manga_preview
Boruto TBV 08

Ameno 01

Mise

Byl krásný letní večer, slunce se pomalu snášelo k zemi a chystalo se spát...celá vesnice se chystala na spánek, jen jedna dívka stále seděla na parapetu okna od svého bytu a hleděla na to slunce. Přemýšlela... Vzpomínala...
"Temari? Neměla by si už jít spát?"-Tato slova jejího bratra jí vytrhla ze zasnění.
"Em... co... jo, asi jo." Odvětila svému "malému" bráškovi.
"Poslední dobou jsi trochu zamlklá, co se děje?" Táže se Gaara.
"Ále... to nic, jen přemejšlim o tý poslední misi...víš o tý jak jsme zase pomáhali Konoze. Něco se tam stalo... ale nevim co. Tak se na to snažim přijít".
"A nechceš na to přijít až zejtra? Jestli sis nevšimla, tak je za 20 minut půlnoc a asi tak za sedm hodin tě čeká standartní mise B a to znamená, že by ses měla prospat...ráno tě nehodlám budit. A já se musim taky prospat, takže jdu... Dobrou".
"Hai, Hai "pane starostlivý bratře" Gaaro." Odpověděla suše Temari a šla se převléknout a spát.

*Ťuk ťuk* ozval se ten známý zvuk na dveřích hokage, který jí už pomalu začínal lízt na nervy, protože to znamenalo, že někdo zase něco chce.
"Áááaa, kdo to proboha tak po ránu může být?" řekla polohlasem Tsunade a radši neznámého pozvala dál. Dveře se otevřeli a mezi nimi nestál nikdo jiný, než Shikamaru.
"Ohajo, nesu hlášení o misi."
"Hmmm, tak mi to ukaž." a začla pomalu pročítat Shikamarovu zprávu.
Tři ninjové, Yamma, Ariados a Selemi, z malé vesničky ležící na hranicích Deštné země kradli po celé Ohňové zemi tajné a důležité svitky. Také jsme zjistili, že jejich cílem nebyla jen naše země, ale také Větrná země. Jmenovaní tři ninjové se po loupeži svitků vydávají vždy zpět do své vesnice. To bylo naše plus k jejich zadržení. Tým ve složení Nara Shikamaru, Aburame Shino a Hyuuga Neji se vydává po jejich stopách, aby je zadrželi a přivedli do Konohy, kde by je čekal výslech a potrestání. Jenže se vloudila chybička, nepočítalo se s tím, že uprchlíci jsou tak skvělí v utíkání, tak jsem je nemohli dohonit. V tu chvíli nastoupil záložní plán. Poprosili jsme Sunu o pomoc, aby jim naběhli zepředu. Poslali dva schopné jouniny, Kankura a Temari. Plán se vydařil, jenže Yamma a spol se nehodlali vzdát. Byli silní, já (Nara Shikamaru), Kankurou a Aburame Shino jsme přišli již o všechnu čakru o oni byli stále tři. Vše se ale obrátilo ve chvíli, kdy Temari použila Kuchiyose, Kirikiri Mai (Přivolání, Tanec tornáda) a bojiště se změnilo v mítinu a ninjové byli zabiti. Svitky jsme získali a museli jsme se na chvíli utábořit, aby si Temari mohla odpočinout, protože po použití té techniky se zhroutila.
Hlášení podává: Nara Shikamaru.

"Takže mise byla neúspěšná." řekla Tsunade do ticha.
"Cc... asi jo." Nadhodil Shikamaru svůj obvyklý výraz znechucení.
"Jak asi. Měli jste je přivést, ne zabít. No, ale teď už to nezměníme... můžeš jít."
"Hai... naschle." řekl Shikamaru a chystal se odejít když do něj ve dveřích narazila spěchající Shizune.
"Promiň." řekla letmo a zabouchla za sebou dveře Tsunadiny kanceláře.
"Aaah... to je otrava... takhle po ránu a už tak živo... " Vstával ze země a vydal se do nemocnice navštívit Choujiho, který se zase přejedl a jeho žaludek to nevydržel. Když tak šel, pořád myslel na tu misi a ani si nevšiml, že už je v nemocnici a volá na něj Sakura.
"Shikamaru! Shikamaru!! Shikamaru!!!" křičela už naštvná Sakura
"Co...co se stalo." konečně se Shikamaru probudil a rozhlížel se, aby zjistil kde to je, kdo a proč na něj volá.
"Shikamaru," řekla jeho jméno naposled Sakura "Jestli jdeš navštívit Choujiho, tak musíš jít k němu domů. Asi před půl hodinou jsme ho propustili".
"Gzzz...to je smůla...tak já du. Ahoj." S těmito slovi se Shikamaru vydal do čtvrti Akimichi navštívit svého nejlepšího kamaráda.

"Ahoj Shikamaru." pozdravil vesele Chouji s brambůrkami v rukou.
"Ahoj. Být tebou, tak do sebe neláduju furt ty brambůrky, mohl by si zase skončit v nemocnici." domlouval mu snad už po sté.
"Neboj se, já toho vydržim hod..." přerušilo ho hlasité zakručení shikamarova žaludku "Myslim že ty toho už moc nevydržíš Laughing out loud pojď dál, mamka právě dělá snídani." Shikamaru se usmál a kamarádovu pozvánku přijal.
"Neměl by si vynechávat snídani," kárala Shikamara Choujiho matka. "To můj manžel s Choujim nikdy nezapomínaj."
"To se ani nedivim." pomyslel si Shikamaru a nandal si misku nudlí, zalil omáčkou a přidal kousek masa.
"Mami, Shikamaru nestihl snídani, protože musel podat hlášení o misi, nemam pravdu?" hájil s plmou pusou kamaráda Chouji.
"Hmm" zabručel Shikamaru a dal si poslední sousto do úst.
"Takže hlášení? Co to bylo za misi?" zvědavě se otázal Chouza (Choujiho otec).
"Ale, měli sme dohnat a přivíst tři padouchy, kteří kradli v Ohňové a Větrné zemi tajné a důležité svitky, jenže se to zvrtlo a všichni zemřeli, protože sme si museli pozvat na pomoc ninji ze skryté Písečné vesnice a ona přišla ta krutá ženská a celý to tam rozsekala na mýtinu Sticking out tongue. Je pochopitelný že Tsunade nebyla nadšená že ti tři padouši zemřeli a ohodnotila misi za neúspěšnou." skončil s rychlým a stručným shrnutím celé akce Shikamaru.
"Tak to jo...ale příště se vážně nasnídej, je to nezdravý." trvala si na svém Choujiho matka.
"Jo, děkuju za pohoštění, ale už budu muset jít. Slíbil sem Kurenai že jí dneska pohlídám toho prcka." Usmál se Shikamaru a dal se na odchod.
"Rádi jsme tě viděli." volala za ním ještě rodina Akimichi.

Poznámky: 

Tak lidičkové, tohle je moje první povídka, tak doufám že se bude líbit. Budu ráda když napíšete své názory...jak ty kladné, tak ty záporné-abych měla co vylepšovat... přeci jen...chybami se člověk učí Eye-wink

A koho zajímá co znamená Ameno, tak to je příjemný, líbezný a je to název mojí oblíbený písničky Laughing out loud Laughing out loud

4.866665
Průměr: 4.9 (30 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2019-07-14 21:04 | Ninja už: 2680 dní, Příspěvků: 3005 | Autor je: Metař Gaarova písku

Misia L4: Gára má starosť o Temari, ktorá bola na misii s konohákmi a niečo sa tam stalo, čo ju trápi a mňa to zaujalo. Gára hovorí, že ide spať, už si nespomínam, či po odobratí Šukakua už mohol spávať Puzzled Šikamaru zas otravuje Cunade s hlásením o neúspešnej misii lapania zlodejov zvitkov v spolupráci so Sunou. Náš Chouji/Čódži sa zas obžral, skončil v nemocnici, ale Šikamaru ho našiel už doma a maminka ho pozvala na raňajky. Mňaaam, určite pani Akimičiová varí excelentne slintani Milá, nenáročná téma, uvidíme, čo sa bude diať ďalej Kvítek sakury

Obrázek uživatele akimute hugo
Vložil akimute hugo, Čt, 2009-08-20 11:45 | Ninja už: 5358 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

pekne du na dalsi dily doufam ze budou stejne dobry:D

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Ne, 2009-04-05 17:41 | Ninja už: 5649 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

hmm, moje je to taky nej písnička. Ale tohle se Ti taky dost povedlo...už se těším až si přečtu další díl a tak se tady nebudu moc rozepisovat....povedené

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Faith
Vložil Faith, Út, 2009-03-10 16:46 | Ninja už: 5582 dní, Příspěvků: 225 | Autor je: Prostý občan

huh..pěkný Smiling mooc Laughing out loud teda občas se nějaká ta chybka objeví, ale nikdo není dokonalý..já tam mam taky hafec chyb Eye-wink

  • Vím, že nic nevím.
  • Dokonalost je nudná.

Zůstat sám sebou ve světě, jenž se dnem i nocí pokouší udělat z tebe stejného člověka, jako jsou všichni ostatní: to je nejtěžší úkol, jaký si člověk může stanovit: úkol, který nikdy nekončí.
E. E. Cummings


Podmínkou koexistence jedince druho Homo sapiens a společenství druhu Canis lupus je sjednocení akustické signální soustavy.

Obrázek uživatele Vjééruš
Vložil Vjééruš, Čt, 2009-03-12 16:52 | Ninja už: 5546 dní, Příspěvků: 269 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud snažim se jich zbavovat...a už by to taky mělo jít líp, ptz sem si konečně nainstalovala ten Offise Laughing out loud

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2009-03-09 20:54 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.