manga_preview
Boruto TBV 09

Diary of Akatsuki

Jmenuji se Hatoraka Yoko a doposud jsem byla čestnou členkou poctivé organizace pomáhající lidem jménem Akatsuki. Tímto bych chtěla uvést na pravou míru všechny činy naší společnosti a taky vám dát prostor nahlédnout do našeho soukromí.
Mnoho lidí je přesvědčeno o tom, že Akatsuki jsou ti špatní, zlí zlosynové, kteří chtějí zničit svět a získat nad ním nadvládu pomocí ocasých démonů, zapečetěných v Jinchuuriki. Ovšem dovolte, abych tuto fámu číslo jedna uvedla na pravou míru .Ano skutečně je pravda, že se snažíme chytit všechy ocasé démony, ale odmítám připustit to, že lidé, ve kterých byli zapečetěni, po výjmutí zemřeli.
Toto tvrzení já i celá skupina odmítáme a dožadujeme se patřičné omluvy.
Každý komu jsme prokázali tuto službu a odebrali mu tíhu, která jim spočívala na ramenou, se zachoval naprosto zbaběle a nevděčně. Oni sami, ano tito lidé sami utekli a schovali se při pomyšlení, že by se do své vesnice vrátili bez své předešlé síly. Po všech těch hostinách, teplých lázních, masážích , dívčích i chlapeckých společností, které jim Akatsuki ochotně poskytli, se všichni zachovali nanejvýš odporně a obvinili nás i naše metody práce za nebezpečné.
Jedinou výjimkou byl písečný Jinchuuriiki Gaara. U tohoto milého fešáka je mi to vskutku líto. Dovolte, abych vás obeznámila se situací, která se odehrála, když Gaara obýval naše sídlo.
Okamžitě hned toho dne se rozhodl, že podstoupí vyjmutí svého Shukaku. Celý proces trvá tři dny a není zrovna příjemný. Na všechny tyto fakta jsem ho upozornili a on přesto souhlasil s tímto složitým zákrokem.
Po třech dnech nekonečně skličujícího pohledu na Gaarovo bezvědomé tělo jsme ho uložili do jednoho z našich nejlepších čtyř hvězdičkových pokojů. Když se vzpamatoval nechal se přesvědčit o vyzkoušení lázní i masáží, vyzkoušel speciality našeho kuchaře a podstoupil prostě tu nejlepší péči, kterou jsme kdy poskytli. Já sama jsem dohlížela na to, aby mu byli dopřány ty nejlepší služby. Konec konců to byl přece ten frajer s pískem. Bohužel tu noc se v našem sídle odehrál jeden neblahý incident, krádež.
Ano skutečně, nedělám si legraci. Někdo se k nám vloupal a ukradl většinu peněz. A zbytek si už dokážete domyslet. Nejenom, že toto bylo prakticky nemožné, ale bylo i nemožné se k nám bez našeho souhlasu dostat. První věc, která napadla Hidana bylo, že zlodějem je jediný cizí člověk zde a to Gaara. Samozřejmě Hidan moc inteligence a logického uvažování nepobral a sotva jsme se k němu dostali Gaara byl po smrti, zabit Hidanovou kletbou. Toto bylo pouhé nedorozumění a Hidan si za to musel odpykat trest a klečet tři dny na hrachu a u toho zašívat Itachimu děravé ponožky.
Začali jsme připravovat Gaarovo tělo na odvoz do jeho vesnice, o který se měl postarat drahý Sasori a náš nedoceněný umělec Deidara.
Ovšem stala se další nečekaná věc.Lupiči, kteří nás vykradli se opět dostali dovnitř, neomaleně zničili naši hlavní zeď.Vtrhli a nějaký blonďatý kluk na nás řval něco jako: „VY BASTARDI ZABILI JSTE GAARU!DOSTANU VÁS!“
Ovšem to, že je to vlastně celé jejich vina se už zapomněl zmínit. Sasoriho a Deidaru to tak vyvedlo z míry, že začali opět se svou uklidňující metodou a to dohadováním se o umění.
Deidara byl tak šokován vpádem do sídla, že padl na zadek přímo na Gaarovo tělo. Nu což, už se nedalo nic dělat, stalo se. Rozhodl se tedy, i přes přepadení těch zlodějů, že tělo Gaary donese do vesnice za každou cenu. Jeho příbuzní mají přece právo vystrojit mu nádherný pohřeb.
Tedy použil svého jílového ptáka a popadl Gaaru. Dva z ůtočníků se na ním rozzuřeně vydali a chudák Sasori zůstal na dvě ženské sám.
Všechno dopadlo jakž takž dobře. Nakonec to Deidara vzdal, ale díky tomu byl Gaara zvonu obživen jednou z žen, které před tím zůstaly se Sasorim. Deidara přišel v tomto krutém boji o ruce, ale ochotný Kakuzu ho ošetřil. A chudákovi Sasorimu puklo srdce vášní, když zjistil jaké dvě čilé ženy se ocitly v jeho společnosti. On nikdy nebyl na známosti na jednu noc, ale když po tom ctihodném sexuálním zážitku zjistil, že jedna z nich je jeho babička dopomohlo mu to k infarktu. Opravdu jsme zkoušeli všechny metody, abychom jeho dřevěné tělo přivedli zpět mezi živé, ale nedalo se nic dělat.
Dokonce i Tobi se snažil pomoct a hledal jeho prsten, abychom mu mohli vystrojit alespoň pohřeb hoden dřevěného bojovníka.
Tato smrt se naší společnosti velice dotkla a zasáhla srdce každého z nás. Nejvice našeho šéfa Peina, který tolik miloval všechno živé kolem něj. Nedovolil by si zabít ani mouchu a zpráva o jeho smrti mu dopomohla ke zvýšení dávky antidepresiv, které užíval.
Tento incident s kazekagem Písečné vesnice nás na nějakou dobu odradil od aktivit naší společnosti a pouze jsme u sebe doma přemýšleli o naši duševní rovnováze a zákonu bytí.
Každý z nás je přesvědčen, že máme určitý úkol, který máme splnit a tím vznikne pocit naplnění, kterého bychom chtěli všichni dosáhnout.
Bez našeho drahého Sasoriho to bude těžká cesta, ale doufala jsem, že to všichni z naší organizace zvládnou a dojdeme až k našemu cíli.
Jediné co mi v poslední době dělalo starosti byly ty nemoci a viry, které se teď u nás jaksi šíříli.
Itachi má podivný zánět v oku a jeho partner Kisame nejspíš chytil bacil od něj a začala mu mokvat a nehezky šednout pleť ještě více než předtím. Mám, ale takový pocit, že chudák Kisame je alergický na vodu. Deidaru po tom incidentu s Gaaroou začli zlobit jeho ruce a zápach, který mu před tím šel cítil z úst teď jde cítil i z úst na jeho rukou a je to velice nepříjemné. Mám takové tušení, že je to díky Kakuzovým šlahounům, kterým jsem nikdy moc nevěřila. Hrabe se s nimi bůhví kde a pak provádí složité operace. Zjistila jsem, že Tobi se stydí ukázat svou tvář kvůli výhře v týdeníku Sexy Ninja, kde nafotil lechtivé fotky. Jeho morálka mě naprosto šokovala, ale nebylo to naprosto nic oproti tomu, když jsem zjistila, že Hidan tajně uznává jakousi pochybnou sektu, jejíž bůh se nazývá lord Jashin. Hidan mi vysvětlil, že i jeho prapodivný ulízlý účes je dílem jeho sekty. Poslední dobou toho na mě bylo moc a rozhodla jsem se ničím nerušeně odpočívat a dát prostor sama sobě.

Poznámky: 

Uznávám..Laughing out loud solidní blbost z mojí hlavy. Konec useklý, začátek o ničem Laughing out loud celkově na houby Laughing out loud Ale třeba se najde přece jen někdo, kdo si to fakt přečte..Smiling

4.766665
Průměr: 4.8 (30 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2019-02-19 21:20 | Ninja už: 2685 dní, Příspěvků: 3012 | Autor je: Metař Gaarova písku

Ooo, objavila som poviedku našej cinkl, v ktorej veľmi vtipne obhajuje činy poctivej organizácie pomáhajúcej ľuďom – Akacuki, ktorá by v dnešných časoch, podľa mojej mienky, dostala množstvo dotácií ako mimovládka Laughing out loud Dokonca členovia žiadajú ospravedlnenie za osočovanie, že lode chvostových démonov po ich vyňatí umreli Shocked Údajne im poskytovali super rekreačné služby a tí nevďačníci: „Oni sami, ano tito lidé sami utekli a schovali se při pomyšlení, že by se do své vesnice vrátili bez své předešlé síly.“ Ehh... jasně... hehe... Jediný Gára podstúpil procedúru dobrovoľne, avšak jeho kúpeľný pobyt narušila krádež a ako podozrivý bol Hidanom zabitý: „Hidan si za to musel odpykat trest a klečet tři dny na hrachu a u toho zašívat Itachimu děravé ponožky.“ hihihi Sasori s Deidarom ako umelecké duo sa mali postarať o nebožtíka, ale vždy musí nastať dajaký zádrh aj v bohumilej činnosti Mrk „... chudákovi Sasorimu puklo srdce vášní, když zjistil jaké dvě čilé ženy se ocitly v jeho společnosti. On nikdy nebyl na známosti na jednu noc, ale když po tom ctihodném sexuálním zážitku zjistil, že jedna z nich je jeho babička dopomohlo mu to k infarktu.“ Nya! A žiadne pokusy ho nedokázali oživiť: „Dokonce i Tobi se snažil pomoct a hledal jeho prsten, abychom mu mohli vystrojit alespoň pohřeb hoden dřevěného bojovníka.“ Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Avšak smrť všetkými milovaného Sasoriho načisto podlomila odhodlanie našich ľudomilov. Na oslabených sa vždy nalepia choroby, cinkl im teda riadne naložila, napr. Kisame je alergický na vodu, Deidara zapácha, no Akacuki asi skončia v doživotnej karanténe Nevím, co jsem si dal, ale bylo to vážně silné! Zábavný príbeh, na základe ktorého budeme musieť asi prehodnotiť voči nim svoje postoje hihihi

Obrázek uživatele Bubblee 雪
Vložil Bubblee 雪, So, 2010-10-16 16:24 | Ninja už: 5006 dní, Příspěvků: 72 | Autor je: Prostý občan

OMG! XD ja nemůžu Laughing out loud naprostej luxus nwm jestli je to tak hrozne zábavný nebo k mému smíchu dopomohla cola, ale já se zvedám ze zemně XDD 10 bodíků Eye-wink

Smrť je len začiatok, ale druhej kapitoly.

Obrázek uživatele Pako June-hime Maffianno Al Capone
Vložil Pako June-hime ..., St, 2009-10-21 16:37 | Ninja už: 5316 dní, Příspěvků: 363 | Autor je: Prostý občan

To je naprostý luxus!

Už nejsem June, ale Pako June-hime Maffianno Al Capone!
Přezdívky nové generace ^~
Pozn - Velký Hetalia a yaoi maniak, pozor na mě!

Obrázek uživatele Nellynuska
Vložil Nellynuska, Út, 2009-09-01 14:50 | Ninja už: 5497 dní, Příspěvků: 2288 | Autor je: Propadlý student Akademie

perfektný príbeh o Akaťákoch, moc sa mi to lúbilo, dala si tomu srdce aj dušu, takže je to pekná parodia zamiešaná do naozajstného príbehu v Narutovi a aj by som ti možno uverila, keby som ich nepoznala Laughing out loud


"Its not like the walls were built to protect people from titans. But to protect titans from Levi."

Levi. Humanity's strongest soldier < 3
Môj FC | NaruHina FF „Jeden z tých momentov“ | Kakashi FA

Obrázek uživatele Kairi.Ratten
Vložil Kairi.Ratten, Po, 2009-02-23 14:26 | Ninja už: 5635 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

ooo tak toto je kvalitní dílko XD
+ještě se potichu řechtá, jelikož sedí v knihovně+

Moje úplně první FF: Při západu slunce . . . . . . . . . . . . . . . . Hontoni kawai video ^^
Staň se mým žákem na mybrute.com!

Obrázek uživatele Egon_no_orochi
Vložil Egon_no_orochi, Po, 2009-02-02 19:21 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Prostý občan

Je to supr.. jen taková menší poznámka.. nejdříve píšeš, že Hidan použil sou kletbu na Gaaru a poté píšeš, že jsi teprva zjistila, že je členem nějaké sekty... ale jinak dobrý Smiling

Obrázek uživatele cinkl
Vložil cinkl, Ne, 2009-02-01 00:21 | Ninja už: 5636 dní, Příspěvků: 776 | Autor je: Prostý občan

děkuju vám všem moc moc moc moooc..prostě je to taková blbost Laughing out loud

*Lavi. He is pretty cool, you knowZ lásky*

*Když nechceš ubližovat, neubližuj. Ale když ublížíš, tak chladnokrevně.*

MůjsvětDivů **Kdo žije bez fantazie, není člověkem**

Obrázek uživatele Ivanescence
Vložil Ivanescence, So, 2009-01-31 23:38 | Ninja už: 5758 dní, Příspěvků: 677 | Autor je: Prostý občan

Jak se opovažuješ zabít vlastní dvojčátko?? Smíchem nemůžu popadnout dech a ještě jsem spadla z křesla, načež následovala pořádná rána do hlavy o desku psacího stolu. Auuu!! Po tomto zážitku nejsem schopna napsát žádný normální, vysoce optimistický a s přemírou kladný názor (to nezvládnu ani normálně), ale je to SKVĚLÝ, SKVĚLÝ, SKVĚLÝ a taky řádně vražedný...

Obrázek uživatele cinkl
Vložil cinkl, So, 2009-01-31 22:05 | Ninja už: 5636 dní, Příspěvků: 776 | Autor je: Prostý občan

děkuju moc holky Laughing out loud

*Lavi. He is pretty cool, you knowZ lásky*

*Když nechceš ubližovat, neubližuj. Ale když ublížíš, tak chladnokrevně.*

MůjsvětDivů **Kdo žije bez fantazie, není člověkem**

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2009-01-31 22:02 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Cinklátko, je to blbosť, ale aká dobrá Laughing out loud
xDDDD Niečo chutné na zasmiatie Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2009-01-31 21:32 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

*vzpamatovává se z toho velice kulturního zážitku*
Tak a teď když je při smyslech, tak může napsat svůj názor, který zní, že solidní blbostí z tvé hlavy jsou naprosto suprový a mají nádech takové parodie, že vždycky z nich padám ze židle Eye-wink jen tak dál Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, So, 2009-01-31 21:22 | Ninja už: 5956 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Cinklí, mě z tebe vážně jednou klepne Laughing out loud. tohle je dokonalost-sama! Prostě výjímečné dílo, které jsi mohla vymyslet jenom ty Smiling.
Sasorimu puklo srdce vášní Laughing out loud LOL, ty teda víš, jak rozesmát. No každopádně doufám, že takových ,,blbostá z tvé hlavy" tu bude víc a já se budu mít u čeho zasmát Eye-wink


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele Katie Shannon Leto Milicevic ♥ 30 Seconds To Mars
Vložil Katie Shannon L..., So, 2009-01-31 20:55 | Ninja už: 5658 dní, Příspěvků: 164 | Autor je: Prostý občan

povedený