manga_preview
Boruto TBV 09

Peinův Špatný Den

,,Je čas zničit Konohu. Je čas zničit Konohu. Je čas zničit Konohu. Je čas zničit-"
Šmoulí hlas umlčela přesně mířená rána. Budík se rozletěle do všech světových stran.
,,Nesnáším vstávání," zavrčel rusovlasý muž, otočil se na druhý bok a dál pokojně spal.
Vedle ležící žena sklouzla z postele, přes ramena si natáhla černý plášť a bosky se vydala z ložnice do koupelny. Neopomněla za sebou hlasitě prásknout dveřmi. Hrubé rozdrcení jejího vánočního dárku ji urazilo.
Pein si hlavu zakryl polštářem a pokračoval ve snění. Nezaslechl ani hromadné dupání po schodech a splašený křik, jenž každé ráno doprovázel hádky v celém Akatsuki sídle.

,,A Pein s námi nepůjde?" otázala se bílá polovina Zetsu.
,,Pein spí," odpověděla Konan bez zájmu.
,,Aspoň bude klid," usmála se zákeřně černá polovina.
,,A neměli by jsme ho probudit? Jestli půjdeme bez něj, bude nevrlý," zajímal se Tobi.
,,Jestli chceš riskovat roztříštění lebky, tak prosím," pohodila Konan modrou kšticí. Rozbitý budík se jí dotkl natolik, že odmítla jít vůdce včas vzbudit.
,,Itachi, ty nás musíš vést. Jsi jediný člověk co ví, kde Konoha leží," obrátila se na mladíka s rudými oči. Itachi s naprosto kamennou tváří přikývl, že rozumí.
O deset minut později hořce litoval, že nedal na Kisameho rady a nezašel do optiky pro nějaké lupy.

,,Ne! Já nechci růžový šaty pro baletky!" vykřikl Pein ze spaní a prudce sebou škubnul. Hlavou se praštil o poličku, kterou mu těsně nad postelí přidělal Sasori, v záchvatu kutilství.
,,Kruci," chytil se za další naskakující bouli a celý rozespalý zamířil do koupelny. Celým domem se ozvala rána.
,,Kterej idiot zase nechal mokrej ručník, válet se po zemi!!" zaječel Pein ze země. Ztěžka se vyškrábal na nohy, sotva udělal další krok, ležel opět na zemi.
,,Pitomý kluzký podlahy!" zavrčel nevrle a po čtyřech se doplazil k umyvadlu se zrcadlem.
Po několika nepříjemných říznutí od tupé žiletky a zjištění, že mu bílá polovina Zetsu vyplácala všechnu ústní vodu a ta černá ji doplnila tekutým hnojivem na květiny, zamířil z patra dolů.
V kuchyni obsadil okamžitě ledničku. Těšíce se na čerstvý pomerančový džus, který mu konečně zpravý náladu, se z plna hrdla napil smetany, kterou Tobi krmil zatoulané kočky. S jekotem barel zahodil a vrhl se k vodovodu. On přeci laktozu nesnáší!
V záchvatu paniky si však spletl směr kohoutku, na jazyk mu vytrskl proud horké vody.
Pein začal skákat po kuchyni jako postřelený, rychle mával rukama na vyplazený jazyk. Nedával pozor na cestu, proto se také stalo, že zakopl o židli a zůstal sedět v odpadkovém koši.
Zetsu samozřejmě zapoměl vynést odpadky.
,,Do háje ale už!! Kde jsou všichni?! Konan! Zetsu! Itachi! Kdokoliv! To je dneska třináctýho, že mám takovou smůlu?!" začal křičet přes celý dům, přitom se snažil dostat zadek z odpadků.
Nedostalo se mu žádné odpovědi. Dokonce nepřiběhl ani Tobi, to se mu zdálo krajně podezřelé. Pohledem sklouzl na hodiny.
,,Šmejdi! Vy jste mě tu nechali!!" vyjekl, když zjistil, že má dvě hodiny zpoždění. Hbitě z koše vyskočil a vyřítil se do schodů. Po cestě zpátky neopomněl zakopnout o práh a schody zkutálet až dolů. Alespoň si přitom nepomačkal čerstvě vyžehlený Akatsuki plášť, který přes sebe přehodil a zmizel ze dveří. Jako blesk uháněl za ostatními, v polovině cesty si uvědomil, že má na nohou bačkory. S hlasitými nadávkami se rozeběhl nazpátky.
Když o hodinu později své podřízené konečně dohonil, právě seděli u mapy a Itachi s hrdým prohlášením, že tady se nachází Vesnice skrytá v listí, měl prst zapíchlý uprostřed Suny.

,,Itachi ..." zajiskřilo se Peinovi v očích.
Jeho tvář nabrala ještě bělostnější nádech než obvykle, výraz byl naprosto hrůzostrašný. Sasori se schoval Kisamemu za zády, ten pro jistotu od Itachiho o krok ustoupil.
,,Už mě s tou svojí slepotou štveš!" zaječel vůdce. Itachi zvedl ruku, aby mohl něco namítnout.
Pein se proti němu rozeběhl a s hlasitým ,,Hajá!" ho sejmul hranou ruky.
Itachi se skácel k zemi. Kakuzu tiše pískl a nenápadně se nahl k týmovému partnerovi.
,,Zkolil ho jak jelena," pošeptal mu. Hidan uznale přikývl.
Tobi si z pod pláště nadšeně vytáhl popcorn a sledoval nakládačku, která připomínala zápas wrestlingových goril.
,,Já říkal, ať koupíme GPS," ozval se v zemi zabořený Itachi. Peinovi cuklo oko.
,,Loket!" vykřikl a skočil na polomrtvého Itachiho.
Ozvalo se křupnutí, Sasorimu se křečovitě stáhl obličej.
,,Tak. A je to," zvedl se Pein ze země a se zrychleným oddychováním si oprášil ruce.
,,Au," vyhekl ztěží Itachi. Byl přesvědčený, že mu šéf zlámal veškeré kosti v těle a přivodil vnitřní krvácení.
,,Jestli je to všechno, můžeme jít," přešel Pein přes Itachiho a pokračoval v cestě za dobytím Konohy. Konan šla s pyšným výrazem ve tváři hned za ním. Ostatní členové Akatsuki pokrčili rameny a slepě svého velitele následovali. Jediný Kisame zůstal alespoň minimálně loajální a pomohl Itachimu na nohy.
,,To nezvládnu. Nech mě tady zemřít, příteli," zasýpal zraněný Itachi a dramaticky se chytil za hrudník. Kisame protočil oči, když mu poplival rukávy krví. Bez dalších zbytečných řečí si přehodil Itachiho přes rameno jako pytel brambor, meč se žraločí kůží přes druhé a vyrazil za ostatními.

Trvalo jim celý den, než ke Konoze trefili.
Pein je vodil všemožnými zkratkami, k tomu dvakrát spadnul do jámy a jednou mu secvakla nohu past na králíky. Konan si uprostřed cesty umanula, že jí nevěnuje dost pozornosti a na kolenou ji musel přede všemi odprosit, čemuž se všichni Akatsuki hlasitě zasmáli. Tedy až na Zetsu, který se urazil. Pein totiž neomaleně oškubal nějaké kytky ze křoví, které strčil Konan, a tak Peinovi nezbylo nic jiné, než umluvit i obě jeho polovičky ke spolupráci.
Nikdo se tedy nemohl divit, že když se zjevil na kopci vedle Konohy, byl nejen špinavý a potrhaný, ale také na pokraji nervového zhroucení a hlavně pořádně naštvaný.

,,Konečně. Konečně toto hrozné místo srovnáme se zemí," vydechl mocně. Rty se mu zkřivily v nepatrný úsměv. Úplně první úsměv v tomhle dni. Akatsuki po jeho boku svorně přikývli.
,,Hele, šéfe a nemají oni dneska slavnosti?" vytáhl Deidara z pod pláště kalendář a začal v něm horečně listovat. Tobi mu zvědavě nakukoval přes rameno, aby vyzvěděl, jestli v něm má Deidara vyznačeny jeho narozeniny.
Pein se po blonďáčkovi s vražedným pohledem otočil.
,,Jestli mají slavnosti, nemůžeme na ně zaútočit. To je proti Jashinovým pravidlům," vytáhl Hidan odněkud tlustou bibli a začal v ní listovat taky.
,,A bylo by to ke všemu drahý!" přepočítával si Kakuzu v pokladničce svoje úspory.
Peinovi na čele naběhla žilka.
,,To snad není možný! Co to pod těma hadrama všechno taháte?!" zaječel nepříčetně.
Všichni okamžitě začali šacovat svoje kapsy a vyhazovat věci z nich před sebe. Pein jenom užasl nad tím, co na zemi uviděl. Od dřevěných panáčků přes hentai časopisy až k toustovači a tampónům.
,,No co? Nezapomínej, že mám ženské potřeby," založila si Konan ruce v bok, když tázavě nadzdvihl podezřelou krabičku. Pein ji štítivě odhodil nazpátky a pro jistotu si otřel do pláště prsty.
,,Dají se i použít jako ucpávky do nosu," ozval se vesele Tobi. V zápětí seděl, s jedním z nich v nose, na zemi.
,,Fíha, ono to vážně saje. Nechceš taky Itachi?" otočil Kisame hlavu na parťáka, jenž mu stále bezvládně visel přes rameno.
Itachi něco nesrozumitelně zamrmlal. Kisame, který jeho odpovědi vůbec nerozuměl, raději jeden tampon sebral a vrazil ho Itachimu taktéž do nosu. Jelikož mu tam ale nějak nechtěl jít, silou do něho udeřil. Tampon bezproblému zajel dovnitř, Itachi sebou mírně škubl. Od té doby byl hluchý na levé ucho.
,,Já se z vás vážně zbláznim! Proč sebou taháte takové krámy?!" máchal Pein hystericky rukama a zahodil petardy, které vytrousil Itachi. Nevšiml si, že jedna z vetchého balíčku vypadla pod jeho nohy.
,,Bacha! Bouchne to!" zavřeštěl Deidara a vrhl se k zemi. Jediný Pein uhnout nestačil, rachejtle vybouchla přímo u něj.

Sasori zvedl tázavě hlavu a počkal, než se tmavě modrý kouř kolem jeho šéfa rozplyne do nicoty. Bolestivě si zkousl rty, když se před ním zjevil Pein, modrý od hlavy až k patě.
,,Ha! Teď aspoň budete vědět, co to znamená být modrý!" vykřikl Kisame a ukázal na Peina prstem. Pein dostal do krku křeč, trhavě se na žraločího muže otočil.
,,A jé," stihlo z Kisameho vypadnout, než ho smetla smrtící vlna a prorazila s ním pěknou řádku stromů. Zarazil se až o velký kámen.
,,To je zvláštní. Tady v Konoze mají kameny nějaký měkký," pozastavil se nad zvláštním úkazem. Zpod zadku se mu ozvalo sotva slyšitelné zaskuhrání.
,,Itachi!" vyskočil Kisame okamžitě na nohy a protřepal svého týmového partnera ve vzduchu, aby nabral bývalé podoby. Konanin tampon mu přitom vyletěl z ucha.
,,Ještě někdo má nějaké poznámky?!" zadíval se Pein na ostatní poskoky. Tobi se odvážně přihlásil. Ani ne za pět sekund, s vřeštěním proletěl kolem Konohy.
,,Ještě někdo??!" Pein se tvářil jako rozzuřený býk. Zbytek Akatsuki zakroutila hlavou na znamení, že slovo poznámka ani neznají.
,,Fajn! Tak konečně srovnejme Konohu se zemí!" vřískl Pein a s očima rudějšíma než Itachi, se rozeběhl přímo do Konohy.
Při vidině blížící se brány, stále nabíral na rychlosti. Metr od ní se mohl rovnat gepardovi, zorničky se mu rozšířily nadšením. Se strašlivým smíchem se vřítil do otevřené brány.
,,PRÁSK!" Prudký náraz Peina odmrštil nazpátky k ostatním. Několik minut byl v bezvědomí.
,,Tak plast dorazil už i do Konohy," písknul uznale Deidara.
,,Měli by jsme si něco takového taky pořídit," mínil Hidan.
Kakuzu v hromádce věcí vyhrabal kalkulačku a horečně začal počítat, na kolik by je to muselo přijít.
Pein se začal pomalu probírat.
,,Co jsi zjistil Peine?" nahnula se k němu Konan.
,,Houby karneval! Ti šmejdi renovují!!" zaječel Pein místo odpovědi.
Poté se psychicky sesypal.

Poznámky: 

Sate, Sate, Sate.
Co více k tomu dodat? Hovadina prvé třídy Laughing out loud Napadlo mě to z ničeho nic, napsala jsem to zničeho nic a ke konci mohu poznamenat snad jediné - Kdo by po takovém dni ne? Laughing out loud
Mimochodem, necpěte mi tam žádného nagata, Pein je prostě rezavá popiercingovaná osoba :D

4.78261
Průměr: 4.8 (46 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Uzumaki.Hikari
Vložil Uzumaki.Hikari, Ne, 2016-10-30 23:23 | Ninja už: 2741 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Recepční v lázních

uhuh - tahle jednorázovka by měla měla být zakázána jako biologická zbraň....účinkuje ještě dlouho po přečtení a způsobuje oběti nekontrolovatelné záchvaty smíchu!

Obrázek uživatele SakuHina96
Vložil SakuHina96, So, 2010-07-31 12:32 | Ninja už: 5020 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

mě to přislo vtipny XD fakt to bylo strasne husty xD chudacek Pein

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, So, 2010-03-27 16:41 | Ninja už: 5186 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

wooow! *utíra jsi slzy* trvalo mi půl hodinu to přečíst! víš?! oprskala jsem jsi celou obrazovku... a... bože to bylo úžasný ještě pořád se chechcu.. Laughing out loud

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele Shelly Stinson Rodriguez Cooper
Vložil Shelly Stinson ..., Čt, 2010-02-11 19:41 | Ninja už: 5387 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

¨(po půlhodině rozdejchávání) to je na mě moc, já už nemůžu Jashine, já umííráám Laughing out loud smíchy :D´
Chtěla bych s ezeptat...ty jsi k nám domů dalůa skrytou kameru??? takhle přesně vypadao
moje dnešní ráno, nepočítám tupou žiletku Laughing out loud doslova a do písmene jako já Laughing out loud Top je ta nej parodie o peinovi co jsem kdy četla, a to se jen tak nezmění Laughing out loud
Chudáček, Pein, bratříček, špatně se vyspinkal Laughing out loud Už jsem ti řekla že to je jako já v pátek třináctýho??? ale upa přesně xD

Nová Shelly přichází, asi tak...nestačím se divit, jak jiná jsem tehdy byla, a za pár let jistě budu valit oči stejně. Takže jestli někde uvidíte můj starý komentář, nelekejte se, okay? ^^
Podpis nijak řešit nebudu, stejně by ho nikdo nečetl :'D
+ Smazala jsem většinu povídek a začínám od začátku, ačkoliv na konoze už nestraším tak často.

Obrázek uživatele Mayia
Vložil Mayia, So, 2009-09-19 20:43 | Ninja už: 5361 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

,,Houby karneval! Ti šmejdi renovují!!" Nebo Tampon bezproblému zajel dovnitř, Itachi sebou mírně škubl. Od té doby byl hluchý na levé ucho. To mě fact úpe složilo k zemi Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2009-08-16 21:35 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

To co jsi udělala Itachimu... chudák... ale na druhou stranu to bylo: funny is hell...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Yamamura_Itoe
Vložil Yamamura_Itoe, Ne, 2009-07-19 19:02 | Ninja už: 5408 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

Výborné. Laughing out loud A i když jsem upřímně soucítila s Itachim i s Peinem, nakonec mi už moje bránice téměř vyrazila orgány z těla. Laughing out loud
(jen aby nedošlo k omylu: tohle má být něco jako moje uznání a obdiv Eye-wink)

Obrázek uživatele Nellynuska
Vložil Nellynuska, Ne, 2009-04-19 16:07 | Ninja už: 5497 dní, Příspěvků: 2288 | Autor je: Propadlý student Akademie

xDDDDDD*rehoce sa*fakt super.Bude aj pokračovanie?dúfam že ano.xDDD


"Its not like the walls were built to protect people from titans. But to protect titans from Levi."

Levi. Humanity's strongest soldier < 3
Môj FC | NaruHina FF „Jeden z tých momentov“ | Kakashi FA

Obrázek uživatele monfal25
Vložil monfal25, Ne, 2009-03-22 11:41 | Ninja už: 5745 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

to je upe skveli pribeh ale chudak Pein a Itachi

Obrázek uživatele Kikulines
Vložil Kikulines (bez ověření), Ne, 2009-03-22 11:08 | Ninja už: 19838 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Pomooooc xDDDD Toto je dosť už aj na mňa Michi Laughing out loud "Ti šmejdi renovují" xDDDD Konanine tampóny xDD hentai časopisy xDD Keby sa to malo mne stať, tiež by som skolabovala xD Ale ešte viac mi je ľúto Itachiho xDD Super!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2009-03-18 23:55 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

děkuju za zlepšení zbytku noci, už jsem začínala upadat do podivné melancholické nálady. Díky, žes mě z ní vytáhla xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Gliamerder
Vložil Gliamerder, Po, 2009-03-16 20:42 | Ninja už: 5905 dní, Příspěvků: 1290 | Autor je: Prostý občan

Fak dobrá povídka Laughing out loud chudák Pein

Co dělám na tomhle místě? Každý občas potřebuje být sám - Nana Deviluke

Můj nejoblíbenější Opening s Naruta https://www.youtube.com/watch?v=kmL3EuiiWXM

Nesnáším Českou transkripci Japonských jmén, je to dost velká s**čka a připmíná mi to - proč dělat věci lehce, když to jde složitě.

Obrázek uživatele BlackieBlue
Vložil BlackieBlue, Po, 2009-03-16 20:30 | Ninja už: 5591 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Prostý občan

To je úžasný XDDDD * valí se smíchy po zemi* Já se snad zblázním, to je asi to nejlepší co sem v životě četla XDDDDDD Laughing out loud Laughing out loud...Jako fkt nekecám to je BEST!!!! XDDDDDDDDDDDD xDDDDDDD



Obrázek uživatele Ero Michi
Vložil Ero Michi, St, 2009-03-18 23:19 | Ninja už: 5694 dní, Příspěvků: 640 | Autor je: Pěstitel rýže

děkuju přecelice Laughing out loud tohle beru jako velikou postu :D

SAJRAJTI!

Na pana S a na pana K nám nesahejte! Jsou výhradním majetkem dvou nezbedných úchylů :3

Obrázek uživatele ANT
Vložil ANT, Po, 2009-03-16 16:33 | Ninja už: 5597 dní, Příspěvků: 177 | Autor je: Prostý občan

Dost jsem se nasmál, ale nasadila jsi mi brouka do hlavy jestli by se dalo zaražením nějakého předmětu do nosu ohluchnout Laughing out loud Možná by se daly poškodit oční nervy nebo mozek... no budu si to muset zjistit nebo bych asi dneska neusnul Smiling

To se stává i v lepších rodinách



Jan Werich: Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl

Obrázek uživatele Ero Michi
Vložil Ero Michi, St, 2009-03-18 23:18 | Ninja už: 5694 dní, Příspěvků: 640 | Autor je: Pěstitel rýže

er ... Já tušila, že s tímhle budou problémy XD Asi jsem tam měla Kisamemu připsat tu větu ,,Nebo si to alespoň myslel." Laughing out loud On mu to nestrčil do nosu, ale do ucha a pouze se domníval, že to bylo do nosu Laughing out loud Proto ta zmínka, že mu to tam nechtělo jít a Itachiho škubnutí, či poznámka, že mu později vyletěl tampon z ucha a ne z nosu XD Nevadí Laughing out loud
A jen tak mimochodem, ohluchnout by neměl, pokud by si ho narval celý do nosu, protože ařkoliv je zvukovod a nos propojen, muselo by mu to vážně jít dovnitř nosem a ven uchem, aby to poškodilo bubínek Laughing out loud A jelikož netuším, jaká část mozku ovládá sluch, netroufám si tvrdit, že by mohl ten tampon poškodit zrovna tuhle část xD

SAJRAJTI!

Na pana S a na pana K nám nesahejte! Jsou výhradním majetkem dvou nezbedných úchylů :3

Obrázek uživatele ANT
Vložil ANT, Čt, 2009-03-19 00:52 | Ninja už: 5597 dní, Příspěvků: 177 | Autor je: Prostý občan

Aha takhle to dává větší smysl Laughing out loud *sedí u stolu, v nose tampóny jeden hodně hluboko a divně mu cuká levé oko *

To se stává i v lepších rodinách



Jan Werich: Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl

Obrázek uživatele LovingGaara
Vložil LovingGaara, Ne, 2009-03-15 23:04 | Ninja už: 5652 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

Hej je to super,kéž by moje povídky byly taky tak dobrý

Odkaz na bojovou píseň klanu BrunnenG
http://www.youtube.com/watch?v=MESbr6VNpa4

Klan BrunnenG se nečte tak jak se píše! Čte se takto Brannen Dží !!!
TAK BACHA NA TO !!!!

Obrázek uživatele Kami-kun
Vložil Kami-kun, Ne, 2009-03-15 20:22 | Ninja už: 5574 dní, Příspěvků: 175 | Autor je: Prostý občan

úúúža, už jsem četla i další tvoje povídky ale Peiník a jeho Bad day?Moc povedený!Leadra lituju už jen za to, že si vybral do tý svý organizace takový cvoky a co to má za ženskou...ještě ke všemu musí zažít takový špatný den, chudinka piercingová!Akatsuki forever!

Obrázek uživatele Merenwen
Vložil Merenwen, So, 2009-03-14 03:01 | Ninja už: 5660 dní, Příspěvků: 480 | Autor je: Prostý občan

no hele...co ti budu vykladat...stoji to za...deset hvezdicek z peti Laughing out loud ...sezen mi takovej budik a budu ti libat ruce! Laughing out loud

Obrázek uživatele Ten_Ten
Vložil Ten_Ten, So, 2009-03-14 01:38 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 398 | Autor je: Prostý občan

Jo, tak tohle je taky dobrý.Víc nevim co napsat, protože k tomu nejde nic jinýho než LOL.

http://www.zkouknito.cz/video_59020_hymna-yaoi-fanynek Aneb milujeme yaoi =3

TWINCEST FÜR IMMER!!!

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, So, 2009-03-14 01:15 | Ninja už: 5964 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

LoL, normálne Peina lutujem Laughing out loud Ako originál a naozaj Laughing out loud

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele Ero Michi
Vložil Ero Michi, Pá, 2009-03-13 19:29 | Ninja už: 5694 dní, Příspěvků: 640 | Autor je: Pěstitel rýže

lady_anjelik - díky, díky Laughing out loud jsem ráda, že se líbí Laughing out loud
ni.kola - tak to je poklona Laughing out loud
ajime - já bych se rovnou dala odvést do psychiatrické léčebny XD

SAJRAJTI!

Na pana S a na pana K nám nesahejte! Jsou výhradním majetkem dvou nezbedných úchylů :3

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Pá, 2009-03-13 16:16 | Ninja už: 5733 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

já být na místě Peina,tak se někam zahrabu a pár let tam zůstanu Laughing out loud super-ultra vtipný Laughing out loud

Obrázek uživatele UsedToBeCola
Vložil UsedToBeCola, Pá, 2009-03-13 14:46 | Ninja už: 6044 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud pekná poviedka Laughing out loud
čudujem sa sama sebe, lebo také dlhé (u mňa je dlhé všeko, kde musím 2x scrolovať kolečkom xD)nezvyknem čítať... ale táto bola výnimka Smiling
Kakashi YES

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Pá, 2009-03-13 14:36 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Úžasné, vtipné, dokonalé... nasmiala som sa Laughing out loud Proste jedno velké LOL xD

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2009-03-13 00:21 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

"Když se daří, tak se daří"

Pein

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Ero Michi
Vložil Ero Michi, Pá, 2009-03-13 14:28 | Ninja už: 5694 dní, Příspěvků: 640 | Autor je: Pěstitel rýže

budu to brát jako pochvalu, ačkoliv to může být naivní :D

SAJRAJTI!

Na pana S a na pana K nám nesahejte! Jsou výhradním majetkem dvou nezbedných úchylů :3

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2009-03-14 01:28 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Správný postup, bez té naivity Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!