manga_preview
Boruto TBV 09

5 proti 5 - 2

Je to už dlouho co vyšel první díl, tak sem se rozhodla vám napsat úvod, aby jste se dostali zpátky do hry.
Tým Konoha: Kakashi (kapitán), Tsunade, Sakura, Naruto (Baka), Shikamaru
Tým Akatsuki: Konan (kapitán), Zetsu, Itachi, Deidara, Kisame
1. část uváděl Pary a proběhly tři kola, které s přehledem vyhrál tým Konoha. Já uvádím 2. část, tak si ji užijte a pište komentíky... Eye-wink

*****

Reflektory svítí, kamery běží, mikrofony fungují... A obecenstvo? Jen kostry oblečené do cárů látky...

„No jo, no jo, vždyť už du....hej přestaňte na mě plácat ten make-up.....tuny make-upu nejsou můj styl.“ obrátila se Fibinnka na publikum a nahodila holywoodský úsměv, když ale pořádně zaostřila, což se jí moc dobře nedařilo, protože si doma zapomněla čočky a brýle prostě z principu nosit nebude, zjistila, že publikum se jejímu super extra vtipnému fórku nesměje...
„Co s nima je?“ zeptala se přiblble Tsunade, ta ale byla zabraná do hraní Člověče nezlob se se Sakurou, zrovna prohrávala a proto po Fibče hodila kostku, která se jí zaryla do jedné z nosních dírek.
„Bingoooo!“ zařvala Tsunade přes celé studio a začala Naruta mlátit mikrofonem do hlavy.
„Ehm......“ vytahovala si Fibča kostku z nosu, „co kdybychom už konečně začali Trojtou šanci?“ otázala se publika a naštvaně zahodila hrací kostku, která trefila Deidaru. Na obrazovku za ní vyjelo velké žluté kolečko, ve kterém bylo napsáno: TROJTÁ ŠANCE.

„Takže, poprosím Naruta a Deidaru, aby šli sem za mnou...“ otočila se s přátelským úsměvem na oba týmy.
„Úchyl! Já za ní nejdu, ona mě unese a prodá na Ukrajinu!“ začal Naruto šílet a řvát přes celé studio.
„Naruto, Naruto prober se, ty bakaaaa!“ bacila ho Sakura takovou silou, až odletěl k hracímu pultíku, kde na něj už čekala Fibča s Deidarou. Fibča na Naruta jenom hodila zlostný pohled za toho úchyla a dala se do čtení otázky.
„Hledáme tři nejčastější odpovědi. Pozor, čtu.... Jmenujte základní techniky, které se učí na ninja akademii!“ oba na ni hleděli, Naruto, protože se bál každého jejího pohybu, ještě pořád žil ve vědomí, že ho chce prodat na Ukrajinu a Deidara si pod vousy mlaskal: „Já na žádnou akademii nechodil, byl sem geniální dítě už od narození a jsem rád, že se mě už jako batolete ujalo Peiňátko, které mě vychovalo v úžasného masového zabijáka.“ zabásnil Deidara a jednou svou dlaní vytvořil holubičku, kterou poslal do publika.
„Takže ani jeden z vás neví odpověď?“ koukla na ně unuděně Fibča a zpoza Naruta jenom uslyšela šeptání: „Naruto, řekni záměnu, záměnu slyšíš?“
Naruto zmáčkl velké červené tlačítko a na celé studio zařval: „Ráměna, miluju rámen.“
„Takže ráměna, to je nějaká technika? To sem nikdy v životě neslyšela.“ vybuchla Fibča v ďábelský smích a tým Konoha propukli ve společný pláč. Zetsu obešel svůj pultík, na půltík Konohy dal krabičku papírovách kapeníků a dodal: „Jsou extra jemné a třívrstvé, ne jako ty co kupuje Konan, to by se dalo lehce zaměnit s nekvalitním toaletním papírem.“
Studiem se ozval nechutný zvuk klaksonu, odvěď není správná.
„Tak Deidaro, napadá vás něco?“ zeptala se Fibča Deidary a hodila na něj sexy pohled (já aj nějaký umím? xD)
„No já nevim....tak třeba technika úniku.....já fakt nevim.“ sklopil Deidara hlavu a jeho úžasná ofinka se přehoupla z jedné strany na druhou.
„No počkat počkat, zrovna sem dostala hlášení z režie, že Naruto a Deidara tady u stolečku už byli, to ste lidi nemohli zakřičet nebo zabučet, že to tu mám blbě napsané?“ podivala se na hromadu kostí v hledišti a pak zpátky do papírů a jenom svraštila obočí... „Hmmm, co už no.“ řekla potichu.
„A hurááá, máme body, máme body....“ začala Konana skákat kolem pultu. Fibča se na ni unaveně podivala a už chtěla vyslovit nám známou otázku, ale Konan ji předběhla: „Ano tuto otázku bereme...“ Fibča přešla ke stolku za kterým stál tým Akatsuki.
„Takže Kisame, zopakuju vám otázku... Jmenujte základní techniky, které se učí na ninja akademii!“ Kisame se svou Samehadou podrbal na hlavě, ale jelikož mu to trvalo moc dlouho, zazněl tón, který určoval, že čas vypršel. Konan na něj hodila pohled mafiána.
„Takže, to máme 34 bodů pro Akatsuki....zatim...“ řekla Fibča a přešla ke Konan.
„Tak slečinko, co myslíte, že tam bude dál?“ zeptala se s trochou závisti a nevraživosti Fibča.
„Záměna.“ řekla s chladným pohledem Konan, až Kakashimu, který stál naproti ní, přejel mráz po zádech.
„Chvilka napětí......ano, záměna je tam....Naruto, nezdá se ti ten název nějak podobný s tou tvojí ráměnou?“ otočila se Fibča na Naruta a ten jenom nechápavě koukal. „Už fakt chápu, proč má přezdívku baka.“ odfrkla potichu Fibča a přesunula se k Zetsuovi.
„Tak a je jenom a jenom na vás co odpovíte, nezapomeňte, že máte jeden křížek.“ upozornila Fibča a pohlédla do tichého obecenstva.
„Tak co myslíš?“ zeptala se jedna polovina jeho osobnosti té druhé.
„Sežereme ji.“ odpověděla a Fibča se klidila do ústraní.
„Nikoho jíst nebudem, tebe sežeru jestli prohrajem.“
„To těžko.“ začla se smát jedna polovina.
„Určitě tam bude klonovací technika.“
„Ne nebude, bude tam technika sežeru těěěěě.“
„Drž hubu.“
„Tuuuuu.“ ozval se klakson a na obrazovce se objevil druhý křížek.
„Už můžu vylézt?“ zeptala se Fibča
„Jo, vylez nebo nedostaneš honorář.“ zařvala režie a Fibinnka se musela chtě nechtě jít postavit naproti Zetsuovi. Jedna jeho polovina se na ni koukala hladovým pohledem a proto radši přešla k Itachimu.
„Takže Itachi, je to jen na vás, pokud řeknete správnou odpověď vyhrajete Trojtou šanci pokud ne, nevyhrajete nic.“ vybafla na něj a pohlédla na tým Konoha, který se radil, no radil to je silné slovo...
„Klonovací technika.“ odfrkl Itachi. Všichni udeřili své pohledy na velkou obrazovku a Kakashi dokonce aktivoval svůj sharingan. Marně doufal že jeho červenající se oko výsledek soutěže nějak ovlivní.
„A...vaše odpověď je......správná. Ano tým Akatsuki má 300 bodů, ale jsou vám k ničemu, protože tým Konoha vyhrály o celých a neuvěřitelných 9 bodů. Takže s vámi, týme Akatsuki, se loučim a doufám, že se ještě někdy potkáme.“ rozloučila se Fibča s týmem a očkem hodila po Zetsuovi, který ji ještě pořád chtěl sežrat a teď možná ještě víc než před tím.
„Týme Konoha, vám blahopřeju a přeju vám hodně štěstí ve hře o 50 tisíc.“ popřála Fibča Konoze a přesunula se doprostřed jeviště.
„Ale ještě před hrou o 50 tisíc si zopakujeme telefonickou soutěž. Je Naruto opravdu tak blbý nebo to předstírá? Pokud si myslíte, že je blbý, voláte na číslo 900 00 01, pokud si myslíte, že to jen dělá, voláte na číslo 900 00 02. Volejte. Hrajete o nejnovější vydání knihy Icha Icha: flirtovací taktiky. Výherce ohlásíme v příštím díle. A teď už hurá na hru o 50 tisíc korun.“ nahodila Fibča hvězdný úsměv a přesunula se k pultu týmu Konoha.

„Tak, kdo bude soutěžit?“ zeptala se Fibča a pohlédla na Kakashiho.
„No tak asi já a..... a Naruto.“ odpověděl Kakashi a pohlédl na Naruta
„Baka?“ zhrozila se Fibča. „No aspoň bude sranda a kdo pude první?“
„Samozřejmě já...“ vykřikl Kakashi.
„Dobře, takže pojďte se mnou...“ přešli všichni tři do popředí jeviště. „Kakashi, vás si tady nechám a ty Baka, bež si polechnout pěknou hudbu, myslim, že teď tam dali Evu a Vaška.“ Naruto odpochodoval a na pódiu zůstala Fibča, Kakashi a tým Konoha. Tsunade si už začala propraskávat klouby, kdyby Naruto s Kakashim náhodou prohráli.
„Kakashi, na své odpovědi máte 20 sekund, do této doby bychom měli stihnout všechny odpovědi, můžeme začít?“ zeptala se Fibča.
„Ale samozřejmě.“ souhlasil Kakashi a odložil Icha Icha.
„Tak první otázka: Narutovo oblíbené jídlo?“
„Rámen.“
„Tsunadino nejoblíbenější pití?“
„Saké.“
„Co má Kakashi pod maskou?“
„Další masku.“
„Kolik let bylo Jiraiyovi když zemřel?“
„Nevím.“
„Proč jste přišli do tohoto pořadu?“
„Protože nás pozvali.“
„Super, stihli jsme všechny otázky a vy jste s ledovým klidem odpovídal, takových soutěžících bychom tu mohli mít víc, vždycky se všichni potí a blábolají blbosti, takže pojďme se podivat na to jak dopadly vaše odpovědi.“ všichni se otočila na velkou obrazovku, kde vyjela tabulka.
„Na otázku, jaké je Narutovo oblíbené jídlo, jste odvěděl že je to rámen..... a to byl TOP, takže máte prvních 99 bodů.“ Sakura začala skákat radostí a i Tsunade se začal na tváři tvořit úsměv.
„Další otázka byla, jaké je Tsunadino nejoblíbenější pití, vaše odpověď bylo saké..... a máme tu další TOP a 40 bodů.“ Fibča na Kakashiho zamrkala, ale ten upřeně hleděl na obrazovku a pokoušel se zaostřit.
„Na otázku co má Kakashi pod maskou, jsme řekl další masku, kdo by to mohl líp vědět než vy sám že?“ propukla Fibča v šílený smích a na obrazovce se objevilo 15 bodů. „No ale nic moc, to vaše vrstvení...“
„Otázka kolik bylo Jirayovi, když umřel, byla takový chytáček a vy jste tuto otázku nevěděl......ale jak to tak vidim, nebyl jste sám, další 16 lidí odpovědělo to samé...“ zazubila se Fibča do kamery.
A poslední zkušební otázka byla, proč jste sem přišli, vaše odpověď, že jste byli pozváni....no nevim nevim, my nezveme nikoho, ale když si to myslíte...no pozor, ale myslí si to dalších 10 lidí, tak to abych zase vysvětlila pravidla soutěže....Kakashi pro váš tým jste získal úctyhodných 180 bodů, takže teď jenom doufejte že v iq Naruta se všichni pletli, a že těch 20 bodů nahraje.“ poplácala Kakashiho po rameni a zavolala si k sobě Naruta.
„Tak Baka, co hezkého vám tam hráli?“ zeptala se
„Jenom bílou orchidej....“ zapěl Naruto, ale když si uvědomil, že je ve vysílání nahodil omluvný obličej.
„Tak radši abychom začli, na zodpovězení pěti otázek máte 25 sekund, kdyby jste náhodou trefil odpověď, která už byla, ozve se tento tón...“ sálem se rozlehl klakson. „Je vám to jasné Baka? Můžeme začít?“
„Jasněěěě.“
„Takže první otázka: Narutovo oblíbené jídlo?“
„Rámen.“
„Tuuut.“

„Další, Tsunadino nejoblíbenější pití?“
„Voda ze záchoda.“
„Co má Kakashi pod maskou?“
„Rybí rty.“
„Kolik let bylo Jiraiyovi když zemřel?“
„Hodně.“
„Proč jste přišli do tohoto pořadu?“
„Protože mi Sakura hrozila pěstí.“
„Baka, tys to zvládl, to sem nečekala.“ vybuchla Fibča ve výtlem a nemohla přestat. „Já snad potratím...“ vykřikovala mezi výbuchy smíchu, všichni na ni nechápavě hleděli a z režie na ni zařvali něco o prémiích.
„No tak se podíváme na výsledky, Kakashi nahrál skvělých 180 bodů, tak Naruto doufej, že těch 20 se tam někde bude schovávat.“ Všichni hleděli na velkou obrazovku krom Shikamary který spal, ale dokonce i kostry se probudili a koukali, jak to všechno dopadne. Sakura a Tsunade startovali na Naruta, kdyby to všechno podělal a Kakashi opět aktivoval svůj sharingan.
„Jako první otázka byla, jaké je Narutovo oblíbené jídlo, top byl rámen a ty si neřekl nic, takže nula bodů.... Další otázka byla Tsunadino oblíbené pití. Voda ze záchoda? Koho to napadlo, dát na zeď zrcadlo....ou omlouvám se nechala jsem se unést....takže tahle varianta napadla ještě dalších 5 lidí.“ Naruto začal tleskat, ale byl sám samotinký a jelikož se na něj Sakura s Tsunade podívali pohledem vraždících dětiček, radši toho nechal a koukal na obrazovku, jako kdyby zrovna dávali Teletubies.
„Na otázku, co má Kakashi pod maskou, jsi řekl, že rybí rty...to by mě zajímalo, jak takové rybí rty vypadají.“ začala se Fibča chechtat a na obrazovce se objevilo, že stejný názor má dalších 6 lidí.
„Sasuke, ty držko, já nevim kdo valil, že tam má rybí rty, proklínám těěěěě.“ zařval Naruto do publika a kostra v modročerných hadrách se znakem Uchiha klanu se zvedla a začala utíkat k východu.
„Že rybí rty, chacha.“ zasmál se ironicky Kakashi.
„No no no, pokračujeme ve hře, máme skluz v čase, na předposlední otázku jsi odpověděl, že Jirayovi bylo hodně když umřel......za tuto odpověď máš 4 body.... a top byl.....ehm.....že Jirayovi bylo nespočet let, tak jak je možné, že je Tsunade pořád tak krásná? Po vysílání se musím zeptat na její tajemství...“ zašeptala Fibča a oči jí začaly plápolat nedočkavostí.
„Kolik že máme celkem těch bodů?“ zeptal se Baka.
„Naruto nevyrušuj.“ okřikla ho Sakura.
„Na poslední otázku jsi odpověděl, že ti Sakura hrozila pěstí, proto jsi šel k nám do soutěže, tato odpověď má 4 body.....takže to znamená, že celkem máte......199 bodů.....o fous, o fous....“ řekla Fibča rádoby smutně, ale uvnitř sebe se radovala, že dostane 50 tisíc jako bonus za tenhle speciál. Celý tým Konoha propukli v pláč, nekteří smutkem, jiní boletí, protože je jiní mlátili a někteří protože je řev vzbudil a Fibča přes jejich vzlyky jenom zakřičela: „Top k této otázce byla odpověď: Aby ze sebe udělali debili a pobavili Konohu.... No dámy a pánové tohle byl závěr našeho speciálu, děkujeme, že ste to s námi vydrželi a nezapomeňte, že zítra vyhlásíme výherce dnešní telefonické soutěže...“ nedořekla Fibča, když se ze zákulisí ozvalo: „KATSU“ a celé studio vybouchlo do vzduchu. Do vzduchu vyletěl dokonce i Pary, sedící na záchodě a drbající se na bradě: „Fakt sem se dneska měl oholit....“

Poznámky: 

Já vim, že ten konec byl trochu urychlený a odbytý, ale mě to prostě už nešlo přes prsty a musela sem to dopsat.
Jenom doufám, že se vám tahle kratičká serie líbila, i když ten druhý díl trval tak dlouho... Pište kometíky Smiling

4.73256
Průměr: 4.7 (86 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Trinity
Vložil Trinity, Pá, 2013-02-15 21:43 | Ninja už: 4086 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Pěstitel rýže

bylo to suprové Laughing out loud chtělo by to další díl Laughing out loud

Zas draci stoupají uprostřed dění
A my pomstíme jejich utrpení!
Ostré meče a silné paže jsou tu stále,
Dozrál pro ně čas konečně zabít krále!

Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, So, 2012-02-04 21:25 | Ninja už: 5004 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Skvělý pište dál, třeba Hádej kdo jsem Smiling


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Uzumaki Schianni
Vložil Uzumaki Schianni, Čt, 2011-10-13 19:33 | Ninja už: 4590 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

Tak to bylo fakty stylový! Chcípala jsem tady smíchy! Bude další díl? Třeba výměna manželek! Mrk XDDDDDD

Podpis byl zkrácen z důvodu nadměrné velikosti.

Obrázek uživatele BezeJmena
Vložil BezeJmena, Pá, 2011-06-10 12:30 | Ninja už: 4713 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

:"D nejvíce ty otázky!Laughing out loud :"D prej "Vodu ze záchoda":"D Upe sem tu chala hej :"DDD

Obrázek uživatele Nyako
Vložil Nyako, St, 2011-01-12 17:34 | Ninja už: 4959 dní, Příspěvků: 528 | Autor je: Pěstitel rýže

Sice to bylo o něco slabší než první díl, ale i tak to bylo super ^^ Laughing out loud

zašít si názory bezpečně v ústa
bez slz se posadit na hrob a zůstat
je to fakt cynický, chce se mi zvracet
bojím se odejít, bojím se vracet

- paní archivová

Obrázek uživatele Pakkun6
Vložil Pakkun6, So, 2013-12-07 18:23 | Ninja už: 5813 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

b

Obrázek uživatele wal
Vložil wal, Čt, 2010-02-25 16:03 | Ninja už: 5210 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

„Ráměna, miluju rámen.“

no tak to jsem vážně nečekla... NARUTO BAKA!!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Shinsuke von Wonderland
Vložil Shinsuke von Wo..., Čt, 2010-02-25 09:35 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

Povedlo se Laughing out loud jsem malem neudržel ve škole smích Laughing out loud

Obrázek uživatele Aniqua
Vložil Aniqua, Pá, 2010-01-08 22:27 | Ninja už: 5808 dní, Příspěvků: 240 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud
No super .... minuly diel sa mi mozno viac pacil , ale toto Smiling
Ten koniec bol superny .... Smiling Smiling Smiling
No ptoste super...skoda , ze enni viac dielov Smiling Smiling Smiling ....
Sugoi Smiling Smiling Smiling Smiling Smiling Smiling .

Obrázek uživatele paplha01
Vložil paplha01, Út, 2010-01-05 16:21 | Ninja už: 5321 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

hmm .... pěkné Laughing out loud ale minulý díl byl lepší přesto 5

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Mad_Ratt
Vložil Mad_Ratt, Pá, 2009-11-06 21:17 | Ninja už: 5283 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

Tak toto bylo slabší než první díl, ale stále vtipné. 4.

Svět je tragédií pro toho, kdo cítí a komedií pro toho, kdo myslí.
Jonathan Swift
EDIT: Nyní žiji v jedné velké tragédii. A líbí se mi to.
Mimochodem: Mad_Ratt = RanDaal

Obrázek uživatele Fenste
Vložil Fenste, Čt, 2009-10-29 16:52 | Ninja už: 5443 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

Mega já padal smíchi ze židle 5 hvězd

Jen v těle tom, co zdravím kypí a čistou myslí oplývá, zdravá duše přebývá.

Obrázek uživatele Pako June-hime Maffianno Al Capone
Vložil Pako June-hime ..., Čt, 2009-10-08 19:54 | Ninja už: 5315 dní, Příspěvků: 363 | Autor je: Prostý občan

Ještě ještě JEŠTĚĚ !!! :3

Už nejsem June, ale Pako June-hime Maffianno Al Capone!
Přezdívky nové generace ^~
Pozn - Velký Hetalia a yaoi maniak, pozor na mě!

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2009-08-29 17:56 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

a jo v celku se to dalo ale cetla sem lepsi

Obrázek uživatele Eaglestorm
Vložil Eaglestorm, Pá, 2009-09-18 12:10 | Ninja už: 5371 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Prostý občan

ty narutovi odpovedi byly bombovy

naruto testCOPY

Obrázek uživatele Anko Mitarashíí
Vložil Anko Mitarashíí, Ne, 2009-07-26 22:35 | Ninja už: 5845 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

užžžaasnýýý!!!!!!!! DOKONALOST_DOKONALOST SAMAA XDDD mooc powedený!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele konohamaru4444
Vložil konohamaru4444, Út, 2009-07-21 22:45 | Ninja už: 5983 dní, Příspěvků: 371 | Autor je: Pěstitel rýže

nechápem, prečo sa tak podceňuješ? Bolo to PARÁDNE FF

Obrázek uživatele hidan_ever
Vložil hidan_ever, Ne, 2009-07-19 10:56 | Ninja už: 5393 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

lol to byla bomba xD ja i pad ze zydle xD

Obrázek uživatele Ban-Kai
Vložil Ban-Kai, So, 2009-06-27 19:26 | Ninja už: 5415 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

nejlepsi FF jaky sem cet a to si nedelam srandu ja chytal zachvaty smichu a rozlehalo se to po celym dome fakt super!!!!!!![kanji=30]

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, Pá, 2009-06-26 10:14 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

Tak to bylo supéééér Laughing out loud takových hlodů..."Já z toho snad potratím." "Sasuke, ty držko" ... nééé už na to nesmím myslet, jinak zase skončím pod stolem se slzama v očích a šíleným úsměvem na tváři.
Good Job!! X)

Obrázek uživatele deidaraXsenpai
Vložil deidaraXsenpai, So, 2009-05-30 21:39 | Ninja už: 5468 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Prostý občan

ouch tak to je mazec nejlepší FF jaky sem kdy četl (dily 1+2 samozdřejmně)

Obrázek uživatele Futatsu-chan
Vložil Futatsu-chan, Ne, 2009-04-05 17:38 | Ninja už: 5602 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

dobrýýýý sukééé

Obrázek uživatele Quari
Vložil Quari, Ne, 2009-02-08 22:03 | Ninja už: 5587 dní, Příspěvků: 63 | Autor je: Prostý občan

Pecka Kakashi YES

Obrázek uživatele Aoi_Nyappy_Allen-chan
Vložil Aoi_Nyappy_Alle..., Pá, 2009-01-16 10:34 | Ninja už: 5655 dní, Příspěvků: 89 | Autor je: Prostý občan

voda zo záchoda Laughing out loud xD Laughing out loud ja skapeeem Laughing out loud
Sakura

No1. Allen Fangirl! Dangerous!! Biting!! Roleplaying!!!
My blog -> klik

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2009-01-11 17:35 | Ninja už: 5712 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mazec tohle je vážně super FF!! O bod a já jim to tak přála...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Ander_by_Ryuka
Vložil Ander_by_Ryuka, Pá, 2009-01-09 11:33 | Ninja už: 5586 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

„Já snad potratím...“ nejlepši hlaška, uplně super FF a doufam že uděláte třeba ještě Milionaře Laughing out loud nebo něco takoveho...






Obrázek uživatele Rieko
Vložil Rieko, Čt, 2009-01-01 20:53 | Ninja už: 5594 dní, Příspěvků: 75 | Autor je: Prostý občan

Ten konec *záchvat smíchu* fakt jsem se dnes měl oholi ...*další záchvat smíchu* to je fakt skvělí Laughing out loud

Obrázek uživatele Kioko Misaki
Vložil Kioko Misaki, Út, 2008-12-23 01:22 | Ninja už: 5820 dní, Příspěvků: 625 | Autor je: Pěstitel rýže

No jako krutý...

Obrázek uživatele Resa Hayko
Vložil Resa Hayko, Ne, 2008-12-21 01:40 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Prostý občan

mazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec Laughing out loud

Moje hokusy-pokusy:

Žeby další severočeský? XD http://147.32.8.168/?q=node/57641
7. severočeský sraz XD http://147.32.8.168/?q=node/63309
lidé lidem

Údělěm optimistů je zvedat pesimisty ze země... Ale když i optimista spadne na dno, kdo pak zvedne jeho?

Obrázek uživatele Fibinnka
Vložil Fibinnka, Po, 2008-12-15 22:05 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 188 | Autor je: Prostý občan

Všem strašně moc děkuju Smiling....protože já osobně si myslim, že je to odbyté, páč sem nad tím nestrávila ani moc času, ale tak vy to čtete, vy to hodnotíte a podle vás je to dobré Eye-wink, takže ARIGATOU... Smiling
Jo a ještě dodávám, žádně pokračování se nechystá a já doufám, že ani nebude, prostě sme s Parym vyletěli, vinou Deidary, do vzduchu a tím to končí :)