manga_preview
Boruto TBV 09

Roky nebo minuty V - Masakr

Omlouvám se měl jsem krapet vygumovanou hlavu...

Naruto ležel na zemi a měl zavřené oči a přemýšlel o spoustě věcech nové jutsu, jak se zachránit, Kyuubi a tohleto pořád dokola. Když zrovna přemýšlel nad novým jutsu a jak se zachránit tak ho napadla úžasná myšlenka. Ovládnout ještě bleskový element a pokusit se pomocí něj přemisťovat, protože pak by se mohl zachránit. Snažil se přijít na nějaký způsob a aby ho to napadlo co nejrychleji tak udělal klony. Když nějakého klona něco napadlo tak se zrušil aby předal informaci. Asi po deseti minutách Naruta konečně napadlo jak to udělat.

Po několika hodinách Naruto ovládl bleskový element a hned se složil na zem a usnul.

Když se Naruto probudil, tak začal přemýšlet o tom, jak se bude přemisťovat. Pokusil se pomocí blesků zvýšit svoji rychlost. Po asi půl tuctu trénincích začal Naruto zrychlovat, jenže stále nebyl ani ve zlomku tak rychlý jak by chtěl. Přece se jenom prokázalo, že blesk není Narutovým dominantním elementem. Po už celkem hodně trénincích Naruto přece jenom zrychlil, ale ještě pořád to nebylo to co chtěl(bohužel je Naruto velký myslitel a nevšiml si, že zjišťuje svou rychlost podle svých klonů, protože tam krajina kapánek chybí). Nakonec se na to vykašlal a smířil se svou stávající rychlostí. Naruto stálo přemýšlel co by mu mohlo pomoct s rychlostí. Po hodně velkém přemýšlení se Naruto rozhodl pro trénink určený pouze pro klony. Naruto se rozhodl, že se rozprskne na elektřinu a kdekoliv se zase zhmotní(zapřemýšlel, že když se blesk nepřizpůsobí jemu tak se on přizpůsobí blesku). Tohleto vyzkoušely, ale zhmotnili se jenom 2 bez zranění( chybí něco, třeba i milimetr kůže tak udělají „Puff“). Takhle to Naruto vyzkoušel několikrát, ale nutno uznat, že s každým tréninkem bylo přeživších klonů víc a víc.

Narutovo jutsu začalo mizet.
„Co to?“ divil se Naruto
„Tvoje smrt.“ řekl mu Pein
„Tvoje smrt?“ divil se Naruto a objevil se záblesk. Pak Naruto se objevil za Peinem a našil to do něj plnou silou. S Peinem to začalo třepat až mu krev začala stříkat ze všech otvorů. Konan vedle Peina ztuhla hrůzou, protože to co viděla by určitě probudilo v Tsunade její krevofobii(nevím jak se to správně jmenuje). Pein byl na dně a pokusil se si co nejlépe pomoct. Jenže nic mu nepomohlo a byl zázrak, že může přemýšlet, protože mu Naruto zničil celou nervovou a chakrovou soustavu. Naruto věděl, že to nemá až tak dělat, protože bude na dlouho kaput. Věděl, že když nebude schopný ničeho, tak ho ta modrovláska dodělá. Rozhodl se že vytvoří ještě jednu katanu a použije do toho bleskovou podstatu chakry. Ve své levé volné ruce začal shromažďovat chakru na další katanu a přidal do ní bleskovou podstatu chakry. Pak se přemístil i s Peinem před Konan a použil na ní bleskovou katanu. Pak se ozval gigantický výbuch.

Jedna dívka, spíš už mladá žena se procházela po cestě. Uslyšela obrovský výbuch a na nic nečekala a šla se tam podívat, protože byla lékařským ninjou. Přiběhla a viděla všude rozházené kusy cihel, takže si domyslela, že tu musel být předtím dům. Všude byla zničená krajina a pak uviděla dole na zemi nehybně ležící postavu. Okamžitě k ní přiběhla a viděla, že je úplně zmasakrovaná. Žádnou kůži už neměla a bylo jí vidět bílá žebra. Pro jistotu zkusila tep, i když věděla, že už nežije. K jejímu velkému překvapení žila, tak ji vzala a utíkala k sobě domů. Když přišla domů tak ho hned položila na zem a začala léčit. Léčila neuvěřitelně dlouho(asi do půlnoci, i když bylo před polednem) a obnovila mu svalovinu i kůži, ale pak se vedle něj skácela na zem.

Naruto se probudil a uviděl, že je v nějakém pokoji. Posadil se, ale zasyčel, protože ho bolelo celé tělo. Všiml si, že nemá vůbec žádné oblečení. Vpravo od něj uviděl židli s oblečením. Rychle vystal(nahý) a omylem zakopl a praštil se hlavou do podlahy. Někdo rychle otevřel dveře a pomohl Narutovi vstát. Naruto si uvědomil, že je nahý tak si rychle rukama zakryl to nejpotřebnější.
„Tak ono se nám to probralo??“ divila se mladá žena před Narutem. Naruto si ji hned prohlídl, mohla mít tak něco přes 150 cm, světlehnědé vlasy a načervenalé oči. Podala mu oblečení zase odešla. Naruto tam seděl jak přikovaný, hodně se mu líbila, ale po chvilce se vzpamatoval a oblékl se.Pak vyšel z pokoje
„Kde to jsem?“ zeptal se Naruto
„U mě doma, zachránila jsem tě po tom boji. měl jsi celkem těžká poranění.“ odpověděla mu
„A jak se jmenuješ?“ zeptala se ještě
„Naruto Uzumaki, a ty?“ odpověděl ji Naruto
„Aiko.“ řekla Aiko
„Doufám, že tu zůstaneš aspoň na nějakou dobu.“ řekla mu Aiko
„Ne, odejdu hned jak budu moct.“ odpověděl ji Naruto
„Prosím, nechoď!“ vykřikla na něj Aiko
„Moc ti děkuju, ale budu muset.“ řekl ji Naruto.
„Nesmíš!“ vykřikla na něj znova Aiko.
„Musím.“ řekl znova Naruto a Aiko na něj skočila, objala ho a začala mu brečet na rameno
„Neodcházej prosím, jsem tu pořád sama a já sama už být nechci.“
„Opravdu tu ne...“nemohl už domluvit, protože ho políbila.

Poznámky: 

Sorry nepsalo se mi zrovna s nejzářivější náladou lol a to jmeno sem zazrakem vymyslel

4.90909
Průměr: 4.9 (22 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele likvidator
Vložil likvidator, Pá, 2008-11-14 22:23 | Ninja už: 5682 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Prostý občan

Vážně pěkný díl. Doufám, že pokračování bude brzy Smiling

Obrázek uživatele Fortminor
Vložil Fortminor, Út, 2008-11-04 22:28 | Ninja už: 5773 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

Je nový pár pekný diel hop sem z ďalším.

Obrázek uživatele hinata666
Vložil hinata666, Ne, 2008-11-02 21:51 | Ninja už: 5837 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Genin

Jee super chcem dalsiu cast Laughing out loud