manga_preview
Boruto TBV 10

Návrat devítky 6 kapitola

Návrat devítky 6 kapitola
„Tak proto nenosíš zbraně ty je dokážeš vyrábět z chakry. Zvolal překvapený Jiraya. Naruto jen přikývl.
„Viděl jsem spoustu lidí výborně ovládat chakru, ale nesahaj ti po kolena. A to údolí už nikdy nebude vypadat jako dřív“. Ušklíbl se sannin.
„ Drželi jsme se zpátky.“ Řekl s úsměvěm Naruto a Jirayovy se v tváři probleskl údiv.
„ Slunce už je skoro zapadlé měli byjsme jít.“ Řekl Naruto a Jiraya se podivil tomu jak ten čas rychle ubíhá.
Nedaleko Konohy pozdě večer
4 lidi s velmi zlověstnou chakrou mířili k obydlí klanu Namikaze, ale cestu jim zastoupil Naruto. Věděl že se to musí stát. Ihned začal vyvolávat ocasi. Věděl že tihle ti jsou úplně jiný formát než Madara a všichni z mrtvých Akatsuki. Ani jeden z Narutových nepřátel neotálel a okamžitě začal vrhat jutsu. A v tu chvíli Narutovi došlo že sám nemá šanci i kdyby vytáhl i sage a svoje doujutsu. Ale nechtěl jim to zlehčit a tak udělal klon aby došel k nim pro pomoc. Nukeninové i Naruto po sobě vrhali jutsu která vysoce přesahovala úroveň S. Narutovi se jednoho podařilo zabít. Nadešel čas k použití jeho nejmocnější samostatné zbraně. Vytvořil desítky klonů aby začali dělat rasen shurikeny a sám se ponořil do svého podvědomí. Když byl u Kyubiho strhl pečeť a Kyubi vyběhl. Naruto začal dělat pečetě a Kyubi byl najednou teleportován ven. Kyubimu se povedlo zabít jednoho z nich ocasem ale další na něj umístil nějakou pečeť a kyubi zmizel zpět do Naruta. Tomu co bojoval s Narutem se podařilo na něj umístit pečeť zapomění.
Když dorazili ostatní Jinchuuriki na místo boje byli už útočníci s Narutem dávno ve své skrýši. Kimiko se podlomili kolena a ostatní svěsili hlavy. Tohle se nemělo stát. Všichni krom Tamira a Kimiko vyběhli hledat Naruta. Ti útočníci snad ani nemohli být lidé jen s ohromným štěstím by ho mohli porazit oni. Viděli jen jednoho člověka který málem Naruta zabil ale to bylo lstí a tady došlo k opravdovému boji.
O týden později
Hledali snad všude ale nenašli ho. Už vůbec nedoufali v to že žije, když najednou ráno se objevil devíti ocasí přízrak s něčím v tlamě. Kimiko bylo hned jasné kdo to je a šla je přivítat, když se ale Kyuubi přiblížil uviděla že v tlamě opatrně nese Naruta. Ten byl celý zkrvavený, bledý a pohublý. Bylo vidět že Kyubi je velmi unavený. Položil Naruta na zem a okamžitě řekl Kimiko.
„Rychle ho odnes do nemocnice a sežeň někoho z klanu Yamanaka. Naruto má zapečetěnou paměť.“
Kimiko neotálela a vzala Naruta a už pádila do nemocnice. Zdravotníci okamžitě zavolali Tsunade a Sakuru. Ty ho okamžitě začali léčit. Naruto měl tělo jako jehelníček. Měl rozdrcené kosti a potrhané svaly. Byl celý pobodaný. Tsunade si nedovedla představit kdo může mít na svědomí tohe mučení. Potom co prohlédla hlavu zjistila že má na ní nějakou pečeť. Kimiko jí řekla že s tím jim pomůže někdo z Yamanaka klanu. Po hodně Usilovné práce zjistili že jestli se nenajde někdo s mnohem lepšími lékařskými schopnostmi Naruto zemře. Yamanakům se podařilo odstranit pečeť.
„Nebude tam nikdo lízt. Nikdo! Při tom co teďka zažil budu rád když se probere.“ Řval přes celou Konohu Kyubi
„No vlastně může, ale jen šestiocasí a Kimiko. Šestiocasí je jedinej kdo ho může zachránit.“ Ozval se Kyubi. Byl dost naštvaný z toho že ho nedokázal chránit. On ho vytáh z každýho problému za těch pět let a on ho nedokázal chránit.
Yumino přišla a začala uvolňovat chakru svého démona. Ta se okamžitě začala obalovat kolem Naruta a zranění začala mizet. Po půl hodině tohodle prozesu se Yumino skácela. Poslední co stihla říct než upadla do bezvědomí bylo
„Bude v pořádku“. Tsunade tyto její slova potvrdila svými a dodala že si tak měsíc ještě poleží.

5
Průměr: 5 (36 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Pá, 2010-09-10 01:05 | Ninja už: 6242 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

zajimavé Smiling

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, Čt, 2010-01-21 16:51 | Ninja už: 5380 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

Nice.

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Po, 2009-06-01 01:53 | Ninja už: 5591 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

perfekne uzasne uz aj chcem dalsie... preco su tu tie pravidla=((

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Ne, 2009-05-31 21:59 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

super Smiling jen tak dál

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-05-31 21:13 | Ninja už: 5596 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

zvlášťní Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.