manga_preview
Boruto TBV 07

Tajemný cizinec-3.Kapitola

Tajemný cizinec

3.Kapitola- Setkání ze starým mistrem, aneb bitva začíná

Od setkání písečných ninjů s Lady Tsunade uběhlo deset dní, a bohužel za tu dobu nedokázali najít tajemného cizince, který způsobil velké ztráty na životech v Kaze no Kuni a Ame no Kuni. Písečný ninjové po době marného pátraní po tajemném cizinci se rozhodli, že se vrátí zpátky domů, a když chtěli odejít, tak je zastavila Lady Tsunade a řekla jim naléhavou zprávu, ve které bylo, že všichni členové Akasuky s jejich podřízenými vyrazily směrem k e Konoze, aby zajali jejich Jinchuurikiho a srovnali jejich vesnicí se zemí. Když to slyšely písečný ninjové, jaké nebezpečí se blíží na jejich spojence, a tak se rozhodli, že jim pomůžou, ale ještě se všichni zeptali: „Kdy jsem dorazí?“ , a za chvíli potom jim Tsunade odpověděla: „Za patnáct dní“.

Ve stejnou dobu někde v Uzu no Kuni

Tajemný cizinec jde skrz nějakým temným lesem a při chůzi vzpomíná na staré dobré časy, kdy byl ještě malé dítě a hrál si s malou rudovlasou dívkou před velikým klanovým sídlem, které se ho ujalo, když ho jeho vlastní matka opustila kvůli tomu, že se narodil znetvořený. Takhle přemýšlel hezkou chvíli, dokud nedorazil doprostřed lesa a před ním se objevilo velké, ale staré klanové sídlo se znakem velké modré spirály. Chvíli tajemný cizinec stal, a potom vyrazil k směrem bráně klanového sídla, ale když byl jen deset metrů daleko od bráni, tak se objevilo okolo něj třináct ninjů a měli na sobě každý podobnou masku, který nosí Anbu se značkou modré spirály, a potom dál měli všichni stejné černé kalhoty,tričko a různě zdobené dlouhé katany.
Po chvíli se jeden z nich zeptal tajemného cizince: „Kdo jsi a co tu chceš?“. Cizinec chvíli mlčel, ale pak řekl: Jmenuji se Gaya a chci mluvit se svým starým mistrem Kjotakou-sama“. Po této odpovědi jeden z třinácti ninjů zmizel a objevil se v pokoji, kde seděl v meditačním sedě velmi starý muž, který měl na sobě šedé šaty a vedle toho starého muže bylo na zdi byl pověšený dlouhá katana s bohatě zdobenou rukojetí. Ninja šel blíž k starý mu mužovi, a když byl metr od něj, tak poklekl a pronesl: „Kjotako-sama. Před bránou stojí nějaký zahalený cizinec s velkou železnou holí a říká, že se jmenuje Gaya, a že chce s vámi mluvit“.
Při těchto slovech Kjotaka otevřel své oči, které byly hnědé a měl úsměv na tváři a podíval se na svého ninju a pronesl: „At ten cizinec počká v zasedací místnost“ a ninja, potom opět zmizel a objevil se před Gayou a řekl: „Kjotaka-sama vás očekává v zasedací v místnosti“ ,a potom všichni zmizely a Gaya šel klidný krokem do zasedací místnosti, kde už na něj čekal Kjotaka.
Když byl Gaya pár metrů od Kjotaky, tak poklekl a pronesl: „Kjotako sensei pomoc jste mi najít způsob, jak můžu sám zemřít“. Kjotaka se při jeho slovech nepatrně usmál a řekl mu: „Touží po své smrti pár let od doby, když se stal nesmrtelným za pomocí Jashinova náboženství a touží po tom, tak že ses vydal daleko za zeměmi, které leží za oceánem, a kde si strávil posledních dvacet tři let“. Po těchto slovech Gaya ještě víc zesmutněl a Kjotaka si toho všimnul, potom na to řekl: „Pomůžu ty , ale jen pod jednou podmínkou“. Při těchto slovech Gaya postavil na nohy a zadíval se do očí svého mistra a řekl: „Co po mně chcete Kjotako sensei?“ Kjotaka se po jeho odpovědi sedl na židli, která tam byla a vyzval Gayu, aby se posadil, a když se posadil, tak začal vyprávět: „Všechno to začalo před více než sedmnácti lety, kdy bylo mojí milované vnučce Kushině okolo asi jednadvaceti let se u mě objevila s nějakým blonďatým mužem, který měl modré oči a měl na sobě hnědé kalhoty, bílé tričko,býlí plášť a byl z Konohy, kde se Kushina několik měsíců učila jejím technikám boje. Tehdy mi potom řekla, že se jmenuje Minato Namikatze, a že je Čtvrtým Hokagem. Když mi to řekla byl jsem v šoku, ale hned potom mi řekla, že spolu čekají syna a že ho pojmenují Naruto, a že se po jeho narození vezmou. Když mi to řekla byl jsem chvíli v šoku, ale pak jsem svoji vnučku objal a byl jsem, tak Šťastný, že jsem jim dál své požehnání do budoucna, ale pár měsíců na to jsem dostal zprávu, že Konoha byla napadnuta démonem Kyuubi no Youkou, a tak jsem urychleně poslal do Konohy dvacet svých nejlepších ninjů a deset dní na to se jich osm s tělem mým vnučky vrátilo, a potom mi řekly, že Čtvrtý Hokage zapečetil Kyuubi no Youkou do svého syna, a že se ho snažily získat, ale bohužel jim to zabránily Anbu Konohy. Potom jsem se pokoušel mírovou cestou získat svého pravnuka zpět, ale vedení Konohy mi ho odmítly vrátit, a tak jsem několik let po sobě posílal své ninjy, aby ho získala, ale bohužel bezúspěšně, že jsem to musel přerušit a od té doby se stydím před hrobem své vnučky, že jsem nedokázal získat zpět jejího syna, a proto chci po tobě Gayo, abys ho unesl a dál mu na čelo tuto pečet, která mu ukáže pravdu o jeho narození“.
Když to Kjotaka dopověděl, tak se Gaya postavil, potom mu ukáply slzy smutku za ztrátu jeho jediné kamarádky z dětství, a pak řekl Kjotakovi: „Dobrá sensei udělám to“ ,a byl už na odchodu,když ho ještě oslovil Kjotaka: „Ještě počkej Gaya, Ještě chci něco“. Gaya se obrátil na svého mistra a řekl: „Co ještě chcete Kjotako sensei?“. Kjotaka se na něho podíval a řekl: „Za patnáct dní zaútočí na vesnici organizace jménem Akasuky, která chce získat mého pravnuka, protože má sobě toho démona, ale mezi nimi je ninja s jménem Madara Uchiha, který tehdy způsobil útok démona na vesnici a já chci abys ho za každou cenu zabil“, a potom následně dodal: „A ještě si vezmi sebou deset mých nejlepších ninjů“. Potom Gaya řekl: „S velkou radostí to udělám Kjotako sensei“.

O patnáct dní později-Konoha

Nadešel den velké bitvy a listoví a písečný ninjové byly před hradbami Konohy a pár stovek metrů na druhé konci stála malá, ale hrozně silná skupina nepřátel a za chvíli na to začal útok. První kdo se běžel mezi sebou utkat byl Sasuke a Naruto, ale než byly u sebe objevil se mezi ně Gaya a útok od Sasukeho vykryl, a potom ho udeřil do břicha, tak silně, že odletěl padesát metrů a Narutovu ránu, také snadno vykryl a dál mu, potom velikou rychlostí na čelo pečet, kterou dostal od senseie a následně Naruto omdlel, a potom se vedle Gaye objevilo deset nejlepších mužů co dostal od svého senseie a ty vzaly Naruta a zmizely. Obránci a útočníci byly zmateni co se stalo před chvilkou, ale za chvíli na to uslyšely Gaye: „Jestli chcete, kde je právě ted Naruto Uzumaki, tak to ze mě musíte vymlátit.

Pokračování příště

4.6
Průměr: 4.6 (5 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Malawi
Vložil Malawi, Ne, 2010-12-26 08:28 | Ninja už: 4902 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

kdy uz bude novej dil?

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, Po, 2009-04-27 21:56 | Ninja už: 5621 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Moc pěkný díl, jsem zvědavej jestli to z něj vymlátí Laughing out loud

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2009-04-27 18:01 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.