manga_preview
Boruto TBV 11

Blbá minulost část4: Zjištění

Byl další den, jak se zdálo Riku měla kocovinu, její otec s toho byl na nervy.
„Aspoň, že nezjistil kde spala,“ pomyslel si Satoshi. Satoshi, se šel připravit do maringotky a tajně doufál, že to nedopadne jak v Suně, klauni to občas přehání, když si hrají s nebezpečnýma věcmi. Satoshi se jen pousmál a posunul si brýle a nasadil si kápi.

Další představení bylo takové čeho se Satoshi bal. Klauni si skutečně zase hráli s nebezpečnýma nástroji. Satoshi, tak trochu doufál, že jím ublíží jenom nože, bohužel při menším výbuchu vyprovokovali lva útoku, takže klauni museli zdrhat a Ed musel uklidňovat lva. Pak byla Riku na řadě. Bohužel, nedopadla dobře a to doslova.
„To zas bude pěkný den,“ povzdychl si Satoshi a šel pro Riku. Satoshi, si chvílemi myslel, že to dělá naschvál. No měla nalomenou kost v noze.
„TO ti vyléčím snadno,“ řekl Satoshi a vzal jí do náruče a odnesl jí pryč. Odnesl jí do stanu první pomoci, sundal si kápi a začal jí léčit.
„Tak chvíli si odpočiň já se postarám o ty dva pitomce,“ usmál se Satoshi a šel k těm dvěma klaunum a začal jím léčit, rány po škrábáncu od lva a od nožů.
„Aspoň jím nemusím vytahovat sklo skoro z celého těla jak minule,“ zaradoval se trochu v duchu Satoshi.

Celý den léčil zranění. Dnes museli to buď dělat naschvál nebo opravdu byli nervózní. Riku, celý den strávila na lůžku jenom proto, že jí prý celý den pořád bolela noha. Satoshi, byl večer pěkně naštvaný, kdyby byl starým Kabutem tak už jsou všichni určitě po smrti.
„Tak hele Riku, buď odsud odejdeš po dobrým nebo po zlým?“ díval se naštvaně Satoshi na Riku.
„Tak já půj…. Proč si zas nasazuješ kápi?“ zeptala se Riku a v tu chvíli sem v letěl Sasuke a Naruto.
„Hele může jít s námi?“ zeptal se Sasuke a Riku už chtěla něco říct nejspíš ano.
„Ne nemůže, celý den jí bolí noha. Bohužel, já s tím nic neudělám,“ usmál se Satoshi, i když mu do obličeje nebylo vidět. Riku, se zatvářila naštvaně, Sasuke a Naruto odešli zklamaní.
„Hele teď již mně noha nebolí,“ zavrčela naštvaně Riku.
„No tak počkej, celý den si stěžuješ jak tě bolí noha, nemůžu nechat pacienta odejít , když není zdraví. I když se jí libí jistí Uchiha Sasuke,“ usmál se Satoshi.
„TO není pravda nelíbí se mně jsme jen kamarádi,“ řekla Riku a začervenala se.
„No to jistě, to ti tak budu věřit,“ řekl Satoshi a podíval se ven.
„Žárlíš?“ zeptala se Riku a Satoshi, celý zrudl.
„Ještě to tak,“ pomyslel si a podíval se na Riku.
„Promiň, ale to tě budu muset zklamat,“ odpověděl Satoshi a rozhodl se jít pryč.

Chvíli se jen procházel a přemýšlel co bude ještě v noci dělat. Rozhodl se jít zpátky do stanu první pomoci. TO co uviděl mu vyrazilo dech. Byl tam Sasuke a Riku, oba se líbali. Satoshi, šel dovnitř a v tu chvíli si uvědomil, že nemá kápi, rychle si ji nasadil. Sasuke, si toho nevšiml.
„Tak hele, vy dva. Možná vám to tak nepřijde, ale tohle není stan proto, aby jste tu dělali takovýhle věci. VYPADNĚTE!“ křikl na ně Satoshi a vytáhl skalpel. Sasuke, řekl něco jako, že se omlouvá a odešel. Satoshi, mezitím přemýšlel co to bylo za pocit, který cítil, když je viděl jak se líbají.
„Neříkala jsi, že je to tvůj kamarád?“ zeptal se Satoshi.
„Ano, jenže on mně má skutečně rád a co ty, ty jsi říkal, že nežárlíš a co bylo po tom tohle,“ odpověděla chladně Riku.
„Výš tady pečuji o své pacienty a takovýhle věci tu nechci rostě vidět,“ řekl Satoshi a radši odešel, nechtěl se začít hádat.
„Že bych doopravdy žárlil? Ne to je nesmysl,“ pomyslel si Satoshi a sundal si kápi ještě pár kroků před maringotkou, ale nakonec jsi to rozmyslel a šel do lesa. Nevšiml si, že ho někdo sledoval, a že ho někdo poznal.

Ozývalo se bouchání. Naruto otráveně šel ke dveřím do domu mu vlítla Sakura.
„Co se sakra děje?!“ naštval se Naruto.
„Je tady a žije. Je s těmi co přijeli do Konohy,“ mluvila Sakura.
„Tak hele uklidni se, kdo je on?“ Zeptal se Naruto.
„Ten cosi nechává říkat Satoshi je,,,,, hledaný ninja, Yakushi Kabuto. U Hokgae jsem byla teď chce abychom přišli a ona nám řekne co máme dělat,“ řekla Sakura a Naruto se vyděsil.
„To není možné je mrtvý, jestli je to pravda, využívá ty lidí pro sebe. Jdi a varuj Sasukeho!“ řekl Naruto a Sakura zmizela. Naruto šel do své ložnic na posteli mu ležela Shion, ta se na něj usmála
„Shion, na chvíli odejdu. Pak se vrátím,“ usmál se Naruto.
„Vážně musíš?“ zeptala se smutně Shion.
„Neboj zas přijdu jen máme něco neodkladného,“ řekl Naruto a políbil Shion.

Satoshi se vracel zas zpátky do své maringotky. Satoshi otevřel dveře a teď tam v jeho maringotce bylo mnoho lidí a mezi nimi Tsunade.
„Tak přestaň skrývat svojí tvář,“ ozvalo se za ním. Satoshi se rychle otočil a podíval se kdo to byl, byl to Sasuke a vedle něj stál Naruto. Jenže vedle Naruta stal Tsubaki a Riku oba byli překvapení, na jejich očích to bylo vidět. Satoshi se chvíli na ně díval.
„Ty jsi Kabuto, viděl jsem tvojí tvář na fotce mezi hledanými ninjama a byla úplně totožná s tvojí tváří!“ řekl naštvaně Tsubaki a Satoshi si strhl kápi a pak se začal smát.
„Je to tak, ano já jsem Kabuto,“ řekl Kabuto a přestal se smát.
„Takže, ty jsi vrah co mi zabil ženu ty jeden parchante!“ zařval Tsubaki a Riku tekly po tváři slzy.
„Zatraceně, to muselo dopadnout takhle,“ pomyslel si Kabuto a podíval se na Naruta.
„No to je sranda, teda. Jedu do Listové a už jsem doufál, že na to nepříjdete,“ řekl Kabuto a zatvářil se jako by něco hnusného snědl.
„Yakushi Kabuto, jsi zatčen. Sloužil jsi Orochimarovi a zabíjel nevinny lidi, taky za vraždu ninjů,jako například Ayomy Morini,“ zavrčela Tsunade.
„Ach jo Tsunade, vy si opravdu myslíte, že to jen tak zdám, že se nechám strčit do vězení, kde mně v klidu, řeknou že do konce života již neuvidím slunce, nebo své přátelé?“ zeptal se chladně Kabuto.
„Máš tím pádem v úmyslu se spojit se svoji starou bandou co?“ usmál se Sasuke.
„To bych nedělal. Tak zaprvé to, že jsem se vykašlal na Orochimara a vydal jsi tu tkáň není zrovna dvakrát dobře, nechtělo se mi umírat, tak jsem se na to vykašlal. To je jeden z důvodu proč teď jsou po mně,“ usmál se Kabuto.
„CHOPTE SE HO!“ vykřikla Tsuande a jednotky ANBU zaútočili, jenže Kabuto byl rychlejší a praštil prvního ANBU který se mu pokusil zablokovat cestu.

4.533335
Průměr: 4.5 (15 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Út, 2009-05-12 21:44 | Ninja už: 5798 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

ou,ou,ou .....Kabuto má celkem dost velkej průšvih....
moc dobrej dílek Kakashi YES