manga_preview
Boruto TBV 10

Kekkei genkai...

Kekkei genkai… proč ji musí náš klan vlastnit? Nebo spíše musel… Já jsem totiž poslední… Ten jediný kdo touží potom, aby tahle hrozná pokrevní vlastnost nikdy nebyla… Proč ji nemohl mít třeba jen otec? Jen ten kdo jí uměl používat… Nikdy to neměl převzít můj bratr… Tím, že se k němu dostala, byl osud celé rodiny zpečetěn… Všichni umřeli… Všichni, až na jednoho… Na malého bezvýznamného kluka… Na mě… Kdyby se ,ta věc‘ nešířila z generace na generaci Itachi by nikdy nemusel tátu porazit a já bych nemusel být sám… A taky… Bylo by vlastně nejlepší, kdybych ji neměl ani já… Je to velice silná věc… Věc, jenž mě jednou zničí, cítím to… Každý by se nechal tou mocí asi unést… I když se toho bojím a odmítám to, vím! Že se to jednou stane… Málem jsem kvůli této síle zabil svého přétele… Co přítele? Bratra!!! Je to hrozné žít s vědomím, že vás to může každým dnem pohltit… No a co že mi to několikrát zachránilo život? Radši bych o něj přišel, než ohrozil své přátele… Toto riziko už nechci podstoupit… Ne jen kvůli záchraně vlastní kůže! Jak já nenávidím svůj sharingan!!!

Nééé!!! Už zase! Proč se mi to pořád děje?! To ta pitomá kekkei genkai! Kvůli svým bledým očím působím pořád tak chladně! Chtěl bych taky jednou dát najevo své emoce! Ukázat co cítím! Říct to celému světu! Ale nemůžu… Nejde to… To je on, ten slavný život shinobiho, bez citů a emocí… Musím si vždy zachoval kamennou tvář ať se děje cokoli… To není fér! Nikdo se o to neprosil, nikdo nestál o to být někým takovým… Ale tady na mých přáních nezáleží, já přece nemám city… Hlavně JÁ… Je to jako prokletí… Všichni si myslí jak jsem bezcitný! Že neumím brečet! A mají pravdu, neumím… Mé oči jsou na ronění slz moc vznešené! Když je to tak úžasná vlastnost měl sis ji nechat tati!!! Tak strašně bych chtěl, aby lidé aspoň jedinkrát v životě poznali co cítím z jediného pohledu do mích očí! Je mi jedno že mi nesčetněkrát zachránili život! K čemu je mi žít bez emocí?! Jak já nenávidím svůj byakugan!

Zničili jste mi život víte to? Zničili tím, že jste mi dali tuhle vlastnost… Kvůli ní… Já… Zabíjel a ubližoval… Hlavně nevinné lidi… Jen kvůli tomu, že má rodina chtěla ovládnout jejich vesnice… A tak jsem nevnímal okolí a dělal to k čemu jsem byl vychováván od narození… To, ale nikdy nebylo mým přáním… Nechtěl jsem to… Zdědil jsem něco, co jsem nikdy nepotřeboval. Všichni kolem mě umírali, ale já se jen dál oháněl svými kostmi… Životy padali, stejně jako naděje na lepší život, naděje, že by se ze mě jednou mohl stát hodný člověk… A ne tohle vraždící monstrum… Raději být jen prostý člověk než tahle silná, ale velice zlá zrůda. Lidé se mě báli už od narození… Dívali se na mě se strachem, i přesto, že oni sami byli vraždící stroje… Nebyl jsem nic. Jen jejich zbraň. Neporazitelná… Ten jediný kdo přežíval a bez slz, bez přátel… Jen sám se sebou… Proč jste mi to udělali mí rodičové? Já to nechtěl! Já to nenáviděl a vždycky budu!

Mami? Maminko? Proč… Proč nás nenáviděli? Proč nám to udělali? Proč se k nám tak chovali? Proč se na nás tak koukali? Proč se nás báli? Proč nás nenáviděli? Proč nás vyhnali? Proč byli všichni proti nám? Proč i tatínek? A… Proč nám nikdo nepomohl? Proč jsi tu vlastnost dala mě? Proč jsem byl vždy sám? Proč až Zabuza-sama mi pomohl? Proč se to stalo zrovna nám? Proč… Proč není sníh rudý a krev bílá? Pr… Mohl bych se ptát do nekonečna, ale jen bych plýtval slovy, když vím, že už mi neodpovíš… Tak si odpovím sám. Lidé se bojí toho co neznají a tak se brání, bojují proti tomu, odmítají to. Už přestali věřit okolí, tak slepě mlátí kolem sebe… Ale já… Nemusel bych být jiný kdybych nedokázal spojit vodu a vzduch… A nevytvořil tak led… Co je na tom? Je to stejný led na kterém děti bruslí, padají a hrají si… Nic jiného…Je mi jich líto… Moc líto, ale to není podstatné já jsem jen nikdo, jen zabiják… A i přesto, že nenávist plodí jen další nenávist… Nenávidím ten led!!!

,,Kekkei genkai… To je něco, co mi prostě bylo dáno a nikdo se mě neptal jestli to chci nebo ne… Jak já ji nenávidím!!!”

Poznámky: 

Tak jestli jste se dostali až sem k poznámkám (tzn.že jste si ,,to,, přečetli) moc vám děkuju... Mimochodem kdo nepoznal 1. Sasuke 2. Neji 3. Kimimaro (Zvučná pětka) 4. Haku. Tak doufám, že se líbilo! Smiling

4.25
Průměr: 4.3 (8 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Pá, 2008-11-07 17:31 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

moc moc dobrý Laughing out loud

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Merrysek
Vložil Merrysek, St, 2008-11-05 21:10 | Ninja už: 5745 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

Děkuju moc oboum :)Moc pro mě znamená každý komentář:) Vážim si jich, díky Smiling

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, St, 2008-11-05 18:48 | Ninja už: 5970 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Já věděla, že se ti bude dařit... Laughing out loud

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2008-11-04 16:29 | Ninja už: 5984 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

To je úžasný zamyšlení nad vrozenou schopností... Je fakt, že jim občas pomáhá, ale zároveň i škodí. Pěkně jsi to popsala, díky, jsem ráda, že jsem si to mohla přečíst. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie