manga_preview
Boruto TBV 09

Bitva démonů //2. část//

"Je to tu..." křikl Naruto a při pohledu na stíny, přibližující se k nim, vytáhl několik kunajů...
Viděl, jak se k nim blíží čím dál víc temných postav, které vystupovaly z lesa. Zapadající slunce matně probleskovalo skrze les a tím vytvářelo na zemi dlouhé stíny, které se táhli až ke Konožským.
„Všichni na hradbách se držte svých pozic, za nic na světě se nesmí dostat do vesnice!“ zařval Naruto, a aby upevnil své slova, vrhl několika kunaji k nepřátelům. Kunaje jim nic nezpůsobily, samozřejmě.
„Na ně!“ vykřikl bojovně a rozeběhl se na nepřátele, kteří se s křikem také vrhli do boje. „Kage Bushin no Jutsu!“ Udělal pečeť a okolo něho se objevilo pět klonů, kteří se rozeběhli před něho a kunaji mu vytvářeli cestu. Věděl, že tam někde v zadu je!
Pozabíjet první vlnu invaze nebyl problém, vpředu byli jen neužiteční pěšáci, kteří s trochou štěstí mohli někomu způsobit škrábnutí. Měli spíš obránce jen unavit, aby pak nebyli schopni bojovat proti těm zdatnějším.
Narutovi se do cesty neustále tito pěšáci vrhali, ale jeho klony je bez zaváhání zabíjeli. Díval se do dáli před sebe, ho hustého lesa a hledal ho.
Náhle se mu zúžily panenky a v očích děsivě zalesklo. Viděl ho. Viděl, jak mu ve větru vlají černé vlasy. Viděl ty oči. Krutý a nadřazený škleb. Uviděl Orochimara.
„Bastarde!“ zaječel a směrem k němu mrštil kunaje, než k němu však doletěly, ztratily se v naoranžovělém závěji. Když clona opadla, spatřil rusovlasého mladíka, jak před tím bídákem stojí. „Gaaro...“ uteklo mu z úst a jeho hněv ještě stoupl.
Orochimaru tam jen tak stál, z jedné strany nějaká blonďatá žena, z druhé Gaara. Stáli tam téměř nehnutě a okolo nich probíhali další a další ninjové vrhající se dobrovolně do náruče smrti.
Ta žena náhle začala dělat nějaké pečetě. Okolo ní se rozzářila nafialovělá záře a vedle Orochimara vypadala jako nebeské stvoření. Naruto se zastavil a pozoroval ji, mezitím co jeho klony zabíjeli ninji okolo.
Žena dál dělala pečetě a záře nabírala na intenzitě. Naruto by dal ruku do ohně za to, že se její chodidla přestala dotýkat země a ona se zvedla do vzduchu. Záře se začínala rozprostírat a ona stále stoupala. Nepřestávala dělat pečetě a její blonďatý ohon se zmítal ve vánku, který Naruto nepociťoval. Stál jako přimražený a s hrůzou sledoval, jak záře dosáhla jakéhosi bizardního tvaru. Žena přestala dělat pečetě, padla na kolena, ale stála byla ve vzduchu. Její nohy a ruce se začaly protahovat, to samé i tělo. Hlava se zakulacovala a uši prodlužovaly. Ačkoli visela deset metrů nad zemí, začala pohybovat končetinami a dala se do běhu. Při tom se však její tělo nepřestalo deformovat. Jednou byla člověk a když Naruto mrkl, řítila se k němu ohromná fialová kočka s děsivým řevem.
Naruto vyděšeně vykřikl a uhnul, jen taktak, aby ho velká kočičí tlapa nezašlápla. S hrůzou sledoval, jak se démon s dvěma ocasy řítí ke Konoze a cestou zabíjel vše živé, ať už to byli Mlžní, Píseční či Listoví.
Démon přeskočil hradby Konohy a mířil se skalnímu útvaru.
Hinata!... Blesklo mu hlavou, vyvolal několik dalších klonů a rozeběhl se do Konohy.
Cestou ještě míjel velkého, dvouhlavého psa, který hrdinně stál proti třiceti ninjům, velkou kouli obepínající kunaji, která masakrovala vše, co jí stálo v cestě, zelené tornádo, které svým vynikající Taijutsu nemělo žádný problém s nepřáteli, Shikamara, který svou technikou dusil deset ninjů okolo sebe, Nejiho, který bez milosti napadal všechny chakrové body všech nepřátel okolo, Ten Ten, která vrhala své zbraně a Sakuru, která léčila, koho se dalo. Všem věnoval povzbudivé kývnutí a potom vběhl do své vesnice. V ulicích nikdo nebyl, rychle se rozeběhl za tím monstrem, které neomylně běželo za skupinkou nemohoucích a dětí.
Naruto už byl téměř u nich, když je démon napadl. Ve skupince způsobil chaos, všichni křičeli, někteří se ho snažili zastavit kunaji a shurikeny, démonem to však ani nehlo.
„Juuken!“ vykřikla Hinata a svou dlaní uhodila do Nekomaty. Démon na ní pohlédl a tlapou jí odmrštil na jeden z baráků.
Hinata vykřikla, z pusy se jí vyvalila krev a chytila se za bříško.
„Hinato, uteč!!!“ zařval hystericky Uzumaki. Hinata na něho zmučeně pohlédla, nemohla utéct. Pohlédla na Nekomatu, která jí uštědřila další ránu tlapou. Na zemi okolo ní se začala tvořit kaluž krve, Naruto zařval. Hinata neměla moc síly, jen se dívala, jak démon zabíjí skupinku lidí, kterou měla dovést do bezpečí. Zklamala Naruta, ani ten prostoduchý úkol nezvládla!
Když byla skupinka starých a dětí vyvražděna, otočil se démon k Hinatě. Na čele měl třetí oko, když do něho Hinata pohlédla, její tělo zachvátila neskutečně pálivá bolest. začala se zmítat a křičet, ale nemohla od toho oka odtrhnout zrak. Naruto křičel a do očí se mu začínaly drát slzy, běžel, co nejrychleji mohl, ale obával se nejhoršího – že to nestihne.
Nekomata děsivě zařvala a vrhla poslední zničující pohled na Hinatu, ta naposledy mučivě zaječela a poté její tělo ochablo. V tom momentě k ní padl Naruto a vzal jí do náruče.
„Hinato! Hinato, otevři oči, no tak! To není možné, nemůžeš umřít, ne teď a ne tady! Vzbuď se...!“ Plačtivě jí k sobě přitiskl a zavřel oči. Její pokožka byla ještě trochu teplá, avšak její oči zamlžené. Její hrudník se už nezvedal a z úst nevycházel žádný vzduch, byla mrtvá. Naruto bolestně zařval. Nakomata jen stála nad ním a užívala si jeho pocit bolesti a beznaděje.
Uzumaki si uvědomil, že ten démon je stále v jeho blízkosti, pevně k sobě přitiskl svou milou a otevřel své uslzené, avšak nenávistně rudě žhnoucí oči...

Poznámky: 

Tak jsem ze sebe dostala další díl, musím poděkovat Haře, která mě před tím naštvala, takže jsem to mohla napsat xD Pač musíte uznat, že s mojí obvyklou náladou bych to ze sebe nedostala xD Mno nic, odpusťte mi ten podraz s Gaarou a oživení Yugito a tu Hinatu xD

4.95
Průměr: 5 (40 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2016-07-18 15:17 | Ninja už: 5735 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L: Já to tušila, že by to tak mohlo nějak být, ale netušila jsem, že to bude až takové drsné. Tak si mě prvním dílem nadchla a teď ctu o tomhle... jaké úmysly vlastně máš se jdu honem přesvědčit v další kapitole. Tak snad se Naruto pomstí.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Po, 2011-06-20 13:09 | Ninja už: 6023 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

No jo, není nad Nekomatu! Laughing out loud Jinak super díl! Smiling Těším se na "velkou pomstu" Naruta! Laughing out loud

Obrázek uživatele Denny10
Vložil Denny10, Pá, 2009-06-26 14:52 | Ninja už: 5515 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

odpustila bych ti Nekomatu...dokonce i Hinatu...ae Gaaru...tak seš normální??...du číst dál tak doufám že se to nějak vysvětlí...btw pěkná povídka Laughing out loud Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Jestli patříš k zbylým 8%, přidej si tohle do podpisu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!! A o Miley Cyrus to platí taky!!!

Obrázek uživatele EmiLi-Sasori
Vložil EmiLi-Sasori, Pá, 2008-12-12 15:15 | Ninja už: 5702 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

Faakt boží ale škoda že Hinata umřela Laughing out loud

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, St, 2008-12-10 15:08 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Líbil se mi tvůj popis přeměny na kočku. To se musí ocenit. Jinak, ale díl nebyl o mnoho lepší než ten minulí.
Několikrát se ti tam opakují slova v několika za sebou jdoucích větách a už vůbec nechápu proč Nekomata vběhla do vesnice když by měla spíše pomáhat svým armádám.
No ona celá ta poslední scéna je čistě účelná a je to na ni vidět.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Ne, 2008-12-07 16:46 | Ninja už: 5755 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

ja jdu brecet=´(je to krasny a smutnoucky**po tvarich se ji kouli slzy**proste krasa!

Obrázek uživatele Chiisai kyuubi
Vložil Chiisai kyuubi, So, 2008-11-15 14:31 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 1618 | Autor je: Prostý občan

Viac než výborné, jediné, čo ma mrzí je, že je to také krátke, rozhodne by som zniesla aj tisíckrát viac podobného super zážitku, ako som mala teraz!!! Kakashi YES
A Nekomata to zase parádne roztočila! XD

Watch out for this crazy shinobi!!!
Sooo sooo... Saiki no saika-tachi nante ii nee xD

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, St, 2008-11-12 21:47 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Ježiš to je úža!xD Tá Nekomata je fakt dobrá...xD no idem rýchlo na ďalší diel.

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Po, 2008-09-15 11:36 | Ninja už: 5785 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Vážně dobré, teď už jen pokráčko

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2008-09-14 12:26 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

bože to je smutný! *fnuk* ale je to moc pěkný!! Smiling

Obrázek uživatele Hlavinka
Vložil Hlavinka, Ne, 2008-09-14 09:15 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

perfektní!!!

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Ne, 2008-09-14 08:02 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

juj to bylo pěkkný Laughing out loud chudák naruto Sad

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan