manga_preview
Boruto TBV 14

Končí ten čas

Ach, má lásko. Věř, že nikdy mi nebylo tak těžce, jako mi je po dnech strávených zde v Konoze. Po dnech, strávených s tebou. Po dnech, které nikdy nebyly tak zářivé bez ohledu na počasí a po nocích, které nikdy nebyly černé, ať byla venku jakákoli tma.
Teď oba stojíme v hlavní bráně Konohy. Za mými zády šumí volná příroda a kdesi v dálce čeká můj domov. Za tvými panuje čilý ruch Konohy, tvého domova.
Já však slyším ještě něco víc. Slyším, jakoby z velké dálky, hrát melodii v rytmu valčíku a jak se tak na tebe dívám, vím že ty ho slyšíš také. Ano, slyšíme ho oba. Ten smutný valčík, jehož hrají naše smutná srdce na rozloučenou.
Den pomalu končí. Stíny se prodlužují. Poslední paprsky zapadajícího slunce ti dopadají na tvář a ozařují čelenku se znakem Konohy. A čím níž je slunce, tím blíž je chvíle našeho rozloučení. Náš smutný valčík hraje čím dál hlasitěji. Srdce se točí v jeho rytmu, zatímco pohledy pevně vězí jeden v druhém.
V tom tvém, se začnou lesknout slzy. Pláčeš lásko? Neplač. Já nechci, abys plakala. Sám sotva zadržují slzy, ale chci, aby sis mě pamatovala takového, jakým jsem byl po těch několik nádherných dnů. Prosím tě o jedno: Zadrž slzy, abych si i já mohl pamatovat tvou usměvavou, krásnou tvář.
Povzdechnu si. Až slunce zapadne za les za mými zády a nastane tma, vydáme se každý svou cestou. Cestou, která se bude klikatit nebo bude rovná jako stéblo trávy. Cestou, která bude stoupat či klesat, ale nikdy nebude společná. Společná je pouze bolest, kterou nám toto pomyšlení způsobuje a smutný valčík, který hraje stále intenzivněji, živen onou bolestí našich duší.
Aniž bychom věděli jak, slunce zapadlo a vládu nad krajem pomalu převzala tma. Dívám se na tvou tvář, ve tmě tak jinou, a bojuji s touhou tě ještě jednou naposledy pohladit. Za těch pár dní jsem se nemohl tvé hebké pokožky nabažit a kdesi v hloubi duše vím, že by tomu tak bylo po celý život.
Dívám se do tvých očí a vím ,že má ruka se pomalu zvedá, aby naposled pohladila jemnou linii tvých rtů. Avšak ty zavrtíš hlavou a má ruka pomalu klesne zpět. Chápu tě. Takto to pro nás oba bude lepší.
Tma již definitivně vytlačila poslední sluneční světlo a na nebi se vyrojilo tisíce hvězd. Už není zbytí. Každá pohádka jednou končí, stejně jako jednou končí život – ta klikatá a překvapivá cesta. Neptám se, stejně jako se neptáš ty, proč tomu tak je. Oba víme, že ptát se je marné. Okamžik našeho rozloučení právě nadešel.
Otočím se a vydávám se na svou cestu, na které pro tebe není místo.

Poslední tóny valčíku dohrály.

Poznámky: 

Uuuh. Další jednorázovka za mnou. Když na to tak koukám, říkám si: Já se neznat a číst takové jednorázovky, začnu si myslet, že autor se buď utápí ve věčném smutku nebo trpí těžkou depresí.
ALE!!
Není to pravda! Já jsem optimista! A to dost veselé povahy! Smiling
Věří mi to někdo...??? Eye-wink

4.8
Průměr: 4.8 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Bleska.chan
Vložil Bleska.chan, Čt, 2009-02-19 17:52 | Ninja už: 6220 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

3rin3: Děkuji Smiling
Plesnivý_sýr: Faktys děkuji x). Jestli se ti tohle líbilo, zkus si přečíst některé mé další povídky. Myslím, že mám i povedenější, např. Sbohem a odpusť Eye-wink
IceSun685: Ne, nešlo o určitý pár. Šlo mi o to, popsat ten okamžik při loučení, nějak ho vyjádřit. Doufám, že moc nevadilo, že tam není určitý pár, ale také jsem chtěla dát najevo, že nejen hlavní hrdinové zažívají těžké chvíle.

Všem: Moc děkuji za komentáře. Vždy potěší, když o sobě čtenáři dávají vědět. Je to jedna z maličkostí, která mi dodává chuť nadále psát Smiling.

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, St, 2009-02-18 21:37 | Ninja už: 6193 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

tam nešlo o nikoho určitého co?? kdyby bylo naopak pohlaví, nebo by se to odehrávalo v písečný tak by to byla Temari a Shikamaru ale takhle nwm napovězte mi někdo Laughing out loud
a málem bych zapoměla: vážně pěkný Smiling

Obrázek uživatele Paradichlorobenzen
Vložil Paradichlorobenzen, So, 2009-02-14 19:53 | Ninja už: 5746 dní, Příspěvků: 733 | Autor je: Prostý občan

Ú-úžasný... Teda to se faktys povedlo x)

Obrázek uživatele 3rin3 de la Shika gang
Vložil 3rin3 de la Shi..., Čt, 2008-11-27 18:58 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 746 | Autor je: Prostý občan

pekne moc moc moc

fajn kedze moje mozgove bunky klesli po ehmmm silvestri na minimum.....nedokazala som vymysliet ziadny originalny podpis (niezeby som niekedy nejaky mala Laughing out loud )
tak len jedno KDE JA TA OSOBA KTORA HOVORILA ZE OSLAVOVAT SILVESTRA S LUDMI KTORYCH VOBEC NEPOZNAM JE SPROSTOST?!!!! no niekto nevie o co tak prichadza Sticking out tongue

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Po, 2008-11-24 21:59 | Ninja už: 5918 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Tak optimista, yo? xD Ale víš, že ti věřím? Když mám dobrou náladu, píšu deprese a naopak... //Není to ale pravidlem! xD//... Njn, lidé jsou podivní xD A ta povídka je zajímavá, plná pocitů a přání... Hezké n_n
________________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Jáááj seznam mých FeFes xDD

Obrázek uživatele Bleska.chan
Vložil Bleska.chan, Út, 2008-11-25 17:35 | Ninja už: 6220 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

Nebudeš tomu věřit, ale mívám podobný problém. Třeba jsem se nedávno snažila napsat kapitolu do jedné humorné povíkdy a vyšel mi z toho takový, podle mě, lehce depresivní blábol Smiling. No, uvidím, co z toho nakoned bude Eye-wink Smiling