manga_preview
Boruto TBV 07

V Orocháčově doupěti 003 - Pomsta je sladká

Jsme tu zpátky, to jste rádi, co? *ďábelský pohled* Muhehehe! xD No prostě nás tu máte a hned tak se nás nezbavíte, jelikož nás posedla neovládnutelná touha podělit se o další nevšední zážitky s naší "chata-partou". Tentokrát se ovšem hlásíme z opačné strany barikády... z "naruto-světa".
Tak se pohodlně usaďte a snažte se nezešílet. Vaše Danieeru a hAnko.

-------------------

Konan měla co dělat, aby nezačala vřískat vzteky: “Co to, sakra, je?! Kdo to udělal?! Až se mi ten pazgřivec dostane pod ruku, já ho spráskám, já ho zkopu do krychličky, já ho zabiju tím nejodpornějším způsobem, jakého jsem vůbec schopna!!!”
“Co nám to s ní udělali?” pípla Niya sklesle, když byla donucena pustit hAnko, která se díky jejímu pevnému stisku začínala mírně dusit.
“Tady si někdo koleduje o malér,” prohlásila Danieeru zrudlá vzteky a vyhrnovala si rukávy.
Ivča však jako vždy zachovala chladnou hlavu (poté, co si ulevila několika údery do těch krásných kachliček, přičemž několik z nich prasklo...).
“Děvčata, práce kvapná, málo platná. To chce klid. Přece těm zloduchům nedopřejeme to potěšení, oni očekávají, že se budeme vztekat. Musíme je vyvést z míry, usmívat se a tvářit se spokojeně. A pak, až z toho budou celí divní, přijde rozhodující ÚDER!” a pár dalších kachlí to mělo za sebou...

Orochižížalka si hověla v jednom ze svých krásných plyšových křesílek, zatímco Kabuto uklízel do skladu zbytek růžových kachliček. Ostatní spolupachatelé (rovná se Akatsuki bez Kisameho, Naruto, Jiraiya, Sasuke a Konohamarův gang) se nenápadně vmísili mezi osadníky a dělali jakoby nic. Uvnitř je však hřála spokojenost z dobře vykonané práce a taky představa zuřících holek.
Jaké tedy bylo jejich překvapení, když Niya s Danieeru vhopkaly do Orochimarova trůnního sálu, popadly Kabuta a hadímu lordovi vesele zamávaly s tím, že se jdou dívat na televizi.
A jak strašně se divili ti podrazáci venku ve chvíli, kdy Konan, hAnko a Ivča vypochodovaly z Oroschovky s úsměvem na rtech a rozběhly se zjišťovat, co bude k večeři. Naruto se nenápadně přitočil ke svému zvrhlému senseiovi: „Jaktože jim to nevadí? Růžovou přece nesnášejí, samy nám to přece říkaly, -ttebayo...“
Jiraiya jen nevěřícně pokrčil rameny a odšoural se za svým jednookým parťákem, aby se uklidnil chvilkou čtení.
Konan s hAnko přeochotně pomáhaly Teuchimu s přípravou hektolitru ramen a spousty rýže, zatímco Ivča se rozhodla, že na ochutnávku ukuchtí trochu svíčkové. Zetsu se nenápadně ochomýtal kolem ve snaze ukořistit aspoň kousek syrového hovězího, neměl však šanci. Sotva se přiblížil na vzdálenost menší než půl metru, dostal po hlavě vařečkou, paličkou nebo čímkoliv, co zrovna měla Ivana v ruce. Nakonec už to hladová masožravka nevydržela a připlížila se s prosíkem.
„Ivanko-san... když mi dáš kousek toho masenka, tak ti řeknu, kdo může za tu koupelnu...“

„Takže to udělal náš milej hádeček a jeho věčnej brejlatej poskok, Peiňák, Hidis, Kakuzáč, to poleslepé Itachisko, hyperaktivec, úchyl, evendžr a banda toho mrňavýho otravnýho děcka?!“ zahuhňala hAnko a polkla sousto omáčky s knedlíkem.
„Ještě Zetsu. Ale tomu to odpustíme, když nám tak ochotně napráskal svoje kolegy. A nemluv s plnou pusou,“ napomenula ji maminka.
hAnko jen zavrtěla fialovou hlavou a nabrala si další lžičku. K Ivanině uspokojení svíčková nechutnala jen její nezvedené dceři, ale i polovině obyvatel Konohy, v čele s Asumou, který si šel už potřetí přidat. Ovšem Danieeru byla také milovník svíčkové a hrdě mu dělala konkurenci.
„Mno, každopádně ti šmejdi to mají spočítaný,“ usmála se Konan, která raději zůstala u své obvyklé miniporce rýže, jelikož drží dietu.
„Muhahaha!“ zasmála se Danieeru a zlomyslně kolem sebe švihala ocáskem. „Zítra si s nima užijem.“
Po večeři se všichni pomalu ale jistě odebrali na kutě, v Orosídle zhasly svíčky jako první, pak následoval stan za stanem, až se v lesíku ozývalo jen spokojené oddechování a sem tam zahoukala sova... A sem tam z posledního holčičího stanu zazněl spiklenecký šepot...

Když svítalo, děvčata už byla na nohou. Každá měla přidělený určitý úsek, který měla povinně obstarat. Danieeru s Niyou měly na starost celé Orosídlo, hAnko s Ivankou-san se měly postarat o stany a Konan o své Akatsuki přátele. Večer totiž světlo světa spatřilo nové mstivé jutsu s názvem „Long-live-to-pink no Jutsu“. A to dnes bylo hojně používáno.
„Proboha!“ vyjekla Danieeru, která dostala přízvisko ´Knihybarvící´. Niya vyšla z chodbičky a zvedla obočí. Hnědovlasé stvoření do ruky vzalo jednu knihu a zamávalo s ní.
„Na co ten to potřebuje?“ zděsilo se stvoření z Peinova rodu a raději se vrátilo k barvení Orocháčovy koupelny a ložnice v nejvyšších patrech. Tím by mělo být Orosídlo hotovo. Danieeru s barvením knih do různých odstínů růžové experimentovala, protože ji to nějak chytlo.

Mezitím Konan, s ladností lesního srnce se zlomenou nohou, tančila po ohromném stanu županů – ona se županu vzdala a věnovala ho na charitu, teď nosí zásadně bílou – a všechno barvila na růžovo. Akatsuki pláště, deky, stan, batohy, jídlo, vlasy, boty a spoustu dalších věcí. Když byla se vším spokojena – stan hrál všemi spektry růžové, až by z toho Sakuře očka přecházela – vylezla ven a ďábelsky se zachichotala. Pak uviděla, že k ní míří Danieeru s Niyou a začaly rozebírat, jak strašně se jim pomsta povede, ovšem radši to zaklepaly. Znáte život, je na něm nálepka „Hledá se řezník“.

Ivča a hAnko také pilně barvily a jejich tanec mezi stany „konoháků a kolektivu“ připomínal rozcvičku víly Amálky. Tuhle obrat vlevo, támhle kotoul, ani na přemety a salta bych neměla zapomenou (Ivča vždycky říkala, že jóga je zázračná). Když odtančily zpět do svého stanu, už tam byl i zbytek jejich evendžerského týmu. Hned se jaly dělat, že spí.
Ovšem to by nebyly Niya a Danieeru, kdyby se nezačaly tiše bavit o tom, jak se Sasanovi budou líbit růžové trencle.

Poznámky: 

Jak se Sasuke srovná s novou barvou svého spodního prádla? Bude za pomstou následovat další pomsta nebo se konečně uklidníme? Dozvíte se příště...

Varování - další díl naší ságy může způsobit zdravotní riziko: zranění v důsledku pádu ze židle, zhoršené dýchání a podobně.
Ano, souhlasím s rizikem.
Ne, nesouhlasím s rizikem.

5
Průměr: 5 (47 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2019-01-21 22:21 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 2989 | Autor je: Gaarova tykev

„Misia 3S:“ Prekrásny výraz: „pazgřivec.“ Cool No zdá sa, že páchateľ ružovej kúpeľne sa má na čo tešiť, dámske osadenstvo chystá typicky ženskú pomstu hihihi Ohooo, tak to chlapi spískali s úmyslom rozzúriť naše dievčatá - Orochižížalka, Kabutík, Akacuki, Naruto s Ero-senninom a dokonca aj Sasuke Nevím, co jsem si dal, ale bylo to vážně silné! Konohamaruov gang je povestný svojimi neplechami. A ten Kakaši (vraj jednooký parťák, už som myslela, že sa tam vplížil dajaký kyklop) sa spriahol s Erom a len čítajú a čítajú Laughing out loud Hehe, nenažraný Zetsu/Zecu je ochotný za kúsok mäska zradiť aj vlastnú mater (chudák Kaguja.) xD „Takže to udělal náš milej hádeček a jeho věčnej brejlatej poskok, Peiňák, Hidis, Kakuzáč, to poleslepé Itachisko, hyperaktivec, úchyl, evendžr a banda toho mrňavýho otravnýho děcka?!“ zahuhňala hAnko a polkla sousto omáčky s knedlíkem.“ A zas máme nový objav: „Večer totiž světlo světa spatřilo nové mstivé jutsu s názvem „Long-live-to-pink no Jutsu“ Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Ooo, všetko naše baby zafarbili a uvažujú o tom: „jak se Sasanovi budou líbit růžové trencle.“ – to som zvedavá aj ja hihihi Naše spisovateľky sa odviazali z reťaze, sršia vtipom a nápadmi Nya! Kvítek sakury

Obrázek uživatele Hatake.Yasu-chan
Vložil Hatake.Yasu-chan, Po, 2010-04-19 19:46 | Ninja už: 5150 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

Nestačím utírat slzy smíchu xD Je to úžasný!!! Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud To je teda pomsta Laughing out loud A Sasanovy trencle... to je moc Laughing out loud

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, So, 2008-11-15 22:02 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Ty bláho to je skvělý! xD takovou pomstu bych teda nesnesl Laughing out loud to je perfektní!!! teď jim to pěkně nandali xD holky, vy ste geniální Laughing out loud

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Pá, 2008-09-19 19:25 | Ninja už: 5854 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

long live to pink no jutsu?muheheeee to bych chtela umet!:Dparadni jako vzdycky!Sasankovi se podlemne urco bude novy look libit:P

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-09-12 10:50 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Teeda, aký je Zetsuinko práskač xDD
Ale dobre, že im to povedal, som celkom zvedavá, ako sa im tá pomsta vydarila xDD
Ale ako vidím, vám sa s touto poviedkou darí skvele Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Út, 2008-09-02 13:01 | Ninja už: 5860 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

Vááááážne super, chcela by som vedieť taq skvele písať... už sa teším na pokračko

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-09-01 06:19 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

muhehe....růžový trencle..Sasu bude nadšen! xDD ale já bych asi omdlela....každopádně je to skvělý! xD (už mě ta originalita fakt unavuje xD) ale nic jiného než skvělý mě nenapadá xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2008-08-31 20:29 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Dani, si piš, že mě to těší a jak! Smiling
Arigatou vám všem!!! Eye-wink
Pokráčko bude co nejdřív. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-08-31 17:17 | Ninja už: 5749 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Naprosto úžasná povídka! Růžový... všechno růžový... já padnu! Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, So, 2008-08-30 17:00 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

To vás ten srnec a Sasánkovo spodní prádlo vážně tak dostává? *nevinně se usměje* Promiňte, jestli si někdo zlomil nějakou končetinu v důsledku pádu ze židle nebo skončil ve špitále s dýchacími problémy, ale já si nemohla pomoct *zamává křidýlky*
Jiank jsem poctěna, že tohle pokračování slaví takový úspěch (a vsadím se, že hAnko-senpai určitě taky)^^

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, So, 2008-08-30 12:34 | Ninja už: 5780 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Vy vážně chcete vraždit, nejdřív ta koupelna, nyní celé hadí sídlo v růžové a kopmletní přebarvení Akatsuki včetně vlasů a Konanin styl tance s ladností lesního srnce se zlomenou nohou a Zetsu jako práskač XD
Nemůžu se dočkat, čím mě dorayíte příště Laughing out loud

Obrázek uživatele Hitemi
Vložil Hitemi, Pá, 2008-08-29 15:43 | Ninja už: 5796 dní, Příspěvků: 879 | Autor je: Prostý občan

Představa růžovejch Županů,Sasínových trenclí a Konaniny ladnosti ala srnec se zlomenou nohou Laughing out loud......(šílený smích).....asi se zblázním,je to pecka Eye-wink

Obrázek uživatele Lajlushka
Vložil Lajlushka, Pá, 2008-08-29 14:43 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 294 | Autor je: Prostý občan

s ladností srnce se zlomenou nohou? Laughing out loud božíčku ....O můj Jashine já mám dost Laughing out loud rychle plsky další Laughing out loud

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Pá, 2008-08-29 09:42 | Ninja už: 5810 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

XDDDD to sem zvědavá, komu pak ste nabarvili vlasynarůžovoXDDD a Sasíkovi trencle...já už fakt nemůžu, nechtě mě žítXDD Laughing out loud . Rychle pokráčko Smiling !!

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, Pá, 2008-08-29 07:19 | Ninja už: 6132 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Sasánkovi růžové trencle Laughing out loud Já nemůžu Laughing out loud Teda představit si Župaňáky celé na růžovo i s vlasama, to je prostě smrtelná představa Laughing out loud A masožravka práskač Laughing out loud No teda držte mě lidi Laughing out loud Já se hlásím o DALŠÍ!! Laughing out loud

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Čt, 2008-08-28 18:48 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

daleeeeeeeej bolo to super.........jaj hned by som sa k vam pri tom fsarbeni pridala keby sa to dalo