manga_preview
Boruto TBV 09

Hvězda

Nic neřekl, mlčel. Jen jeho pohled mi bylo posledním sbohem. A bylo to tak dobře, stačilo by jediné jeho slovo a všechna má síla a vytrvalost by opadla a já bych se vrátila k němu. Je dobře, že mlčel, díky tomu můžu na své cestě vytrvat déle.
V životě je občas potřeba obětí. Je to tak, to mi nikdo nerozmluví. Ani jemu ne, přeze všechny Obitovi idei je tohle pravda. Obito by možná protestoval, zcela určitě by protestoval, ale to jenom kvůli tomu, že by to nechápal. Někdy jsou přeci jen věci, které za to trápení stojí... Není jich moc, ale existují.
Já musím. Povinnost mě tam táhne. A nejenom povinnost... Celý život bych si vyčítala, že jsem se takhle rozhodla. Ano, sice bych ten čas ztrávila s Kakashim, ale... Jsem přeci jen lékařský ninja a nestala jsem se jím jen pro nic za nic. Chci pomáhat lidem. A když vidím tu hrůzu na bojišti, ani Kakashi pro mě není dost silným poutem k pokojné Konoze. Každým okamžikem chci být u raněných, chci léčit jejich rány a tlumit krvácení. To je důvod mého žití.
Chci, tak strašně tam chci... A přitom nechci. Jsem si až příliš vědoma toho, co způsobím v mém a Kakashiho srdci. Bude to víc než bolestivé. Nechci ho opustit, ale musím. Musím, jelikož jinak bych sama se sebou nevydržela. A to ještě nevím, jak vydržím bez něj. Ach ten jeho pohled... Dobře věděl, do čeho a proč se pouštím. Rozumněl mi, a proto mi nic nevymlouval. Jen mlčel a nechal mě jít. Díky.
Stačilo jen se zády otočil ke Konoze a Kakashimu a už se mě zmocnila úzkost. Jak jsem říkala, jediné jeho slovo by stačilo a já bych se bez problému vrátila. Nikdy bych ho neopustila, kdyby ho to bolelo tolik, aby si mě zavolal zpět. Kakashi je silný muž a dobře ví, co jeho srdce vydrží. A svým mlčením dal najevo, že ví, že já i on to zvládneme. Sice chvíle, kdy budeme rozděleni, budou tak hrozné, že si to ani nedovedu představit, ale v okamžiku, kdy se znovu setkáme, se všechno trápení nahromaděné za celou dobu změní ve štěstí. A my se setkáme. Já se ti nenechám zabít, slibuju. Nikdy bych ti nic podobného neudělala. Touha být s tebou je silnější než smrt.
Tak, poslední sbohem? Nemohla jsem ti ani dát sbohem, prostě jsem se otočila a šla. Nevím, jestli jsi se díval, jak má záda mizí mezi stromy, neotočila jsem se. Věděla jsem, že už na tebe nemohu pohlédnout. Každým pohledem na tebe jsem totiž byla slabší a slabší. Ale vytrvala jsem. Vytrvala jsem, i když první noci jsem brečela a třásla se a mojí jedinou myšlenkou bylo být s tebou. Jenom má touha pomáhat druhým mě táhla vpřed vstříc první linii. Tam mezi životem a smrtí si uvědomím, co je nejdůležitější.
A teď? Teď sedím na louce s nádherným výhledem. Pomalu se stmívá, po slunci zůstal jenom kus oranžového nebe. Je mi zima, ale tyhle slova z mého srdce mě zahřívají. Chci se dočkat hvězd, tak tu ještě chvíli zůstanu. Jednou z nich jsem já. Každý večer hledíš k noční obloze a vzpomínáš na mě stejně jako já na tebe. Setrvej ještě chvíli, zanedlouho se ti tvá hvězda vrátí.

Poznámky: 

Klidně si říkejte, jak neoriginální to téma. Víte, mě nezáleží na tom, aby moje povídky byly originální. Mě záleží na tom, aby měly srdce. A aby měly, musím do něj vložit to svoje.
Ano, tohle jsou mé pocity a má situace. Můžete brát Rin a Kakashiho jako milence, jak chcete. Má situace je jiná.
Přemýšlela jsem, proč nepíšu jednorázovky plné akce, boje... Já jsem na city. Jsem prostě stvořena na to, abych psala o emocích. Když je mi zle nebo mám radost, píšu. Nejspíš proto, že já ty pocity nějak musím dát ven. A když se to povede, píšu píšu a nejsem to já, ale mé srdce, které vymýšlí další a další slova.
A ke konci, název. Asi jsem se ke konci té povídky až přehnaně moc sblížila s Rin... Nejprve to mělo být přenesení mích pocitů na Rin, aby to psala ona, ale místo toho jsem se já stala Rin a psala já. Možná v tom nevidíte rozdíl, ale je tam Laughing out loud A právě proto ten název... Hvězda. Tohle slovo je pro mě velmi důležité... Doopravdy hodně. V tom případě jsem se do té povídky doopravdy hodně vžila.
A nakonec... Ať se vám to líbí :)

4.714285
Průměr: 4.7 (7 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele cinkl
Vložil cinkl, Ne, 2009-08-09 22:31 | Ninja už: 5648 dní, Příspěvků: 776 | Autor je: Prostý občan

Je to obyčejné téma, na které bylo psáno už mnoho povídek, ale proč se mi ta tvoje zdála jiná?
Emoce..
Emoce jsou pro mě to naprosto nejdůležitější, protože ty dělají povídku krásnou..a z té tvé přímo sršely..
Dokázala sem si to představit a i do mě se ty emoce "vlely"
Ještě teď nad ní přemýšlím, nad tou povídkou..
Z obyčejného tématu si dokázala udělat neobyčejnou věc..alespoň já to tak cítím..
A teď když dovolíš, jdu přemýšlet nad tou dávkou krásy, kterou si mi dopřála..
Děkuji Kumíí:)

*Lavi. He is pretty cool, you knowZ lásky*

*Když nechceš ubližovat, neubližuj. Ale když ublížíš, tak chladnokrevně.*

MůjsvětDivů **Kdo žije bez fantazie, není člověkem**

Obrázek uživatele Kumiko--chan
Vložil Kumiko--chan, Ne, 2009-08-09 22:35 | Ninja už: 5743 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Prostý občan

lady_anjelik: jej, já jsem tak ráda, že se tahle povídka líbí. jsem ráda, že ty svoje divný pocity dokážu nějak zformulovat, že moje psaní není zbytečné... pro tohle bych si upsala ruce Laughing out loud a moc mě těší taky to, že jsem tě navedla ke psaní... pro tohle miluju Minatiny povídky, ony mě vždy do jedné donutí něco napsat... a pocit, že tohle jsem právě provedla i já, je nádherný Smiling
SoraCukrFay: Kakashi Gaiden... byl nádherný. pomalu ani nedokážu vnímat aktuální děj, jak mě pohltil. soruš, i tobě moc moc moc děkuju... jste zlaté, že mi píšete tak nádherné komentáře. já... už nevím, co vše ti říct. děkuju Smiling
luccca: ale prdky, má povídka je jenom taková divná, to je její kouzlo Laughing out loud vsadím se, že ta tvoje má jiné, nádherné. nemám ráda, když lidé tohle říkají... jak říkám, každá povídka má své kouzlo a každá jiné. joj, jdu si ji přečíst a vyvrátit ti to! Laughing out loud a mimochodem, děkuju za komentář Smiling
cinkl: emoce, emoce... to je asi fakt můj směr Laughing out loud dřív jsem přemýšlela nad tím, jak udělat svoje povídky, aby lidi přiměly k přemýšlení, nějak je zasáhly... a ono to přišlo samo od sebe. joj, teď už mám jasno. a i díky tobě Smiling




2 roky... já už tu jsem 2 roky právě dnes 17. srpna 2010 :)

Obrázek uživatele luccca
Vložil luccca, Ne, 2009-08-09 21:02 | Ninja už: 5457 dní, Příspěvků: 184 | Autor je: Prostý občan

krása... to se se svojí povídkou o Rin a Kakashim můžu jít tak akorát někam klouzat:D

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2009-08-09 20:54 | Ninja už: 6047 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Kumi, a to som práve dnes pozerala Gaiden Sad
Krásna poviedka, naozaj. Tak dobre sa mi čítala a dobre mi aj padla dnes Smiling
Kumíčku, to máš pravdu, tebe takéto idú... Ale tebe idú všetky Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Ne, 2009-08-09 21:04 | Ninja už: 5893 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Krásne to je... naozaj, NAOZAJ krásne. Ani neviem prečo ma zrovna táto poviedka tak chytila za srdce! Akosi ma to.. rozosmutnilo Tak teď ti nevím...
EDIT: Mimochodom, tvoja poviedka ma dokopala k tomu čo som už dávno nerobila. Písala som. Takže Kumí, ďakujem.

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)