manga_preview
Boruto TBV 11

Tíha života - 02.díl

Chlapec s červenými znaky na tvářích se spokojeně uložil do přichystané postele s přikrývkou a pomalu zavřel oči. Jeho hlavu pohltily myšlenky. ‘Budu muset zítra zajít za vílou, bydlí u vlků… ale co když mě tam nebude chtít? A proč by nechtěla? Třeba je naštvaná, že jsem tam nešel s ní? Ale to by neudělala… Ona ne. Půjdu tam hned po snídani a Akamara tu nechám s Narutem.’ Poté usnul…
Ozvalo se zaklepání na dveře a do pokoje vstoupil malý blonďáček.
,,Dobré ráno, Kibo! Budeš snídat ramen?” Optal se ho se šťastným úsměvem. Kiba se pokusil posadit, ale hlava mu nesnesitelně třeštila. Sklonil ji a přivřenýma očima sledoval peřinu. Poté pomalu a opatrně pozvedl zrak k chlapci a odpověděl: ,,Hrozně mě bolí hlava, promiň Naruto, ale na jídlo nemám ani pomyšlení…” Blonďáček nechápavě zavrtěl hlavou a poté se ve dveřích otočil a zavřel za sebou.
‘Co se to děje? Muselo se něco stát, vím to…’ Okamžitě se oblékl a vyskočil oknem ven. Před domem stál Akamaru a šťastně vrtěl ocasem.
,,Omlouvám se, ale budeš tu muset zůstat…” Pohlédl na něj a pes smutně zakňučel. Přesto však zůstal na místě, když se Kiba rozběhl pryč. Běžel uličkami, kličkoval mezi lidmi, kteří na něj křičeli, aby se uklidnil, ale on je nevnímal. Musel co nejrychleji za vílou.
Zastavil až u starého stromu na hranicích vesnice. ‘Teď půjdeš dvěstě metrů severně…’ Vzpomínal na Shiroiova slova. Otočil se ke slunci a snažil se odhadnout, kterým směrem je sever. Po chvíli vyšel a v hlavě si počítal dráhu, kterou již ušel. Kolem něj nechápavě hupkaly veverky, které se podivovaly nad jeho zamyšlením. On ale okolí nevnímal. ,,Stodevadesátsedm, stodevadesátosm…” Vypočítaval. Dvěstě! Pod ním byl znatelný zářez do půdy. Vytáhl kunai a zasadil ho do rýhy. Před ním se zjevila obrovská jeskyně. Byla opravdu dobře uschována…
“Pojď rychle sem!” Ozvalo se zoufalé volání z otvoru ve skále. Kiba se bezhlavě vrhl dovnitř, kde ho oslepilo pronikavé světlo. Po chvíli si všiml skupinky vlků, jež seděli v kruhu kolem něčího těla. Zastavil se a nedýchal. Poté popošel blíž k nim a zatmělo se mu před očima. V prostoru mezi vlky leželo zkrvavené dívčí tělo. Prameny vlasů byly slepeny rudou tekutinou a přes obličej se jí táhlo několik zaschlých krvavých šrámů. Nedýchala…
,,Neee!!” Vykřikl chlapec a svezl se na kolena. Před zraky všech přítomných se rozbrečel. Mezi vzlyky se dalo rozeznat pár slov… ,,Moje vina…” vzlyk. ,,Proč ona…” smrk. Vůdce vlků opatrně přistoupil k chlapci a šťouchl do něj čenichem.
,,My jsme byli venku na lovu, ona říkala, že to tu zatím trochu poklidí… A když jsme se vrátili, ležela před jeskyní takhle zubožená…”
Kiba se zvedl a přišel k mrtvé víle. Pohladil ji po dříve něžném, teď rozedraném obličeji. ‘Mohu podle rýh od drápů poznat, komu patří!’ Vrpomněl si náhle a řekl to smečce. Všichni ho povzbudili. Opatrně ponich přejel nejdříve zrakem, poté prsty. Tyhle přeci zná… Jsou- to není možné!!
Zabodl zrak do země, avšak ostatní se ho neustále vyptávali.
,,Udělal to… Shiroi.” V očích se mu zablesklo a nenávistným pohledem střelil po Vůdci. Ten nevěřil vlastním uším.
,,To si děláš srandu, že jo? Jak jsem to mohl být já, celou dobu jsem byl s nimi!” Kiba se podíval po ostatních.
,,Je to pravda?” Všichni horlivě přikyvovali. ,,A nepoprali jste se s někým?” Chlapec si vzpomněl, jak mu Tsume říkal, že ve Vůdci je skryt Ďábel… Vždy pokrveprolití se nemůže zastavit a vraždí i své přátele.
,,Um… Ano. Asi dvacet lišek nám zkřížilo cestu.” Přitakal Tsume. ,,A vzpomínám si, že jsem Vůdce na chvíli ztratil z očí…” Kiba byl rád za jeho upřímnost.
,,Aha…” Vše dávalo smysl. ,,Takže je to jasné…” Řekl Kiba ledově chladným hlasem. Chvíli na to už však přivolával klon a vrhl se proti Shiroiovi. Ten útok vůbec nečekal a upadl na zem. Chlapec vytáhl kunai a chystal se mu ho seknout to krku, když tu vytasil své dlouhé drápy, na kterých byly nepatrné známky zaschlé krve a vytasil je proti útočníkovi.
Světlo v jeskyni lehce pohaslo. Zrak všech, kromě bojujících se stočil ke vchodu. Stál tam Naruto s Akamarem a Gaarou.
,,Tak tady jsi!” Usmál se Naruto. Ihned však jeho smích pohasl, když si všiml bojujících. Podíval se na Gaaru, který už soustředěně ovládal písek a snažil se jím odtrhnout ty dva od sebe.
,,Nechte toho!” Křičeli všichni.
,,Zabil Vílu, to mu jen tak neprojde!” Kiba opět nasadil vražedný pohled, to už je však Gaara svým pískem odstrčil od sebe. Každý narazil na jinaou stěnu jeskyně a oba se skáceli k zemi. Akamaru přiskočil k víle, hodil si ji opatrně na hřbet a poté to samé udělal i s Kibou. Vyběhl z jeskyně s Gaarou a Narutem v patách.
Zastavili se až před budovou Kazekageho. Akamaru vyběhl s Kibou do pokoje a s Narutovou pomocí ho položili na postel. Vílu nechali v zahradě za domem. Gaara už začal zařizovat plnohodnotný pohřeb. Kiba bude nakonec stejně rád, že to takhle dopadlo.

Poznámky: 

um... lidičky, já mám obrovskou prosbu... prosím, pište mi komentíky! budu ráda i za: Fuj, ble, pěkný a tak... protože jináč nevím, co si o tom myslíte... mám třeba čtyři hodnocení a jeden koment, nebo ani to... víte, pak mám pocit, že to píšu snad sama pro sebe... Sad
jinak, jak jste si asi všimli, tahle série se poněkud liší od té první... je víc taková... krvavější... jinak, ten žánr Horror tam není jen tak, víte?? už to nebude taková slaďárnička, navíc když už je víla mrtvá, že?? Muhehehe... xDD
V mém FF seznamu už to je, píšu to i sem, s touhle FF končím, dokud se neozvou lidi, co maj o to nějakej zájem!! *vyplazuje jazyk* - thaak... přemluvili jste mě, takže jdu psát pokráčko, lásky ;)

4.923075
Průměr: 4.9 (13 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kitaka Inuzuka-sama
Vložil Kitaka Inuzuka-sama, Čt, 2009-08-27 17:42 | Ninja už: 5511 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

Co....že?????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Nikdo to nečte??!!!!!!!! Shocked Vžyd se to tak mocinky hezky čte!!!!!!!! Je to moc hezká série a vždy dávám 5 bodů!!!(dobře já jsem dala jednou 3 když si zabila Soru a tu smečku....xDDD ...Neřeš...Eye-wink )A když je to s Kibíkem tak si piš ,že to budu číst!!!! Eye-wink Smiling Sticking out tongue No super mažu dál.......Laughing out loud

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, Čt, 2008-10-23 20:49 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

no... tak dobře, ale moc prosím, aby jste napsali aspoň nějakej krátkej komentík... Smiling
zítra zkusím něco sepsat, když už je vás pět a všichni tak hezky prosíte... můžete se těšit Laughing out loud

Můj Valenth

Obrázek uživatele wewunka
Vložil wewunka, Čt, 2008-10-23 20:30 | Ninja už: 5830 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

určitě písej dál!moooocinky hezký počteníčko!!!xDDDDDDDD

Obrázek uživatele Mariah-taichou
Vložil Mariah-taichou, St, 2008-10-22 15:33 | Ninja už: 5928 dní, Příspěvků: 207 | Autor je: Prostý občan

Za pět bodů, je to užásná série. Prosím, pokračuj, prosím tě o to...

Jo, víte... já už tu stejně nejsem. FF jsem smazala. Česká FF nečtu, na Naruta se nedívám. A taky nelituju. A pochybuju, že někomu chybím.
Snažila jsem se pomoct s napravením té "japonštiny" tady, byla jsem ignorována. Já už se do vašich věcí míchat nebudu, klidně se to učte špatně. Bye.

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-10-19 01:06 | Ninja už: 6100 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ako, ty si zabila Tsume? No dúfam, že to bola len jej dvojníčka, alebo niečo také... Sticking out tongue
A som zvedavá, na to pokračovanie, ktoré dúfam bude Laughing out loud
Lebo ja ho ceeeeeeeeeeem xDDD


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Mio_Chiaki
Vložil Mio_Chiaki, So, 2008-10-18 17:45 | Ninja už: 5818 dní, Příspěvků: 143 | Autor je: Prostý občan

Naozaj, Ketsueki. Teraz ma to začalo baviť. Dúfam, že si naozaj robíš srandu.

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, So, 2008-10-18 17:49 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

žádná sranda, vážně to myslím
i když další díl už v hlavě pomalu syslím
nikdo to nečte, nepíšou komenty
co z toho mám? jen smutné momenty!
ale někdy se k tomu vrátím
až čtenáře si přivlastním!

Můj Valenth

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Pá, 2008-10-17 20:52 | Ninja už: 19903 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Ketie... děláš si ze mě srandu že jo?!!! Puzzled To nemyslíš vážně že ne???!!! Shocked To snad... to neee!!! Sad Tys-tys ji zab...zab... safra, ani to nemůžu vyslovit!!! xDDD Eh... musíš mi co nejdřív poslat další díl!!!!!!! Laughing out loud Ale jinak... katla jsi vílu, za to se bod nestrhává!!! Sticking out tongue