manga_preview
Boruto TBV 07

Nemôžem uveriť...

Nemôžem uveriť...

Nemôžem uveriť, že to odo mňa žiadal...
Povedal mi o svojom pláne. Všetko mi vysvetlil. Teoreticky to bol jednoduchý plán. On sa nechá zabiť a ja ho oživím. Také prosté. Vysvetlila som mu, koľko je tam faktorov. Že to nezáleží iba odo mňa, či ho privediem späť. A tiež aká je cena, ktorú si žiada návrat medzi živých.

Nemôžem uveriť, že to riskol...
No videla som to na vlastné oči. Keby som bola nestranný pozorovateľ, povedala by som, že to bolo krásne a šľachetné gesto od vraha. Lenže ja som toho vraha milovala a preto to bolo sebecké voči mne. Bojoval, no nesnažil sa vyhrať. Jeho brat ho zabil, čím si splnil sen a získal novú silu o ktorej zatiaľ nevie. A teraz je to na mne. Oživiť ho.

Nemôžem uveriť, že som to urobila...
Vďaka mojim schopnostiam dokážem priviesť mŕtvych ľudí späť s životu. No čím lepšia som v ich kriesení, tým viac sa ponáram do temnoty ja. Preto som to nechcela urobiť. Obávala som sa, že toto bude moja posledná akcia. Ale skúsila som to. Jeho dušu som našla rýchlo, no keď som sa ho pokúsila oživiť, vedela som, že je niečo zle.

Nemôžem uveriť, že to tak chcel...
Zahalil ma chlad. Toho som sa obávala. Stála som medzi svetlom a tmou. Bol čas rozhodnúť sa. Ak sa ho aj tak pokúsim priviesť späť, zomriem. Ak nie môžem prežiť. Zrazu sa vedľa mňa objavil on. Pozrela som do jeho tmavých očí a pochopila som celý jeho plán. Nie len to, čo mi povedal. Bol to plán ako ostať spolu. Bol geniálny.

Nemôžem uveriť, že som sa tak rozhodla...
Obrátila som sa chrbtom k temnote a na tvári som ucítila teplé svetlo. „Milujem ťa, Itachi.“ Zašepkala som a vykročila som priamo do svetla. A potom... ticho, do ktorého niekto povedal: „Som rád, že si ostala so mnou.“ Otočila som sa a na tvári sa mi objavil úsmev, keď ma pobozkal. „Veď aj ja, Itachi, aj ja...“

Už verím...

Poznámky: 

Ja viem, že je to trápne, ale potrebovala som to zo seba dostať. Tak dúfam, že sa vám to páčilo a napíšte akúkoľvek kritiku.

4.4
Průměr: 4.4 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2019-12-09 23:10 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise PZ: Páni, tak tohle jsem tedy vůbec nečekala. Aby se to změnilo tak náhle a ještě se zlatíčkem Itachim. Tohle by bylo něco pro Senpai. Eye-wink Ale zpět k povídce. Každé slovo mi bralo dech, jak jsem na trní četla co bude dál. A ono to dopadlo přesně tak jak jsem si myslela. Protože vím, že Itachi nedělá nic jen tak. Vždycky má plán v pláně. Kdyby něco náhodou nevyšlo. K tomu vůbec nemám ráda, ten jejich poslední boj. Pokaždý u něho řvu jak malá. ještě, když se úplně na konci usměje tím svým usměvem, to jsem na kolenách... jako tady, každé slovo jsem viděla jasně. Tohle se ti opravdu povedlo. Teď z toho neusnu. A že mám poslední dobou horší spaní... ale vysloužila sis u mě výsadu. Povídku v oblíbených.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2019-12-10 00:47 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 2988 | Autor je: Gaarova tykev

Senpai ti kráča v pätách, Kaze Mrk Vyňúrala si poviedku podľa našich srdcových priorít Úpa boží!!! Len som celkom nepochopila, v akej dimenzii sa to vlastne ocitli Puzzled Asi to bude tiež horším spaním, ľudia majú všelijaké stavy, vraj je to počasím Hehe... Vďaka za námet na snívanie Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Hitemi
Vložil Hitemi, Čt, 2009-08-06 10:35 | Ninja už: 5796 dní, Příspěvků: 879 | Autor je: Prostý občan

Moc pěkně se to čte, a navíc je to přímé, prostě žádné okecávání jedné věci ale pěkný a povedený kousek a pak šup dál..je to pěkné Eye-wink

Obrázek uživatele Loupák Anko
Vložil Loupák Anko, St, 2009-08-05 16:00 | Ninja už: 5865 dní, Příspěvků: 1031 | Autor je: Prostý občan

tak to je moc pěkné Smiling líbí se mi hlavně to zpracování navozující tajemnou atmosféru :)


JE TO TU! Aneb seznam mých FF.

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Po, 2008-09-29 11:15 | Ninja už: 5736 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Není to trapné, náhodou docela pěkné a hlavně dojemné Eye-wink