manga_preview
Boruto TBV 09

Vánoce u Narů

Vánoce u Narů:

"Shikamaru, jsi si jistej že to drží pevně?" ptala se Temari a prohlížela si vánoční stromek.
"Je to otrava, ale tentokrát jsem to dělal pořádně." řekl otrávěně a ještě jednou se ujistil že stromek drží pevně na místě a nespadne, jako minulí rok, kdy spadl a zapálil půl bytu.Ale to bydleli v bytě uprostřed města,teď už bydleli ve velkém prostorném domě, nakonci města u lesů.
"Tentokrát opravdu drží hodně pevně." řekl a naposledy se stromkem zatřásl a otočil se na Temari.Ta se na něj zářivě usmála a objala ho rukama ve chňapkách kolem krku.
"Ptám se jen pro jistotu.Je krásný." řekla jemně a políbila ho.V tom ucítili kouř z kuchyně
"Sakra..." zaklela Temari a rychle ho pustila a odběhla do kuchyně.Shikamaru se usmál, vařila senzačně ale za spoustu spálených jídel mohl on, protože ji prostě nechtěl pustit.Shikamaru odešel pro velkou krabici plnou zářivých barevných baněk a začal je vyndávat a dávat na stromek.
"Je to dobrý..spálili se jen vegetariánské dýně.." ozvalo se z kuchyně hlasem ve kterém byla úleva.
"To je taková škoda.." řekl ironicky Shikamaru
"No dovol, proč jsem se s nima teda tolik dělala?" zeptala se naoko uraženě Temari a ve dveřích z kuchyně stála v zástěře s plným talířem cukroví.Nevypadala jako ta typická hospodyňka, prostě to k ní nesedělo, ale zástěra pevně zavázaná okolo jejího krásného těla, působila úžasně.
"No,to já nevím." řekl zamyšleně Shikamaru a šel blíž k ní.Skočil po ní, Temari trošku vyjekla a snažila se udržet balanc.Shikamaru se natáhl po cukroví ale Temari uhnula rukou.
"Ještě je moc horké,bude tě bolet břicho..." vysvětlila a odložila talíř na stůl u pohovky.
"Máš pravdu...proč bych si ničil břicho když tu mám něco mnohem sladšího..." zamyslel se Shikamaru a stáhnul Temari na pohovku.
Hladově jí políbil a přitiskl se k ní.Za chvíli se ozval dětský pláč a Shikamaru přestal Temari líbat a obrátil se směrem k dětskému pokoji.
"Jdu tam." řekl a už vstával ale Temari ho chytla za ruku
"Ne,já tam jdu,nejspíš bude mít hlad." usmála se Temari a šla do dětského pokoje. Shikamaru se usmál vrátil se ke stromku který zdobyl.Za chvíli ho měl hotový, takže zbývala poslední věc.Připevnit tam perníčky s tváří jejich přátel.Vzal je do ruky a začal je vešet.Temari se opravdu povedli, sice vypadali jako dětská malba ale podoba byla neuvěřitelná.Usmál se, detaili jí šli.Byly tam snad všichni: Sasuke, Naruto, Gaara, Hinata, Sakura, Neji, Chouji, Ino, Sai, Tenten,Kiba, Shino, Ona a on, Kankuro a pak jednoduchost, jako jeleni, Gaarova tykev, její vějíř apodobně.Tohle byl opravdu dobrý nápad.Rychle je tam navěsil aby šli vidět a pak rychle schoval krabice.Šel do dětského pokoje a slyšel jak Temari zpívá ukolébavku.Nechápal proč nikdy nechce zpívat na veřejnosti, měla nádherný hlas.Nahlédl dovnitř a viděl jak Temari sedí v houpacím křesle a v náručí drží malou Kuraru.Přidržovala jí láhev s mlékem, hladila jí jemně potváři a zpívala.V pokoji bylo jemné světlo přestože venku byla tma a sněžilo.
Shikamaru se usmál a vešel dovnitř.Temari zvedla hlavu od dcery a usmála se na Shikamara.Jakmile se Shikamaru příblížil na dohled své dcery v Temařině náručí, hned odvracela hlavu směrem k němu a natahovala po něm ruce.Nepřástavalo ho fascinovat, že už má vlastní dítě,z jeho vlastní krve.Kurora měla Temariiny modré oči a úsměv ale černé vlásky měla po něm.Natáhl ruku a Kurora ho hned chytila za prst.Temari odložila láhev a usmála se na dceru.Když maličká ruka jeho dcery napovolila svůj jemný stisk, vzal ji Shikamaru do náručí.
"Opatrně ted dojedla." řekla Temari starostlivě i když věděla, že by se Shikamaru raději zabil, než aby jí nějak ublížil.Usmála se, když se dívala jak ji drží v náručí a usmívá se na ni.Když si vzpoměla jak měla obavy co jí řekne na to že je těhotná,musela se usmát své hlouposti.
"Víš co jě děsivý?" zeptal se Shikamaru po dlouhé době, kdy pozoroval svou dceru jestli se náhodou něco nezměnilo.
"Co?" zeptala se zvědavě Temari
"Že má tvoje úsměvy. Chudáci chlapi" řekl škodolibě
"Jestli ti vadímě, mi se můžeme klidně sbalit a odejít do Písečné." řekla schválně Temari.
Shikamaru zvedl vyděšeně oči
"To by si neudělala.Nikdy bych vás nenechal odejít." řekl a usmál se na dceru
Temari se usmála zářivým úsměvem.
"Za chvilku by jsme měli jíst abychom to potom stihli."
"Uložím ji, hned jakmile jí ukážu stromek." řekl Shimamaru a vydal se s Kurorou v náručí k vánočnímu stromku, Temari jen zakroutila hlavou a šla za nimi.U stromku se zastavila a nadšeně vydechla.
"Páni, ten se ti vážně povedl."řekla nadšeně a Shikamaru se na ni usmál.
Kurora se natáhla a vzala ze stromku Kankurovu hlavu a snažila se dosáhnout na Gaaru.

"Je vidět že tvé bratry pozná." řekl rozesmátě Shikamaru
Temari se usmála a zašla na chvíli do kuchyně a za chvíli znovu vyšla
"Uspím ji pak dám jídlo na stůl." a natahovala se po své dceři
"Nene,já ji uspím.Nebudeš všechno dělat ty.." řekl umíněně Shikamaru a podával Kuroru Temi aby jí mohla políbit na dobrou noc, jak to dělávala každý den.
Když tenkrát jeho otec řekl Shikamarovi, že kruté ženy svou jemnou stránku ukazují jen těm které milují, tak mu nevěřil ale teď viděl že je to pravda.Temari na neznámé působí krutě a arogantně, ale doma je naprosto normální, starostlivá a milující.Pozoroval svou ženu,jak jemně líbá svou dceru na čelo a usmál se.Pak mu ji Temi neochotně vrátila a odešla do kuchyně.

Shikamaru vzal Kuroru a nesl ji do dětského pokoje.Uložil ji do kolíbky, protože tam věděl že zaručeně usne a začal jí houpat a přitom jí povídal jaká to byla dneska otrava když celý den prospala...
Dcera za chvilku usnula, takže ji ještě jemně přikryl tenkou dekou a odešel do jídelny.Temari právě šla z kuchyně s obrovskou mísou v ruce.
"Už spí?" zeptala se překvapeně
"Jo usnula za chvilku, stejně nechápu jak může tolik spát, je to ještě miminko celý den nic nedělá." zapřemýšlel Shikamaru a Temari se zasmála
„Čemu se směješ?“ zeptal se otráveně
„Ničemu, jen tomu že mi Yoshino říkala, že když si byl dítě musela tě chodit budit aby si se vůbec najedl.Pořád si prý spal.Naše dcera je nejspíš po tobě.“ zasmála se Temari
„Jo..asi jo.“ řekla Shikamaru a vypadal že je tím nadšený
„Vypadáš nadšeně.“ řekla Temari a usmála se
Shikamaru se na ni usmál a stáhl si ji do klína. “A kdo by nebyl nadšenej když by viděl tuhle tu nádhernou večeři.“ řekl Shikamaru a vášnivě ji políbil. Temari se zasmála a sedla si na židli vedle.Po večeři,kdy sklidili nádobí se Temari koukla ven.
„Chceš tam jít?“ zeptal se jí Shikamaru,stoupl si za ni a ze zadu ji objal. Temari se o něj opřela a usmála se.
„Jistě,slíbili jsme to.Zas až taková zima tam není.Obleču malou a tak za hodinku vyjdeme,ne?“
„A co dárky?“ zeptal se Shikamaru
„No,jak chceš,ale vybalila bych je až potom.A navíc mám jeden speciální dárek který se hodí jen pro tvé oči.“řekla a zadívala se mu do očí, Shikamaru se usmál a políbil ji.
„Tak to potom jo, a nemohl bych ho dostat hned?“ řekl a už táhl Temari k pohovce.

O hodinu později…
„Nebude protivná,když sme ji vzbudili?“ zeptal se Shikamaru a pohladil Kuroru po vláskách.
„Neměla by..byla vzhůru ještě než jsem přišla do pokoje a navíc spala celý den.“ řekla Temari a dala dceři na hlavu čepici.
„Neviděl si tu fialovou deku?“ zeptala se Temari a hledala deku na dně dřevěné truhly.
Shikamaru držel dceru v náručí a hrál si s jejími prstíčky.
„Ne,není na přebalovacím pultu?“ řekl otráveně Shikamaru.Temari rychle vstala a šla k němu.
„Jo je tady…máš dobrou pamět.“ usmála se „Ještě chvilku vydrž,půjdu jí dát do kočáru ať jí není zima.“a zase zmizela ze dveří
„Nedochvilnost tvojí matky mě neustále udivuje.“ řekl své dceři a usmál se na ni.Za chvíli už Temari stále ve dveřích a vzala dceru do náručí. “Tak půjdeme?Už teď jdeme pozdě…“ šla ke dveřím a dala Kuroru do kočárku tak aby seděla. Shikamaru si oblékl bundu a podíval se do kočáru.
„Nechceš vzít radši ještě jednu deku?“
„Vzala sem ještě tu zelenou,je v tašce.“ řekla Temari a oblékla si kabát.

Za pár minut už byly na ulici, kde se pohybovalo celkem dost lidí.Chvilku šli ulicí směrem k náměstí a potkali Chouji s Ino.
„Ahoj Shikamaru.“ řekl Chouji a dál pojídal brambůrky
„Ahój Temari.A jak se má naše princezna?“ řekla nadšeně Ino a usmála se na Kuroru.Jakmile Kurora uviděla někoho koho zná usmála se a něco zažvatlala.
„Ta je tak roztomilá“ vydechla nadšeně Ino a s Choujim se k nim připojili
Za chvilku potkali další přátele Kibu s Kirou,Shina s Hanou a Sakuru s Hinatou.
„Ahoj.“ pozdravili se navzájem
„Kde Sasuke a Naruto?“ zeptal se Kiba
„Víš že ani nevíme,oba řekli že mají něco na práci a pak zmizeli.Tak jsem šla s Hinatou aby nešla sama.“ vysvětlila Sakura a stejně jako všichni ostatní se sklonila ke kočárku aby si prohlédla malou Kuroru
„Nechápu proč tě Naruto při tvém stavu nedoprovodil..“ řekl naštvaně Kiba
Hinata si pohladila břicho a usmála se.
„Na jednu stranu chtěl,ale pak pořád říkal že má něco důležitého.Když je Hokage má jisté povinnosti a nemá příliš času…“ vysvětlila Hinata
„To je jedno,neměla by nechávat těhotnou ženu samotnou…“ řekl Shino
„Ale vždyť nejsem sama. Sakura mě doprovází a je mnohem příjemnější než Naruto..Ten kolem mě pořád skáče a ptá se jestli se raději nechci vrátit.“ řekl Hinata a usmála se na Sakuru.
Temari se na ni usmála „To znám,Shikamaru byl úplně stejný…Sice to myslel dobře ale byl příšerně…“ začala mluvit Temari „otravný.“ řekli společně s Hinatou a holky se zasmály.
„Nevím co je vtipného na tom že jsem měl o tebe starost.Ste otravné.“ řekl otráveně Shikamaru a Temari se usmála.
Šli až k na náměstí kde byl obrovský vánoční strom.
„Byl to od Naruta,dobrý nápad něco takového uspořádat.“ řekla Ino,usmála se a opřela o Choujiho.
„Shikamarjó.“ ozvalo se Shikamarovi za zády
„Ahoj.“ pozdravil Shikamaru svého otce s matkou otráveným hlasem jako vždy
„Veselé vánoce.“ usmála se Temari a odstoupila od kočárku aby se mohla Yoshino podívat na vnučku.
„Ta je ode dne krásnější.Můžu si jí pochovat?“ řekla nadšeně Yoshino
„Ale jistě.“řekla Temari a podala Kuroru Yoshino ta si s radostí vzala vnučku do náručí a usmála se.Chvíli na ni žvatlala a pak ji předala Shikakovi do náručí aby si ji mohl taky pochovat.
„Tak tady je, má malá vnučka.Víš že je to první prvorozená dcera v rodině?“ zeptal se Temari a ta jen zakroutila hlavou.
„To je jedině dobře viď?“ dodal Shikaku a usmál se na vnučku.Za chvíli si ji chtěli pochovat všichni. Když se konečně dostala Temari do náručí byla dost unavená a pomačkaná. Za chvíli všichni uslyšeli hlasité, hohoho, a zpoza stromu se vynořil Santa Klaus.Všichni na něj udiveně zírali ale po chvíli se ozvalo to samé,z druhé strany a vynořil se druhý Santa Klaus.Všichni hýbali hlavou z jednoho na druhého a když se oba Santové uviděli zarazili se.
„Naruto?“ zeptala se Hinata jednoho Santa Klause
„Sasuke?“ zeptala se Sakura toho druhého.
Oba Santa Klausové, shodili vousy a nenávistně se na sebe podívali.
„Sasuke co tady děláš? Zkazil si celý překvapení!“řekl naštvaně Naruto
„Jak já? To ty si to zkazil!“zakřičel na něj Sasuke chvíli na sebe křičeli a pak se začali prát.
„To je pokaždý..jako by se nemohli domluvit.Vždyť to není tak těžký ne?“ kroutila hlavou Sakura
„Zkazil si celý překvapení pro malou Kuroru.“ zařičel naštvaně Naruto a dál se pral se Sasukem
„Já?To ty jsi to zkazil,Idiote!“ zakřičel Sasuke
Všichni na ně udiveně zírali a kroutili nechápavě hlavami. Za chvilku se však ozval dětský smích a maličké tleskání. Kurora se smála tleskala…

Temari se udiveně podívala na dceru v náručí a musela se smát..
„Co?“ obrátil se Shikamaru
„Líbí se jí to..směje se.“ řekla rozesmátě Temari a podala mu ji do náručí.
Shikamaru se zasmál i ostatní,Sasuke s Narutem se přestali prát a udiveně se podívali na ostatní.
„Ehm?“ zeptal se Naruto a sundal si úplně vousy a čepici.Stejně tak to udělal Sasuke a šli k ostatním.
Hinata šla k Narutovi a políbila ho
„Co vás to zase napadlo?“
Sasuke objal Sakuru a ona mu sundala bílé obočí.
„To máte z toho že ste s tím dělali takové tajnosti.“ řekla Sakura a políbila ho na tvář.
„Ale jinak to byl moc krásný nápad.Děkuji..“ řekla temari a usmála se.Kurora natáhla ručky po Narutovi protože byl nejblíž. Naruto se nejdřív zarazil ale pak se na ni usmál.
„Můžu si ji pochovat?“ zeptal se Temari a ta je pokývala hlavou,usmála se a podala mu ji do náručí.
Vzal ji opatrně do rukou a usmál se.Hinata se mu opřela o bok a usmála se taky.
„Hele Naruto,nebuď sobec,taky si ji chci pochovat.“ řekl Sasuke a koukl se na Temari a ta jen kývla hlavou. Shikamaru zezadu Temari objal a bradu si položil na její rameno.
„No ne,Sasuke sluší ti to.“ řekla Sakura a podívala se do jeho náruče na Kuroru
„Však mám v plánu za pár měsíců držet svoje dítě.“ řekl Sasuke a usmál se na Kuroru
„A to to dítě budeš mít jako s kým?“ zeptala se Sakura
„No s tebou,s kým jiným?“ řekl Sasuke klidě a podíval se Sakuru
„A co se mě takhle zeptat?“ snažila se tvářit naštvaně ale její tvář zářila štěstím.
Sasuke vrátil Kuroru Temi,ale tu předběhl Shikamaru.Usmál se na dceru a dal jí do kočárku.
„Ahoj,všichni.“ ozvalo se jim za zády.
„Kakashi?Proč vždycky chodíš tak potichu,pak děsíš lidi?“ řekl Shikamaru
Z kočárku se ozval pláč,Temi se hned sklonila vyndala Kuroru z kočárku a začala ji utěšovat. Ostatní holky tedy Hana,Kira,Sakura,Ino a Hinata se seběhli kolem ní.
„Chudinka,lekla se.“ řekla jemně Hinata
„Co je to za hlouposti takhle děsit malé dítě.“ řekla naštvaně Sakura
A všechny až na Temi se naštvaně otočili na Kakashiho.
„Kakashi-sensei, ste normální vždyť ste ji viděsil!“ řekla naštvaně Sakura a společně s ostatními na něj vrhla vražedný pohled.
„Je v pořádku?“ zeptal se Shikamaru a prohlížel si svou dceru
„Jo, jen se trošku lekla.“ řekla Temari a trošku s Kururou pohoupala.
„Je skoro jako na baterky.“ usmála se Temari když se její dcera usmála.
„Omlouvám se holky, nechtěl jsem.Přišel jsem jen udělat vánoční fotku pro písečnou...“ omlouval se Kakashi
„Je v pořádku?“ zeptal se Temari
„Jo, je to dítě kdyby nebrečela bylo by to špatně.“ vysvětlila Temari a Kuroru ji začala vytahovat vlasy z culíků.
„Vidíte? Tohle je strašně baví protože ví že mě tím rozčiluje.“ řekla Temari a dala jí do kočárku a zastrčila si vlasy.
„Tak bando, postoupejte si at si uděláme fotku.“ řekl Kakashi
Všichni si postoupali před stromek Temari vzala Kuroru do náruče a Shikamaru je objal kolem ramen.
„Pozor...řekněte sýr.“ řekl Kakashi a zmáčkl spoušť

Za chvíli začalo sněžit a všichni se pomalu loučili.
„Tohle byl vážně úžasnej nápad Naruto.“ řekla Ino a naposledy se podívala na stromek.
„Je škoda že začalo sněžit, ráda bych si tady s vámi ještě povídala..“ vzdychla Hinata
„Tak poďte k nám,dám malou spát a pak si kldně můžeme povídat.“ navrhla Temari a Hinata s Narutem přikývli.
„Mi se nepřidáme...máme ještě něco na práci.“ řekl Kiba a přitahl si Kiru blíž k sobě.
„Mi taky ne..“ řekl Shino
„Já musím ještě dodělat druhou večeři.“ vysvětlila Ino a usmála se na Choujiho
„Dobře.Veselé vánoce.“ usmála se Temari

O hodinu později...

„Je tak roztomilá...musí ti dělat jedině radost.“ řekla zasněně Sakura když stála před postýlkou.
„To taky...ale prvních několik týdnů sem o ni měla takový strach že sem i několikrát v noci vstala,abych se ujistila že dýchá.“ řekla Temari a oblékla Kuroře dupačky
„Vstáváš k ní v noci?“ zeptala se Hinata
„Ne, nejdřív jsem si myslela že je jedna z těch miminek co v noci nepláčou. Ale pak jsem zjistila že to není pravda...“
„Jakto?“ zeptala se Sakura
„Zjistila jsem že k ní v noci vstává Shikamaru.“
„Vážně?“ zeptala se udiveně Hinata
„Jo, vůbec mi o tom neřekl. Bylo mi sice divné proč je tak unavený,ale myslela jsem že ve škole jsou nějaké problémy.Přišla jsem na to úplnou náhodou. V noci jsem se vzbudila protože jsem měla žízeň,a Shikamaru nebyl v posteli.No a když jsem šla potom okolo dětského pokoje slyšela jsem jak jí něco vypráví.“
„Jéé.“ vzdychly Sakura s Hinatou a Temari se usmála

„To vážně dělala Temari?“ zeptal se Naruto a prohlížel si stromek
„Jo..docela se jí to povedlo.“ přikývl Shikamaru
„Proč se tam ale tolik mračím?“ zeptal se Sasuke
„Protože ty takhle vapdáš normálně,Sasuke.“ řekl Naruto a Sasuke se na něj podíval vražedným pohledem.
„Shikamaru,jake byl vůbec porod?“ zeptal se Naruto
„Ani se neptej, omdlel sem..“ přiznal Shikamaru
„Tys omdlel?“ začal se smát Sasuke
„Hele, nesměj se ty nevíš co to je. Já s Hinatou chodím na ty cvičení a pouštěli nám video, řeknu ti že to není žádnej med...že by se mi na ten sál zrovna chtělo, to se říct nedá.Ale na druhou stranu, si to nemůžu nechat ujít.“řekl Naruto a šlehl po Sasukem takový pohled že se hned přestal smát.
„A to si tam jako celou dobu ležel na zemi?“
„Ne, za chvilku jsem se probral. Ale to už Temi měla Kuroru v náručí. Přesně jak říká můj táta..kdyby muži měla rodit tak bysme vymřeli.“ řekl Shikamaru a upil ze své skleničky saké
„A jaký to bylo?“ zeptal se Sasuke
„Naprosto úžasný...je něco jinýho,když cítíš jak tvoje dítě v břiše kope,ale úplně jinak úžasný, víc, je když ho držíš v náručí.Někoho kdo je z tvé vlastní krve a kdo je ti podobný..je to naprosto úžasný..Ne jako když se naučíš nový jutsu, ale naprosto jinak úžasý.“vysvětlil Shikamaru
„A nevadí ti že máš dceru?“ zeptal se Naruto
„Vůbec..je neuvěřitelně podobná Temi a jestli bude mít inteligencí Narů,tak se vůbec nemusím bát.Navíc, jen naprostý blbec by se nějak rozčiloval nebo byl zkalamaný tím že se mu narodila dcera..“ řekl Shikamaru pohotově
„Taky si myslím...“ řekl Naruto a napil se
„Můj otec by z toho asi nadšený nebyl...“ řekl Sasuke
„Ne tvůj otec...ale tobě by to vadilo?“ zeptal se Shikamaru
„Zatím sem o tom nepřemýšlel ale ne.Myslím že vůbec..“ řekl Sasuke a usmál se
„A navíc,já jsem už od dětství chtěl nejdřív holku a pak kluka.“ řekl Shikamaru a zasmál se.

„Je to všechno tak strašně roztomilé a sladké.“řekla Sakura když si prohlížela dětské oblečení.
„Už by si taky měla začít nakupovat..“ řekla Temari a podívala se na Sakuru která se na ni tázavě podívala
„Sak byla jsem taky těhotná...já to poznám.“ řekla a podívala se jí na břicho
„Sasuke o tom ještě neví...chci mu to říct dneska večer, jako překvapení.“ usmála se na Temi s Hinatou
„Tvá dcera vlastně bude nejstarší z dětí,že?“ řekla Hinata
Temi skládala právě oblečení zpátky do skříně.
„Ne, nejstarší je syn Tenten a Nejiho, je od Kurory myslím o dva měsíce.A pak bude tvoje dítě...Co to vlastně bude?“zeptala se Temari s úsměvem
„No,řeknu vám to, ale pššt,Naruto to nechce vědět..bude to kluk.“

„Ty necheš vědět co to bude?“ zeptal se Shikamaru
„A jak ste teda nakoupili věci?“ zeptal se Sasuke
„Nakoupila je Hinata s Temari,pokud si dobře pamatuju..“ zamyslel se Naruto
„O čem debatujete?“ vešla Temari s úsměvem
„Ále, o dětech..“ řekl Shikamaru
„O dětech?“ zeptala se Sakura
„To víš, za chvilku se jich tu bude hemžit celá kopa.“ zasmál se Naruto a pohladil Hinatu po bříšku
„Stejně jsou to letos nádherné vánoce, že?“ řekla Temari a podívala se ven kde snášela obrovská spousta vloček
„To jo..“ souhlasili ostatní

Druhý den ráno...
Po celém domě se rozléhalo zvonění telefonu
„Ach bože,at už s tím přestane.“ zasténal Shikamaru a natáhl se po Temi. Chvíli rukou šmátral a pak otevřel oči protože ji nemohl nahmatat.Temi už vstávala a obmotovála si kolem svého nahého těla bílý župan.
„Proč se oblékáš? On přestane zvonit..“ řekl otrávěně
„Už je stejně dost hodin, chci se kouknout na malou, je divné že nás nevzbudila kvůli jídlu.“ řekla a odešla ze dveří
„To je otrava...“ zaúpěl Shikamaru,v noci se s Temi věnovali velice zábavné činnosti a doufal že to bude pokračovat i ráno, ale nejspíš ne... Podíval se na budík 11:05, to už je tak pozdě? Rychle vystřelil z postele a natáhl si kalhoty. Vystřelil rychle do pokoje své dcery, byl vyděšený, v noci ho nevzbudila a ráno taky ne. Ale v pokoji nebyla a dole slyšel Temarin hlas.
„No to je úžasné...Ano, jistě vyřídím a gratuluji.“ řekla vesele a položila telefon. V náručí držela Kuroru a ta měla v ruce barevnou chrastící hračku
„Aha, tak proto je nevzbudila.“ pomyslel si a sešel dolů do obýváku.
„Děje se něco?“ zeptal se a Temari se s úsměvem otočila.
„Představ si to, Hinata včera v noci začala rodit a před chvílí se jí narodil syn.“ řekla nadšeně a povytáhla si dceru výš.
„To je úžasný..kdo volal? Sakura?“
„Ne, Naruto, málem jsem mu nerozuměla.“ Shikamaru jí objal a políbil dceru na čelo.
„A kdy si my, upečeme další?“zeptal se s úsměvem
„No, to záleží na kuchaři..“ zasmála se Temi a vášnivě ho políbila...

The end....

Poznámky: 

Tohle jsem vymýšlela, když jsem si prohlížela obrázky od Ramy, takže se nedivte že je to takovej slaďák...

4.785715
Průměr: 4.8 (14 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele HiKaRiXD
Vložil HiKaRiXD, Čt, 2011-05-26 21:05 | Ninja už: 4807 dní, Příspěvků: 168 | Autor je: Prostý občan

moc moc krásný užasný tohle se povedlo Laughing out loud Laughing out loud

I LOVE ANIME FOREVER!



Obrázek uživatele Myslbek
Vložil Myslbek, Ne, 2010-06-27 18:18 | Ninja už: 5091 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

wow tak to je parádní!!! Laughing out loud četl jsem si to asi 6x po sobě a pořád mě to bavilo Smiling úžasná byla ta scéna s těma santama a taky: „Proč se tam ale tolik mračím?“ zeptal se Sasuke
„Protože ty takhle vapdáš normálně,Sasuke.“ řekl Naruto a Sasuke se na něj podíval vražedným pohledem.
to mě dostalo Smiling kwai úžasný

Ať si myslíte, že něco dokážete, nebo nedokážete, pokaždé máte pravdu...
- Henry Ford

…hodina se skloubila s hodinou…
…a ráno zmizelo v plášti večera…
…protože nastal čas pro další den…
…ten dlouhý, slunečný den…
…kdy se nechtěně rozhodlo úplně všechno…
… a pak, po pár měsících…
…se rány otevřely znova…
…aby se mohly v průběhu let znovu zacelit…
…i přes to po nich vždycky zůstanou jizvy…
…a ty se nikdy nezahojí.

Hlupáčku...
story by Kimm-chan

Obrázek uživatele Edwina♥♥
Vložil Edwina♥♥, Čt, 2009-11-19 18:47 | Ninja už: 5292 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

To je krásní!!!!!!!Nádherně sto vimislel/a!!!Další skvelá FFka!!Eye-winkLaughing out loud

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2009-06-21 19:56 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!