manga_preview
Boruto TBV 09

Nový život:03-Boj se Sakurou

Přesně ve čtyři stála naše trojice na smluveném místě. Bylo ticho, ani jeden z nás neřekl slovo. Nervozně jsme čekali na příchod senseie. Po uplynulých deseti minutách se zase ozvalo to známe „puk“ a on se objevil v dřepu před námi.
„Znovu vás zdravím, jdu trochu pozdě, ale když jsem šel po cestě, pod nohy se mi vysypal vůz s kukuřicí a já neodolal a musel jsem pomoct se sbíráním,“výmluvně pokrčil rameny a doufal, že mu to třeba projde.
Naruto i Sakura zaťaly ruce v pěst a vytočeně začli řvát: „Jestě nikdy jste nepřišel v čas Kakashi-sensei, aspoň nelžete a nevymýšlejte si ty hloupé výmluvy!“
Kakashi se na místo odpovědi podíval na mě a Naruto i Sakura zmlkli.
„Připravena?“zeptal se.
Přikývla jsem a následovala všechny tím směrem, kterým se vydali. Po pěti minutách jsme došli na cvičiště a zůstali stát uprostřed.
„Takže je načase, abychom se podívali co dokážeš, budeš bojovat se Sakurou.Je to poměrně silný protivník. Bojujete, dokud to nezastavím nebo někdo nebude smrtelně zraněn, je všechno jasné?“ptal se Kakashi-sensei.
„Naprosto,“ odpověděla Sakura a já jenom přikývla.
„Dobře, můžete začít.“
Stály jsme naproti sobě a Sakura si mě prohlížela. Čekala jsem na její útok, abych aspoň trochu proklepla její schopnosti. Jestliže je lékařský ninja, tak bude mít dobrou manipulaci chakry. Chvíli jsme jestě postávaly, než se Sakura rozhodla zahájit útok. Vší silou udeřila do země, která se až ke mně rozdrtila jak křehký dort. Vyskočila jsem a uhla z cesty té hromadě hlíny a kamení, která vylétla do vzduchu. Cože?Má takovou sílu?Je schopná všechnu svou charku koncentrovat do jednoho bodu a použít jí. Má naprosto nadlidskou sílu to není možné.
Místo dalšího přemýšlení jsem před dopadem na zem udělala pečetě a připravila se na své jutsu.
„Raiton:Jibashi,“ řekla jsem a otevřela obě dlaně.
V rukách se mi začala shromažďovat chakra a dostávat tvar blesku. Postupně se rozprostřela po celém těle. Vyrazila jsem proti Sakuře, která dostala okamžitý zásah proudu. Bolestně vyjekla a střelila po mě kunaiem. Tak tak jsem se vyhla.
„Kakashi-sensei co to sakra je? Blesky obalují celé její tělo , takhle nemá Sakura šanci,“ řekl udivený Naruto.
Mistrovi chvíli trvalo než odpověděl. Prohlížel si můj útok a pak se otočil k Narutovi.
„Pozorně to sleduj Naruto. Téhle technice se taky říká stoprocentní blesková ochrana. Osoba, která toto jutsu použije je na nějaký čas chráněna před útoky, protože se od ní vlastně odráží. Když protivník dostane zásah musí to dost bolet. Rai se snaží zasáhnout Sakuru do slabých míst, aby jí co nejvíce oslabila a tak se zmenšila její síla, ALE tahle technika sama o sobě vyplýtvává dost chakry, takže jestli chce Rai vyhrát , o čemž nepochybuji, musí jí co nejdřív ukončit a použít něco jiného a myslím, že ona to moc dobře ví. Samo o sobě je to dost náročné na tělo,“vysvětlil Kakashi a Naruto jen dál sledoval souboj.
Cítila jsem postupné slábnutí a bylo nezbytně nutné ukončit tuto techniku.Ve chvíli kdy blesky přestaly proudit mým tělem, Sakura využila sekundy nepozornosti a vrhla proti mě pět shurikenu. Čtyřem jsem se tak tak vyhla, ale pátý mi bolestivě a hluboce rozřízl rameno. Krvácela jsem a zhluboka oddechovala.Sakura měla propálené tričko na místě levého žebra a za to místo se držela v lehkém úklonu.Z ničeho nic se proti mně rozeběhla s napřaženou pěstí a chystala se na úder. Vyskočila jsem a chtěla uhnout, ale něco mě popadlo za nohu a stáhlo mě. Sakura mnou mrštila vší silou o zem. Sjela jsem šest metrů po bolavém a krvácejícím ramenu. Ve chvíli kdy jsem už skoro stála po mě mrštila kunai, který jsem tak tak vykryla svým, ale nakonec mě stejně škrábl do stehna.
„Suishuu Gorugon,“ hlesla jsem.
Kolem mého protivníka se vytvořila vodní koule a ona uvězněna uprostřed ní.Kakashi i Naruto se zatvářili překvapeně.
„Mistře Kakashi jak je možné, aby používala vodní jutsu, když tady poblíž není nikde voda?“chtěl vědět zaražený Naruto.
„Zřejmě byla schopna pomocí chakry vyvolat vodu ze vzduchu, země a zeleně kolem sebe,všechno tady obsahuje vodu a Rai jí jenom shromáždila do jednoho bodu.“
Upřímně tohle jsem vážne ještě neviděl. Moc zajímavé.
pomyslel si.
Zahleděl se na moje ruce, které jsem teď měla volně podél těla.
„Vidíš její ruce Naruto? To se stalo po provedení její první techniky.Její dlaně jako vychozí bod z kterého proud postupoval dále tělem , utrpěly nejvíc, jsou opravdu ošklivě popálené.“
Měl pravdu. Ruce utrpěly nejvíc. Bolelo to jak čert a lehce krvácely. Sakura byla stále uvězněná a svou silou bušila do vodních stěn, které se pod tímto náporem otřásaly. Tohle bude poslední úder jinak to už vážne nezvládnu.
Z poslední síly jsem udělala pečetě a s bolestivým hlasem řekla: „Raizou Ikazuchi wo utte,“ úder blesku. Do vodního vězení ve kterém byla Sakura uvězněná, jsem poslala poslední proud. Bolestivě sebou zaškubala a já vodu povolila. Obě jsme teď klečely a zhluboka a ztěžka oddychovaly. Rameno jsem měla zakrvácené stejně jako stehno a ruce mi začaly tuhnout.
„Je konec,vítězem je Rai,vedly jste si skvělě,“pochválil nás Kakashi.
Sakura si začla léčit své zranění a já chytla do rukou bolestivou křeč. Vyjekla jsem.
„Co se děje?“ vyskočil poplašeně Naruto dřepící u Sakury.
„Nic,“ zalhala jsem a držela bolest.
„Pojď sem,Sakura tě ošetří,“ kývl na mě a usmál se.
„Ne děkuju, nemám zájem. Ošetřím se sama,“odmítla jsem.
Kakashi se na mě podíval a povzdechl si.
„Bežte domů a pořádně si odpočiňte a ty Rai-“ otočil se ke mě „neměla bys tu techniku používat podívej co to dělá,“
Nic jsem mu na to neodpověděla, otočila jsem se a měla namířeno konečně domů.

4.96
Průměr: 5 (50 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2009-01-11 22:42 | Ninja už: 5715 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Rai není žádná chudinka. Troufám si tvrdit, že Naruto opět nepochpil, co mu Kakashi vysvětloval Laughing out loud Jen tak dál Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska