manga_preview
Boruto TBV 09

O posledním Jinchuriki 05

Útok umělců

"Ehm, Konan měla byste vstávat." řekla Sakura. Oba dva už byli nejméně hodinu vzhůru.
"Ještě chvilku Peine." zamumlala Konan ze spaní a převrátila se na druhý bok. Sakura pokrčila rameny a kývla na Naruta. Naruto si udělal dva klony. "Kousek od jeskyně je jezírko." řekl a ukázal na Konan. "Myslíš, že jí to nebude vadit?"
"Nech to na mně Sakuro."
O chvíli později vešla do jeskyně totálně mokrá Konan s Narutem. Když to Sakura uviděla musela se začít smát. Za pár minut byla mokrá i ona.
“Jestli se chceme ještě dneska potkat s týmem Gai musíme si pohnout.” prohlásila Konan a vyběhla z jeskyně. Oba dva se rozběhli za ní.
Už asi hodinu běželi lesem a tým Gai pořád nikde. “Zatraceně, že ti pošuci běželi celou noc.” prohlásila Konan a zavrtěla hlavou, když vtom dostala pořádnou ránu do hlavy. Spadla na zem a cítila jak na ni někdo skočil. Po chvíli otočila hlavu. Na zádech jí seděl Naruto a Sakura si sundávala rukavice.
“Ty jsi z Akatsuki?” zeptal se po chvíli Naruto.
“Ne nejsem.”
“A co je tedy tohle?” zeptala se Sakura. V ruce držela svitek, který dostala od Peina. Bylo na něm napsáno, že chce aby do tří měsíců chytla devítiocasou lišku a její akatsuki plášť. Konan se ušklíbla.
“To není moje. Vypadlo to jednomu členovi Akatsuki.” Naruto z ní začal pomalu slízat.
“My se ti moc omlouváme.” řekli oba naráz.
“Nic se nestalo.”

“Mistře Sasori, nikde tu ten tým nevidím!” zařval Deidara ze svého výtvoru.
“Nemohli jsme je minout. Šli jsme celou noc. Nejspíš se někde zpozdili. Přistaň vedle mně.” odpověděl mu Sasori. Oba dva si sedli na nedaleký kámen. Pocelou dobu Sasori mumlal něco ve smyslu, že nenávidí čekání. Deidera ale zjistil, že se v okolí vyskytuje dobrá hlína. Za pár hodin vyběhl z lesa Naruto, Sakura a Konan. Deidara si jich vůbec nevšiml, protože se schovával nad svou vlastnoručně vytvořenou vesnicí. Rozhodl se ji nazvat vesnice Dobrého jílu.Sasori vstal tak rychle jak mu jeho umělé klouby dovolily.
Jakmile Naruto uviděl jednoho člena Akatsuki a hromadu hlíny rozhodl se zaútočit. Hodil kunai směrem k Sasorimu, ale ten den bylo zataženo a foukal silný vítr. Kunai se zabodl přesně do Deidarovy vesnice. Deidara okamžitě vyskočil a vztekle pohlédl na Sasoriho.
“Proč jsi to udělal? Bodám ti snad já do tvých loutek?”
“To jsem nebyl já, ale devítiocasá liška.” řekl Sasori a kývl směrem k Narutovi. Deidara pohlédl na Naruta, Sakuru a zastavil se u Konan.
“Mistře, tohle bude problém.” prohlásil po chvíli přemýšlení.
“To jsem si všiml, už když jsis hrál.”

“Sakra. Naruto něměl jsi to po něm házet.” řekla Konan. Naruto se Sakurou ji už ale neposlouchali a rozběhli se proti Sasorimu a Deidarovi. Konan je po chvilce musela následovat. První rány padly vedle. Deidara začal rychle vytvářet svoje pavoučky a Sasori se pohodlně usadil ve své loutce. Naruto a Saskura jim vběhly přímo do pasti. Naštěstí je Konan rychle odstrčila.

“Nemůžem bojovat proti Konan, šéfík by nás zabil.” řekl potichu Deidara a začal vytváet létajícího ptáčka.
“Co navrhuješ?” zaptal se Sasori a zatáhl za nitky. Škorpiónův ocas se ohnal po Sakuře.
“Zdrhnout. Nic jiné ho se tady nedá dělat. Nemohli jsme vědět, že ji potkáme.” řekl a vykryl Narutovu ránu. Za jeho zády se přitom vytvářel obrovský pták. Za jejich zády se něco mihlo. Prásk! Sasoriho loutka se roletěla.
“Zaraceně, Konan.” řekl Sasori a vylezl ze své rozbité loutky. Rozbitý škorpiónův ocas proletěl vzduchem a škrábl Naruta do ruky. Jed začal pomalinku působit.
“Pitomče! Jestli zemře šéf nás zabije!” zařval Deidara.
“Vydím, že jsi něco pochytil od Hidana. Ještě nějaký pořádný umění a stane se z tebe chlap.” zavrčel Sasori a pomalu se přibližoval k ptákovi. Deidara mezitím schytal dvě rány od Sakury a odlétl k Sasorimu.
“Pravé umění je krátkodobé! Katsu!” zařval a naskočil za Sasorim na ptáka. Všechno kolem nich vybuchlo. Než se usadil prach byli už dávno někde v oblacích.

Naruto se opřel o blízký strom. Pomalu přestával cítit pravou ruku. Sakura k němu přiklekla a prohlídla zranění. “Konan, musíme okamžitě zpátky do vesnice.” řekla a pohlédla na modrající ruku. “Ne, to bude dobré. Nesmíme přerušit misi.” řekl Naruto a chystal se vstát.
“Sakura má pravdu. Vracíme se. Pojď Naruto ponesu tě.” prohlásila Konan a vzala si Naruta na záda. Po chvíli odpočinku vyrazili zpátky do Konohy.
“Konan víš, že jseš samej zrzavej vlas?”

4.65
Průměr: 4.7 (20 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Út, 2009-10-27 20:44 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Upa good. dem na další

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Memph
Vložil Memph, Pá, 2009-10-02 02:34 | Ninja už: 5636 dní, Příspěvků: 242 | Autor je: Prostý občan

hle jen tak nemůžu usnout a brouzdám FF sekcí... a koukám našel jsem věc, kterou mám v oblíbenejch ale nějak se autorce nechce dílovat Laughing out loud říkám je to škoda, nápad je to skvělej a má velký potenciál, i napsané je to hezky a srozumitelně... Smiling takže říkám... nezahazuj to definitivně, s timhle materiálem se dá dělat věcí Eye-wink ... každopádně bavící povídka ve které stojí za to pokračovat Smiling Kakashi YES

Obrázek uživatele Kondara
Vložil Kondara, Út, 2009-10-06 15:31 | Ninja už: 5571 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Prostý občan

Já jsem to ještě neukončila Smiling Jenom jsem v poslední době neměla moc času. Další díl už brzo bude Sticking out tongue

Obrázek uživatele Memph
Vložil Memph, Út, 2009-10-06 15:59 | Ninja už: 5636 dní, Příspěvků: 242 | Autor je: Prostý občan

no tak bylo na čase Sticking out tongue ... ne Laughing out loud paráda Smiling už se těšim

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Po, 2009-08-17 23:07 | Ninja už: 5534 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

krása Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Pá, 2009-08-14 23:11 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

je to super a uz s atesim na dalsi dielik