manga_preview
Boruto TBV 09

Akatsuki Genesis 2

Nejdůležitější je rodina

Nejdůležitější je rodina
,,Pojď dál“ pobídla Nia svého bratra když se vzpamatovala. Takezo jen s úsměvem kývl hlavou a vešel do domu. Chvíli se rozhlížel a pak zavřel oči. Snažil se rozpomenou jak to tu vypadalo před tím než odešel a porovnával to z přítomností. Po nějaké chvíli usoudil že se tu toho moc nezměnilo. ,,Posaď se“ řekla Nia na svého bratra když věděla že je teď ve své eufórii. Takezo se vymanil ze vzpomínek a posadil se. Chvíli se na sebe jen tak koukali a pak sestra zpustila
,,Tak co tě přivádí domů?“ Ptala se udiveně Nia
,,Chci vyřešit problém který tu je a k tomu obnovit ...“ nestačil ani doříct větu a sestra ho přerušila
,,ANI NÁHODOU!!! Naše rodiče to stálo život a teď se o něj chceš připravit i ty???“ řekla rozzlobeně Nia
Takezo jen naklonil hlavu trochu na stranu a řekl ,, Tebe to tíží i po tolika letech?“
Na tuto otázku Nia neodpověděla jenom uhla očima.
,,Nejsem tak blbej jako můj otec chci se jenom pomstít… A potřebuji k tomu tvojí pomoc.“řekl Takezo neutrálním pohledem.
Nia si ho projela očima a řekla ,,Kdy sis to nechal udělat?“
,,Není to tak dávno chtěl sem se aspoň trochu podobat Bohu.“ řekl Takezo a prohlížel si Niu
,,Pořád věříš že jsme děti Boha a Anděla?“ Otázala se Nia s menší úsměvem.
Takezo se také pousmál a řekl ,,Hodně ses změnila hlavně ty vlasy. Teď se ji hodně podobáš“.
Nia se pousmála chytla si pramínek vlasů který si prohlédla pak se Podívala na Takeza a řekla ,, Takže chceš vrátit Deštné její sílu a Obnovit Akatsuki? Nedáváš si malé cíle správce deštné byl natolik silný že se mu povedlo Zabít Kisameho a je tu spoustu Ninjů z Konohy. A s Akatsuki taky bude problém Potřebuješ Hodně silné členy kteří chtějí pomstít někoho z bývalé organizace.
,, To už je vyřízené Mám dva silné členy vázané k bývalým členům a teď jestli chceš můžeš být čtvrtá.“
,,Nemám proč se mstít…“ řekla Nia protivně a znechuceně
,, Opravdu? A co matka… Necháš její smrt jen tak? Nebo se ji postavíš čelem a Zabiješ toho kdo nám zničil rodinu.“ Řekl Takezo s mírným rozčílením.
Nia se zvedla a začala křičet ,,Co ty víš o rodině nikdy tě tam nikdo nechtěl. Napochoduješ si sem jako bůh ví kdo a začneš se tu vytahovat? Něco ti řeknu já se o minulost nezajímám pohřbila sem ji. A tebe s ní taky takže si dělej co chceš je mi to jedno!“ Když dořekla poslední slovo zastavila a žasla sama nad sebou. Po tom ukázala na dveře řekla ,,Měl by si odejít.“
Takezo jako by tušil že to přijde se jen zvedl a šel ke dveřím u kterých čekala jeho setra a pomalu je otvírala. Jestli chceš vědět o čem mluvím příjdi dnes večer na naší horu. Ukážu ti že dokážu proměnit svoje slova v činy.“ Pak vyšel ze dveří a zakryl si obličej kápi. Nia za ním zavřela a opřela se o dveře. Po té sjela po dveřích a dala si obličej do dlaní.

Takezo šel ulicemi a znovu sledoval tu pohromu. Cítil vztek, zármutek a ještě dalších několik pocitů.
Po chvíli chůze uviděl pět ninjů běžících k vedlejší bráně Deštné, jeden z nich cestou řekl druhému: ,,Je tam cizinec a zabil dva naše“.
Takezo se pod kápi pousmál a řekl: ,,Pozdě jako vždycky co Hayate.“
Když došel k bráně viděl jak stojí spousta ninjů v kolečku a uprostřed stojí muž v plášti.
Takezo se snažil protlačit kolem houfu lidí kteří se zběhli podívat na to co se děje. Po cestě převážně tlačením potkal i Kaemona který jen řekl: ,,A je v dalším průs**u.“
Oboum se povedlo protlačit až k prvním ninjům v kruhu. Muž stál uprostřed kruhu a byl klidný.
Jeden z Ninjů nejspíš velitel ho pobídl aby odložil zbraně a lehl si na zem. Muž na to ani nezareagoval a stál dál v klidu. Ninja to řekl ještě jednou a zvýšil hlas.
Na podruhé muž řekl: ,,Nejsem hluchý jenom nerad ležím na zemi.“
Z této odpovědi jak bylo vidět nebyl Ninja dvakrát nadšený a tak si vytáhl Kunai a blížil se k muži. Ten si začal rozepínat plášť. Zatím v davu ve kterém stál Takezo a Kaemon se začalo šuškat věci jako tohle i zasloužili, jen ať jim dá atd. Kaemon se otočil na Takeza a řekl: ,,Vsázím 400 Jenů na to že mu ufikne ruku“.
Takezo se na něho taky podíval a řekl" ,,Já 600 na to že mu ji zlomí“. Kaemon se usmál a přikývl na nabídku. Ninja už se blížil a čekal na jeho první úder. Napřáhl se a v plné síle i s kunajem praštil do Muže. Ten se ukázkově vyhnul chytl Ninjovi ruku a zlomil mu jí.
,,AAAAAA...“ zařval Kaemon a začal tahat peněženku. Takezo s úsměvem natáhl ruku a čekal než Kaemon najde jeho výhru. V tu si muž rozepnul Plášť a odhodil ho. Měl jenom kalhoty a obvazy Které mu zpevňovali břicho. Pravou ruku měl úplně obvázanou a levou měl volnou. U boku měl muž Katanu (podobně jako Sasuke). Muž si vytáhl meč a jedním švihem jako máslo přeřízl Ninjovi ruku ten jen Zasténal a padl k zemi.
,,To si děláš….“ Zařval Takezo když viděl bezvládné tělo Ninji z jednou zlomenou a jednou useklou rukou.
Kaemon se usmál a řekl: ,,Díky Hayate.“
Ten se podíval do davu a všiml si svých kolegů lapil plášť a zmizel. Takezo se podíval na Kaemona a naštvaným hlasem řekl: ,,My bysme měli taky jí.t“.Jak to dořekl zmizel i s kolegou.

U Nii doma se ozýval pláč. Nia brečela protože si myslela že udělala tu největší chybu svého života. Po nějaké té hodině se zvedla a přišla ke krbu u kterého měla fotku své matky s Otcem a vedle nich Takeza ještě bez Piearsingu a žlutých vlasů.
Usmála se a v duchu si říkala ,,Jsi pořád stejně aktivní a cílevědomý“. Pak si uvědomila co ji bratr řekl. Vzala bundu a vydala se ven. Venku byl velký liják který byl moc i na Deštnou. Vydala se směrem k Hoře o které si myslela že už tam nikdy nevkročí. Když došla až nahoru viděla Takeza jak stojí bez pláště a má zvednuté ruce k nebesům. Bez tohož aby Nia vůbec promluvila se Takezo rozpovídal.
,,Miluji déšť je očistní smýjí krev po boji, špínu z měst a Bolest v srdcích. A dnes smyje bolest Tohoto města. Pojď sem“ řekl Takezo a natáhl ruku směrem k Nie. Ta došla na vzdálenost ruky a uchopila ji.
Takezo se usmál a řekl: ,,Vítej zpátky.“ pak ji pustil ruku a dal ji zpátky k nebesům. Zavřel oči a chvíli se soustředil. Pak je otevřel a byl v nich vidět Rinnegan. Takezo stisknul pěsti a déšť zesílil.

Mezitím dole se Pár špatně naladěných ninjů chystali ubít jednoho mladíka, který ukradl bochník chleba.
Mladík se bránil a v bolestech křičel: ,,Ten chleba je pro mojí rodinu!!!“ ale to Ninje nezajímalo, měli špatnou náladu kvůli tomu, že jejich veliteli před chvíli usekli ruku a tu druhou zlomili.
Když už mladík bezvládně ležel na zemi jeden z ninjů zaznamenal bolest v rameni. Podíval se na rameno a v něm byl střep Ledu. Když se podíval na horu z nebe začali Padat další malé střípky a začali se zabodávat do těla Ninjů. Z Deštné v celém městě byl slyšet řev a byla vidět padající těla Ninjů Konohy které zabili Střípky ledu. Pak se otočil pohled na Horu na niž stál udýchaný Hayate vedle něho Kaemon a Nia. Takezo stál na vrcholu kopce a řekl
,,Nová éra začíná!“

Poznámky: 

Ták tady je noví díl akatsuki Gaidenu nějak sem se rozepsal... Jinak pište jak se vám líbí a jestli mám pokračovat Laughing out loud

3.875
Průměr: 3.9 (8 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2008-11-14 20:33 | Ninja už: 5938 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!