manga_preview
Boruto TBV 09

Smrtící proroctví! - 8 - Konec soubojů aneb neodhalená síla

Když Aki, se svou "skupinkou", došla k ostatní, nebojujícím holkám zastavila se a pokynula Reiko.
"Vysvětli jím, prosím tě o co tady jde!"řekla poněkud unuděně Aki a lehla si do trávy. Ostatní se znovu podívali na Schikamara, ten se na ně nechápavě podíval.
"No co je?" zeptal se naštvaně.
"My jen, že je trochu stejná jak ty!" vysvětlil mu to Naruto za všechny a ostatní pouze přikývli. Shikamaru se nechápavě podíval na Aki, ale pak se zarazil.
"Hej, proč jsi nesundáš masku? Tady Okuma to udělala." řekl najednou Shikamaru. Kakashi se zakuckal, i když nic nejedl a nepil a trochu ustoupil dál. Nikdo kromě Reiko nechápal vo co jde.
Aki se pomalu zvedla a zamířila k Shikamarovi. Těsně před jeho obličejem se zastavila.
"TEBE nemusí zajímat, proč jsi ji nesundám! Ale pokud jsi tak chytrej tak to můžeš zkusit!" řekla potichu, ale zároveň velmi naštvaně Aki. Všem přítomným přejel mráz po zádech. Aki ještě chvíli čekala ale, když nedostala odpověď znovu odešla a sedla si blíž k boji. Reiko mezitím vysvětlila vše co se stalo, i když velmi nerada a Shikamaru se stále vzpamatovával z menšího šoku.

Emi a Mizunata dál bojovali. Ale už bylo poznat, že jsou pěkně vysílena! Kdo by taky ne? Když tady v tom vedru bojuje asi čtyři hodiny bez přestávky. Přesto to na nich nebylo vidět kromě pomalejších pohybů a zpomalených reakcí. Dál nadšeně bojovali ale díky tomu měli stále víc a víc řezných ran a modřin po celém tělo. Avšak všichni přihlížející pochopili, že oběma dívkám je to jedno.
Mizunata právě schytala jeden kop do břicha ale ještě stihla Emi říznout do ramene oběma katanama. Kop ji odhodil o několik metrů dál a tam se zastavila. Trochu se zakymácela, protože se ji z nedostatku chakry zamotala trochu hlava. Emi na tom nebyla o moc líp. Mizunatě se podařilo udělat ji několik velmi hlubokých šrámů, ze kterých silně krvácela. Stejně jako Mizunatě se jí zatočila hlava ale z příliš velké ztráty krve. Obě se z posledních sil narovnali a s katanami v rukou se na sebe rozběhli. Když byli těsně u sebe několikrát máchli katanou a postavili se k sobě bokem. Každá hleděla na jinou stranu. Najednou se Mizunata usmála.
"Možná jsem se trochu sekla." řekla a na hrudi se jí objevila rána ze které vystříkla krev. Spadla k zemi.
"Krávo! To spíš já!" řekla potichu Emi a stejně jako Mizunata spadla zakrvácená na zem.
Nikdo nebyl schopen pohybu.
"Nechci vás rušit, ale pokud je takhle necháte tak vykrvácí! Bože, takhle se zřídit!" oznámila ostatním totálně lhostejným hlasem Aki. Sakura se k nim okamžitě vrhla a Kieko po chvíli taky. Nováčci se právě vzpamatovávali z šoku, který právě zažili, a to přišli o to nejlepší. Jen Kakashi zachoval celkem klidnou tvář a obrátil se na Reiko.
"Poslyš! Není dneska Nakashima nějaká divná?!" začal se vyptávat Kakashi. Reiko pouze příkívla a podívala se na ležící Aki.
"Je! Nevím proč ale napadlo mě, že dostala další vizi!" šeptla mu Reiko neobvykle vážně a ustaraně. Kakashi se zamračil. Pokud si Reiko myslí, že je něco vážné, tak to vážné bude. A navíc Akiny vize nebyli většinou dvakrát příznivé.
"Aha a ptala jsi se jí co to bylo?" zeptal se s nadějí Kakashi. Reiko zavrtěla hlavou a rezavé vlasy ji zavláli kolem. Najednou se vedle nich někdo objevil.
"Kakashi-sensei! O jakých vizích to mluvíte?!" ozval se tichý a nenásilný hlas ale bylo v něm slyšet i něco pevného. Oba dva se překvapeně otočili. Stála za nimi Hinata.
"No ... totiž ... jak bych to ...!" koktal nervozně Kakashi až musela Reiko prohodit oči v sloup.
"O nic nejde! A navíc tebe to nemusí zajímat jaký má Aki ..." chtěla ji odseknout Reiko ale někdo ji přerušil.
"Co ji o mě nemusí zajímat!" ozval se za ní tichy a velmi nebezpečný hlas. Reiko s Kakashim jakoby polili studenou vodou. Nasadili trochu pofidérní úsměv a otočili se na Aki, která se za nimi stála jako bůh pomsty v menším provedení.
"Ale nic Aki! T-To my jen tak kecali!" řekla poněkud klidně Reiko. Kakashi se na ni obdivně podíval. Jemu to působilo velké potíže zůstat klidný. Kdo by nebyl. Aki se sama o sobě docela "normální" vyrovnaná osoba, když ji ale někdo naštval nebyl to nejrozumnější nápad. Zvlášť, když někdo mluvil o ní za jejími zády. Dokonce ani Reiko, sama o sobě velmi podotýkám velmi silná kunoich, neměla zájem se s Aki setkat v boji. Věděla sice, že by neprohrála a bylo by to docela na stejně ale pokud možno by chtěla zůstat po každém boji v celku se stejným počtem končetin a podobně.
Aki se trochu uklidnila, uvědomovala si, že hned všem nemůže prozradit co je zač. Vždyť oni někteří ani pořádně neznali Nakashima klan! A pokud možno tak chce aby to tak zůstalo.
"Ok! Pro tentokrát to tak nechám ale jestli ještě jednou....!"vyhrožovala Aki. Všichni tři kývli. Aki se obrátila zase k odchodu ale všimla jsi, že na ně zírají všichni na louce co byli při smyslech.
"Co je? To jste snad neviděli nikoho nikdy naštvaného nebo se hádat či vyhrožovat!"křikla na ně otráveně Aki a skočila na větev poměrně daleko. Najednou se kolem všech prohnalo něco červeného a vyskočilo až k Aki. Tam se jí usadilo do klína a všichni poznali, teda pouze ti zasvěcení, že je to Fu.

Mizunata a Emi se mezitím trochu probrali. Sakura a Kieko místo toho padli vyčerpáním na zem.
"Uf! Už jsem si myslela, že půjdou pod kytky!"ozvala se Hirameki a přistoupila k těm čtyřem. Kieko se na ni kysele usmála.
"Můžeš je odtáhnout do stínu!"řekla pouze Kieko a společně se Sakurou se tam doplazili. Hirameki se ohlédla, kdo by ji mohl pomoct.
"Hej Ynuko!"křikla na ni Hirameki. Kim se zamračila.
"No sice se moc neznáme ale ocenila bych, aby jsi mi říkala jménem a né příjmením, Koregai!" sykla podrážděně Kim. Hirameki pouze mávla rukou a čekala až k ní Kim přijde. Společně pak odtáhli Emi a Mizunatu do stínu k Sakuře a Kieko. Reiko zamířila k holkám a sedla si také do stínu.
"Vy jste se ale pěkně zřídili!" pozdravila je Reiko a zasmála se.
"Co se jí stalo?!" ozvala se najednou Mizunata a podívala se modrýma očima směrem k Aki. Ta stále nehnutě seděla zády k nim.
"Jen menší rozepře ale jinak v pohodě!" zamluvila to rychle Reiko. Všichni se na ni nedůvěřivě podívali ale nakonec to nechali být.
"Můžete nám říct co se tady děje!"ozval se za nimi velmi naštvaný hlas. Všichni se tím směrem podívali a stála tam skupinka z Listové.
"Ale vždyť tady Reiko vám už to vysvětlila né?"zeptala se Kieko a pohledem propalovala nejmladšího Uchihu, který se ozval. Ten kývl.
"To sice ano ale velmi stručně! To znamená v pěti větách!"řekl stále naštvaný Sasuke a pohled jí oplatil. Jakoby se kolem nich zastavil čas. Oba dva pronikli do duše toho druhého a okamžitě mezi nimi vniklo zvláštní pouto. Ani jeden nevěděl co to je ale byli si jistě, že spolu budou vycházet.
"To jde?!"podivila se Kim a tím vytrhla Kieko a Sasuke z kontaktu. Sasuke na její otázku kývl. Reiko si povzdechla a pokrčila rameny.
"Ok! Tak at vám to vysvětlí ona! I když asi bude hodně naštvaná!"řekla potichu Reiko a tím donutila všechny aby se podívali na Aki. Jen Kakashi a Reiko věděli o čem je řeč. Ale ostatní vůbec nic netušili.
"Tak já tam dojdu!"nabídla se Hinata. Kakashi a Reiko na ni obdivně pohlédli, tedy Reiko do určitých mezí. Zas tak velkej obdiv v ní Hinata nevzbudila.
"Ok! Ale pokud bude mít zavřený oči a ruce na spánkách tak ji jenom řekni vzkaz a pak pojd okamžitě sem."poradil ji ještě Kakashi. Hin kývla a vydala se k Aki. A opravdu! Jakmile vyskočila na větev na které byla Aki uviděla, že Aki zaujímá stejnou polohu jako řekl Kakashi.
"Hmm... Aki-san! Mám vám vyřídit, že vás potřebujeme tam dole!"řekla tiše ale výrazně Hin. Aki nereagovala a tak Hin chtěla seskočit dolů, když tu se najednou Aki zavrtěla. Hin se po ní ohlédla a spatřila že zvedla hlavu a sevřela ruce v pěst. Hin si ji trochu vyplašeně prohlédla a zděšeně si přikryla rukou pusu. Kolem Aki se objevovala chakra tak silná, že se Hin nemohla ani pohnout. A na jejím těle se nesouvisle objevovali plamínky ohně a dalo by se říct, že občas byli vidět i světle modré spirály představující vzduch..
"A do p***le!"ulevila si Reiko, když pohlédla na Hin. Na nic nečekala a objevila se na větvi. Popadla Hin a objevila se zpátky u holek. Hin si oddechla a odlehčeně se nadechla.
"Co to bylo?!"zeptala se Hin. Reiko se podívala na Kakashiho a ten pouze kývl.
"No ted na to není vhodná doba! Řekneme vám to později, zvlášť, když je v takovém stavu. Kakashi! Víš co to znamená, že?!"obrátila se Reiko na Kakashiho.
"Jasně. Už zase to začíná! Proč sakra patří k takovému klanu?!"nadával kakashi a všichni se nestačili divit co to slyší.
Vypadalo to, že žádná z kunoichi, Sakuru a Hin nepočítám, nejsou sami, kdo je záhadný a o, kterých nikdo neví. A jediná z dívek kdo neukázal svou sílu byla právě Aki.

4.384615
Průměr: 4.4 (13 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Út, 2008-12-16 19:57 | Ninja už: 6165 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

vyborne. az ted jsem si vsiml ze jsi dala novy dil....