manga_preview
Boruto TBV 09

Akatsuki no Chikara: Konec cesty (4.díl)

Díl čtvrtý: Konec cesty
Pomalu už od začátku byl sám. Nebyl tu nikdo poté tragédii, na koho by se mohl spolehnout. Nemohl se nikomu vyzpovídat, protože jeho chtíč po pomstě mu to nedovolil. Nemohl se o nikoho opřít, protože nikdo nepocítil takovou bolest jako on a nikomu také nemohl věřit. Byl sám uzavřen v sobě.
Čím více dospíval tím ho to více svíralo. Jeho vztek se rozšiřoval na všechny okolo a jeho arogance neznala mezí. Slovo přítel od té tragédie nepoužil ani jednou. Objevila se tu osoba, která pro něho byla blízká.

Kisame, který ležel na zemi se díval přímo do středu své smrti! Rasengan nabral červenou barvu a Narutovo oko se změnilo do liščího tvaru. Přestal se ovládat a vší silou narve Rasengan Kisamemu přímo mezi oči!
Naruto se začal měnit v Kyuubi.
„Nesmím tomu podlehnout! Po tom co jsem ublížil Sakuře-Chan, je moc nebezpečné používat Kyuubiho sílu!“ ačkoliv Narutova mysl se bránila proti Kyuubi, nezdálo se být možné uspět.
Sakuřa se k němu rozeběhla.
„Naruto musíš s tím bojovat!“ Plášť liščího démona však začal obklopovat Narutovo tělo. Naruto začal sebou škubat. Sakura se dala dobreku a pořád pevně držela Naruta a nedbala na to, že plášť se jí za chvíli dotkne. Uronila slzu, která spadla Přímo na okraj pláště a ten začal ustupovat. Znovu a znovu uronila slzy na určítá místa a plášť znovu začal ustupovat.
„Aaach jak dojemné. Skoro jsem se také rozbrečel.“ řekl Sasuke opřený o svou katanu. Z jeho obličeje potřísněného krvý jedna kapka zpadla na zem. Přesně v okamžiku, kdy kapka krve dopadla, se naruto objevil u něj s kunaem, mířícím mu na jeho krk. Sasukeho výraz se vůbec nezměnil. Spíš jakoby to čekal.
„Cos to řekl ty bastarde!?“ Zeptal se Naruto nepříčetným tónem.
„Jsi snad hluchej,“ odsekl Sasuke. „ Naruto je mi z tebe ZLE!“ chytl ho a přehodil přes jeho záda a mrskl sním o strom.

„Tsunade-sama teď!“ Vykřikl Kiba potom co zepředu zabavil jednoho z Peinových těl. Tsunade se objevila nad ním a zasáhla ho svým kopem! Jedno z Peinových těl se podlomilo......
„Výborně Tsunade-sama“ pochválil jí Kiba, ale dále nestihl nic říct, protože další peinové šli po něm.
„Hinato potřebuju, abys me kryla....“ Vykřikl Kiba než dostal zásah.
„Kiba-kun.“ Hinata se rozeběhla za jedním z těl připravena použít Byakugan.
„Shugohakke Rokujuuyoun Shou!“ vykřikla Hinata a zasipala jednoho z Peinu šedesáti čtyřmi údery. Peinovo tělo se však jen lehoulince vyhlo. Sice se vyhnul, ale po chvilce zjistil, že Shinovi brouci lezou po jeho rukou. Peinovo tělo kleklo a řvalo ukrutnou bolestí. Tu však překřičel jiný výkřik.
„Hinatooo.“ Vykřikli všichni a otočili se k bezmocně ležící dívne u stromu. Její tvář byla zalitá krví a nad ní stál přímo samotný Pein. V ruce měl něco co nikdo z ostatních nepoznal, ale rozhodně to vypadalo, že to s Hinatou zkoncuje.
„Zemřeš!“ Vykřikl Pein. A po jeho hlase se ozval výkřik.

Sasuke přišel k Narutovi, který ležel pod stromem a na Sasukeho koukal jen jedním okem.
„Přišel čas. Kdy se naše cesty střetly a dál smí pokračovat jen jeden. Řekl bych, že je rozhodnuto kdo smí a kdo prostě nemůže pokračovat. Já měl celou tu cestu svůj sen, který jsem částečně zplnil.
Ty jsi se hnal jen za jednou věcí a to ješte za takovou blbostí jako je stát se hokage. Naruto je konec“ Sasukeho katanou proběhl blesk a se slzou stékající mu po tváři Naruta podl přesne na místo, kde měl své srdce, které byl schopen obětovat pro celou Konohu.
„S-a-s-u-k-e. Dycky jsi byl pro mě přítel a to i po tom všem! Řekl jsem, že tě dostanu zpět a já svá slova nikdy neberu z-p-ě-t!“ Vydechl Naruto naposled. Co Sasuke uslyšel tyto slova proběhly jím vzpomínky na krásné chvíle s jeho bratrem Itachim. Co s ním měl Itachi trpělivosti. Hned poté si vybavil Itachiho výraz, když umřel, hned na to se mu vybavil souboj s Narutem v Údolí Konce a jeho slova o přátelstvi a jeho výraz teď při jeho konci.
Sasuke se otočil a pohlédl na Sakuru, která nevěřícně koukala na Naruta a její krvavou tvář omývali lesknoucí se slzy. Sasuke udělal pár kroku a stál nad Sakurou.
Sasuke upustil katanu. A dívá se dlouho na Sakuru.
„Co jsem to udělal? Všechno co jsem udělal. Obětovat vesnici. Ti co za mnou stáli a pořád stojí. Je mi ze sebe ZLE!“ Zařval Sasuke na celé okolí. Sebral katanu a podíval se na Sakuru.

„Kiba!!“ Vykřikla Hinata, když spatřila jak se Kiba obětoval proto aby přežila. Kiba spadl přesně před ní.
„Hinata-Chan nesmíš se vzdát!“ zašeptal Kiba a podíval se na ní. Hinata se jen rozpačitě dívala.
„Kruci. Nevadí stejně by přišel potom.“ Pein se uchechtl.
„Tak to teda ne!“ Hinata vztala a z její ho pohledu sršela zlost. Ani samotný Pein by ji teď asi nechtěl stát v cestě! Hinatiny ruce zmodraly. Rozeběhla se k Peinovi a zasahla ho tak rychle ze ani zbylé dvě těla to nečekala! Nedalo se ani zpočítat podle rychlosti kolik jich bylo. Za Hinatou se, ale objevilo jedno z těl a zezadu ji zasáhlo. Ostatní je nečině přihlíželi. Ino se rozeběhla ke Kibovi a ignorovala vše ostatní.
„Neboj se vše bude v pořádku,“ řekla Ino. „Tsunadé-sama potřebuj vaši pomoc hned!“ Tsunade připěchala co nejrychleji mohla. Ostatní se zatím snažili zbylé Peiny zdžet. Ostatbí se bili se dvěma a posední stál nad Hinatou. Pein se znovu napřáhl k úderu. Tu však zaskučel a z jeho břicha se vynořila čepel Sasukeho katany.
„Todle ti patří ty šmejde!“ S těmito slovy Sasuke zvětšil své Chidori Nagashi. Pein přestal reagovat a spadl k zemi. Ostatní dva ho následovali.
„Sasuke?“ ozvou se ostatní. „Kde je Sakura-chan ozvala se Ino.“ Ostatní se ohlédly.....
Sakuřa ležela na Narutovim tělem a brečela.
„Všichni musíte do bezpečí! Já se musím vrátit za Madarou!“ Ozve se Sasuke a otře svou katanu a jde směrem ke Konoze.

Poznámky: 

Tak dalsi a asi ne psolední velice zvratny dil tak nebojte a piste komentiky rad si poctu

4.4
Průměr: 4.4 (5 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Annadol
Vložil Annadol, Čt, 2009-11-19 17:14 | Ninja už: 5522 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

Bééé Naruta né prosím...