manga_preview
Boruto TBV 08

Gisei

Ještě před začátkem si prosím pusťte tuhle písničku a poslouchejte to s ní, jelikož bez ní by to nebylo ono :)

Není moc času... Není žádný čas. Je zbytečné o tom přemýšlet, odpověď je pro mě jenom jedna.
,,Zemřu.'' Ninja uvězněný mezi kameny otevřel své levé oko. Děsící, hrůzný, krvavý, ano, takový je Mangekyou Sharingan. On to dobře ví, že jeho největší zbraň je jeho smrt.
,,Ne!!!'' Co tu dělá? Proč se to tělo se známou vůní tiskne k jeho zádům?
,,To ti nedovolím!!'' Slabý dívčí hlásek pevně vyslovuje slova, i když jí slzy stékají až do úst. Celá se třese, ale své paže okolo něj upíná pevněji, než se zdá.
Ninja není schopný pohybu, už jen z vydešení a její stisk mu pohyb ještě víc znemožňuje. Snaží se vymanit, ale dívka má mnohokrát víc síly, než tušil.
,,Pusť mě.'' Zašeptá, ale dívka si ho ještě víc přitiskne k tělu.
,,Nedovolím ti obětovat život pro nic. Nedokážeš ho porazit, nedokážeš.'' Slabý hlásek je čím dál tím víc roztřesený. Sedí tam, objímá svého milého a brečí, to vše před očima nepřítele. Nepřítel je mlčky sleduje, stojí nehybně na místě a pozoruje dojemnou scénu. Každá vteřina je pro něj šance je oba zabít najednou, jediným pohybem může být po jouninovi i jeho milé. Jak romantické, oba si tuto pravdu až příliš uvědomují a to jim dává ten bláhový pocit chvíle bezpečí. Kdo by se bál zemřít se svojí láskou po boku?
,,Budu tě držet a nepustím tě, dokud tenhle boj neskončí a on nebude poražen. Ani o vteřinu dřív.'' Tolik síly se schovává v tom slabém hlásku, který z ničeho nic nabral na intenzivitě. Má v úmyslu ho držet až do své smrti a ani po ní ho nepustit. Nezná strach, nezná trápení, jediné, co je důležité znát, je láska. A s tou ona dokáže vše, ne? Silná milovaná dívka.
Proč proboha, proč...
Nikdy se sem neměla dostat. Měla bojovat někde daleko odsud, aby neměla tušení o tom, že tady riskuje svůj život. Boj není pro dívky jako ona, ten doopravdový boj není pro dva zamilované. Bojovat může jen ten, který je ochoten ztratit vše, a pokud není, tak musí zavřít oči a říct si, že chrání i ji. A kolik síly a odhodlání mu zbývá teď? Když slyší její pláč, když cítí její slzy na svých vlasech. Pro lásku je člověk ochoten zemřít a zároveň i naopak. Má jí vzít do náručí a utíkat daleko až do bezpečí? Ochránit svoji lásku a sebe? To by udělal člověk... Ale on je ninja. Ninja je stvořen k zabíjení a chránění své vesnice. Láska pro ninju existovat nesmí.
Gomenasai...

Vteřina je hodina a hodina je daleká nekonečnost. Sedí tam spolu uprostřed prachu, ona ho pevně svírá ve svém obětí a není ochotná se ho do své smrti pustit. On tam sedí sevřen pažemi své milované a s bolestí v srdci je odhodlaný vydat se na smrt. Hrdinství je špinavá věc. Je hrdinství přeslýchat žalostný hlas, který prosí, aby přežil? V tom případě je to ta největší špína na světě.
Co je to čas, čas je přeci nic... Poslední vteřina, která se pro ně stala věčností. Ona s uslzenou tváří přitisknutou na jeho stříbrných vlasech, on se smrtí na jazyku v sevření jejích paží. Ona ve svém srdci nosí strach ze ztráty, lásku, tu věčnou a nekonečnou lásku, která jí nutí dělat bláznivé a šílené věci, jako třeba vrhat se doprostřed boje dvou o mnoho silnějších ninjů. On má tu samou lásku, kterou v sobě na pár vteřin musí odvrhnout, a pak zase přijmout, jelikož chce umírat se svojí milou v srdci.
Vidím ten obraz zcela jasně před očima. Je to smutné, tragické... Je to svět. Člověk si nemůže vybrat jak ho osud povede a co bude nucen udělat. I na úkor své lásky.

Vteřina dlouhá jak věčnost je pryč, ninja se vytrhává z rukou své milé a odhodí ji daleko za sebe. Slabý dívčí hlásek tiše vykřikne, když hlavou dopadne na kámen a vzápětí omdlévá.
,,Sayounara...'' Otočí se čelem ke svému nepříteli a svojí milou nechá za svými zády. Tak ráda bych řekla ,,Vztávej a chyť ho, on ti odchází.'', ale ona spí a já tam nejsem. Už nemá šanci nic ovlivnit. Její milý si jde pro smrt a ona spí. Na tváři má zoufalý výraz a vlasy má slepené od slz a krve. Nemůžu říct ani ,,Otoč se a běž zpět, tvá milá tě na smrt nepustí.'', jelikož on se neotočí. Je jeho povinností ochránit svoji vesnici... A i ji. Možná ho zabije, ale bude umírat s pocitem, že dělal vše co mohl, aby chránil vesnici a tebe. Chápeš ty malá, hloupá dívko? Každý, kdo je zamilovaný, je hloupý. Chraň svoje srdce, v něm bude žít dál. Nezapomeň. Nezapomeň na člověka, který právě použije svoji největší zbraň, která je jeho smrtí, jelikož on zemřel pro tebe.

Poznámky: 

K tomuhle mě zničeho nic inspirovalo fan animace o Kakashiho smrti, při které hrála právě tato písnička. Je to... Mě se to moc líbí. Snažila jsem se, ale přesto to není jako má vize... Jako vždycky Laughing out loud Tentokrát ta dívka byla myšlena doopravdy mnou... Jak jinak Laughing out loud Doopravdy jsem před očima viděla tu zastavenou scénu, kterou jsem popisovala... Snad jsem ji popsala dobře Laughing out loud Gisei znamená obětovat, všichni snad porozumíte. Berte to jako rozloučení, jelikož od soboty do konce měsíce tu nejsem. Sayounara, au revoir moji čtenáři!!

4.76923
Průměr: 4.8 (13 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Koyuki
Vložil Koyuki, Čt, 2010-01-28 16:46 | Ninja už: 5229 dní, Příspěvků: 51 | Autor je: Prostý občan

strašně dojemné, tvoje povídky mě vždycky tak rozněžní, máš úžasný cit pro popisování pocitů a dokážeš se do příběhu vcítit.....je to úžasný:))

Obrázek uživatele luccca
Vložil luccca, Ne, 2009-08-09 22:02 | Ninja už: 5443 dní, Příspěvků: 184 | Autor je: Prostý občan

krásná povídka.. tohle mě vážně celkem vzalo.. tak nějak teprv ještě dohrává písníčka a já koukám před sebe, ztracená někde v atmosféře toho příběhu..

Obrázek uživatele Kumiko--chan
Vložil Kumiko--chan, Pá, 2010-01-29 16:45 | Ninja už: 5729 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Prostý občan

Fugas03: mockrát díky Smiling ta dojemnost mě těší nejvíc, to byl účel
luccca: dělala jsem něco podobného, když jsem to psala... díky za komentář Smiling
TakameSuno: a ty zase máš talent na psaní nádherných komentářů!!! Laughing out loud komentáře, jako jsou ty tvoje, mi dodávají velikou sílu




2 roky... já už tu jsem 2 roky právě dnes 17. srpna 2010 :)

Obrázek uživatele Fugas03
Vložil Fugas03, So, 2009-07-18 00:04 | Ninja už: 5472 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Pěstitel rýže

Nádhera, krásný a dojemný