manga_preview
Boruto TBV 13

Anbu a tajemství 02

Anbu a tajemství 2: Itachiho odpor

V prvním díle jsme se blíže seznámili se situací na světě a dnes tedy budeme pokračovat v pouti za Itachim a Kisamem. Dokáže Naruto se svými přáteli zachránit mistra Sharinganu před zabijáky z Akatsuki nebo sám padne do nějaké léčky. Tak to dnes, užijte si to a přeju hezkou zábavu a příjemné čtení.

Itachi s Kisamem se neomylně přibližují k hranicím země Blesku. Itachiho kroky byly velmi rozhodné a předem připravené a tak ho ani nepřekvapilo, že mu je v patách skupinka zákeřných lstivých vrahů. Kisame byl mnohem slabší než jeho týmový partner a proto dbal na jeho rady. Když oba dva dorazili k jezeru Draka, tak Itachi poručil Kisamemu, aby připravil nějakou vodní léčku. Vody zde bylo dost a tak se Kisame nedržel příliš zpátky. Po několika hodinách bylo vše připraveno a Itachi vydal pokyn k odchodu. Uchiha si ale uvědomoval, že příprava pastí musela jeho partnera oslabit a odebrala mnoho chakry a tak cestou hledal vzdálený úkryt. To se mu nakonec podařilo v nedaleké jeskyni za Bílými vodopády jen dva a půl kilometru od hranic. Itachi rozdělal oheň a šel pro něco k zakousnutí, zatímco Kisame zůstal v bezpečí a nabíral ztracené síly.

Mezitím k jezeru, kde nastražil legendární šermíř několik pastí, dorazila tříčlenná skupina pronásledovatelů, aby si doplnili zásoby vody. Podle obličejů již bylo jasné, kdo je honí. Byli to Zetsu, Kakuzu a Tobi. Bez sebemenšího rozmyslu se ihned vydali k vodě a to se jim málem nevyplatilo. Když Tobi vyskočil na veliký kámen, propadl se jím a pak proti třem vrahům vystřelil stejný počet vodních draků z jezera. Síla draků vyžadovala adekvátní reakci a ta se také dostavila. Zetsu se nechal pohltit zemí, poté z ní vystřelil jako střela a vrhl se na jednoho draka. Kakuzu sebou škubl a z jeho těla vylezlo černé monstrum s modrou maskou, které pomocí větru zachytil druhého vodního obra a Tobi vyskočil z jámy po kameni a vyslal několik ohnivých projektilů na zbylého draka. Útoky tří ninjů byly dost silné na to, aby vodní past zničily, ale něco jim stále přišlo divné. Rozhlíželi se po okolí, když se z vody vyřítil Kisame se Samehadou v rukách. Kisame se hrozivě napřáhl a tvrdě udeřil Kakuza do břicha, pak se blesku rychle otočil kolem svého nepřítele a hodil svou katanu na Tobiho. Ten se elegantně vyhnul a odkryl otvor na své masce u levého oka. Pod ochranou skořápkou obličeje nyní rudnul Sharingan, který Tobi okamžitě použil ke čtení pohybu nepřítele. Vysoce vyvinutý Sharingan však prohlédl, že bojuje proti pouhému klonu a vyvolal raději svého. Nebylo mu to však vůbec nic platné, protože se za jeho pravým tělem nečekaně zjevili další dva klony Kisameho. Společným úderem se jim podařilo protivníka poslat k zemi. Mezitím třetí člen vražedné eskadry jen sledoval průběh boje, aby si vytipoval svůj cíl. Tobi mu ukázal cíl, který měl být pravý Kisame, ale když Zetsu použil svou techniku Anestézie, tak se všechny kopie Kisameho vypařily a na místě toho pravého nyní stál Itachi s připraveným ručním znamením tygra!!!

„Katon Ninpou, Hibashiri“ ohnivý had obklíčil všechny tři shinobi a po dokončení kruhu kolem celé oblasti Itachi udeřil pravou rukou do země. Oheň se začal okamžitě stahovat a spalovat všechno, co mu stálo v cestě. Jen s velkým vypětím všech sil se vrahům podařilo uniknout ze spárů smrti do blízkého jezera. Když konečně mocný plamen vyhasl, naši tři pronásledovatelé se vynořili z vody a nechápavě zírali na Itachiho hořící tělo. Nejdřív se mysleli, že velice snadno upadli do genjutsu mocného Uchihy, ale pak se Itachi vypařil.

„Co to jako bylo, sakra???!!!!“ ptal se podrážděně Tobi.
„Tohle celé byla past, ty hlupáku.“ ozval se jeden hlas Zetsu a záhy ho následoval smích druhého hlasu.
„Hm, bude to těžší, než jsme si mysleli. Itachi klade silný odpor a využívá k tomu své znalosti o našich dovednostech a technikách. Tohohle parchanta nedostaneme, tak snadno jako Deidaru.“ promluvil Kakuzu a vtáhl do svého těla své monstrum.
„Teď si rychle doplňte vodu a vyrazíme. Nemohou být moc daleko!!!!“ rozdal rozkazy Zetsu a znovu se ponořil do vody.

Celý boj sledoval z bezpečné vzdálenosti Itachi a promýšlel si další tah. Po chvilce rychle zmizel a běžel za svým parťákem. Jeho první krok tedy vyšel a doufal, že příště bude stejně úspěšný. V hlavě mu stále zněla Kakuzova slova: „Itachi klade silný odpor…“
Ve stejnou dobu již byla na cestě jednotka, která mu mohla narušit strategický plán proti svým pronásledovatelům, ale to se nedozvíme, dokud se tak opravdu nestane.

Poznámky: 

Dnes tady skončíme a příště budeme sledovat cestu Naruta a ostatních za Itachim. Tak se uvidíme v dalším pokračování:

Anbu a tajemství 3: Velitel nebo Přítel???

4.857145
Průměr: 4.9 (63 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, So, 2012-03-24 19:11 | Ninja už: 6337 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super ff

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-12-08 19:34 | Ninja už: 5684 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

tak tohle pokračování bylo naprostoo úžasné, ten Itachiho plán no prostě super, jen tak dál, doufám, že Itachiho nezabiješ i když mám nekalé tušení Sad

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Čt, 2009-03-12 20:40 | Ninja už: 5685 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud .. mě se to moc líbí xD .. A iTACHI Opeavdu je vynaléZAvej xD.

Obrázek uživatele Nefrites
Vložil Nefrites, Ne, 2009-03-08 12:34 | Ninja už: 6074 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Prostý občan

Celé je to psané zvláštně… ale nemá cenu to měnit, protože tohle… to jsi zřejmě ty. Používáš dlouhá souvětí, které čtenáře rychle seznamují se situací. Pokus se to příště trochu rozvinout. Díl by byl delší, napínavější a podle mého skromného názoru i skutečnější. Souboj byl popsaný dobře, ten se mi líbil.
Když rozvedeš to, co chceš říct, bude to jiné… nevím, jestli hezčí, ale určitě jiné. Možná, kdybys tak zkusil napsat nějaké experimentální dílo, jednozárovaku, viděl bys jak se to změní, jestli je to lepší nebo ne.
Chyby jsem neviděla. A to samozřejmě chválím. Styl máš odlišný a já myslím, že jsem se k němu vyjádřila dost.

Obrázek uživatele NekdoKohoNeznas
Vložil NekdoKohoNeznas, Út, 2009-02-24 23:53 | Ninja už: 6091 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Hasič Amaterasu

dobrý

Seznam mých fanfiction (2017): http://147.32.8.168/?q=node/20607
„Je to zhmotněná Enenra. Démon stvořený temnotou a kouřem. Dostala chuť na mrtvoly.“ -NOVÁ SÉRIE Války Klanů http://147.32.8.168/?q=node/116698

Obrázek uživatele HyuugaNezumi
Vložil HyuugaNezumi, So, 2009-02-14 18:40 | Ninja už: 6327 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

moc pekny, hlavne skvelej napad, Sasuke v cele Akatsuki, Kakashi jako Hokage... Super!!! Eye-wink

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Út, 2009-02-10 18:40 | Ninja už: 5983 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

Super dilecek,jen chci rict ze u 1 dilu nemas odkaz a proto jsem tenhle dil hledal furt,mel by si ten odkaz tam dat

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Ne, 2009-02-08 20:42 | Ninja už: 6305 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

výborný díl ale jem mě trochu zamrzilo, že je to tak krátke, ale pořád lepší než nic Smiling