známé. A samozřejmě pozvěte celý klan Uchiha. Než odejdu, tak si to tu chci ještě pořádně užít,“ rozdal jim své pokyny. Ti hned udělali jak říkal.
Složil pečetě a vykřikl:
„Kijoudan no jutsu!“ Před ním se ze země vytvořilo obrovské podium. Rozhlédl se kde by bylo nejvhodnější umístit WC a stánky. Složil zase nějaké pečetě a vytvořili se i stánky s WC.
„A teď hudbu,“ pomyslel si. Ozvalo se jen:
„Kuchiyose no Jutsu!“ Na pódiu se objevila žabí kapela, která hned začala hrát. A objevilo se tam ještě několik dalších žabáků, kteří šli obsluhovat do stánků. Pomalu se začal celý prostor plnit jak zvědavými lidmi, tak i těmi co předtím sledovali boje.
„Ještě jedna osoba tu chybí….“ Napadlo blonďáka. Složil nějakou složitou a hlavně divnou pečeť. V tom se vedle něho objevila obrovská postava zahalená v černém plášti.
„Copak potřebuješ, Naruto?“ divil se Bůh Smrti.
„Chtěl jsem jen, abys zašel mezi nás a trochu si s námi užil zábavy. Musíš se tam ve své zemi hodně nudit,“ poznamenal mladý Uzumaki. Bůh se zasmál a řekl:
„Kdyby tohle byl opravdový důvod, tak bych ti i věřil. Mimochodem jak jsi se teď chtěl zeptat na jídlo a pití, tak už ve stáncích nějaké je. Řekl jsem žabákům co mají dělat až jim něco dojde. Takže se o ně nemusíš vůbec starat.“ Naruto se rozpačitě usmál.
„Přece jen jsi bůh….“ Poznamenal. Vedle nich se objevili všichni jejich známí. Ale když si všimli té postavy vedle blonďáka, tak hned stoupli od bojového postavení a připravovali se k útoku. Jen Hakogové a Jiraiya se na postavu vlídně usmáli.
„Tušil jsem že když Uzumaki bude pořádat oslavu, tak ji udělá ve velkém stylu,“ pronesl První Hokage.
„To máš pravdu, bratře. A pozve i takového výjimečného hosta,“ přitakal Druhý Hokage. Ostatní se na ně zaraženě dívali a vytrvávali v bojovém postavení. Co kdyby to byl nepřítel že?
„Můžete nám to už někdo vysvětlit?“ zeptal se Sasuke. Naruto se usmál a odvětil:
„Tato osoba je odpovědná zato, že jsem vás dokázal zachránit!“ Když si všimnul, že jejich nechápavé pohledy přetrvávají, tak se rozhodl dát jim další nápovědu:
„Je to ta postava za kterou jsem byl poslán. Mělo to být vězení. Už si vzpomínáte?“ V tom to docvaklo Shikamarovi, jakožto nejchytřejšímu v zemi Ohně.
„Mohl by to být Bůh Smrti?“ Odpovědí mu bylo souhlasné kývnutí od všech co o tom věděli. To všem stačilo a hned se postavili normálně.
„Takže když už tu jsme všichni, tak bychom se mohli už jít bavit ne?“ pronesl Haku, který se z ničeho nic objevil i se Zabuzou. Naruto jen přikývl. Celé jeho okolí se rozpadlo na páry, které se vydali všechny svým vlastním směrem. Zůstali tam jen Hokagové, Jiraiya, Naruto a Bůh Smrti. Na nic nečekali a rozešli se směrem k nejbližšímu stánku s alkoholem. Chvíli tam pohromadě popíjeli a pak se nějak rozdělili. Za blonďákem doběhl Itachi.
„Máš čas? Potřeboval bych s tebou něco probrat.“ Blonďák přikývnul, ale kvůli žabí kapele, která to začala pořádně rozjíždět, odešli někam mimo konání akce, aby měli klid.
„Tak co jsi potřeboval?“ optal se Naruto.
„Víš, nějak mi tenhle život nesedí. Nejsem zvyklí jen sedět na jednom místě,“ řekl mu Itachi.
„Co tím myslíš?“
„Potom co jsem vyvraždil klan, jsem byl neustále v pohybu a objevoval nové místa. Rád jsem chodil po světě. I když to bylo s Akatsuki. Nemůžu si zvyknout na tento klidný život,“ pokračoval Uchiha. Mladému Uzumakimu to už začalo docházet. Ale chtěl nechat ještě chvíli Itachiho podusit a tak se ho zeptal:
„A co s tím mám společného já?“ Mladý Uchiha si povzdechl a pak řekl:
„Tak ti to asi budu muset říct na rovinu. Chtěl bych se připojit do té tvé organizace Minato.“ Naruto se usmál a řekl mu:
„Nevidím žádný důvod, proč by jsi nemohl. Takže tě slavnostně vítám v mé organizaci. Když nepočítám sebe, tak jsi první člen…“

Poznámky: 

Takže po dlouhé době je tu další díl. Je takový nudný a skoro nic se tam neděje Laughing out loud ale příště už začnou Prezentační boje, tak se těšte Eye-wink

4.859375
Průměr: 4.9 (64 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-04-18 20:52 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

krása a co kushina?

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, St, 2009-10-28 22:06 | Ninja už: 5328 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Cool. Ale chtelo by to nový díl! A to rychle

Jsem fanda:

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, So, 2009-10-24 15:42 | Ninja už: 5573 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

OMG KEDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY uz som to cital asi pred 2-oma mesiacmi a stale nieje novy diel teda mozno pred 1 ale s mojou pametou je to biedne odkedy citam poviedky a uz si ani nepamatam poriadne v ktorej co bolo ale take dobre ako je tato si pamatam tak uz plz pis ak nemas inspiraciu chod si pozret dake hentai doujin precitaj si 5 inich poviedok a dopne ti to ....

Obrázek uživatele Miras-sama
Vložil Miras-sama, Ne, 2009-09-20 20:01 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

JAAAA chcu dalsi diil

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, St, 2009-09-02 18:09 | Ninja už: 5467 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

tohle byl docela dobrej díl a doufám že další přibudou dřív.

Obrázek uživatele UchihaFanGirl
Vložil UchihaFanGirl, Po, 2009-08-24 19:50 | Ninja už: 5362 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Utírač Udonova nosu

„A já pořád přemýšlela o tom, jak myslí to „nasuchu“,“ ozvala se Tsunade, které začali téct sliny po braděxD

Být prvotřídní je něco o čem se musí přemýšlet. Mít sílu znamená izolovat se a stát se arogantním. I když jsi zezačátku chtěl jen naplnit svůj sen. - R.I.P Itachi







http://s19.******/user/bite/47489

Obrázek uživatele Berci_Sennin
Vložil Berci_Sennin, Po, 2009-08-24 13:24 | Ninja už: 5562 dní, Příspěvků: 754 | Autor je: Recepční v lázních

paani mno tak sme se konecne dockali 4.dilu od skveleho FF-kara!!Eye-wink Smiling....uz sa nemozem dockat na dalsi diel....a vobec to nebolo nudne!!!!Eye-wink Smiling....

...

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2009-08-23 20:34 | Ninja už: 6184 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

cooooool FF těším se na pokráčko

Obrázek uživatele Uchiha Joanne Jane
Vložil Uchiha Joanne Jane, Ne, 2009-08-23 18:42 | Ninja už: 5537 dní, Příspěvků: 335 | Autor je: Prostý občan

mezéééc! Kakashi YES já chci taky do organizace Minato xD

Kakashi YES NA CODE GEASS, NARUTO NEMÁ!!! Kakashi YES

Obrázek uživatele Mirec
Vložil Mirec, Ne, 2009-08-23 16:08 | Ninja už: 5596 dní, Příspěvků: 1112 | Autor je: Prostý občan

Skvelý diel Laughing out loud teším sa na dalši Laughing out loud všimol som si zopar užitočných jutsu ktoré by stali za to naucit sa ich Laughing out loud ...skoda Laughing out loud

Moje ff na ktoré som najviac hrdý:
Jednorázovky:
Naruto Uzumaki, Jubiho Jinchuriki http://147.32.8.168/?q=node/92665
Splnený "sen" NaruHina - http://147.32.8.168/?q=node/92913
Série:
Posledný Jinchuuriki- <a href="http://147.32.8.168/?q=node/93999" title="http://147.32.8.168/?q=node/93999">http://147.32.8.168/?q=node/93999</a>

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Ne, 2009-08-23 14:20 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

tak som sa konecne dockal dalsieho dieliku... tvoj styl pisania je naozaj nakazlivy a to je jeden z hlavnych dovodov preco tvoje poviedky zboznujem... dielik je skvely a nemozem sa dockat dalsieho pokracovania

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Ne, 2009-08-23 08:11 | Ninja už: 5827 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

No teda, takováhle jutsu (na přivolání pódia apod.)bych taky chtěla umět, to by se u nás každý druhý večer pořádaly pařby Laughing out loud No, nic...moc pěkný dílek, konečně po dlouhé době a já už se moc těším na ten příští Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Ne, 2009-08-23 09:02 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

jasně Laughing out loud taky jsem si to potom říkal Laughing out loud no jo no Laughing out loud ten klan Uzumaki Laughing out loud

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Ne, 2009-08-23 00:50 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

super jako vždy ,sice se tu toho moc neděje ale v dalším díle to už bude snad lepší Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, So, 2009-08-22 22:53 | Ninja už: 5537 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

nudný nenudný oba druhy patří do povídek bez toho by se to neobešlo Smiling
jinak krása Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2009-08-22 22:22 | Ninja už: 5716 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Nebyl nudný a děje se toho tam tolik... a na ty boje se těším a jako na další dílek... jsi vážně klasa mezi spisovateli Konohy a máš strašně chytlavý způsob psaní a proto se mi tvoje povídky tolik líbí...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Ne, 2009-08-23 08:06 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

ani nevíš jak si toho cením od někoho jako jsi ty Smiling budu se sanžit aby další díl byl Laughing out loud

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan