manga_preview
Boruto TBV 09

Smrtící proroctví! - 7 - Očekávaná náštěva aneb souboj neskončil

"Už by mohli skončit!"řekla velmi podrážděná Reiko. Kim a ostatní nějak nereagovali, protože se to za tu hodinu stihli naučit ignorovat.
"S takovouhle brzo přilákají celou konohu."řekla najednou Hirameki ale nebylo na ni poznat, že ji to vadí. Aki a Reiko se na sebe podívali a kývli.
"Za chvíli jsme zpátky!"řekla Aki pouze a s Reiko zmizeli. Kim, Kieko ani Hirameki to raději neřešili a dál se dívali na zápas, který se odehrával u Emi v Genjutsu a Ninjutsu. A u Mizunati, to byli hlavně dvě její katany a Genjustu.
Obě dvě bojovali mlčky. Každá hodnotila tu druhou a promýšlela své další kroky. Ale i tak se tím to soubojem velice bavily.
Emi právě vykrývala útok Mizunatiných katan, svou černou vodou, která pracovala na stejném principu jako Gaarův písek a ještě měla zapnuté vlčí oko. Avšak Mizunata mu statečně odolávala jako Emi jejím katanám.
Opakovaně se kolem nich vybuchovali věci, zapříčiněné jejich jutsu, které nefungovalo tak jak mělo, protože nenašlo svůj cíl. Zem po celé louce se třásla a praskala.

Aki a Reiko mezitím mířili směrem do konohy ale najednou uslyšeli hlasy. Opatrně seskočili o pár metrů níž a dívali se na běžící skupinku pod nimi. Tvořili ji Nara Shikamaru, Uzumaki Naruto, Hatake Kakashi, Uchiha Sasuke, Hyuuga Neji, Haruno Sakura a Hyuuga Hinata. Všechno elitní ninjové z konohy. Bylo jasné že míří směrem na louku, odkud se ozývaly velké otřesy a výbuchy. Když skupinka proběhla kolem, Reiko a Aki vylezli z ukrytu.
"No aspoň bude sranda!"řekla jen tak Aki a Reiko se pouze krvelačně usmála.
"Jasně. Kdo by se nechtěl pobavit."přikývla a obě dvě se naráz vypařili.

"Neji, Hinato! Jak je to ještě daleko?!"zeptal se Kakashi našich sourozenců.
"Je to severně čtvrt hodiny od nás, když poběžíme tímhle tempem!"řekl neji. Hinata to odkývala.
"Dobře."přikývl Kakashi a ponořil se znovu do myšlenek jako ostatní. A jejich myšlenky začínali stejnou otázkou.
"Co se to tam sakra děje!"

Mizunata se obratně vyhnula Emině vodě a sama se otočila a sekla katanami. Znovu neuspěla. Nakonec vyskočila pomocí chakry do vzduchu a několikrát sekla katanami. Na Emi zamířilo několik paprsků chakry, ostrých jak břitva. Avšak všechny vykryla vodou nebo katanou, jenž měla na zádech. Stále se na Mizunatě snažila použít Vlčí oko ale ta její pokus obratně blokovala svými iluzemi, které byly na úrovni těch Eminých.
Tentokrát zaútočila Emi. Poslala svou vodu na Mizunatu, která velmi rychle uhýbala a posouvala se tak od Emi dál. Mizunata vykryla útok vodou a zapíchla katany do země. V rychlostí blesku udělal a pečetě a po těle ji proběhli blesky a kolem ní začal proudit vítr. Emi dál mířila vodou na Mizunatu, která na poslední chvíli uhnula ale stačila přiložit ruce k vodě a poslat do ní elektřinu, kterou pak svou chakrou poslala na majitelku. Blesk Emi zasáhl a tak se zřítila na zem. Mizunata toho využila a proměnila zbytek vody na led pomocí větru. Pak využila chakru k ovládání kousku ledů, které namířila na Emi. Napřáhla ruce a kusy ledu obrovskou rychlostí zamířili k Emi. Avšak Mizunata Emi podcenila. Věděla sice, že je silná ale zapomněla, že Emi nemůže skolit tak malý proud blesku. Proto, když už kousky pomalu ale jistě ,mířili k Emině tělu, velkou rychlostí vytáhla svou katanu a z ledových kostek udělala ledovou tříšť. Jednu dobu to navíc vypadalo jako kdyby sněžilo. Mizunata se sebejistě usmála. Emi nechala katanu vytaženou a Mizunata následovala jejího příkladu. Vytáhla své dvě katany a obě dvě se do sebe obrovskou rychlostí pustili. Bylo slyšet pouze řinčení ostří a malé jiskry co odlétávali z jejich střetnutí.
Kieko, Kim a Hirameki přemýšleli kdo z těch dvou je silnější. Ale stále se nemohli rozhodnout. Z jejich úvah je však někdo vyrušil.
"Míří sem skupinka ninjů listové."řekla pouze Reiko a posadila se ke stromu, kde ještě před chvílí seděla. Aki zůstala stát a dívala se na boj. Pak se podívala na opačnou stranu a tak i zůstala. Vyhlížela tým z Konohy. Byla velmi zvědavá proč přišli a proč Tsunade, poslala právě je.

"Kakashi-sensei! Už tam jsme!"řekla najednou Hinata a všichni vyběhli na velkou louku. Jejich pohled ihned padl na malé seskupení stromů a bojující dvojici.
"Bože, co se to tady děje?!"zeptal se překvapený Naruto.
"To právě musíme zjistit."řekl Sasuke klidně a zadíval se do skupinky stromů.
"Neji podívej se jestli tam nejsou ANBU! Zdá se mi, že jsem někoho z maskou zahlédl.
"Počkej!"zadržel Nejiho Kakashi.
"Pokud tam jsou opravdu ANBU tak proti nim nesmíš použít Byakuugan a nenahlížet pod jeho masku! Je to přísně zakázané!"řekl Kakashi. Neji pouze přikývl ale v duchu přemýšlel, kdo tahle blbá pravidla vymyslel.
"Tak jdeme! Stejně je to otrava!"řekl poprvé, od doby co vyrazili Shikamaru.
"Naro, ty tupče! Baví tě vůbec něco?!"štekla na něj Sakura a praštila ho do hlavy. Shikamatu se na ni vražedně podíval ale nic už raději neříkal.

"Holky máme společnost!"řekla Aki a podívala se na její kolegyně. Ty se podívali směrem, kterým se do ted dívala a spatřili pět shinobi a dvě kunoichi.
"Co chcou?!"zeptala se bez zájmu Hirameki.
"Jo tak to nevím!"řekla Aki a pomyslela si, že dneska toho namluvila snad nejvíc za celý život. Zamračila se pro sebe.
"Bože, takhle měnit zvyky! Jak otravné!"pomyslela si.
"No tak já to jdu zjistit."řekla už nakonec a zmizela. Ani nepočkala na žádnou reakci a nechala holky dívat se na zápas.

"Máme společnost!"oznámila Emi po dlouhé době. Mizunata pouze kývla.
"Kašlem na ně, ne?"zeptala se Mizunaty, i když věděla co odpoví.
"Na to se nemusíš ani ptát!"řekla Mizunata a obě dvě se do sebe pustli ještě s větší vervou.

"Někdo se sem blíží!" řekl Sasuke. A opravdu ani ne o chvíli později se před nimi objevila ANBU.
"Co chcete?!" zeptala se Aki.
"Nakashimo?!" zeptal se překvapeně Kakashi. Aki pouze kývla.
"Sensei, vy ji znáte?!" zeptal se překvapeně Naruto. Kakashi se s rozpaky usmál.
"Tak trochu." řekl pouze ale pak znovu zvážněl.
"Posílá nás Tsunade, abych zjistili co se tady děje." řekl Kakashi pouze. Aki si povzdechla.
"Čekala jsem s Reiko, kdy přijdete!" přiznala Aki ale její hlas byl stále chladný. Některé z přítomných trochu zamrazilo.
"A co se tedy děje?!" zeptala se trochu nesměle Sakura.
"A kdo vlastně jsi?!"z eptal se Neji. Aki napřáhla ruku aby zastavila další otázky.
"Bože, jste tak otravní! Po dnešku nepromluvím dobrej měsíc! Za celej život jsem toho nevysvětlovala víc jak dneska." řekla Aki otráveně. Všichni se po těch slovech podívali na Shikamara, který se trochu zaujatě díval na ANBU.
"No Ok. Když to tak moc chcete vědět!" řekla po chvíli trapného ticha Aki.
"Jsem Nakashima Aki! Pocházím ze speciální jednotky ANBU a to co se tady děje vám vysvětlí někdo jinej!" řekla velmi rychle Aki až málem ani nestihli její jméno.
"Pojdte za mnou!" řekla už jenom a vykročila směrem ke stromům, kde čekal zbytek. Kakashi kývl na ostatní a vydali se za ní. Kupodivu, Shikamaru, Sasuke, kakashi a Neji byli nahrnutí ve předu. Už se nemohli dočkat až zjistí, kdo jsou ty záhadné holky co za tohle všechno můžou. Jen Naruto, Hinata a Sakura se docela loudali. Popravdě byli stejně zaujatí jako ty čtyři ale nedávali to zas tak moc najevo.

4.578945
Průměr: 4.6 (19 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Út, 2008-12-02 21:36 | Ninja už: 6165 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

zase jsi me prekvapila svym dobrym dilem proste neni co dodat. už se tesim na dalsi dil ktery bdue podle me co nejdrive.