manga_preview
Boruto TBV 11

Komentátoři 8 - Pohřeb

Pary: Ehm...slyšíme se?? Jak jakto že sakra není signál! Kdo s tím zase co dělal!!! Já se z toho pose*u, za chvíli to má začít. Pane Jashine...co? Cože! Děláte si srandu?! Že už vysíláme?! To jste sakra nemohli něco říct dřív!! Já se tady nervuju jak...Ehm *úsměv* . Pro všechny dobrý a veselý den z konožského hřbitova, dnes vám přinášíme konohou nejsledovanější událost od doby, kdy šel Michale Jackson na druhou plastiku, že Kubby...
Kubby: no nie tak docela... a tú 3,4,5,6 ...85754 plastiku si prečo vynechal? ...no nič ... zišli sme sa tu na jednej veľmi veselej udalosti ,ne nerozdáva sa tu cena Cibule roka (to bude až v dalšom diele xDD) ,ale sme tu preto, aby sme sa naposledy rozlúčili z veľkou ikon všetkých časopisov pre všetkých buz, ehh...teda časopisov pre všetkých chlapov, ktorý si o sebe nemyslia, že sú chlapmi ...teda gayčasopisov.
Pary: To byl prosím jeho pseudonym. Ty méně znalí, jako třeba já *kroutí očima* ho znali pod jménem Sasuke “Teplý růžovým panter“Uchiha. Jeho smrt postihla doslova celou konohu...
Kubby: ...jeho smrť je pre nás stále jednou veľkou záhadou .Stále nikto nedokáže pochopiť že prežil so Sakurov v ringu až tri kola ...ja som ho odpisoval už po troch sekundách.
Pary: O to by Kubby ani nešlo, ale spíše o to, že zemřel až za 3 dny v nemocnici. Prý mu někdo narval cibuli do krku a on se udusil. *podezíravý pohled* No nic. Konoha byla jak jsem již řekl postižena celá. Jinak řečeno...*odkašlává si* Všude jsou vyvěšený slavnostní prapory a všechny obchody mají na počest jeho pohřbu slevu -20%
Kubby: Dokonca Gai si po 20 rokoch konečne pre túto slávnostnu udalosť vymenil ponožky a dokonca sa aj okúpal ...aj keď v kanále ...ale okúpal.
Pary: Dokonce jsem zaslechl, že si vyměnil spodky a zkrátil vlasy o 2 milimetry. No, to je všechno co vím. Dnes je tu s námi dobrovolná hrobník, který přijal tuto výzvu až s nečekaným nadšením.
Kubby: Ano ...potom, čo si odsedela 2 roky v konžskom vezení(taká ta stará hrdzavejúca búda na okraji Konohy) za ukrývanie ilegálnych prisťahovalcov, sa Rika s plním nadšením ujala tejto roboty...a tu ju máme. Ako sa cítiš pred touto dlho očakávanou šťastnou chvíľou celého sveta???
Rika: Cítím se...cítím se....*nemá slov*...úžasné!! Ten pocit je zkrátka nepopsatelný!! Už párkrát jsem se toho Uchihu snažila zneškodnit pomocí syrečků, ale vždycky mi mé ďábelské plány zničila Karin, která je všechny sežrala! Mrcha! A proto jsem ji zakonzervovala s ananasem. A lopatu mám už nabroušenou, veverce jsem včera vyčistila zuby a mám tu i detektor kovu na případné zlaté Uchihazuby!!
Pary: Detektor ti bude k ničemu, leda že bys ho dala kubbymu ke kapse. *nevinný pohled alá, já nic, já muzikant* Ještě nějak jsi se na dnešek připravovala??? Třeba nějaký rituál nebo něco, pro štěstí.
Rika: Meditovala jsem, provolávala slávu Jashinovi a obřadně sežrala gumové medvídky...a právě jsem od jedné nejmenované osoby, byla to Tenten (bacha na ní, je děsně ukecaná...rozená Kelišová), ano přesně ta nejenovaná osoba mi sdělila, že Tsunade nemá peníze na rakev...tudíž já si jdu pro pytel od hnojiva....Sasukemu to bude jako rakev stačit.
Kubby: A samozrejme sa neponúkal nikto ,kto by chcel niesť Uchihovský pytel ...tak sa toho ako praví gentlemani ujali Gai a Lee ... bohužiaľ z ich kondičkou bolo nesenie pytla dosť zložitou záležitosťou, takže potom čo spolu s pytlom spadli 3 krát do potoka,zapričinili dopravní kolaps, a omylom hodili pytel do mraveniska ,namiesto jamy ...sa konečne doplazili ku zmieňovanej jame.
Pary: U jámy bohužel zjistili že je pytel děravej a sasukeho někde...ztratili. O několik hodin později, i s novým pytlem našli neidentifikovatelný tělo na onom mraveništi. Identifikováno bylo až podle obsahu kapes. V jedné z nich totiž byl dopis, cituji: "Po několika neúspěšných sebevraždách jsem byl nakonec poslán do věčných lovišť cibulí..." Z čehož vyplynulo, že šlo o ema a cibule naznačovala stejnou příčinu jako Sasukeho smrti.
Kubby: Bohužiaľ v tejto chvíli, už odmietli aj Lee a Gai niesť zmravenčené Sasukeho tele, takže na scénu musí pribehnúť ochranca všetkých slabých ,bezmocných a hlavne tých čo dobre zaplatia ... ehh...teda je tu *skáče do šípkového kríka... hneď sa odtiaľ s bolestivými sykotmi vynára* ...Cibuloman!!!
Pary: *myslí že ho raní mrtvice* Riko, koliks mu za tuhle maškaru zaplatila?? Jelikož já mu nedal ani yen, a Tsunade mu určitě taky nic nedala.
Kubby\Cibuloman: No dovol *urazený výraz* ...to mi poctivo ušila babička...
Rika: Já nic nezaplatila *vrtí hlavou* Ty jo Johnny? *veverka taky vrtí hlavou*. Myslim, že ta jeho cibule je ozářená...jojo černobylská cibule. A pánové? Má cenu pohřbívat tu ohlodanou kostru?....Moment....on má znak Uchiha klanu na lebce!!
Kubby\Cibuloman: Chceš tiež také tetovanie?
Rika: Neeeee!!!!
Kubby\Cibuloman: Ja som to tak nemyslel *uhýba sa letiacim veverkám*
Pary: *nevinný pohled* mám dojem, že dneska bude víc než jeden pohřeb
Kubby\Cibuloman: *naháňaní veverkami* musím nejak uniknúť.
Ale čo by som mohol... aha *zastavuje a otáča sa* Veverka Anderson *ukazuje veverkám za chrbty,tie sa okamžite všetky otočili, a zistili že tam nikto nie je* Skočili na to *nenápadne sa vzdialuje (zdrhá jak o život)*.
Rika: A pohřeb se teda ruší? *Rika se otáčí na obecenstvo=zbytek Konohy v čele s Gaiem, Leem a cibulí...a ponožkami, Paryho ponožkami*
Kdo mi zaplatí?!! Víte, kolik lidí jsem mohla pohřbít za tu dobu, co se tu vykecáváte?!! He?!! *vytahuje nabroušený krumpáč, nabíjí ho a střílí* Ratatatata!!!!!
Pary: *Nevinný pohled alá Usáma po pádu dvojčat* Sakra, vořechy! *skáče do jakéhosi zákrytu. Po chvíli ale zjišťuje, že je to jáma, připravená pro sasanovo pytel* A sakra...
Kubby\Cibuloman: Príležitosť! *prichádza s bágrom, naberá zeminu* To je za tu cibuľu!!!*pripravuje sa k vysypaniu zemini, ale omylom namiesto vyklápania zaradil spátečku a s spolu s bagrom padá do inej jamy(taká velká jama xDD)*.
Rika: Johnny!! Jdeme!!* řve na veverku, popadá lopatu a začíná zuřivě zahazovat jámu hlínou, štěrkem, Sasukeho kostičkami, cementem.....* Jachachááá
Kubby\Cibuloman: Ehh...zasypala si zlú jamu *ozýva sa z druhej strany*
Pary: *mává rukou, která mu jediná vyčuhuje z podzemně a děkuje jashinovi za brčko*
Kubby\Cibuloman: Neboj! Cibuloman ťa zachráni *vyletel z jamy s pomocou rebríka a svojou mega cibuľovou silou(teda zbíjačkou a výbušninami) vyslobodzuje Paryho.
Pary: *cítí jak mu kubby dává něco do ruky, myslí si že je to cibule, ale slyší syčení*
Kubby\Cibuloman: Nič iné som nenašiel * bráni sa pritom, čo ošetruje Paryho od hadích kúsancov*
Pary: to si žádá odvetu! *mračí se na rozesmátou Riku* Kubby, máš cibuli??
Kubby\Cibuloman: Okamžik *zdrhá domov, o týždeň sa vracia aj s celím nákladákom* Tu ju máš.
Pary: Riko!!! Připrav se na odvetu! *vysypává si hlínu až z trenek* to tě bude mrzet!!!
Rika: Johnny! Zdrháme *nenápadně se ohlíží přes rameno, píská a čeká až ji přijde zachránit Tarzan* Já se vás nebojím! Mám lopatu a neváham ji použít! *napřahuje svou automatickou lopatu UBQ35, jenže násada se láme a Rika zůstává bezmocná* Jashine pomoc!!
Kubby\Cibuloman: *Chytá do rúk cibuľu, stavia sa do boku* Tomuto sa neuhneš ... *naprahuje sa k baseballovému hodu*
Rika: No to nee! *staví si kryt ze šišek* Mě nezničíte, já jsem superhrobník!
Kubby\Cibuloman: Ale zničíme. *diabolsky sa usmieva ,naprahuje a.... zakusne sa do cibule* Jak vravím, bez šance .
Pary: *dává si kolíček na nos a smrtivě se na kubbyho mračí* máš bejt proti ní, né proti mě!
Kubby\Cibuloman: Ja že si si na to už zvykol * smúti*
Rika: Johnny *mluví na veverku*...teď máme šanci!! Zdrháme!! *mizí v lese za mocného pokřiku* Halelujáá
Kubby\Cibuloman: Aááááá...zdrhla... rýchle ,zavolaj včeličku ....ešte ju môžeme dobehnúť
Pary: *pozoruje kubbyho jak nasedá na přístroj mrtvého uchihy* ehm...jdu napřed *rozbíhá se za Rikou a nechává cibuli za sebou*
Rika: *utíká, skáče přes stromy jako koník a nechává ty dva v prachu*
Kubby\Cibuloman: *Po dvoch metroch ujdených na včeličke zastavuje* to nemá zmysel.
Pary: *zamýšlí se* hrobník nám utekl z lopaty *otáčí se a když dochází až ke kubbymu tak povídá* hoď ho do té jámy, zasypej a pro její zlost zajdem na smaženou veverku *muhuhe*
Kubby\Cibuloman: Jasnééé *rýchle zakope telo ...a za pár minút už obaja sedia pri pečenej veverke*
Pary: *díváse na obloženou veverku, vyprahlou jak něčí jazyk na sahaře. Ulamuje přední nohu a kousá do toho.* Cooo * vyflusává přední končetinu* Už vim proč je Rika chrání...to se nedá jíst...
Kubby\Cibuloman: Radšej sa toho viac nedotýkajme, čo ked chytíme veveričiu chrípku *odstupuje od veverky*. ...dobre teda. Dámy a páni ...toto je z dnešného prenosu asi všetko...tešíme sa na vás pri ďalších prenosoch pre rádio SakéM3. Lúči sa Kubby...
Pary: P...p...pa...pary *dusí se chlupy a padá nedostatkem kyslíku k zemi*

Poznámky: 

Pary: Tenhle díl mě málem zabil Laughing out loud
Málem sem se tu ponožkou ubil Laughing out loud
Spolupráce byla skvělá Laughing out loud
Nálada z toho doslova veselá Smiling
Doufám že se líbilo Eye-wink
A moc z vás se z veverky nepozvracelo Laughing out loud Laughing out loud

Cibuloman: *diel ho naozaj zabil, takže bez komentára*

Rika: Uhm...lol xD na to že to bylo psáno dvacet let (že Kubby? xD) tak to byla pecka xD

5
Průměr: 5 (25 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kikulines
Vložil Kikulines (bez ověření), Ne, 2009-06-07 14:08 | Ninja už: 19904 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Toto je sen.. Sasánek je obhryzený mravcami.. *_* Len mu dajte! xD Super! Laughing out loud

Obrázek uživatele Quari
Vložil Quari, Út, 2009-02-10 17:15 | Ninja už: 5654 dní, Příspěvků: 63 | Autor je: Prostý občan

Toto snad ani nejde normálně zkomentovat Laughing out loud Já bych to nazval peckoidní nářez Kakashi YES

Obrázek uživatele 3rin3 de la Shika gang
Vložil 3rin3 de la Shi..., Čt, 2008-12-11 18:19 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 746 | Autor je: Prostý občan

*zbiera sa zo zeme* toto bolo brutalneee...jashin kde na tie napady chodite

fajn kedze moje mozgove bunky klesli po ehmmm silvestri na minimum.....nedokazala som vymysliet ziadny originalny podpis (niezeby som niekedy nejaky mala Laughing out loud )
tak len jedno KDE JA TA OSOBA KTORA HOVORILA ZE OSLAVOVAT SILVESTRA S LUDMI KTORYCH VOBEC NEPOZNAM JE SPROSTOST?!!!! no niekto nevie o co tak prichadza Sticking out tongue

Obrázek uživatele Layla
Vložil Layla, St, 2008-11-05 17:22 | Ninja už: 5941 dní, Příspěvků: 1111 | Autor je: Prostý občan

jooo veverushka Johny se nezapře (btw Rika: uzh mi ju schválili na líbko hned za tojí fotkou xD) stejně jako veverčí mamča Lindík xD
hjeeee bre vy dokonalej díleeek xD fakt sem se po dlouhý době smála...

ááááááájem....SMILEY PIG....chňo chňo
Bleach a dalšíLayla deviantartí
→TOP anime →NANA
to teď u mě vlááádne
Bazinga!

Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, Út, 2008-10-28 03:37 | Ninja už: 6125 dní, Příspěvků: 3266 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

To je vražda....

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???

Obrázek uživatele Kubby
Vložil Kubby, Čt, 2008-10-30 10:49 | Ninja už: 5959 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

nie xDD
vražda bola dva diely do zadu ....toto je pohreb xDD

Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, Čt, 2008-10-30 11:14 | Ninja už: 6125 dní, Příspěvků: 3266 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

Tak da sa povedat ze kazdy diel je pre mna skratka smrt...

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???

Obrázek uživatele Liss.Shan
Vložil Liss.Shan, Ne, 2008-10-26 10:35 | Ninja už: 6080 dní, Příspěvků: 327 | Autor je: Prostý občan

OMJ tak tohle bylo mega! xDDDD jen tak dál!!!

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, So, 2008-10-25 19:33 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Skvelé chalani fakt super!:DA keď už je tam aj Rikie...tak to je dokonalé!xD
Muhehe...to aj ja by som sa s radosťou dala na zakopanie Sasánka...:Laughing out loud

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), So, 2008-10-25 17:41 | Ninja už: 19904 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Jáááj!!!!!!! xDDD Střílející krumpáč, automatická lopata, Pary s tím brčkem... vám snad nestačí jak na tom jsem momentálně, vy mě chcete ještě dodělat co?!!! Laughing out loud Hrobník nám utekl z lopaty... to ne, toto... jako ze zlomeniny se uzdravím, z otřesu (neexistujícího) mozku taky, ale tohlecto... to teda nikdy!!! xDDD Břicho mě bolí jako bych tam měla diskotéku orgánů, pusa úplně vytlemená že sotva můžu mluvit... doktoři by asi koukali co se to se mnou stalo. Sticking out tongue No prostě grandiózní, víc ze sebe nedostanu. Eye-wink



Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2008-10-22 21:56 | Ninja už: 5842 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

To se stává, že se to pošle dvakrát Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2008-10-22 21:53 | Ninja už: 5842 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Já už nevím, jak vám jinak vyjádřit chválu hoši! A že jste přizvali ještě Riku... tak to prostě už vůbec nemá chybu Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Rokubi no Raijuu
Vložil Rokubi no Raijuu (bez ověření), St, 2008-10-22 20:10 | Ninja už: 19904 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Oh všemocný Buddho, dej, ať je další díl brzo! Laughing out loud *Absťák xD*

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-10-22 19:59 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Skvělá to věc! xD už jsem četla , ale jaksi nebyl čas na komentování... což s Paryho výhružkou (brousí na mě propisku! bojim! xD) napravuji svou nemístnou chybu...
Takže... byli byste tak laskaví, VeveRiko, mami Vaškoslavo a Cibulomane, a přijali mou poníženou omluvu, a to prosím rychle, jelikož mě začínají z toho klečení na hrachu bolet kolena? xD

Kakashi YES

Obrázek uživatele Kubby
Vložil Kubby, St, 2008-10-22 20:00 | Ninja už: 5959 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

OMG Pary ...to čo si jej spravil?

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, St, 2008-10-22 20:09 | Ninja už: 5928 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

já ?? nic, řek sme jí jen, že každá nově ořezaná tužka píchá, ale o tom že bych jí měl, sem nic neříkal Laughing out loud ale nechal bych jí ještě klečet Sticking out tongue ať si to užije Laughing out loud
*spam* Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele Kubby
Vložil Kubby, St, 2008-10-22 20:13 | Ninja už: 5959 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

Mne je jedno či je tom spam či ne ...
Tu ide o práva lúdí ...
Ja podporujem slobodu zvierat !!!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Buuublinka
Vložil Buuublinka, St, 2008-10-22 11:36 | Ninja už: 6024 dní, Příspěvků: 1399 | Autor je: Prostý občan

Maminka bez kyslíku? viz. konec Laughing out loud
zabila se mi máááma *brečíí xD prej xD*
a já se zabila...ne jinak.....VY ste mě zabili Laughing out loud

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Út, 2008-10-21 21:49 | Ninja už: 5946 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

chudák Sasuke, ani po smrti to nemá lehký, vysypaný, ohlodaný od mravenců Laughing out loud ale zas na druhou stranu, aspoň si Gai vzal čistý ponožky skvělá práce, vy tři Eye-wink