manga_preview
Boruto TBV 13

Anbu a tajemství 08

Anbu a tajemství 8: Ústup

Dobrý den, po dlouhé době vás vítám u dalšího pokračování našeho malého příběhu. V minulé části jsme zahájili boj Naruto a jeho přátel proti Sasukeho Akatsuki. Ačkoliv začala bitva docela dobře, nyní je Naruto ve velkém nebezpečí a možná i mrtvý po útoku Kakuza. Je tomu opravdu tak, nebo se náš hrdina dokázal nějak bránit??? To si přečtěte právě teď, tak tedy se usaďte a užijte si to!!!

Hustý kouř se odmítá rozpustit a všichni zúčastnění netrpělivě vyčkávají, jak to dopadlo s Narutem. Prach začal jen pozvolna opadat, ale již v té chvíli bylo jasné, že Naruto své Svolávací jutsu nedokončil a to mohlo mít jediné vysvětlení. Kakuzu udeřil přesně a rychle a když se konečně prach a kouř zcela rozplynul, Naruto bezvládně ležel na zemi. Spokojeně hledící Kakuzu vykročil zpoza svých monster a kráčel k Narutovu tělu. Vzdálenost mezi ním a Narutem byla sotva jeden metr, když se nehýbající tělo vypařilo a odkrylo díru v zemi. Kakuzu vytřeštil oči a okamžitě povolával své obludy k sobě, ale bylo příliš pozdě. Ze země vyrazily čtyři Narutovo klony, které okamžitě Kakuza lapily do pasti. Sám Naruto poté vyskočil ze svého úkrytu a formoval chakru do obou rukou. Narutův tah byl dokonalý a příliš rychlý na to, aby jeho protivník účinně zareagoval. Jen těsně před úderem Naruto zvolal: „RASEN RENGAN“, přimáčkl své rotující koule na protivníka a zasadil smrtelnou ránu. Kakuzu padá bezvládně na zem, všichni s otevřenou pusou hledí na klidného Naruta a Sasuke se spokojeně směje. Jeden otrava je tedy pryč, ale Naruta nečeká žádný odpočinek, jelikož se k němu blesku rychle blíží Tobi.

Naruto však není jediný, kdo bojuju. Shikamaru stále držel svým stínem bezmocného Hidana, ale obrovská masa vydané chakry si vybrala svou daň, když se stín stáhl zpět ke svému majiteli. Zklamaný Hidan praštil kosou o zem a na Shikamara poslal několik svých kunai nožů. Ačkoliv je zákeřný ninja hodil velmi rychle, génius z Konohy je snadno odrazil, ale jen za cenu toho, že ztratil přehled o svém protivníkovi. Hidan se z ničeho nic objevil za naším hrdinou a prudce máchl kosou, která se zasekla do Shikamarova těla. Pocit úspěchu však záhy vystřídal šok, když se tělo mladého ninji proměnilo v černé nitě, které mocně uchopily Hidanovi jeho zbraň. Hidan se jí snažil vytrhnout ze sevření, ale Shikamaru jednal rychle a použil svou finální techniku: „KAGE NUI“.

Ze stínu, připomínající zaťatou pěst, doslova vystřelilo pět černých nití, které se úspěšně zabodly do cíle. Pro každého normálního shinobiho by byla probodnutá ramena, hluboká zranění kolem srdce a provrtaný krk posledním okamžikem jeho života, ale tady byl Shikamarovi protivníkem démon milující krev. Ačkoliv se neměl dávno hýbat, snažil se osvobodit. Ačkoliv již neměl svírat svou zbraň, držel ji pevněji než kdykoli ve svém životě. Ačkoliv měl být mrtvý, on se smál a svou levou rukou udeřil Shikamara do obličeje, čímž ho od sebe odrazil a zrušil tak bodající stíny ve svém těle. Shikamaru chvíli ležel na zemi, ale ve vteřině stál opět na nohou, připraven se bránit. Hidana jeho souboj natolik uchvátil, že ozvěna jeho hlasu byla slyšet mnoho kilometrů od místa, odkud přicházela. Shikamaru se opět stavěl proti šílenému nepříteli a každou sekundu toho čekání využíval k plánování dalšího tahu v boji.

Jak tak Naruto se Shikamarem započali své bitvy, tak přišla řada i na posledního z těch dobrých ninjů. Itachi se zaujetím sledoval, jak Naruto zlikvidoval Kakuza, ale trápil ho blížící se útok Tobiho. Jeho klidné rozmýšlení příštích kroků však vyrušil Kisame svým obřím mečem. Itachi se mu elegantně vyhnul a ihned aktivoval svůj Sharingan. Kisame od této chvíle přestal vyhledávat pohled do Itachiho očí, jelikož věděl, jaký trest by za to následoval. Shinobi z Mlžné začal tvořit první pečeť, ale při jeho provádění mu Itachi nijak nebránil. Uchiha se znovu zjevil před svým bývalým parťákem a čekal na útok. Kisame dokončil přípravu své první techniky, levou rukou udeřil do země a zvolal: „Suiton: Bakusui Shouha“.

Z Kisameho úst se začalo valit ohromné množství vody. Itachi v klidu sledoval, jak se vodní stěna tvoří a pomalu se nad něj naklání. Kisame zabodl svou katanu do vodní masy a ta se dala do pohybu přímo proti Itachimu, který tam stál bez sebemenšího pohybu. Vlna se nezadržitelně blížila ke svému cíli, ale Itachi se o nic nepokoušel a proto jeho tělo smetla ničivá síla vody. Ve chvíli, kdy vodní masa narazila do Itachiho, se Kisame dostal do potíží, protože se nad ním začaly vznášet vrány. Několik z nich okamžitě tvoří hromadné uskupení, ze kterého je brzy poznat Itachiho tvář. Kisame nemohl uvěřit, že spadl do genjutsu, ačkoliv byl velmi opatrný, ale pocit z překvapení musel rychle pryč a proto se démon z Mlžné soustředil na svou chakru. Po několika vteřinách vypustil solidní porci chakry a snažil se tak rozbít své uvězení, ale než mohla vůbec jeho energie něco teoreticky udělat, tak se Kisame vrátil do normálu a jen těsně před sebou zahlédl Itachiho pěst. Úder byl přesný a silný natolik, že odhodil Kisameho několik desítek metrů dozadu. Při dopadu na zem se nestačil ani rozkoukat, když svého rivala zahlédl nad sebou s připravenou pečetí a v očích planoucí chutí zabíjet. „Katon: Goukakyuu no Jutsu“, jen brnklo o uši Kisamemu a obrovská ohnivá koule se valila zdrcující rychlosti k zemi.

Ve chvíli, kdy se přes Kisameho převalilo Itachiho jutsu, poprvé skřípli své kunai nože i Naruto s Tobim. Naruto toho moc nevěděl o svém protivníkovi, ale již pouhý pohled do otvoru v masce mu naznačoval vážný problém. Pravé oko žhnulo Sharinganem a ačkoliv se mu to jevilo jako nemožné, že by kromě Sasukeho a Itachiho žil i jiný člen Uchiha klanu, vše muselo nyní stranou. Tobi přesto dokázal využít malého trhlinky v Narutově soustředění a zasadil krutou ránu našemu hrdinovi. Neskutečnou rychlostí prolomil obranné postavení Naruta a dvěma rychlými pohyby obou rukou zabodl Tobi dva své nože do mladého ninji. Tento útok Narutovi ukázal jen zlomek nesmírné síly maskovaného Uchihy, ale i přes hluboké bodné rány a rychlou ztrátu krve se Naruto nezalekl a postavil se Tobimu znovu. Člen Akatsuki však neměl příliš pochopení pro Narutovu odvahu a jeho Sharingan začal za maskou podivně rotovat. Tobiho jednání neuniklo Itachiho pozornosti a obavy se na jeho očích nedaly přehlédnout. Vražedné točení Sharinganu sice ustalo, ale ve stejné chvíli šel Naruto bohužel k zemi. Krev, která mu při tom vylétla z úst, předznamenala, že Tobi svým dokonalým zrakem nadělal v Narutově těle pořádnou pohromu. Náš hrdina padl tváří na zem a jen těžce sbíral sílu k nádechu nového vzduchu. Itachi se Shikamarem neváhali ani vteřinu a ihned opustili své boje, aby pomohli svému příteli. Génius z Konohy vzal Naruta na záda, Itachi použil znovu své ohnivé jutsu a pomohl tak sobě a svým spolubojovníkům utéci. Členové Akatsuki se chtěli okamžitě vydat za nimi, ale Sasuke jejich kroky zastavil a jen se škodolibě smál.

Díky vážným vnitřním zraněním se tříčlenné skupiny jako vůdce ujal Itachi, který ihned zamířil do vnitrozemí země Blesků. Shikamaru byl příliš zaneprázdněný obavami o Naruta a tak se ani neptal na plán nového velitele, všechny jeho myšlenky teď mířily domů, odkud by mohla přijít pomoc. Naši hrdinové postupovali velice pomalu, ale po více než dvou hodinách se konečně zastavili a ukryli se do malé jeskyně. Zde Itachi se Shikamarem vybudovali malý tábor, kde se mohl Naruto dát trochu dohromady. Oba dva věděli, že ani takový úkryt je neochrání před smrtelnou přesilou a tak se Itachi vydal hlídat vchod do jeskyně. Když ovšem odcházel od Naruta, tak se ho Shikamaru poprvé odvážil zeptat:

„Itachi Uchiho, co budeme dělat??? Jsme v zemi, kde nám nikdo nepomůže, a v patách máme bandu pobudů, co nás nenechají utéct!!“ pravil a očekával i to nejhorší
„Vidím, že máš strach o Naruta a tvoje jindy klidná a rozvážná mysl ti narušila smysly, ale měl bys vědět, že nejsme sami.“ odpověděl tajemně Itachi
„Nejsme sami??? Co tím myslíš???“ ptal se znovu Shikamaru
„V zemi Blesků nemá Akatsuki věci pod kontrolou, jak si myslí můj naivní bratr. Pokud se dostaneme k lesu Hromů, pouze pak se naše šance na přežití zvýší.“ odvětil Itachi a klidně odešel hlídat vchod

Shikamaru vykuleně sleduje, jak Itachi odchází na první hlídku a svým bystrým mozkem se snaží pochopit význam slov nového spojence.

„Ústup byl nutný, ale kam nás to tenhle Uchiha vede, je pro mě záhada!!!!“

Poznámky: 

To je pro dnešek vše!!! Příště budeme svědky odhalení obrovského tajemství. Kakashi se svými jednotkami se přiblíží na dosah své mise a čeká nás setkání dvou bratří!!! Příště v episodě:

Anbu a tajemství 09: Oblačný Král

4.97826
Průměr: 5 (46 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Po, 2010-07-12 18:08 | Ninja už: 5403 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Jen tak dál!

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Pá, 2009-07-17 00:38 | Ninja už: 6305 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

luxusni..

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Po, 2009-07-13 22:30 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

super jako vždy .. Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Ne, 2009-07-12 12:56 | Ninja už: 5621 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

moc krásný dílek ale příště ať je tu dřív.

Obrázek uživatele Tamara
Vložil Tamara, Ne, 2009-07-12 00:35 | Ninja už: 5804 dní, Příspěvků: 387 | Autor je: Pěstitel rýže

skvělý díl jako vždycky a už se moc těším na další!

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, Ne, 2009-07-12 00:10 | Ninja už: 5805 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Po dlouhé době další super dílek Smiling už se moc těšim na pokračování Smiling doufám, že bude rychleji naž tohle Laughing out loud

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, So, 2009-07-11 20:21 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

no konečně Laughing out loud krásný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Gonaki
Vložil Gonaki, So, 2009-07-11 19:33 | Ninja už: 5604 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

paráda Smiling i když sme na to čekali dlouho myslim že to stalo za to Smiling