manga_preview
Boruto TBV 07

Happy B-Day!

26. října je opravdu významný den - přechod na zimní čas. Ne, dělám si srandu. Dnes slaví své 15. narozeniny Ryuuka a právě jí chci věnovat svou povídku o narozeninové oslavě jednoho fajn chlápka.
Hodně štěstí a zdraví, vítej mezi patnáctkami :-)

Ozvala se prudká bolest hlavy a jakmile jsem otevřel oči, shledal jsem, že z neznámých důvodu ležím na zahradním stolku a navíc… mám na sobě jenom své oblíbené spodní prádlo. Samým leknutím jsem prudce vstal, což byla v mém stavu velká chyba. Chytil jsem se oběma rukama za hlavu a snažil jsem se jí zabránit v explozi.
Co jsem to sakra dělal minulý večer?
Seskočil jsem ze stolu do mokré trávy a s ladností mě vlastní jsem se dobelhal k zahradnímu altánku. Hiroshima hadr. Uznale jsem zahvízdal, protože tolik lahví od alkoholu možného i nemožného se pohromadě mockrát za život neuvidí. Kdo to tam dal?
Razil jsem si cestu plastovými kelímky i skleněnými střepy. Kdejaký fakír by zblednul závistí a přešel na akrobacii, kdyby mě byl viděl v akci. Přestože můj mozek sžírala nesnesitelná bolest, chůzi po tom skleněném bordelu doprovázelo pouze mírné brnění.
„Kabuto? Kabuto?“ zasípěl jsem, protože hlasitější zvuk by mě pravděpodobně zabil. Stále ještě netuším, co způsobilo můj stav.
Otevřel jsem dveře do svého luxusního skalního domečku a až mě zarazila záplava barevných konfet, které tvořily tlustou vrstvu nejen na podlaze, ale taky na nábytku a ze zcela nepochopitelných důvodů i na lustru. Pomalu mi začíná docházet, že se tu slavilo. To určitě nějaká banda punkerských deviantů vtrhla do mého domu, uspala mě a mého posluhovače zneužili. Ano, takhle to určitě bylo.
První známky života se objevily o pár metrů dál, v obývacím pokoji. Na gauči tu ležela Tsunade s podivnou škraboškou (ze které se vyklubaly její krví podlité oči) a Jiraiya, který stále ještě v polospánku provrtával pohledem protější zeď a škrábal se na zadku.
„Orochie!“ křikl tak hlasitě, až jsem po něm vzteky hodil nejbližší předmět, který jsem měl po ruce- pěkně těžký těžítko, he he!
Jednoho jsem uspal, druhý-druhá se probrala.
„*škyt* Ty- náššš hadišku m-mališkej!“
„Kolik jsi toho vypila?“ zeptal jsem se podrážděně a teprve když její oči sjely trochu níž, uvědomil jsem si svojí téměřnahotu. „Nekoukej se na mě, nekoukej se na mě!“
„N-nemáš nic, co bych ještě neviděla,“ konstatovala značně přiopilým hláskem. No tomu říkám nespravedlnost. Tsunade v sobě musí mít minimálně pět promile a jsem to zase já, kdo se musel probudit s opičkou jako hrom.
„Co se tu dělo?“ zeptal jsem se šeptem a můj melodický hlas musel působit přímo hypnoticky. Jinak si nedokážu vysvětlit, proč se svalila zpět na pohovku a párkrát hlasitě zachrápala jako její domácí mazlíček Tonton.
S nepořízenou jsem došel do kuchyně, kde jsem konečně spatřil Kabuta. Celkem vyrovnaně seděl u jídelního stolu a bez známky opilosti srkal svůj obvyklý hrnek ranní kávy. Hmmm Jihlavanka- voní hezky ta poctivá káva! Ne, tím se teď nemůžu zdržovat.
„Proč jsem v trenýrkách, proč to tu vypadá jako na maturitním večírku a proč spí v obýváku moji ex-parťáci?“ vydal jsem ze sebe ohromující rychlostí (no fakt, na to nemá ani ten novej internet od ), takže to mohlo znít taky nějak takhle: Protrenkách jako matuspí parťáci?
Kabuto zamrkal (ach, jak krásný má oči bez těch Potterovskej brýlí) a naklonil hlavu k pravému ramenu (taju! Já být teplej… rawr!).
„Vy si nic nepamatujete?“ zeptal se, jako by snad pravda nevisela sama ve vzduchu.
„Ne!“ zakřičel jsem hystericky, ale v tu chvíli jsem zpozoroval, že se za mými zády objevil Sasu- můj mladý a pohledný svěřenec.
„Ha, ha, ha, ha, Stayin´ alive… Hezký trenky,“ zazubil se a já opravdu netuším, jak spolu souvisí hitovka od Bee Gees a moje maličkost.
„Poslyš Sasuke, nejsi poslední dobou trochu podrážděný? To jsou ty puberťácký manýry, nebo ti zase došel lak na nehty?“
„Už mlčím,“ reagoval přesně podle mých představ. Ach, jaký dokonalý by ze mě byl prorok, kdybych se nedal na dráhu profesionálního zloducha. SSSsss!
„Tak už to vyklop!“ naléhal jsem na Kabuta. Možná trochu vztekleji, než jsem měl v plánu. Kdy jsem s ním začal cloumat jako s hadrovou panenkou, nemohl už déle vzdorovat mému nátlaku a zařval:
„Tak já se tu snažím s organizací narozeninového večírku a vy si nic nepamatujete?!“
„Oslava?“ řekl jsem vyjukaně a musel jsem to ještě jednou zopakovat, abych přehlušil jeho hlasité vzlyky. Oslava….? A pak mi to došlo. Já měl včera narozeniny! „Ale proč si na nic nepamatuju. Pojď, posaď se na to a vyprávěj mi o všem, co se včera přihodilo.“
„Začalo to v sedm hodin večer… Měl jste namířeno domů, kde jsem už na vás čekal já a všichni vaši přátelé. Uslyšeli jsme klíč ve dveřích a pospíchali jsme do předem domluvených úkrytů. Vešel jste dovnitř…“ Ach, tak krásný styl vyprávění. Doufám, že víte, kdo ho to všechno naučil. „Slyšeli jsme vaše kroky a když jste konečně došel doprostřed předsíně, vyskočili jsme zpod skříně a zakřičeli: ‚Překvapení!‘ Asi jsme vás vylekali, protože jste vykřikl, zapotácel jste se na místě a narazil do vypínače, čímž jste na sebe spustil tu miliardu konfet (dárek od Konan). Když se konečně rozsvítila světla, poslal jste nás všechny do míst, které raději nebudu jmenovat. Tsunade vás ale obměkčila dortem vlastní výroby a celá naše párty se mohla přesunout na zahradu…“
„Tím se ale nevysvětluje, co tu dělám s opičkou a ve spodním prádle.“
„Ano, ano. K tomu se dostanu. Začalo to nevině a vy jste zůstal u pouhého ožužlávání džusíku s brčkem. Jiraiyu ale napadlo, že by uspořádal pijáckou soutěž, kterou jste mimochodem po jistém vyhecování vyhrál se slušným náskokem. Když už jsem si myslel, že jste překonal všechny možné hranice, navrhl jste hrát… flašku, kterou jste čistě náhodou taky vyhrál, čímž se nám naskytl pohled na obnažená těla Tsunade, Jiraiyi a dokonce i Sasukeho, který se ze zvědavosti přidal.“
„Hej!“ přerušil ho podrážděně Sasuke a hodil jeden ze svých nesnášenlivých výrazů. Sám jsem ho to učil.
„No a pak už jenom ta stolová scénka a …“
„Co, co??!“ vyděsil jsem se a srdce mi poskočilo až někam do nosohltanu.
„Já jsem to nechtěl dopustit, ale Sasuke vás vylákal na stůl, kde jste dobrou půlhodinu tancoval na disko a vlnil jste se u toho jako kus žele…“
Víc už jsem toho neslyšel, protože se mi do mozku nahrnulo tolik krve, až jsem zrudnul jako rajče a následně jsem se odebral do říše snů… Prostě jsem hanbou omdlel, no! A hned dalšího dne jsem podal přihlášku do protialkoholové léčebny, abych mohl příště podobným opileckým nehodám zabránit. Už abstinuju dvě hodiny a mám ze sebe radost.

4.911765
Průměr: 4.9 (34 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ayu no Baka
Vložil Ayu no Baka, Po, 2009-04-06 10:32 | Ninja už: 5870 dní, Příspěvků: 2119 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud to sa mi moc pacilo Laughing out loud zo zaciatku som nechapala kto co hovori a tak Laughing out loud ale potom uuz to bolo v poriadku Laughing out loud proste toto bolo uzasne Laughing out loud

Obrázek uživatele Lajlushka
Vložil Lajlushka, Ne, 2009-01-18 12:33 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 294 | Autor je: Prostý občan

Tak to se povedlo. Klobouk dolů Laughing out loud.

Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, Út, 2008-10-28 01:44 | Ninja už: 6032 dní, Příspěvků: 3261 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

Tak toto fakt stálo za to. Opitý Ori. Brutálny mejdán. Skrátka všetko ako má byť. Paráda je už nemám slov iba ak kedy bude pokračko? Lebo takéto dielo si ho jednoznačne zaslúži.

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-10-27 00:35 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Haru, ty jsi prostě mástr vtipu xD u tvých povídek se vždycky lámu smíchy xD (u těch vtipných samozřejmě xD)
btw, Ryuu: víš xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Ne, 2008-10-26 19:06 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

Smiling ježiiiš.. děkuji Haru-chan Smiling fakt díky...

jinak povídka je úžasná, prostě Oro jako můj souznamenec/ježiši, prostě ten co má stejný znamení zvěrokruhu xD/ úžasný, už vidím, jak se takhle taky někde opiju /snad ne Laughing out loud dnes mi stačilo to víno... ale pssst.. xD/ jinak úžasná povídka vážně Laughing out loud

a ještě jednou DĚKUJÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Ne, 2008-10-26 19:04 | Ninja už: 5854 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Páni toto bolo uplne super mega úžasné!!!xD orocháč a párty,flaška,kocovina?!Haruko ty ma zabiješ!!!Laughing out loud To bolo fakt niečo...skoro som sa zadrhla slaninou ktorú momentálne jem...xD
Preboha obnažený Sasuke?!? *zhlboka prehĺtam a snažím sa obbsah žalúdka dostať zase na správne miesto* No jednoznačne to bolo fakt super...Laughing out loud
Btw-všetko naj Ryuuka:)

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2008-10-26 18:57 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Takže gratulace na druhou Laughing out loud Jednak té, které je povídka věnovaná (to je významné výročí, Ryuu) a jednak autorce, protože zase srší vtipem na všechny strany, skoro jako Kakashiho Chidori Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!