manga_preview
Boruto TBV 09

Láska?Nic pro mě 9

Sayuri:
Jo tak hned po škole sme vyrazili.Nejdřív sme klukům ukázaly nějaký nezajímavý kouty města a pak sme se pustili do centra.No kluky stejně zajímali nejvíc asi obchody s oblečením, což mě docela překvapilo.Kluci a rádi nakupujou.Ostatně to na nich bylo docela i vidět.Zdálo se, že nejsou nějak módně zaostalí.Když to takhle řeknu.Zapluli sme hned do prvního obchodu, o kterým sme jim s Kaori řekli, žhe plnej cool věcí a super doplňků pro Visual-kei ale i mimo něj.Sem byla i docela překvapená, že se Shiki zajímá o něco takovýho jako je visual-kei.Deidara taky nebyl pozadu s nadšením, jaké ho pohltilo, když sme vešli do toho krámu.
,,To je normální nebe!!'' Oznámil nám Dei když sme vyšli po hodině a pul ven.
,,No to máš recht kámo!'' přidal se k němu hned Shiki a my chytly výtlem.
Kluci sebou táhli tašky až po okraj narvaný různejma barevnejma věcma a oblečením.My se ségrou sme nebyly pozadu.já sem táhla taky dvě plný tašky a Kaori asi taky dvě.Ale hlavně si koupila parádní katanu-celá zlatá a parádně ostrá.Kaori si jí pochvalovala se slovy, že má konečně pořádnej přírůstek do sbírky.
,,hej!Kaori vypadáš s tím docela nebezpečně!.'' Ozval se Deidara.Šel přímo vedle Kaori, která si už asi půl hodiny pohrávala se svým novým přírůstkem.Koukla sem po ní a Deidara měl pravdu.Šel z ní trochu strach.Bylo už trochu šero, tak se poslední paprsky slunce odrážely na parádně nabroušeném ostří katany.Kaori se jen pousmála.
,,Ale neboj na tebe jí nemám.'' Uklidnila Kaori svého spolusedcího a spokojeně si vykračovala dál jako by se nechumelilo.Lidi co šli kolem nás, se za náma jen otáčeli, jako kdyby sme byli nějaký zločinci nebo co.Bylo to docela vtipný, ale nikdo z nás si toho nevšímal.
Kaori:
Jo konečně!Zazvonilo a my běželi rychlostí blesku do šaten a před školou sme čekali na kluky.Přišli asi za deset minut, pášh museli ještě za ředitelkou kvůli nějakýmu nedorozumění nebo co.Pak sme se jen domluvili na tom co budem dělat a vyšli sme směr město.

Cesta domů nám přišla skoro nekonečná, ale když sme došli k rozdělovací ulici, tak nám to už zas tak dlouhý nepřišlo.Ještě sme chvilku poseděli na lavičce a pak se rozloučili.
,,A nechtěly byste zejtra někam zajít?'' Zeptal se Shiki.
,,třeba do kina nebo někam.'' Navrhnul Deidara.
Chvilku sme zauvažovaly, jestli by nebyo lepší se učit, ale pak sme ty myšlenky hodily za hlavu a kývly sme jako že rády půjdeme.
,,Tak jo..Kolem osmý se pro vás zastavíme'' Mrknul na mě Shiki a s krátkou pusou na rozloučenou se vydal směr domov.Dei s Kaori si taky dali pusu a Deidara s ůsměvem na rtech uháněl za Shikamarem.
Druhý den:
Ve škole se až na pár rvaček mezi klukama z vyššího ročníku a našincema nic nového neudálo.My se ségrou sme byly jak na trní a o přestávkách sme živě diskutovali se Sakurou a ostatníma holkama o tom jak je Iruka-sensei sexy a Kakashi-sensei zase moc nudnej.No nasmály sme se docela královsky, protože Ino začala předvádět ''zamilované''pohledy Kakashiho-senseie mířených ůdajně na Iruku-sensei.Jako nemyslete si o nás nic zlého.My sme pouze v pubertě!
Konečně přišlo vysněné, slunné odpoledne.V hovoru sme se s holkama vydaly z toho ůstavu zvaného škola domů.Cestou domů sme zase stačily probrat snad celý učitelský sbor.Jojo Tokijský drbny, to sme MY!
Dorazily sme domů asi kolem půl šestý, protože nás Temari ukecala, ať s ní skočíme ještě do Ichiraku na misku rámen.Potom hned začaly přípravy.Sotva když sme dokončily poslední make-up, rozřinčel se zvonek a my jenom s krátkým vysvětlením do očí překvapené matky padly klukům kolem ramen a radši hned vypadly.Matka měla sice nějaký připomínky, jakože nikam nebudeme takhle pozdě chodit atd atd.Ale mi jí vesele nevnímali a šinuli sme si to směr kino.
,,Tak co ste zase vybrali za blbost?'' Optala se se smíchem Kaori a docela se i bála že vybrali něco na způsob Hanny Montany nebo tak něco.
,,No je to sice blbost, ale je to cool!'' Ušklíbl se Deidara.
Když nám podal lístky, skoro sem chytla výtlem znova.Doba ledová 3.Jako viděla sem asi jenom DL2, tak sem trochu věděla o co tam kráčí.Ale od kluků bych tohle nečekala.
,,No začíná to asi za pět minut, tak si ještě něco koupíme ne?'' Navrhnu hned.Všichni souhlasně kývnou a už si míříme k bufáči.Koupili sme dvě mega porce pop-cornu a coca-colu a pomalu se přemysťovali do sálu, kde už běželi reklami a posléze ukázky na další filmy.Když asi po deseti dalších minutách konečně začal náš film, smáli sme se už od začátku.Nějak sem se na ten filma ni nesoustředila a Shiki samozřejmě taky ne.Přitulila sem se k němu a nechala se krmit pop-cornem.Kaori na tom byla s Deiem podobně.Kaori mu ležela v náručí a oba se smáli jak najatý.V řadě sme seděli skoro sami, tak sme ke konci filmu zahájili popcornovou válku.Ještě než to skončilo nás samozřejmě vyvedla ochranka nebo co to tam mají.
Nějak mě to neštvalo.stejně u byl konec, tak si moc nepomohli.Loudavým krokem a s ůsměvem na rtech sme se vydali směr naše domovi.Bylo asi kolem příjemné desáté hodiny večerní, tak na ulicích nebylo ani tak rušno.Došli sme k rozdělovací ulici ani sme nevěděli jak.Rozloučili sme se a vydali se každý svou cestou.
Další den ráno se nám se ségrou nechtělo vstávat, tak sme zasimulovaly, že je nám hrooozně špatně a že nemůžeme do školy.Máma ani neměla čas nám změřit teplotu nebo něco tomu podobného, protože k našemu štěstí spěchala do práce.Tak nás nechala doma s tím, že se nehneme z postele ani na krok a budeme odpočívat.Samozřejmě sme jí to odsouhlasily a hned jak bouchly dveře a slyšely sme motor auta vyjíždějícího z garáže, nám začal celodenní veget.

Poznámky: 

No..minna...sem tu s dalším pokráčkem..je to dluhý, ale nestojí to za nic..Ani nevim jestli to někdo čte, ale když už sem se s tím psala tak to sem dám Sticking out tongue Enjoy n_n

4.6
Průměr: 4.6 (5 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Crazy girl-chan
Vložil Crazy girl-chan, Út, 2010-02-02 23:32 | Ninja už: 5358 dní, Příspěvků: 253 | Autor je: Prostý občan

ale notak dalsi dieliik plosiim

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Po, 2009-10-05 15:21 | Ninja už: 5660 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

já to čtu!!! XD

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”