manga_preview
Boruto TBV 09

Válka je krutá

Tsunade si k sobě přivolala Team 7 na novou misi. Naruto se už tak těšil, protože od té doby,co se vrátil s Jirayou domů,tak nezažil žádné dobrodružství, že málem porazil Sakuru u dveří kanceláře Pátého Hokage. Když vstoupili do dveří nevěřili vlastním očím – Kakashi už tam stál a tvářil se jako by na ně čekal celou věčnost.

Kakashi: „no kde jste? Už taky na vás čekám“ [šibalsky se usmál]
Sakura: „Mistře, ale vždyť noooo [najednou si uvědomila co Kakashi řekl, zrudla
vztekem a pustila se do něj] co vy taky všude chodíte pozdě a k tomu si
vymýšlíte pořád samé nesmyslné výmluvy!!!“ [z očí ji tryskali plameny]

Kakashi se zbledl a ztáhl se jako zpráskaný pes a už raději ani nepípl. Sakura šla hrdě k Tsunade, jako by se jí podařil mistrovský tah. Tsunade se jen pousmála, ale nic na to neřekla, protože věděla, že má Sakura pravdu. Naruto stál zaražený jako kůl v plotě, protože tohle by nikdy do Sakury neřekl. V duchu si pomyslel: Sakura se vážně změnila, když opominu tu její brutální sílu co se ohromě zvýšila od té doby tak … už vím proč ji mám tak rád. [pousmál se na Sakuru]

Tsunade: „Mám pro vás důležitou misi. Písečná bude válčit se Zvučnou, kterou jak víte
vlastní Orochimaru. [zatvářila se tím svým vražedným pohledem.] „Už
vzpomínka na Orochimara se jí hnusí a teď dokonce s ním budem válčit
„ Písečná nás proto požádala o pomoc.“
Naruto: „Bábi Tsunade – myslíš nooo že tam bude i Sasuke?“ a tázavým a doufajícím
pohledem se podíval na Tsunade.
Tsunade: „Ano, je to velká pravděpodobnost.“ Pořád měla svůj vražedný pohled.

V ten moment se Narutovi rozzářili oči a už se těšil na to jak zachrání Sasukeho. Přece Sasuke je něco jako jeho bratr a kdyby ho nezachránil, tak si to bude vyčítat do konce svého života. Sakura byla také velmi šťastná, že znova uvidí Gaaru, Temari a Kankura a také, že zachrání Sasukeho, svoji životní lásku. Pořád si vyčítá, že v ten osudný den, co Sasuke odešel nebyla schopná ho zastavit. Kakashi se trochu obával mise co jim zadala Tsunade, protože věděl, jak jsou války nemilosrdné. Už ztratil mnoho svých přátel ve válce a, i když si to jak Naruto tak Sakura neuvědomují, válka je krutá. Bál se o ně, protože po dlouhé doby zase našel někoho, komu může říkat PŘÍTEL a nechce už nikdy nikoho ztratit. Přísahal si, že je ochrání svým vlastním životem.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Akatsuki se najednou dozvěděla, že by ve válce Písečná vs. Zvučná měla by být i k pomoci Písečné Konoha. Takže mají možnost konečně dostat Naruta. Vůdce Akatsuki poručil Itachimu, Kisamemu, Sasorimu a Deidarovi, aby se připravili.

“Bude to velmi náročná mise, nesmíte být zpozorování a musíte se vyhnout Orochimarovi, protože nevíme, jak od té doby co od nás odešel zesílil.“ Řekl Vůdce.

Itachi se zeptal proč mají jít čtyři a Vůdce na to:

„ Itachi oba víme, že chodíme po dvou a sám víš, že tam bude i Kakashi. Ale když tam
budete čtyři, tak dva odvedou pozornost a dva nepozorovaně zajmou Naruta. A nezapomeň, že poté co se tvůj bratr připojil k Orochimarovi , tak Naruto trénoval s legendárním Sanninem – Jirayou. Nevíme jestli s nimi také nepůjde Jiraya a sám víš, že on je velmi silný.“

Itachi si stále myslel, že Jirayu porazí, že přece není slabý a od jejich posledního setkání ohromě zesílil, ale bál se Vůdce, protože jediný Itachi věděl, co je Vůdce zač.

Byl to samotný Uchiha Madara, ten který byl vykázán před dávnými časy za spolupráci s devítiocasou liškou z Konohy a také proto, že ho v Konoze nikdo neuznával jako nejsilnějšího ninju tak se pokusil napadnout Prvního Hokage.

I když Itachimu chvíli trvalo zjistit jak je možné že žije, tak pak mu to všechno Madara vysvětlil, že je syn samotného Satana, padlého anděla, který si na sebe bere každých sto let podobu a jméno démona, aby nikdo neznal jeho pravé JÁ a on mimo jiné “tu démonickou část“ zdědil a nemůže nikdy zemřít. Proto se ho Itachi bál, protože věděl, že nemůže zabít ani nijak ublížit člověku co vlastně člověk ani není, protože je démon.

Itachi moc nenamítal, protože chtěl zjistit, jak Sasuke zesílil od jejich posledního setkání. Jestli je to pořád jeho malý, slabý bratříček, co postrádá nenávist, nebo od té doby, co je s Orochimarem už konečně zesílil a stal se mu rovnocenným soupeřem. Také doufal, že už má stejné oči jako má on.

Všichni čtyři se šli připravit. I když mezi nimi byla rivalita, tak chápali, že jinak to nejde a musí pracovat společně.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Schylovalo se k boji. Uprostřed pouště stála na pravé straně Zvučná v čele s Orochimarem a Sasukem. Na levé straně stála Písečná v čele s Gaarou a Narutem. Oba se dívali po krajině, kterou obléhali nepřátelští ninjové, když Naruto zaostřil a uviděl Sasukeho jak tam stojí vedle Orochimara. Strčil do Sakury a ukázal na Sasukeho : „Vidíš?“ Sakura: „To je přece Sas – Sasuke!!!!!“

Najednou někdo z ninjů zařval BOJ! Všichni se rozběhli proti sobě a začal boj. Naruto chvíli stál a díval se jak všichni bojují a umírají, než mu došlo co se děje. Poprvé, když uviděl tolik lidí, dobrých ninjů, umírat, dostal strach. Nebál se o sebe, ale bál se o své přátele. Věděl, že Zvučná je v přesile a Písečná je pořád dost oslabená po válce z Konohou, ale nemohl se jen tak dívat. Vytvořil multi stínový klon a začal bojovat.

Najednou si Kakashi všimne dvou postav Sasoriho a Deidary. „Sakuro! Dívej!“ Kakashi ukázal na ty dva a oba společně se na ně vrhli.

Sakura měla strach, protože už o Sasorim slyšela. Slyšela že pochází z Písečné a je velmistr ve vytváření a v boji s bojovými loutkami, které jsou napuštěné smrtícím jedem, který si vytvořil on sám a neexistuje na něj žádný protilék. V tu chvíli, co se ocitla tváří v tvář Sasorimu, tak se cítila jako ta “malá a slabá Sakura,co nedokázala ochránit svého přítele Sasukeho“. Pak se ale vzchopila a ukázala, že je pro Sasoriho, člena obávané organizace Akatsuki, rovnocenný soupeř. Věděla, že je to boj na život a na smrt. Ale nechtěla se vzdál svého života tak snadno.

Kakashi měl co dělat s Deidarou, i přes jeho Sharingan byl Deidara moc silný. Jeho “výbušné umění“ bylo natolik nebezpečné, že než si Kakashi pořádně uvědomil v jakém je nebezpečí, bylo skoro pozdě. Pak si ale vzpomněl na svůj slib, co si kdysi dal, že už nikdy nechce vidět svoje přátele umírat a že je bude chránit svým vlastním životem.

4
Průměr: 4 (3 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2009-02-19 20:19 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Ehm, beruško, já vím, že umíš psát líp. Takže až bude povídka vypadat podle Pravidel FF sekce, můžeš si ji přeřadit z Nováčků do ostatních kategorií. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie